Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Όντως στο ανάποδο θα ήταν πιο λογικό.Εγώ νομίζω είμαι κάπου στη μέση.Ούτε ιδιαίτερα ρομαντική ούτε όμως και καθόλου.Μια στο τόσο θέλω τα γλυκολογάκια μου ή κανένα λουλουδάκι,αλλά μπα...Από γλυκόλογα ίσως κάτι να ακούσω,αλλά από λουλούδια μια φορά.Βέβαια αυτή η μια φορά μου έχει μείνει αξέχαστη γιατί μέσα στο μπουκέτο είχε ένα κουτάκι με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σχεδόν ίδια με τις βέρες μας σε σχέδιο.Που τα βρήκε δεν ξέρω.Είχε πολλές τύψεις φαίνεται!!!Χαχαχαχα!!

Ξέρω συγκινήθηκες πάλι!!!

ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΚΛΑΨΩ.ΤΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΩΡΑ,ΟΤΑΝ ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΟΝΟΠΕΤΡΟ,ΜΕΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΤΟΥ ΛΕΩ ΠΟΣΟ ΤΟ ΠΗΡΕΣ;Ε ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΟΥ ΛΕΕΙ.ΤΟΝ ΛΕΩ ΠΑΡΤΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΦΕΡΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΟΝΟΠΕΤΡΟ ΟΧΙ ΦΘΗΝΙΑΡΙΚΟ.ΤΟ ΠΗΓΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ.

Διαφημίσεις

ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΚΛΑΨΩ.ΤΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΩΡΑ,ΟΤΑΝ ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΟΝΟΠΕΤΡΟ,ΜΕΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΤΟΥ ΛΕΩ ΠΟΣΟ ΤΟ ΠΗΡΕΣ;Ε ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΟΥ ΛΕΕΙ.ΤΟΝ ΛΕΩ ΠΑΡΤΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΦΕΡΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΟΝΟΠΕΤΡΟ ΟΧΙ ΦΘΗΝΙΑΡΙΚΟ.ΤΟ ΠΗΓΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ.

Χαχαχαχαχα δεν σε πιστεύω!!!!Είσαι άπαιχτηηηηη!!!Και όχι τίποτε άλλο,μόλις σας είχα καληνυχτίσει και είδα το μήνυμά σου και με έπιασαν τα γέλια!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΕΡΑ ΩΣ ΠΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σας αφιερώνω ενα τραγούδι τέλειο για τη φιλία! Γιατι μια καλή φιλια εχει τοση αξια οσο ενας δυνατος έρωτας!!! (ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΕΣ ΜΟΡΦΩ??? :P:p)

Των φίλων τα σπίτια

Ελένη Τσαλιγοπούλου

Των φίλων τα σπίτια

τις δύσκολες ώρες

γνωστά καταφύγια

φωλιά για δραπέτες

σε ονείρων κυνήγια

Των φίλων τα σπίτια

τις κρίσιμες ώρες

φωλιά για σπουργίτια

που θέλουν ξενύχτια

τις ζόρικες νύχτες

τις άγριες τις μπόρες

Τι θα `μασταν πες μου

χωρίς τα τραγούδια

που παίρνουν τον πόνο

στων φίλων τα σπίτια

Κι αν σού έχω κάνει κάτι τελευταία να το πεις

πολλές φορές σʼ έχω πληγώσει άθελά μου

Μονάχα ένα πράγμα απόψε μη μου αρνηθείς

να μείνω σπίτι σου κι εσύ εδώ κοντά μου

Να μοιραστούμε ως το πρωί τα βάσανά μου

Πού αλλού μπορώ να εμπιστευτώ την μοναξιά μου;

