Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα!!!

Βρε κορίτσια υπάρχει κάτι που δεν το έχω καταλάβει, σε ποια εβδομαδα είμαι, δηλ κάθε Κυριακή αλλάζω εβδομαδα, αυτη τη Κυριακή ήμουν 19η, άρα από Δευτέρα θεωρώ είμαι 19η ή 20ή που τη περπατάω;

Επίσης αγχώνομαι κάπως γιατί δεν καταλαβαίνω αν γίνεται κάποια κίνηση από τα μωρά και δεν κάνω πράγματα μέσα στην ημέρα, περισσότερο κάθομαι.

οταν εισαι 19 κ 1-2-3 περπατας την 20η. και την κλεινεις μετα τις 19.6 κ περπατας την 21 κοκ. ειναι νωρις βρε 19η βδομ να τα νιωθεις συνεχεια. μην αγχωνεσαι.

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Πρόεδρε έχουμε μια εβδομάδα διαφορά.Εγώ είχα ωορρηξία την Κυριακή που συναντηθήκαμε.Το είχα ξεχάσει τελείως και το θυμήθηκα από τον πόνο που ένιωσα.Εκείνη την ημέρα κάναμε αγαπούλες,αλλά στο τελείως ξαφνικό γιατί εντωμεταξύ είχε προηγηθεί κάτι και μας είχε στεναχωρήσει και τους δύο,οπότε το είχα πάρει απόφαση ότι δεν.Αλλά πριν πάει για ύπνο ο άντρας μου μου έκανε αγαπούλες.Δεν έχω ελπίδες γιατί το σπέρμα μας δεν έχει ακόμα ανανεωθεί πλήρως και τις προηγούμενες μέρες δεν είχαμε επαφή.Μόνο εκείνη.Μας μένουν όμως 8 μέρες μέχρι την πλήρη ανανέωση οπότε τον επόμενο μήνα βουρ....

Κοριτσάκια μου θα σας αφήσω τώρα γιατί πρέπει να πάω δουλειά.Αν το βραδάκι είναι κάποια νυχτεριδούλα μέσα θα τα πούμε,αλλιώς θα διαβάσω τα νεάκια σας.

Αγαπούλες κάνατε...πολύ ωραία...το μαξιλάρι το πήρες Roubies?????και κάτι ακόμα, όταν τελείωσαν οι αγαπούλες (με ή χωρίς μαξιλάρι) εσύ τι έκανες??????????Θα περιμένω την απάντηση σου το βράδυ...αν και νομίζω ότι ξέρω ποια είναι....εφυγες τρεχοντας και πήγες τουαλέτα....

Αχχχχχχχχχχχχχ θα σε μαδήσω κακομοίρα μου....:evil::evil::evil:

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

θυμάστε το τραγούδι του Γαρδέλη: "Με λένε Αλέξη, σε λένε Σοφία

κρατώ μια κιθάρα, κρατάς μια καρδιά......" ???????

Το αλλαζω λοιπόν και το αφιερενω στη ΖΕΤΤΑ που με ξέχασε....

Με λένε Λέτα, σε λένε Ζέττα

κρατώ μια μπουγάτσα*, κρατάς τριγωνιά**

Στο φορούμ δεν εισαι, σημάδι δε βρίσκω

θα βγω να σε φωνάξω με 5 χωνιά

(Επεξήγηση: *Σερρών **Τρίγωνα Θεσσαλονίκης)

καλα που εχω Μόρφω- Χαρά

ελα να πιουμε ξανα καφεδακι

και θα τραδουδήσω Βασιλη Καρρά

Oreoooooo !!!!

Mipos egine kati ;;;

Den tin pernis ena tilefono na doume ;;;

Yv7Sp2.png

θυμάστε το τραγούδι του Γαρδέλη: "Με λένε Αλέξη, σε λένε Σοφία

κρατώ μια κιθάρα, κρατάς μια καρδιά......" ???????

Το αλλαζω λοιπόν και το αφιερενω στη ΖΕΤΤΑ που με ξέχασε....

κρατώ μια μπουγάτσα*, κρατάς τριγωνιά**

Στο φορούμ δεν εισαι, σημάδι δε βρίσκω

θα βγω να σε φωνάξω με 5 χωνιά

(Επεξήγηση: *Σερρών **Τρίγωνα Θεσσαλονίκης)

καλα που εχω Μόρφω- Χαρά

ελα να πιουμε ξανα καφεδακι

και θα τραδουδήσω Βασιλη Καρρά

πολυ ωραιο τραγουδακι Leuta μου!!!!!Εισαι απιστευτη!!

Τι να κανει τι ζετακι αραγε..

