Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

κοριτσαρες μου εδω ειμαι κεγω......... δεν σας ξεχασα αλλα δεν εχω καταφερει να δω κ τα νεα σας...γραφω με το 1 χερι το αλλο κουλαμαρα....mimitrou mou θελω νεα απο τα κοριτσια......

ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ????

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

απο που να ξεκινησω?χχχχχ εχω βοηθω τωρα........χοριακη 1 568 μετα απο 3 μερες 4600 κ κατι τρελη αιμορραγια μετα απο 3 μερες 13000 με βλεπει ο γιατρος την τριτη το βραδυ βλεπει σακο αλλα βλεπει κ κατι που τον ανησυχει τεταρτη πρωι μου λεει στο μητερα συμβουλιο με αλλους 5 γιατρος δεν σας περιγραφω τι εζησα με λιγα λογια βγηκα απο την εντατικη 5 το απογευμα...ειμαι ακομα στο μητερα χχχχ μου εφεραν το laptop..μου κανουν μεταγγιση κοριτσαρες ηταν πολυ ασχημα τα πραγματα για μενα γι αυτο καμια να μην το βαζει κατω οοοοοοοοοοοολες θα γινουμε μανουλες!!!!!!!!!!!

RwXQp2.png

απο που να ξεκινησω?χχχχχ εχω βοηθω τωρα........χοριακη 1 568 μετα απο 3 μερες 4600 κ κατι τρελη αιμορραγια μετα απο 3 μερες 13000 με βλεπει ο γιατρος την τριτη το βραδυ βλεπει σακο αλλα βλεπει κ κατι που τον ανησυχει τεταρτη πρωι μου λεει στο μητερα συμβουλιο με αλλους 5 γιατρος δεν σας περιγραφω τι εζησα με λιγα λογια βγηκα απο την εντατικη 5 το απογευμα...ειμαι ακομα στο μητερα χχχχ μου εφεραν το laptop..μου κανουν μεταγγιση κοριτσαρες ηταν πολυ ασχημα τα πραγματα για μενα γι αυτο καμια να μην το βαζει κατω οοοοοοοοοοοολες θα γινουμε μανουλες!!!!!!!!!!!

Τι πέρασες ρε κοριτσάκι. Περαστίκα ALEX. Η αιμορραγία από που και γιατί?

cOiVp2.png

LeutaΚι συγνώμη που ρωτάω, αν θες απαντας.

Το σπερμα είναι οκ;

Κάναμε εξέταση κατάτμησης πριν την εξωσωματικη και βγηκε καλη.

ολιγοσπερμια υπαρχει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

ANITAKI μου και γω την ίδια απορία έχω!!!! Από πού θα βγουν τα μωρά!!!

:D Χαλάλι μακάρι να είναι καλά και γερά και, εεε, θα βρεθει τρόπος! :Dχιχιχι

Μακάρι να έχεις μια θετική χοριακή κοριτσάκι μου! Αγωνιώ πολύ για σένα! χχχ

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Θεέ μου δεν το πιστεύω! Τελικά δηλαδή τί έγινε εχεις αποβάλει κάποιο από τα έμβρυα???? Τί εγινε δεν καταλαβαίνω...:cry:

Κινδύνεψε και η ζωή σου δηλαδή για να θέλεις μετάγγιση! Είχες εξωμ'ήτριο?? Τί κατι που τον ανησυχεί είδε??

sorry για τις πολλές ερωτήσεις αλλα στεναχωρέθηκα πολύ και προσπαθώ να καταλάβω...

mlqnp3.png

Κάναμε εξέταση κατάτμησης πριν την εξωσωματικη και βγηκε καλη.

ολιγοσπερμια υπαρχει.

Leutaki μου απ΄ότι κατάλαβα είσαι πολύ ενημερωμένη και ξέρεις τι κάνεις... Αλλά ήθελα να σε ρωτήσω αν πήρες και δεύτερη γνώμη... Ισως να βοηθήσει άμα 2 φορές είχες ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα αυτό μάλλον σημαίνει κάτι και ένας άλλος γιατρός μπορεί να δει τα πράγματα με άλλο ματι....

Μακάρι να μπορούσα να σας έφερνα όλες στον γιατρό μου στην Κύπρο... Γυρισα πολλούς και του έχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη...

mlqnp3.png

Βρε Αλεξακι, πως έγινε όλο αυτό; ξέρεις γιατι συνέβη; ποτέ θα βγεις; γραψε μας αν μπορεις..

Απο που να αρχίσω τι διαβαζω 5 ωρες ελειψα και εγιναν τόσα πολλα.

Leuta μου γιατι ρε γαμωτο οντως κατι παει να γίνει για να ανεβαινει η χοριακή και μετα το διωχνει ο οργανισμός σου, δες και ΝΚ αλλα ολα ειναι σχετικα πηγαινε ομως και σε αλλο γιατρο να παρεις γνώμη δεν γίνεται να μην κολλανε τα σκασμένα. Εγω βεβαια ειχα κανει σχεδον ολες τις εξετασεις και παλι δεν κολλαγαν και οταν ρωτουσα ο γιατρος μου ελεγε κατι χρωμοσομικο στο εμβρυο ισως το ενδομήτριο να μην ήταν δεκτικό αυτη τη φορα... αλλα παντα μου ελεγε δεν υπάρχει περίπτωση να σε αφησω να φύγεις απο δω χωρις να κάνεις ΄και δευτερο αυτος ειχε σκυλιασει ποιο πολύ απο μενα... Και οι γιατροι ομως δεν τα ξέρουν κι ολα απλα ειμαι κατηγορηματική οτι πρεπει να κανεις και ανοσολογικο ελεγχο ακομη κι αν ο γυναικολογος δεν το παραδεχεται. Τι να πω καλο κουραγιο και θα τα καταφερεις.