Των φίλων τα σπίτια

και μέρες και νύχτες

κρυψώνα για λόγια

σκληρά και επιστήθια

του φόβου δραπέτες

τι θα `μασταν πες μου

χωρίς τους καθρέφτες

που δείχνουν τον δρόμο

και διεύθυνση δίνουν

στων φίλων τα σπίτια

Κι αν σού έχω κάνει κάτι τελευταία να το πεις

πολλές φορές σʼ έχω πληγώσει άθελά μου

Μονάχα ένα πράγμα απόψε μη μου αρνηθείς

να μείνω σπίτι σου, να μείνεις αγκαλιά μου

Να μοιραστούμε ως το πρωί τα βάσανά μου

Πού αλλού μπορώ να εμπιστευτώ την μοναξιά μου;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εμένα για την περίπτωση μας μου αρέσει και η διαφήμιση με τις δυο φιλενάδες που η μία είναι ήδη εγκυος και πάει και η άλλη και της λέει ότι είναι και αυτή και μετά πάνε μαζίτα παιδάκια τους στο σχολείο...φοβερή...

NAI επίσης τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Πω πω...

Είδες η πραγματική αγάπη?

Ρε παιδιά θα πω κατι μακάβριο.

Και μπαρντον κιόλας αλλα ταιριάζει στη συζητηση.

Ξέρετε ποσους οικογενειακους τάφους ειδα στο νεκροταφείο χθες με ημερομηνίες λιγοτερο από χρονο?

Αμέτρητους..

Το 2001 ο ενας συζηγος, το 2002 ο αλλος.

Το 2010 ο ενας, το 2011 ο άλλος.

Και οι γονείς του πατέρα μου δηλαδή ετσι έφυγαν.

Με 1 χρόνο διάφορα. .

Να πω και γω κάτι μακάβριο?

Ελεγα στο μωρο οτι στεναχωριεμαι που οταν πεθανουμε θα μας θάψουν χώρια και δε θα μαστε μαζι...:( και μου πε το μωρο να μην στεναχωριεμαι μαζι θα μας βάλουν....:oops:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Κοριτσάκια μου ρομαντικούλια και ευαίσθητα καλημέρα!!!

Τις έχω κάνει και εγώ αυτές τις σκέψεις -πώς θα ζήσω χωρίς τον ανθρωπό μου???

11 χρόνια είμαστε μαζί , ήταν και είναι η καψούρα της ζωής μου!

Με ξέρει όσο δεν με ξέρει η μάνα μου-και δεν υπερβάλλω!

Γι' αυτό θέλω να κάνω ένα παιδί μαζί του-όχι διότι οι κοινωνικές συμβάσεις το επιτάσσουν.

Και ενώ έτσι νιώθω, πληγώνομαι που με αντιμετωπίζουν ώς η προβληματική, η ανυμπορη. Χθές η πεθερά μου είπε στον άντρα μου ,ότι αφού δεν τα καταφερνέτε να υιοθετήσετε ένα παιδί.

Και έτσι με αντιμετωπίζουν και οι γονείς μου.

Τσακωθήκαμε όπως καταλαβαίνετε και ο άντρας μου είπε αν θέλω να πάω με άλλον διότι πιστεύει ότι εγώ μονο παιδί θέλω να κάνω και τίποτα άλλο.

Στην ερώτηση τί θέλει εκείνος, είπε ότι αυτός θέλει παιδι 100% αλλά εγώ είπε το θέλω 1000% και με κάθε τρόπο. Νιωθει να πιέζεται επειδή σε αυτόν εντοπίστηκε το πρόβλημα.

Ζήτησα συγγνώμη που δυστυχώς δεν κατάφερα να μην του περάσω την αγωνία και το άγχος μου και βέβαια του δήλωσα ότι αν δεν ήταν στην ζωή μου η επιθυμία για παιδί δεν θα υπηρχε.. Ρίξαμε ένα κλάμα και τα βρήκαμε , δεν μπορουμε να μείνουμε θυμωμένοι .

Το θέμα της διαφήμισης της vodafone είναι πραγματικά πολύ όμορφο και πολύ ανθρώπινο γι' αυτό και τη συχαίνομαι , διότι οι ανθρώπινες σχέσεις και μάλιστα οι σχέσεις μιάς ολόκληρης ζωής είναι ιερές και δεν συγκρίνονται με κανενα συμβόλαιο και με καμιά εταιρεία!