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ,ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΑ ΚΑΡΥΔΙΑ[ΤΑ ΚΑΡΥΔΙΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑΠΟΛΛΗ ΒΑΡΕΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ]ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ,ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ Ή ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΒΡΙΟ ΟΕΟ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ,ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΖΕΣΤΕΣ;ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΣΟ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ,ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;ΑΠΕΙΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΖΕΤΤΑ,ΑΝ ΔΕΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΜΝΜ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΕ ΞΥΠΝΑΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΡΩΙ

Mιλώντας με την γυναικόλογο που πήγα τις προάλλες για τον έλεγχο ωορρηξίας η οποία είναι κατά των εξωσωματικών, εκτός και αν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα μου είπε τα εξής

Αυτα τα βρήκα σε site στο internet αλλά μου είπε και άλλα.

Οι ιστορίες από τις θείες και τις φίλες λένε ότι η ιεραποστολική στάση κατά τη διάρκεια της επαφής (άνδρας στην κορυφή) σας προσφέρει μεγαλύτερες πιθανότητες να μείνετε έγκυες, γιατί η θέση αυτή επιτρέπει τη βαθύτερη διείσδυση και έτσι το σπέρμα του άνδρα αφήνεται πιο κοντά στον τράχηλο της μήτρας. Για περισσότερη αποτελεσματικότητα, η γυναίκα μπορεί να προσπαθήσει ανεβάζοντάς τους γοφούς της με ένα μαξιλάρι, ώστε η θέση του τραχήλου της να εκτίθεται στο μέγιστο ποσό του σπέρματος του άνδρα της.

ΚΑΝΤΕ ΕΡΩΤΑ ΤΟ ΠΡΩΙ: Το σπέρμα τις πρωινές ώρες έχει τον υψηλότερο αριθμό σπερματοζωαρίων!

Είναι αποδεδειγμένο ότι το φυλλικό οξύ αυξάνει την υγεία των ωαρίων και κατά συνέπεια έχετε περισσότερες πιθανότητες να συλλάβετε και να γεννήσετε υγιή παιδιά. Τροφές πλούσιες σε φυλλικό οξύ: το σπανάκι, το μπρόκολο, ο χυμός πορτοκαλιού και οι φακές.

ΤΑ ΠΟΔΙΑ «ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΟ»: Ναι, το έχουμε ακούσει ακόμα και από γιατρούς… Μετά την επαφή κρατήστε τα πόδια υψωμένα ψηλά, για να βρουν ευκολότερα τον προορισμό τους τα σπερματοζωάρια. Ειδικά στις γυναίκες που έχουν πρόσθια κάμψη της μήτρας ίσως να είναι ιδανικό! Βέβαια, η γνώμη μου είναι ότι αφού ένα σπερματοζωάριο είναι αρκετό, για να γονιμοποιηθεί το ωάριό σας, τι στο καλό, δε θα βρει αυτό το ένα το δρόμο του; Γιʼ αυτό κι εσείς μην υπερβάλλετε! Δεν έχετε να χάσετε τίποτα όμως! Δοκιμάστε το!

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Τα υπόλοιπα τώρα

Ηταν μαζί και η θεία μου και εκεί που μου έλεγε αυτή τα διάφορα τιπς, πετάγεται η θεία μου και της λέει "και η καλή καθαριότητα δεν παίζει ρόλο?"

Γυρν'αει λοιπόν η γυναικολόγος και της λέει και οι γύφτισσες πως αμολάνε παιδιά δεξιά και αριστερά από την πολύ καθαριότητα? Ειπε λοιπόν ότι κατα την διαρκεια των γόνιμων ημερών να μην πλένουμε σχολαστικά την ευαισθητη περιοχή γιατί αυτή η βλέννα που έχουμε βοηθάει τα σπερματοζωρια να κκινούνται καλύτερα, προς Θεού να μην μένουμε άπλυτες αλλά να ξεπλενόμαστε από κάτω με λίγο νεράκι.Καθώς και 3 ώρες πριν και 3 ώρες μετά το σεξ, ειδικά εκείνες της μέρες να μην πλενόμαστε.

Καθώς και οτι απαγορευεται το στοματικό σεξ(πάλι για εκείνες της μέρες), γιατί το σάλιο χαλάει το σπέρμα.

Ελπίζω να ήμουν αρκετά περιγραφική...

I81rp3.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ,ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΑ ΚΑΡΥΔΙΑ[ΤΑ ΚΑΡΥΔΙΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑΠΟΛΛΗ ΒΑΡΕΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ]ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ,ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ Ή ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΒΡΙΟ ΟΕΟ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ,ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΖΕΣΤΕΣ;ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΣΟ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ,ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;ΑΠΕΙΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΖΕΤΤΑ,ΑΝ ΔΕΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΜΝΜ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΕ ΞΥΠΝΑΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΡΩΙ

Και ο Ιούλιος και ο Σεπτέμβριος είναι καλόι μήνες για εξωσωματική, νομίζω όμως ότι ο Σεπτέμβριος είναι λίγο καλύτερος.

