Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Leutaki αν επιτρέπετε πού δουλεύεις?

Εγω είμαι διοικητικός υπάλληλος στο Παιδείας.

Και γω Υπουργειο Παιδειας. Εκπαιδευτικος αποσπασμενη σε Φορέα.

Και το απογευμα δουλευω με τον αντρα μου. :shock:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Ουφφφφφφφφφ...θα με σκάσεις....

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

To κλεισα ειχε δουλεια....

Βρε Αναστασούλα μου εσυ καταφερνετε παντα το μερα παρα μέρα? :oops:

Εμεις θελουμε μεν αλλα γυριζουμε σπιτι 10 και πολλες φορες 11....δε γινεται παντα....Εσεις δουλευετε τα απογευματα ή ειστε χαλαρα σπιτι? Γιατι ειναι σημαντικο κι αυτο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΤΗΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ

:cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΕΝΑ ΜΝΜ ΕΣΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΡΗ ΠΕΝΤΕ

ΓΛΩΣΣΟΥ + ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΟΣ

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

To κλεισα ειχε δουλεια....

Βρε Αναστασούλα μου εσυ καταφερνετε παντα το μερα παρα μέρα? :oops:

Εμεις θελουμε μεν αλλα γυριζουμε σπιτι 10 και πολλες φορες 11....δε γινεται παντα....Εσεις δουλευετε τα απογευματα ή ειστε χαλαρα σπιτι? Γιατι ειναι σημαντικο κι αυτο...

Κοιτα να σου πω...:oops::oops::oops:...η δουλειά μας είναι δύσκολη και κοπιαστική ειδικά το από εδώ και πέρα που ανοίγει ο καιρός γιατί έχουμε και τις αγροτικές εργασίες και είναι και η κύρια δουλειά καλοκαιρινή.Το χειμώνα λοιπόν μπορώ και κάθε μέρα..:oops::oops::oops:, τώρα το καλοκαίρι το παρα μέρα μια χαρά δουλευει...:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Και γω Υπουργειο Παιδειας. Εκπαιδευτικος αποσπασμενη σε Φορέα.

Και το απογευμα δουλευω με τον αντρα μου. :shock:

maranthn το γραφειο μας (εγω και αλλη 1 κοπελα ) εχουμε το email (εισερχομενα εξερχομενα), εισερχομενη αλληλογραφια απο ταχυδρομειο, χαρακτηρισμο όλων των εγγραφων, μοιρασμα, την ιστοσελιδα, την επικοινωνια με ολα τα σχολεια και τον εξω κοσμο και κανουμε τα διαβιβαστικα απο τα περισσοτερα Φ. :shock::shock::shock::shock:

Εχει πολλή δουλεια γιατι ολα μπαινουν και βγαινουν απο το γραφειο μας...αλλα δεν γκρινιαζω γιατι η οργανικη μου ειναι κρητη και δε θα μπορουσα να ειμαι εκει εννοειται...

Στο γραφειο ειμαι 7-3 κανονικοτατα και μετα 4:30-21:30 ή 22:00 ή 22:30 βοηθάω τον αντρα μου..

αρα ολη η ημερα ειναι full....

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Κοιτα να σου πω...:oops::oops::oops:...η δουλειά μας είναι δύσκολη και κοπιαστική ειδικά το από εδώ και πέρα που ανοίγει ο καιρός γιατί έχουμε και τις αγροτικές εργασίες και είναι και η κύρια δουλειά καλοκαιρινή.Το χειμώνα λοιπόν μπορώ και κάθε μέρα..:oops::oops::oops:, τώρα το καλοκαίρι το παρα μέρα μια χαρά δουλευει...:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Εγω βοηθάω τον αντρα μου τα απογευματα και σου ειπα γινεται και 10 και 11 να γυρισουμε και γω ξυπναω 6:30 την αλλη μερα....Ενω θέλω δε την παλεύω παντα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Καλημέρα Καλημέρα!