Συγγνώμη που σας ζάλισα πρωί πρωί και φιλιά σε όλες.

Διαφημίσεις

Γι' αυτό θέλω να κάνω ένα παιδί μαζί του-όχι διότι οι κοινωνικές συμβάσεις το επιτάσσουν.

Και ενώ έτσι νιώθω, πληγώνομαι που με αντιμετωπίζουν ώς η προβληματική, η ανυμπορη. Χθές η πεθερά μου είπε στον άντρα μου ,ότι αφού δεν τα καταφερνέτε να υιοθετήσετε ένα παιδί.

Τσακωθήκαμε όπως καταλαβαίνετε και ο άντρας μου είπε αν θέλω να πάω με άλλον διότι πιστεύει ότι εγώ μονο παιδί θέλω να κάνω και τίποτα άλλο.

Στην ερώτηση τί θέλει εκείνος, είπε ότι αυτός θέλει παιδι 100% αλλά εγώ είπε το θέλω 1000% και με κάθε τρόπο. Νιωθει να πιέζεται επειδή σε αυτόν εντοπίστηκε το πρόβλημα.

Ζήτησα συγγνώμη που δυστυχώς δεν κατάφερα να μην του περάσω την αγωνία και το άγχος μου και βέβαια του δήλωσα ότι αν δεν ήταν στην ζωή μου η επιθυμία για παιδί δεν θα υπηρχε.. Ρίξαμε ένα κλάμα και τα βρήκαμε , δεν μπορουμε να μείνουμε θυμωμένοι .

Το θέμα της διαφήμισης της vodafone είναι πραγματικά πολύ όμορφο και πολύ ανθρώπινο γι' αυτό και τη συχαίνομαι , διότι οι ανθρώπινες σχέσεις και μάλιστα οι σχέσεις μιάς ολόκληρης ζωής είναι ιερές και δεν συγκρίνονται με κανενα συμβόλαιο και με καμιά εταιρεία!

Ναι ρε κοριτσάκι δίκιο έχεις αλλά σε εμας δεν μας αρέσει το θέμα της διαφήμισης αλλά η εικόνα αυτών των δύο ανθρώπων...

Χαιρομαι πάρα πολύ που κατάφερες να ηρεμήσεις το αντράκι σου και ευχομαι να μείνετε για πάντα έτσι αγαπημένοι όπως είστε τώρα.

Καλημέρα σε όλες τις κούκλες.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Ax! Γλυκια μου κοριτσάρα...ποσο σε καταλαβαινω...

Εμεις ειναι σαν το θελουμε περισσοτερο και οι αντρες πιέζονται...

Και ο δικός μου το εχει νιώσει αυτο :(

Μηπως τελικα το θελουμε οντως παραπάνω λογω φυσης? Δεν ξέρω...

Η χρυση τομη ειναι απαραιτητη για να υπαρχει ηρεμια στη σχεση αλλα δυσκολη....κακα τα ψεματα.....εμεις ποτε τη βρισκουμε ποτε τη χανουμε στο θεμα αυτο...νΙωθω σα να παλευω μονη μου καποιες φορες...απο την αλλη δε θελω να τον κανω να νιωθει και υπευθυνος :( γιατι για μενα σημασια εχει αυτος....αλλα ειναι χαζο να μην το προσπαθησουμε 100% για παιδί τα χρονια που μπορουμε...αν δε γινει καλώς...αλλα να το προσπαθήσουμε τουλαχιστον...αυτο ζητάω..

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

εδώ είμαι εγώ.Εσύ που πήγες?

ANASTASOYLA μου, εδω ειμαι ξανθια ύπαρξη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εχει πολλη δουλεια σήμερα :( αλλα νυστάζω και δεν την παλεύω...εχθες ετρεχα ολη μερα και μου εχει μεταφερθει σημερα η κουραση....

Απο τη μια γραφω έγγραφα και απο την αλλη μπαινω να δω αν ειναι καμια απο εσας μεσα...:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...