Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Leuta, αν και δεν είμαι εκπαιδευτικός είμαστε όμως συνάδελφοι.

Σε ποιό φορέα είσαι?

Δεν ξέρω για την Αναστασία αλλά εμείς όσο και να θέλουμε δεν καταφέρνουμε μέρα παρά μέρα.

Ο σύζυγος γυρνά κατάκοπος αφού έχει διανύσει τη μισή Αθήνα για να πάει και να έρθει στη δουλειά. Εγώ ξεκινάω 6.30 και γυρνάω κατά τις 17.00 και πάει λέγοντας.

Καλημέρα γλωσσουδες μα δεν σταματατε με τίποτα ουτε πανελληνιες να εδινα τόσο διαβασμα. Ειμαι καλήτερα ευτυχως περασε η ζαλαδα μαλλον το σίδηρο ήταν πήρα δύο αππ χθες και θα ειμαι καλήτερα.

Evmorfia δεν υπάρχεις αντρακι κι εχεις παρει και καλο αντρα γιατι εγω αν του τα ελεγα αυτα θα με ειχε πετάξει απο το μπαλκόνι, σίγουρα ομως κι εγω πιστευω οι ευαισθητοι ανθρωποι ετσι αμύνονται.

Dada τι κανει το δοντακι ?? ο οδοντίατρος? θα ξαναπάς? θα ερθω κι εγω την αλλη φορα να επιβλέπω χι χι.

Aννιτακι μoυ οταν ξανρθεις θα διοργανώσουμε γλέντι με χορο θα κλεισουμε τραπεζακι στου ψυρρη και θα χορεψουμε, και δεν εισαι χοντρη λυσσαξατε πια με τα κιλα νταρτανα εισαι σαν την Βανα Μπαρμπα στο ξανθο της.

Αναστασια μερα παρα μερα ε? γρρρρ κι εγω εχω πεντε μήνες εχω λυσσαξει αντε να μεινεις εγκυος γρήγορα να δεις τη γλυκα... χι χι δεν θα σε αφησω να κανεις τίποτα μεχρι να΄γεννήσεις και καμια αλλη εδω μεσα με ακούτε!

Roubies να πας στο γιατρο της mimitras ειναι πολύ καλος τον ειχε η κουμπαρα που βάφτησε την κόρη μου ειναι υπερ του φυσιολογικού τοκετου και τρομερος επικοινωνιακα και σαν ανθρωπος επίσης δεν ειναι μαλ.....ας ξερει τι κανει.

Leuta εισαι τρομερη που τα κανεις ολα ταυτοχρονα αρα θα σου ευχηθω να κάνεις δίδυμα αφου τα καταφερνεις τοσο καλα με πολλα πραγματα ταυτοχρονα θα το εχεις παιχνιδακι και τα δυο παιδια.

Marath γλυκεια μου σε νιώθω βεβαια εγω ήμουν στη θεση του ανδρα σου μιας κι εγω ειχα ολα τα θεματα και του ειχα πει λοιπον να παει με αλλη να κανει ενα παιδακι και να μου το φερει, αλλα ειχε πει ο καημενος προτιμω να υιοθετήσω τα λεει επειδη νιώθει πολύ βαρυ αυτο που εχει και απο υπευθυνότητα νιώθει ο καημενος οτι θελει να σε ευχαριστησει αλλα δεν μπορει. Καταλαβε τον αλλα ειστε κοντα αισθανομαι οτι σύντομα θα μας πεις καλα νεα μονο μήν αφήνεις τον καιρο να περναει.

Σχετικα με τη διαφήμιση της vodaf κι εμενα μου αρεσει αλλα ξενερώνω στο τελος που ειναι γεροι και φιλιουνται δεν θελω να περασει η ζωη μου γρήγορα και να μην την εχω ζήσει για αυτο πρεπει να χαμογελαμε να ζουμε να κανουμε βλακειες να τρώμε κρουασαν οποτε το γουσταρουμε (δες mimitra) και το καλήτερο ειναι να εχουμε να πουμε ιστορίες για τη ζωη μας στα γεραματα μας. αχ.