I81rp3.png

Τα υπόλοιπα τώρα

Ηταν μαζί και η θεία μου και εκεί που μου έλεγε αυτή τα διάφορα τιπς, πετάγεται η θεία μου και της λέει "και η καλή καθαριότητα δεν παίζει ρόλο?"

Γυρν'αει λοιπόν η γυναικολόγος και της λέει και οι γύφτισσες πως αμολάνε παιδιά δεξιά και αριστερά από την πολύ καθαριότητα? Ειπε λοιπόν ότι κατα την διαρκεια των γόνιμων ημερών να μην πλένουμε σχολαστικά την ευαισθητη περιοχή γιατί αυτή η βλέννα που έχουμε βοηθάει τα σπερματοζωρια να κκινούνται καλύτερα, προς Θεού να μην μένουμε άπλυτες αλλά να ξεπλενόμαστε από κάτω με λίγο νεράκι.Καθώς και 3 ώρες πριν και 3 ώρες μετά το σεξ, ειδικά εκείνες της μέρες να μην πλενόμαστε.

Καθώς και οτι απαγορευεται το στοματικό σεξ(πάλι για εκείνες της μέρες), γιατί το σάλιο χαλάει το σπέρμα.

Ελπίζω να ήμουν αρκετά περιγραφική...

:-PΑνυπέρβλητο μωρο......

Λοιπόν, εφόσον καταλήξαμε στο οτι η ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΛΑ μας ειναι η σύμβουλος των γιατρών, πρέπει να παραδεχτούμε οτι η Αναστασία μας είναι η σύμβουλος των φυσιολογικών συλληψεων!!

ΜΠΡΑΒΟ κοριτσάκι μου!

Άξια!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Και ο Ιούλιος και ο Σεπτέμβριος είναι καλόι μήνες για εξωσωματική, νομίζω όμως ότι ο Σεπτέμβριος είναι λίγο καλύτερος.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ,ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΛΕΣ ΓΙΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΜΗΠΩΣ ΧΑΣΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΙΛΟ Η ΓΟΥΡΟΥΝΑ;

Evmorfia μου εγω ποιστευω φτιαξε οτι προβλημα εχει δημιουργηθει πρωτα φτιαξε μητρα οκ και ενδομητριο και κανε εξωσωματικη το γρηγοροτερο γιατι ολο κατι θα βγαινει οπως σωστα ειπες.Οποιος μηνας και αν ειναι!!

Διαφημίσεις

:-PΑνυπέρβλητο μωρο......

Λοιπόν, εφόσον καταλήξαμε στο οτι η ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΛΑ μας ειναι η σύμβουλος των γιατρών, πρέπει να παραδεχτούμε οτι η Αναστασία μας είναι η σύμβουλος των φυσιολογικών συλληψεων!!

ΜΠΡΑΒΟ κοριτσάκι μου!

Άξια!

Τα έγραψα περισσότερο για σένα και την Roubies, γιατί οι υπόλοιπες είμαι σίγουρη ότι κάτι κάνουμε από όλα αυτά, αλλα η Roubies ας πούμε προχθές γέλαγε που της έλεγα για το μαξιλάτο και άσε που μου είπε ότι μετά την επαφή τρέχει στο μπάνιο:evil::evil::evil:.Είναι δυνατόν????

Συγκεντρωθήτε και οι δύο,Μιναρεντζης,Μαντούδης...αχρειαστοι να είναι...

I81rp3.png

Evmorfia μου εγω ποιστευω φτιαξε οτι προβλημα εχει δημιουργηθει πρωτα φτιαξε μητρα οκ και ενδομητριο και κανε εξωσωματικη το γρηγοροτερο γιατι ολο κατι θα βγαινει οπως σωστα ειπες.Οποιος μηνας και αν ειναι!!

Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΩ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΛΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ,ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΛΕΣ ΓΙΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΜΗΠΩΣ ΧΑΣΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΙΛΟ Η ΓΟΥΡΟΥΝΑ;

Καλά φαντάζομαι πόσο χοντρή θα είσαι και εσύ...τα 10 κιλά παραπάνω δεν είναι παχυσαρκια.Αν ο BMI είναι μεταξύ 20 και 30 δεν υπάρχει θέμα για σύλληψη ή καλή εκβαση εξωσωματικής.

I81rp3.png

Καλά φαντάζομαι πόσο χοντρή θα είσαι και εσύ...τα 10 κιλά παραπάνω δεν είναι παχυσαρκια.Αν ο BMI είναι μεταξύ 20 και 30 δεν υπάρχει θέμα για σύλληψη ή καλή εκβαση εξωσωματικής.

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 30

Κορίτσια έκανα εξωσωματική πέρσι τον ιούνιο.

Πέραν του ότι έκανε ζέστη , τα πόδια μου πρήστηκαν

από τις ενεσεις καταστολής. Πιστεύω καλύτερα προς

σεπτέμβρη -οκτώβρη

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...