Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια έχει κάνει εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα ωαρια .Σε αυτη την περίπτωση κάνεις την ovitrelle? 

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Τα έγραψα περισσότερο για σένα και την Roubies, γιατί οι υπόλοιπες είμαι σίγουρη ότι κάτι κάνουμε από όλα αυτά, αλλα η Roubies ας πούμε προχθές γέλαγε που της έλεγα για το μαξιλάτο και άσε που μου είπε ότι μετά την επαφή τρέχει στο μπάνιο:evil::evil::evil:.Είναι δυνατόν????

Συγκεντρωθήτε και οι δύο,Μιναρεντζης,Μαντούδης...αχρειαστοι να είναι...

Αναστασία?

Να πω κατι?

Το μαξιλάρι....ΠΟΥ το βάζεις-οεο?

Και πότε?

Πριν? Μετά? Κατά τη διάρκεια? :shock:

X8R8p2.png

uHpXp2.png

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ,ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΛΕΣ ΓΙΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΜΗΠΩΣ ΧΑΣΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΙΛΟ Η ΓΟΥΡΟΥΝΑ;

Όλοι αυτοί οι μήνες είναι καλοί.

Ο χειμώνας είναι αυτός που δεν ευνοεί.

Τι να πω δεν ξερω... όποιος μηνας σε συγκινεί πιο πολύ.;)

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Τα υπόλοιπα τώρα

Ηταν μαζί και η θεία μου και εκεί που μου έλεγε αυτή τα διάφορα τιπς, πετάγεται η θεία μου και της λέει "και η καλή καθαριότητα δεν παίζει ρόλο?"

Γυρν'αει λοιπόν η γυναικολόγος και της λέει και οι γύφτισσες πως αμολάνε παιδιά δεξιά και αριστερά από την πολύ καθαριότητα? Ειπε λοιπόν ότι κατα την διαρκεια των γόνιμων ημερών να μην πλένουμε σχολαστικά την ευαισθητη περιοχή γιατί αυτή η βλέννα που έχουμε βοηθάει τα σπερματοζωρια να κκινούνται καλύτερα, προς Θεού να μην μένουμε άπλυτες αλλά να ξεπλενόμαστε από κάτω με λίγο νεράκι.Καθώς και 3 ώρες πριν και 3 ώρες μετά το σεξ, ειδικά εκείνες της μέρες να μην πλενόμαστε.

Καθώς και οτι απαγορευεται το στοματικό σεξ(πάλι για εκείνες της μέρες), γιατί το σάλιο χαλάει το σπέρμα.

Ελπίζω να ήμουν αρκετά περιγραφική...

Ayto me to plisimo kai to salio mou to eipe kai emena o giatros.

Akoma kai prin tin emvriometafora den prepei na kanoume banio.

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Αναστασία?

Να πω κατι?

Το μαξιλάρι....ΠΟΥ το βάζεις-οεο?

Και πότε?

Πριν? Μετά? Κατά τη διάρκεια? :shock:

Το μαξιλάρι Δημητρούλα αν θέλεις βαλτο από την αρχή, αν όχι πρέπει να το βάλεις πριν χμ...τελειώσει το μανάρι...κάτω από τους γοφούς...απλά δεν αφήνεις το σπέρμα να πολεμήσει και με την βαρύτητα...το διευκολύνεις ρε παιδί μου πως να σου το πώ?

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Τα έγραψα περισσότερο για σένα και την Roubies, γιατί οι υπόλοιπες είμαι σίγουρη ότι κάτι κάνουμε από όλα αυτά, αλλα η Roubies ας πούμε προχθές γέλαγε που της έλεγα για το μαξιλάτο και άσε που μου είπε ότι μετά την επαφή τρέχει στο μπάνιο:evil::evil::evil:.Είναι δυνατόν????

Συγκεντρωθήτε και οι δύο,Μιναρεντζης,Μαντούδης...αχρειαστοι να είναι...

Στο μπανιο μετά την επαφή? ?? Έλεος!

Μεγάλο λάθος!

Και κόψιμο να εχεις που λέει ο λόγος, μπάνιο δεν πας!αυτο το ξέρουν και οι ερασιτέχνες του χώρου.

Ποσο μάλλον εμείς οι επαγγελματίες!:cool:

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Ayto me to plisimo kai to salio mou to eipe kai emena o giatros.

Akoma kai prin tin emvriometafora den prepei na kanoume banio.

Εγώ ας πούμε δεν το ήξερα και στις δύο εμβρυομεταφορές που έχω κάνει, πήγε το πλύσιμο και η ξούρα σύννεφο...:evil::evil::evil:

I81rp3.png

Στο μπανιο μετά την επαφή? ?? Έλεος!

Μεγάλο λάθος!

Και κόψιμο να εχεις που λέει ο λόγος, μπάνιο δεν πας!αυτο το ξέρουν και οι ερασιτέχνες του χώρου.

Ποσο μάλλον εμείς οι επαγγελματίες!:cool:

Γειά σου ρε Δήμητρα βετεράνε...

I81rp3.png

Το μαξιλάρι Δημητρούλα αν θέλεις βαλτο από την αρχή, αν όχι πρέπει να το βάλεις πριν χμ...τελειώσει το μανάρι...κάτω από τους γοφούς...απλά δεν αφήνεις το σπέρμα να πολεμήσει και με την βαρύτητα...το διευκολύνεις ρε παιδί μου πως να σου το πώ?

Χμ..

Δηλαδή τριο! Εγω, το μανάρι και το μαξιλάρι...

Ενδιαφέρον..

Next month θα σου πω πως τα πηγαμε τα τρια μας!:tongue:

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Γράψε μου το ύψος σου και τα κιλά σου και θα σου πω εγώ πόσο BMI έχεις...

και όταν θα γράφεις μην συγκινηθείς...;);)

ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΕΧΩ Η ΓΟΥΡΟΥΝΑ,ΑΜΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΣΥ ΘΑ ΣΥΓΚΙΝΗΘΕΙΣ,ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΚΑΛΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ ΣΑΣ ΛΕΩ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...