Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα!!!

Βρε κορίτσια υπάρχει κάτι που δεν το έχω καταλάβει, σε ποια εβδομαδα είμαι, δηλ κάθε Κυριακή αλλάζω εβδομαδα, αυτη τη Κυριακή ήμουν 19η, άρα από Δευτέρα θεωρώ είμαι 19η ή 20ή που τη περπατάω;

Επίσης αγχώνομαι κάπως γιατί δεν καταλαβαίνω αν γίνεται κάποια κίνηση από τα μωρά και δεν κάνω πράγματα μέσα στην ημέρα, περισσότερο κάθομαι.

οταν εισαι 19 κ 1-2-3 περπατας την 20η. και την κλεινεις μετα τις 19.6 κ περπατας την 21 κοκ. ειναι νωρις βρε 19η βδομ να τα νιωθεις συνεχεια. μην αγχωνεσαι.

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Σωστό Dada μου.Βρε κοριτσάκι το έχεις σκεφτεί αυτό???

Με τίποτα κορίτσια! Πρόβλημα στο σπέρμα, στενωση τραχήλου και λεπτό ενδομήτριο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Δε το πηρα είδηση. ..

Μακάρι.

Εστω και 1 τοις 100 να εχω ελπίδες μου φτάνει.

Ομορφιά μου εσύ!!!!!Όλα είναι πιθανά!!!!Να είσαι συγκρατημένη όμως για να μην στεναχωρηθείς αν δεν σας κάτσει αυτή τη φορά.

ναι ακριβως!Και εμενα μου ελειψαν τα κοριτσια!!Δεν ειναι αρκετο το ιnternet!!

Μακαρι να βολεψει να ξανακανονισουμε συναντηση...εγω θελω ΠΟΛΥ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Δε το πηρα είδηση. ..

Μακάρι.

Εστω και 1 τοις 100 να εχω ελπίδες μου φτάνει.

Δημητρουλα θυμισε μου γιατι δε βρισκω το Post..ποτε ειχες και ποτε κανατε????

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Θα σου πω εγώ που θυμάμαι.Αγαπούλες την Πέμπτη και ωορρηξία το Σάββατο.

Τα κορίτσια εχουν δικιο..δεν ειναι απιθανο...να το ξερεις..απλα συγκρατημενη αισιοδοξια! ;);););)

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Leuta μου ισως κανω λαθος αλλα συνηθως οι μεγαλοι κυκλοι 40-45-50 ημερες συνηθως πανε μαζι με λεπτο ενδομητριο..

ΑΧ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ειμαι τελικα κατασκευαστικο λάθος!!!:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Σωστο το ρουμπακι.

Πρόεδρε έχουμε μια εβδομάδα διαφορά.Εγώ είχα ωορρηξία την Κυριακή που συναντηθήκαμε.Το είχα ξεχάσει τελείως και το θυμήθηκα από τον πόνο που ένιωσα.Εκείνη την ημέρα κάναμε αγαπούλες,αλλά στο τελείως ξαφνικό γιατί εντωμεταξύ είχε προηγηθεί κάτι και μας είχε στεναχωρήσει και τους δύο,οπότε το είχα πάρει απόφαση ότι δεν.Αλλά πριν πάει για ύπνο ο άντρας μου μου έκανε αγαπούλες.Δεν έχω ελπίδες γιατί το σπέρμα μας δεν έχει ακόμα ανανεωθεί πλήρως και τις προηγούμενες μέρες δεν είχαμε επαφή.Μόνο εκείνη.Μας μένουν όμως 8 μέρες μέχρι την πλήρη ανανέωση οπότε τον επόμενο μήνα βουρ....

Κοριτσάκια μου θα σας αφήσω τώρα γιατί πρέπει να πάω δουλειά.Αν το βραδάκι είναι κάποια νυχτεριδούλα μέσα θα τα πούμε,αλλιώς θα διαβάσω τα νεάκια σας.

Πρόεδρε έχουμε μια εβδομάδα διαφορά.Εγώ είχα ωορρηξία την Κυριακή που συναντηθήκαμε.Το είχα ξεχάσει τελείως και το θυμήθηκα από τον πόνο που ένιωσα.Εκείνη την ημέρα κάναμε αγαπούλες,αλλά στο τελείως ξαφνικό γιατί εντωμεταξύ είχε προηγηθεί κάτι και μας είχε στεναχωρήσει και τους δύο,οπότε το είχα πάρει απόφαση ότι δεν.Αλλά πριν πάει για ύπνο ο άντρας μου μου έκανε αγαπούλες.Δεν έχω ελπίδες γιατί το σπέρμα μας δεν έχει ακόμα ανανεωθεί πλήρως και τις προηγούμενες μέρες δεν είχαμε επαφή.Μόνο εκείνη.Μας μένουν όμως 8 μέρες μέχρι την πλήρη ανανέωση οπότε τον επόμενο μήνα βουρ....

Κοριτσάκια μου θα σας αφήσω τώρα γιατί πρέπει να πάω δουλειά.Αν το βραδάκι είναι κάποια νυχτεριδούλα μέσα θα τα πούμε,αλλιώς θα διαβάσω τα νεάκια σας.

Πάντως ρουμπιδι μου αν επιασες θα είναι αγορακι!

Λενε πως τα αγόρια φτάνουν πιο γρήγορα στο ωαριο.

Τα κορίτσια ομως ειναι πιο αντοχής.

Δηλαδή σε αντιστοιχες σαν τη δικη μου περίπτωση, που είναι απο προηγούμενη μερα, αντέχουν τα τα κορίτσια.

Τα "αυθημερόν" όμως ειναι αγορια!!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

θυμάστε το τραγούδι του Γαρδέλη: "Με λένε Αλέξη, σε λένε Σοφία

κρατώ μια κιθάρα, κρατάς μια καρδιά......" ???????

Το αλλαζω λοιπόν και το αφιερενω στη ΖΕΤΤΑ που με ξέχασε....

Με λένε Λέτα, σε λένε Ζέττα

κρατώ μια μπουγάτσα*, κρατάς τριγωνιά**

Στο φορούμ δεν εισαι, σημάδι δε βρίσκω

θα βγω να σε φωνάξω με 5 χωνιά

(Επεξήγηση: *Σερρών **Τρίγωνα Θεσσαλονίκης)

Με λένε Λέτα, σε λένε Ζέττα

καλα που εχω Μόρφω- Χαρά

ελα να πιουμε ξανα καφεδακι

και θα τραδουδήσω Βασιλη Καρρά

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...