:D:D

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!;);)

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Εγω βοηθάω τον αντρα μου τα απογευματα και σου ειπα γινεται και 10 και 11 να γυρισουμε και γω ξυπναω 6:30 την αλλη μερα....Ενω θέλω δε την παλεύω παντα...

Απαντάω σε αυτό και φευγώ..

Δες το σαν ξεκούραση, αλλά πάντα χωρίς να καταπιέζεσαι...;);););)

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Καλημέρα γλωσσουδες μα δεν σταματατε με τίποτα ουτε πανελληνιες να εδινα τόσο διαβασμα. Ειμαι καλήτερα ευτυχως περασε η ζαλαδα μαλλον το σίδηρο ήταν πήρα δύο αππ χθες και θα ειμαι καλήτερα.

Evmorfia δεν υπάρχεις αντρακι κι εχεις παρει και καλο αντρα γιατι εγω αν του τα ελεγα αυτα θα με ειχε πετάξει απο το μπαλκόνι, σίγουρα ομως κι εγω πιστευω οι ευαισθητοι ανθρωποι ετσι αμύνονται.

Dada τι κανει το δοντακι ?? ο οδοντίατρος? θα ξαναπάς? θα ερθω κι εγω την αλλη φορα να επιβλέπω χι χι.

Aννιτακι μoυ οταν ξανρθεις θα διοργανώσουμε γλέντι με χορο θα κλεισουμε τραπεζακι στου ψυρρη και θα χορεψουμε, και δεν εισαι χοντρη λυσσαξατε πια με τα κιλα νταρτανα εισαι σαν την Βανα Μπαρμπα στο ξανθο της.

Αναστασια μερα παρα μερα ε? γρρρρ κι εγω εχω πεντε μήνες εχω λυσσαξει αντε να μεινεις εγκυος γρήγορα να δεις τη γλυκα... χι χι δεν θα σε αφησω να κανεις τίποτα μεχρι να΄γεννήσεις και καμια αλλη εδω μεσα με ακούτε!

Roubies να πας στο γιατρο της mimitras ειναι πολύ καλος τον ειχε η κουμπαρα που βάφτησε την κόρη μου ειναι υπερ του φυσιολογικού τοκετου και τρομερος επικοινωνιακα και σαν ανθρωπος επίσης δεν ειναι μαλ.....ας ξερει τι κανει.

Leuta εισαι τρομερη που τα κανεις ολα ταυτοχρονα αρα θα σου ευχηθω να κάνεις δίδυμα αφου τα καταφερνεις τοσο καλα με πολλα πραγματα ταυτοχρονα θα το εχεις παιχνιδακι και τα δυο παιδια.

Marath γλυκεια μου σε νιώθω βεβαια εγω ήμουν στη θεση του ανδρα σου μιας κι εγω ειχα ολα τα θεματα και του ειχα πει λοιπον να παει με αλλη να κανει ενα παιδακι και να μου το φερει, αλλα ειχε πει ο καημενος προτιμω να υιοθετήσω τα λεει επειδη νιώθει πολύ βαρυ αυτο που εχει και απο υπευθυνότητα νιώθει ο καημενος οτι θελει να σε ευχαριστησει αλλα δεν μπορει. Καταλαβε τον αλλα ειστε κοντα αισθανομαι οτι σύντομα θα μας πεις καλα νεα μονο μήν αφήνεις τον καιρο να περναει.

Σχετικα με τη διαφήμιση της vodaf κι εμενα μου αρεσει αλλα ξενερώνω στο τελος που ειναι γεροι και φιλιουνται δεν θελω να περασει η ζωη μου γρήγορα και να μην την εχω ζήσει για αυτο πρεπει να χαμογελαμε να ζουμε να κανουμε βλακειες να τρώμε κρουασαν οποτε το γουσταρουμε (δες mimitra) και το καλήτερο ειναι να εχουμε να πουμε ιστορίες για τη ζωη μας στα γεραματα μας. αχ.