Κι εμενα μου λειπει πολύ η Christine 1012 μακαρι να ειναι καλα και να γυρίσει γιατι την θελουμε πίσω!!!

Καλημερα πολλα φιλια σε ολες!

Λανπρινουλα χαιρομαι που δε ζαλίζεσαι πλεον...να προσεχεις!!!!!!!!!!!!!!!!

Ρε συ Λαμπρινουλα οταν εισαι μεσα πες μου να σε ρωτήσω κατι...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Εvmorfia μου για αυτο εχει παντρευτει εσενα βρε εσυ εχεις τσαγανο και για τους δυό σας, γιατι πόσες ώρες δουλευεις τώρα, αχ οταν δουλευουμε λεμε ποτε θα κάτσουμε ε? αλλα κι εσυ βρε παιδι μου πολλες ώρες δεν γίνεται αλλιώς? εγω τώρα που κάθομαι εδω και 1,5 χρονο λεω μια 5ωρη 6ωρη θα αντεχα οχι παραπάνω.

Φιλια πολλα.

Marathn και το μερα παρα μερα μπορει να γίνει καθε δύο μερες αποχή και παμε για την τρίτη αλλα αν θελει να κάτσει θα κάτσει ειναι και θεμα θεου πιστευω αλλα εμεις να το παλευουμε οσο μπορουμε.

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Διαφημίσεις

Leuta, αν και δεν είμαι εκπαιδευτικός είμαστε όμως συνάδελφοι.

Σε ποιό φορέα είσαι?

Δεν ξέρω για την Αναστασία αλλά εμείς όσο και να θέλουμε δεν καταφέρνουμε μέρα παρά μέρα.

Ο σύζυγος γυρνά κατάκοπος αφού έχει διανύσει τη μισή Αθήνα για να πάει και να έρθει στη δουλειά. Εγώ ξεκινάω 6.30 και γυρνάω κατά τις 17.00 και πάει λέγοντας.

Δευτεροβάθμιας Εκπαιδευση :rolleyes:

Και μεις ενω θελουμε μεχρι να γυρισουμε, ννα τσιμπησουμε κατι, να κανουμε ενα μπανακι πολλες φορες παει 12...εγω την αλλη μερα ξυπναω στις 6:30...τι να κανεις...Εγω θα ήθελα καθε μερα :oops: οπως πριν1,5 χρονο που τα παογευματα ειμασταν και οι 2 σπιτι και ειμασταν χαλαροι....Τον τελευταιο 1,5 χρονο ομως αλλαξαν πολλα σε οικογενειακο και επαγγελματικο επιπεδο και ειμαστε σε συνεχες τρεξιμο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Kalhmera koritsia mou !!!!

Den prolava na mpo extes to vradi, piga se enan agona basket (pali) kai meta pigame kai fagame. Girisa ptoma.

Labrinoula mou, den einai O odontiatros einai I odondiatros kai einai poli kali mou fili. Kai auti exei ton Mpathrello kai tha ksekinisi se ligo tin prospathia. Tis eipa oti tin epomeni fora pou tha pame gia kafe tha tin fero mazi mou. Tha erthei lei.

Pote tha vrethoume ;;; Anitaki ante ela, se 4 ores eisai edw !!!

Tora tha pao piso oles tis selides pou diavasa na sas apantiso ...

Yv7Sp2.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΟΥΛΕΣ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΙΣ ΤΖΟΥΤΖΟΥΚΕΣ ΜΟΥ

(ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΤΕΛΕΙΕΣ) ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ..!!!!:P:p:p

ΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......ΤΙ ΚΑΝΟΝΙΖΕΤΕ..?????? :confused::confused::confused:

ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ DADAKIIIIIIIIIIIII...!!!!!!!!!!!!;););)

KI ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΧΟΝΤΡΟΥΛΑ...!!!!!!!:(:(:(:(

ΘΑ ΜΟΥ ΤΗ ΔΩΣΕΙΣ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΗΝ..???????

ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.......:(:(:(:(

ΕΧΩ ΜΙΑ ΙΔΕΑ....:idea::idea::idea:

ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΕΝΑ ΛΑΠΤΟΠ ΜΑΖΙ, ΘΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΜΕ ΜΕΣΩ SKYPE ΚΑΙ ΤΣΟΥΠ....ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ....ΧΑΧΑΧΑ:P:p:p

Anitaki mou, extes pou tin vrika tin dieta esena thimithika pou mou eipes vres kamia dieta na tin kanoume mazi. Stile mou to mail sou na sou tin stilo, tin exo sto excel.

Ma den kanonizoume tipota me tin Dimitra, vla#@@kies leme !!!

Poli kali idea sou me to skype, auto tha kanoume !!!! :P:p:p

Yv7Sp2.png

DADAKI ειμαι 1,67...

Κοριτσια τι κανονιζετε? Και μεις οι Βορειες θελουμε!

1.67 kai 58 kila ;;;

Min se akouso na milas gia dieta tha se SKOTOSOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!

Na pas na kaneis gimnastiki an thelis na figoun "ta psomakia" apo kapia simia !!!!!!!!!!!!!!! :P:p:p

Yv7Sp2.png

Κοριτσάκια δε θυμάμαι αν σας το είπα, πήγα στο νέο μου γιατρό σήμερα.

Δε γράφω πολλα, μη σας πρηζω, το ρεζουμέ:

1) δε βρίσκει κάποιο πρόβλημα

2) ο Μιναρεντζής που εκανα την εξωσωματική, ειναι πολυ καλος και απο τους ΤΙΜΙΟΥΣ του χωρου

3) να μην απαξιωνω τα κατεψυγμένα μου-η ανεμβρυικη κυηση ήταν τυχαία

4) τα ΝΚ είναι μια μουφα σκέτη, μην κανει καμια εμβολιο, έχουν απαγορευτεί

Τι θα κάνουμε:

Θα με παρακολουθεί κάθε μήνα, θα μετράει το ωαριο μου και θα με συμβουλεύει ποτε να έχουμε επαφές

Πως μου φάνηκε:

1) καλός άνθρωπος

2) τίμιος

3) συζητήσιμος

4) πολυ ενημερωμένος

ROUBIES μου επειδή είσαι στο ψάξιμο, θα σου πρότεινα να πας και γιατι οχι να κάνεις αυτο που θα κανω κι εγώ (παρακολουθηση ωορηξιας).

Στειλε οταν διαβάσεις το μήνυμα μου να πούμε και πιο πολλά.

Μακια μπεμπες παω να δω σειρές με το μαναρι.

Υγ: ωορηξία εχω κανει ηδη / το χασαμε αυτο το μηνα παλι (τα τεστ ηταν αρνητικά αλλα συχνα πέφτουν και εξω ειπε ο γιατρός)...

Mpravo vre sokolatitsa mou, mpravoooo !!!!

Etsi thelo na se akouo !!!!

Kai eipame ta testakia den tha theloume !!!!! Petamaaaaaa ....

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Μπαααα.....

Απο Πέμπτη βράδυ μεχρι Σάββατο προς Κυριακή πρωί που το υπολογισε ο γιατρός. ... δύσκολο.

Η Αναστασία ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ!

Εχει μέθοδο η κοπέλα, δεν κανει μαλ $@/@κιες οπως εγώ!

Τεστακια και παπαρ/@/@ιες!

Εμένα μου εβγαζε αρνητικό το μπουρ/@^@^λο και ετσι την πάτησα και παει το αβγό!

Βέβαια.... εδω που τα λεμε...

Τα είχα απο πέρσι τα τεστ.

Λες να ειχαν ληξει? :shock:

Είναι αλήθεια πως υπάρχουν μόνο 2 μέρες το μήνα στις οποίες μπορώ να μείνω έγκυος;

Όχι. Από τη στιγμή που το σπέρμα απελευθερώνεται χρειάζεται 90 λεπτά για να περάσει από τον τράχηλο της μήτρας και 10 λεπτά για να φτάσει στο χώρο της σύλληψης, στην κορυφή των ωαγωγών σαλπίγγων. Μόλις φτάσει εκεί, περιμένει το ωάριο για 3-4 μέρες. Όσο το σπέρμα «περιμένει», έχεις πιθανότητες να συλλάβεις, εφόσον έχεις ωορρηξία. Το ωάριο «ζει» από 12 έως 24 ώρες, επομένως, εάν κάνεις σεξ μέχρι και 4 μέρες πριν από την ωορρηξία, έχεις πιθανότητες να μείνεις έγκυος, αλλά αυτές ελαχιστοποιούνται αν κάνεις σεξ 48 ώρες μετά την ωορρηξία.