Dada μου τι βλακας ο πεθερος συγγνώμη κι ολας αλλα δεν ντρεπεται λιγακι, εσυ παιδακι μου θα μεινεις εγκυος και ας τους αλλους να χτυπιουνται εισαι μια κουκλα στο face.

Roubies θα βρεις ακρη ετσι που σου ειπα με την επιτροπή τουλαχιστον θα ξερεις απο την αρχη τι χαρτια σου λειπουν και αν θα σε περάσουν ή οχι.

ALEX G τι επαθες απιστευτο ακουγεται ενα ειναι το μωρακι ηταν περισσοτερα και παλλινδρομησαν? και γιατι η αιμοραγία τωρα πως εισαι δεν καταλαβα, κουραγιο και περαστικα.

ΛΙΝ πηγαινε οπωσδηποτε στο Locus medicus πριν κανεις οτιδήποτε, πολλα φιλια

ΑΝΝΙΤΑΚΙ σε παρακαλω πολύ το Σαββατο δεν ξερω τι θα κανεις αν δες εχεις χοριακή πανω απο 100 να μου τρυπήσεις τη μύτη. δεν γινεται πρεπει να χαρουμε λιγακι κι εμεις πρεπει να γελασει λιγο το χειλακι μας.

Christine1012 ANT1 ειναι η εκπομπη αλλα ακόμα δεν ειναι σίγουρο οτι θα παω.

Σχετικα με το magnamater που ρωταει μια κοπελλα εχει εκπτωση 25% στις εξετάσεις που ειναι ήδη υπερκοστολογημένες και θελει και συνδρομή 80 το χρονο απο οτι θυμάμαι, κατι πρεπει να κανουμε να ρίξουμε τις τιμες στους εξωσωματικούς δεν γίνεται πια μας εχουν σκίσει και καλα να πετυχαίναμε με την πρωτη. Εγω ετσι του ειπα του γιατρου μου και ηρθαμε πιο κοντα γιατρε θελω να κανω δευτερο παιδι αλλα δεν εχω λεφτα και να ειναι καλα ο ανθρωπος με βοηθησε παρα πολύ αφου του εκανα και δοσεις.

Πολλα φιλια σε ολες!

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Διαφημίσεις

Leutaki μου απ΄ότι κατάλαβα είσαι πολύ ενημερωμένη και ξέρεις τι κάνεις... Αλλά ήθελα να σε ρωτήσω αν πήρες και δεύτερη γνώμη... Ισως να βοηθήσει άμα 2 φορές είχες ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα αυτό μάλλον σημαίνει κάτι και ένας άλλος γιατρός μπορεί να δει τα πράγματα με άλλο ματι....

Μακάρι να μπορούσα να σας έφερνα όλες στον γιατρό μου στην Κύπρο... Γυρισα πολλούς και του έχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη...

Μετά την 1η εξωσωματική (αρνητική) ψάχτηκα μόνη μου και εκανα θρομβοφιλία, αντισώματα και κυστική ίνωση..

Μεταξλυ 2ης και 3ης καναμε και κατατμηση...

Μου μειναν ΝΚ και καρυοτυπος ζεύγους...βλεπω να μην τα γλυτώνω...

Τι αλλο να δω?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Μετά την 1η εξωσωματική (αρνητική) ψάχτηκα μόνη μου και εκανα θρομβοφιλία, αντισώματα και κυστική ίνωση..

Μεταξλυ 2ης και 3ης καναμε και κατατμηση...

Μου μειναν ΝΚ και καρυοτυπος ζεύγους...βλεπω να μην τα γλυτώνω...

Τι αλλο να δω?

Τί να σου πω κοριτσάκι μου... ίσως να πρέπει να τις κάνεις κιαυτές...

Πάντως η άποψη μου είναι ότι μια δεύτερη γνώμη ίσως βοηθήσει... Δεν έχεις κάτι να χάσεις. Δέ θελω να χεις άλλη αποτυχία... :cry:

mlqnp3.png

ANITAKI μου και γω την ίδια απορία έχω!!!! Από πού θα βγουν τα μωρά!!!

:D Χαλάλι μακάρι να είναι καλά και γερά και, εεε, θα βρεθει τρόπος! :Dχιχιχι

Μακάρι να έχεις μια θετική χοριακή κοριτσάκι μου! Αγωνιώ πολύ για σένα! χχχ

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΖΟΥΖΟΥΝΙΤΣΑ ΜΟΥ, ΜΑΚΑΡΙ...!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΓΩΝΙΑ...!!!!!!!!!!!!!

Καλησπερα κοριτσια!!!!!christine29,Αννιτακι thanks για τις ευχες σας ειμαι καλυτερα σημερα!!leuta γιατι τοση ατυχια βρε κοριτσακι?Να ψαχτεις οσο μπορεις καλο μου να ψαξετε τα παντα..Σιγουρα δεν υπαρχει περιπτωση να ανεβει?

Alex λυπαμαι πολυ για οτι σου συνεβει αληθεια τι ακριβως συνεβει?

rodo μου αν ειναι εξωμητριο να το ψαξεις αμεσα ειναι ποοοοολυ επικινδυνο μια φιλη μου επαθε δεν το προσεξε ο ιατρος και ειχαμε τρεχαματα .Δε θελω να σε αγχωσω ελπιζω ολα να πανε καλα και να μην ειναι κατι σοβαρο.

Καλη τσικνοποεμπτη κοριτσια!!!!Φιλακια σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΥΓΝΩΜΗ.....ΑΛΛΑ ΄Η ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΧΑΖΗ Ή ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ...!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ....ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑΓΓΙΣΗ..??????

ΤΙ ΣΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ..????????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...