Κι εμενα μου λειπει πολύ η Christine 1012 μακαρι να ειναι καλα και να γυρίσει γιατι την θελουμε πίσω!!!

Καλημερα πολλα φιλια σε ολες!

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Καλημέρα γλωσσουδες μα δεν σταματατε με τίποτα ουτε πανελληνιες να εδινα τόσο διαβασμα. Ειμαι καλήτερα ευτυχως περασε η ζαλαδα μαλλον το σίδηρο ήταν πήρα δύο αππ χθες και θα ειμαι καλήτερα.

Evmorfia δεν υπάρχεις αντρακι κι εχεις παρει και καλο αντρα γιατι εγω αν του τα ελεγα αυτα θα με ειχε πετάξει απο το μπαλκόνι, σίγουρα ομως κι εγω πιστευω οι ευαισθητοι ανθρωποι ετσι αμύνονται.

Dada τι κανει το δοντακι ?? ο οδοντίατρος? θα ξαναπάς? θα ερθω κι εγω την αλλη φορα να επιβλέπω χι χι.

Aννιτακι μoυ οταν ξανρθεις θα διοργανώσουμε γλέντι με χορο θα κλεισουμε τραπεζακι στου ψυρρη και θα χορεψουμε, και δεν εισαι χοντρη λυσσαξατε πια με τα κιλα νταρτανα εισαι σαν την Βανα Μπαρμπα στο ξανθο της.

Αναστασια μερα παρα μερα ε? γρρρρ κι εγω εχω πεντε μήνες εχω λυσσαξει αντε να μεινεις εγκυος γρήγορα να δεις τη γλυκα... χι χι δεν θα σε αφησω να κανεις τίποτα μεχρι να΄γεννήσεις και καμια αλλη εδω μεσα με ακούτε!

Roubies να πας στο γιατρο της mimitras ειναι πολύ καλος τον ειχε η κουμπαρα που βάφτησε την κόρη μου ειναι υπερ του φυσιολογικού τοκετου και τρομερος επικοινωνιακα και σαν ανθρωπος επίσης δεν ειναι μαλ.....ας ξερει τι κανει.

Leuta εισαι τρομερη που τα κανεις ολα ταυτοχρονα αρα θα σου ευχηθω να κάνεις δίδυμα αφου τα καταφερνεις τοσο καλα με πολλα πραγματα ταυτοχρονα θα το εχεις παιχνιδακι και τα δυο παιδια.

Marath γλυκεια μου σε νιώθω βεβαια εγω ήμουν στη θεση του ανδρα σου μιας κι εγω ειχα ολα τα θεματα και του ειχα πει λοιπον να παει με αλλη να κανει ενα παιδακι και να μου το φερει, αλλα ειχε πει ο καημενος προτιμω να υιοθετήσω τα λεει επειδη νιώθει πολύ βαρυ αυτο που εχει και απο υπευθυνότητα νιώθει ο καημενος οτι θελει να σε ευχαριστησει αλλα δεν μπορει. Καταλαβε τον αλλα ειστε κοντα αισθανομαι οτι σύντομα θα μας πεις καλα νεα μονο μήν αφήνεις τον καιρο να περναει.

Σχετικα με τη διαφήμιση της vodaf κι εμενα μου αρεσει αλλα ξενερώνω στο τελος που ειναι γεροι και φιλιουνται δεν θελω να περασει η ζωη μου γρήγορα και να μην την εχω ζήσει για αυτο πρεπει να χαμογελαμε να ζουμε να κανουμε βλακειες να τρώμε κρουασαν οποτε το γουσταρουμε (δες mimitra) και το καλήτερο ειναι να εχουμε να πουμε ιστορίες για τη ζωη μας στα γεραματα μας. αχ.

Κι εμενα μου λειπει πολύ η Christine 1012 μακαρι να ειναι καλα και να γυρίσει γιατι την θελουμε πίσω!!!

Καλημερα πολλα φιλια σε ολες!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ,Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ,ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΞΑΓΑΝΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...