Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Είναι αλήθεια πως υπάρχουν μόνο 2 μέρες το μήνα στις οποίες μπορώ να μείνω έγκυος;

Όχι. Από τη στιγμή που το σπέρμα απελευθερώνεται χρειάζεται 90 λεπτά για να περάσει από τον τράχηλο της μήτρας και 10 λεπτά για να φτάσει στο χώρο της σύλληψης, στην κορυφή των ωαγωγών σαλπίγγων. Μόλις φτάσει εκεί, περιμένει το ωάριο για 3-4 μέρες. Όσο το σπέρμα «περιμένει», έχεις πιθανότητες να συλλάβεις, εφόσον έχεις ωορρηξία. Το ωάριο «ζει» από 12 έως 24 ώρες, επομένως, εάν κάνεις σεξ μέχρι και 4 μέρες πριν από την ωορρηξία, έχεις πιθανότητες να μείνεις έγκυος, αλλά αυτές ελαχιστοποιούνται αν κάνεις σεξ 48 ώρες μετά την ωορρηξία.

Και εγώ αυτό ξέρω Dadaki μου γι'αυτό είπα χθες στη Δημητρούλα ότι υπάρχουν πιθανότητες.Δεν θέλω να της δημιουργήσω ελπίδες,αλλά δεν ήταν τόσο άσχημη μέρα!!!

Διαφημίσεις

leuta μου μην νομίζεις ούτε για εμάς είναι εύκολο το μέρα παρά μέρα.Έχουμε αντίθετα ωράρια με τον άντρα μου και μέχρι να γυρίσω σπίτι και να μαγειρέψω πολλές φορές έχει ήδη νυστάξει.Κάποιους μήνες το καταφέρνουμε.Κάποιους άλλους όπως π.χ. αυτόν δεν τα καταφέρνουμε.Θα δούμε.

Και γω στεναχωριομουν οτι μονο εμεις δε το καταφερνουμε λογω δουλειας...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

1.67 kai 58 kila ;;;

Min se akouso na milas gia dieta tha se SKOTOSOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!

Na pas na kaneis gimnastiki an thelis na figoun "ta psomakia" apo kapia simia !!!!!!!!!!!!!!! :P:p:p

Dadaki..........................................να σου κανω μια ξανθια ερώτηση?????

Το ονομα σου ειναι Dada? :oops:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Και γω στεναχωριομουν οτι μονο εμεις δε το καταφερνουμε λογω δουλειας...

Όχι βρε αγαπούλα δεν είστε οι μόνοι.Άστα εμάς αυτός ο μήνας δεν μας πήγε καλά.Περιμένω να αδιαθετήσω την Κυριακή και τον άλλον μήνα θα κάνουμε τα δύνατα δυνατά για μέρα παρά μέρα και βλέπουμε.

Διαφημίσεις

To onoma mou einai Ntaniela ala oloi me fonazoun Ntanta ...

Ntaliela e? :eek::-o:-o Poly wraio kai sexy!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Όχι βρε αγαπούλα δεν είστε οι μόνοι.Άστα εμάς αυτός ο μήνας δεν μας πήγε καλά.Περιμένω να αδιαθετήσω την Κυριακή και τον άλλον μήνα θα κάνουμε τα δύνατα δυνατά για μέρα παρά μέρα και βλέπουμε.

Αστα rounbaki εμενα ακομα...40η μέρα....:(:(:(:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Πω πω ρε κοριτσάκι τι πράγμα είναι και αυτό,να μην μπορείς να υπολογίσεις τίποτα.

Αυριο εχω ραντεβου με την εξωσωματικο μου...να συζητησουμε..δεν ξερω αν θα μου κανει υπερηχο, απο τη μια σκεφτομουν να της πω να μου κανει για να δω αν μπορει να δει τιποτα απο την αλλη βαρεθηκα να ανοιγω ποδια σε γιατρους και να κανω υπερηχους...εχω φαει αρνηση με αυτο....

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Αυριο εχω ραντεβου με την εξωσωματικο μου...να συζητησουμε..δεν ξερω αν θα μου κανει υπερηχο, απο τη μια σκεφτομουν να της πω να μου κανει για να δω αν μπορει να δει τιποτα απο την αλλη βαρεθηκα να ανοιγω ποδια σε γιατρους και να κανω υπερηχους...εχω φαει αρνηση με αυτο....

Κοπέλα μου δίκιο έχεις να έχεις βαρεθεί και να έχεις άρνηση,όμως αφού θα πας που θα πας κάντο να πάει στην ευχή.Ίσως αυτή τη φορά να δει κάτι.Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες παρά για κάτι που δεν έκανες.

Καλημερα σε ολες σας!!!Δυο μερες ελειψα και ειπατε τοσα πολλα!!!Χαιρομαι πολυ που περασατε ωραια στη συναντηση στην Αθηνα!!Μακαρι να βρεθουμε ολες μαζι καποια στιγμη!Leuta μου και εγω εχω βαρεθει αυτη την εξεταση αλλα τι να κανεις δε γινεται αλλιως..Πρεπει να δεις για πιο λογο εχεις τοση καθυστερηση χωρις πολυκυστικες και λεπτο ενδομητριο!!ειναι βασικα για επιτευξη εγκυμοσυνης.

Καλημερα σε ολες σας!!!Δυο μερες ελειψα και ειπατε τοσα πολλα!!!Χαιρομαι πολυ που περασατε ωραια στη συναντηση στην Αθηνα!!Μακαρι να βρεθουμε ολες μαζι καποια στιγμη!Leuta μου και εγω εχω βαρεθει αυτη την εξεταση αλλα τι να κανεις δε γινεται αλλιως..Πρεπει να δεις για πιο λογο εχεις τοση καθυστερηση χωρις πολυκυστικες και λεπτο ενδομητριο!!ειναι βασικα για επιτευξη εγκυμοσυνης.

Καλημέρα!!!!Τι κάνεις κοπελάρα μου?Μας έλειψες!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...