Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΠΕΛΙΕΣ,ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΓΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΤΟΣΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ.ΡΕ ΖΕΤΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;

ΜΟΡΦΩ με εχεις ξεχάσει..δεν υπαρχω πια για σενα....:cry::cry::cry::cry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

H kale που ειναι?????????????? Η Ζεττα????????? Η Χαρα??????? Και η Ρικα χάθηκε μετα το σκ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΕΣΥ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ.

Ναι αλλα ούτε μου μιλας...ουτε με κράζεις πλεον.....:(:(:(:(:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

ΑΝΑΣΤΑΣΟΥΛΑ να σε ρωτήσω κάτι??? :oops::oops::oops::oops::oops::oops:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

ΝΑΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΡΑΖΩ ΘΥΜΩΝΕΙΣ ΟΜΩΣ,ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ

Εγω πιστευω οτι εισαι μια ευαισθητη ψυχη σαν την καρδια ενος μαρουλιου!!! ;)

Και εισαι τοσο ευαισθητη που να προφυλαχτεις βγαζεις το αντιθετο!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ Η ΜΟΡΦΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ! Αφηστε τι λεει!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Εγω πιστευω οτι εισαι μια ευαισθητη ψυχη σαν την καρδια ενος μαρουλιου!!! ;)

Και εισαι τοσο ευαισθητη που να προφυλαχτεις βγαζεις το αντιθετο!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ Η ΜΟΡΦΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ! Αφηστε τι λεει!!!

ΕΙΠΑΜΕ ΟΧΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ

ΤΟΣΗ ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ;ΚΑΤΑΛΑΒΑ

Εχω :( αλλα εχω 2 θετικα: 1) ειμαι πληροφορικός και 2) μπορω πραγματικα να κανω πολλα πραγματα ταυτοχρονα

Την ωρα που σας γραφω, σταματω, τυπώνω τα emails, γραφω το διαβιβαστικο και μετα συνεχιζω...ασε που οταν μπαινει καποιος κατεβαζω το παραθυρο σε χρονο dt και εχω ρυθμισει τη μπαρα εργασιων να μη φαινεται αρα δε βλεπει καποιος τι παραθυρα εχω ανοιχτα αλλα κατεβασμένα...;)

Αφου ξερεις τι προγραμμα εχω απο το πρωι ως το βραδυ σε εναν ΗΥ.. αν δεν εκανα και πατεντες να σας μιλαω θα σαλτερνα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εχω :( αλλα εχω 2 θετικα: 1) ειμαι πληροφορικός και 2) μπορω πραγματικα να κανω πολλα πραγματα ταυτοχρονα

Την ωρα που σας γραφω, σταματω, τυπώνω τα emails, γραφω το διαβιβαστικο και μετα συνεχιζω...ασε που οταν μπαινει καποιος κατεβαζω το παραθυρο σε χρονο dt και εχω ρυθμισει τη μπαρα εργασιων να μη φαινεται αρα δε βλεπει καποιος τι παραθυρα εχω ανοιχτα αλλα κατεβασμένα...;)

Αφου ξερεις τι προγραμμα εχω απο το πρωι ως το βραδυ σε εναν ΗΥ.. αν δεν εκανα και πατεντες να σας μιλαω θα σαλτερνα!

ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΕΝΑ ΜΝΜ ΕΣΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΡΗ ΠΕΝΤΕ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...