Yv7Sp2.png

Kalhmera koritsia mou !!!!

Den prolava na mpo extes to vradi, piga se enan agona basket (pali) kai meta pigame kai fagame. Girisa ptoma.

Labrinoula mou, den einai O odontiatros einai I odondiatros kai einai poli kali mou fili. Kai auti exei ton Mpathrello kai tha ksekinisi se ligo tin prospathia. Tis eipa oti tin epomeni fora pou tha pame gia kafe tha tin fero mazi mou. Tha erthei lei.

Pote tha vrethoume ;;; Anitaki ante ela, se 4 ores eisai edw !!!

Α μου το χαλασες κι εγω ελεγα θα εχεις κανενα δίμετρο οδοντίατρο 35αρη με γυμνασμενο σώμα μελαχροινο αχ αχ παει η φαντασιώση μου χι χι χι.

Να την φερεις την οδοντίατρο στο παρεακι μας να βγούμε,

Αννιτακι σε βλεπω να κάνεις Αθηνα Ζακυνθο κάθε ΣΚ για καφε.

Φιλια πολλα.

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Α μου το χαλασες κι εγω ελεγα θα εχεις κανενα δίμετρο οδοντίατρο 35αρη με γυμνασμενο σώμα μελαχροινο αχ αχ παει η φαντασιώση μου χι χι χι.

Να την φερεις την οδοντίατρο στο παρεακι μας να βγούμε,

Αννιτακι σε βλεπω να κάνεις Αθηνα Ζακυνθο κάθε ΣΚ για καφε.

Φιλια πολλα.

Poli fantasiosi vre egkioula mou !!!! Malon ftei i apoxi, xaxaxaxaxax !!!!

Tha pame gia kafe tin kiriaki ;;;

Yv7Sp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!Βλέπω πάλι κεφάκια έχετε σήμερα.Γλώσσα δεν βάζετε μέσα!!!

mariathn είναι λογικό να συμβαίνουν τέτοια πράγματα σε ένα ζευγάρι που δεν μπορεί εύκολα να πιάσει παιδί.Ειδικά οι άντρες το παίρνουν πολύ βαριά.Χρειάζονται ειδική μεταχείρηση.Τι να τους κάνεις.Πάντως αφού τα βρήκατε όλα καλά.Εμένα ο άντρας μου ηρέμησε κάπως,όταν του είπα πως δεν μπορώ να στεναχωρηθώ για ένα παιδί που δεν έχω και δεν το έχω γνωρίσει,αλλά στεναχωριέμαι όταν βλέπω εκείνον σε άσχημη κατάσταση,γιατί εκείνον γνωρίζω και εκείνον αγαπάω πιο πολύ απ'όλα.Και του είπα ότι με ενδιαφέρει να είμαστε εμείς οι δύο καλά και άμα είναι να έρθει θα έρθει,αλλιώς θα προσπεράσει,τι να κάνουμε τώρα,όλα μέσα στη ζωή είναι.Εμείς θα κάνουμε τις προσπάθειές μας και βλέπουμε.

leuta μου μην νομίζεις ούτε για εμάς είναι εύκολο το μέρα παρά μέρα.Έχουμε αντίθετα ωράρια με τον άντρα μου και μέχρι να γυρίσω σπίτι και να μαγειρέψω πολλές φορές έχει ήδη νυστάξει.Κάποιους μήνες το καταφέρνουμε.Κάποιους άλλους όπως π.χ. αυτόν δεν τα καταφέρνουμε.Θα δούμε.

Λαμπρινούλα χαίρομαι που είσαι καλύτερα σήμερα.Θα πάω στον γιατρό της Δημητρούλας και χαίρομαι που ακούω καλά λόγια γι'αυτόν.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...