Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Εγώ έχω το ίδιο παράδειγμα ακριβώς κάτω από το σπίτι μου και είναι η πεθερά μου με τον πεθερό μου, αφού να φανταστείς η πεθερά δεν φωνάζει ποτέ τον πεθερόμου με το όνομα του...αγάπη μου και αγάπη μου το πάει, άσε που τρέμει στην ιδέα ότι μπορεί να της πάθει κάτι.

Καλά μην το συζητάς.Η γιαγιά του άντρα μου μου είπε μια μέρα "Να το ξέρεις άμα φύγει ο Κώστας μου εγώ δεν θα ζήσω άλλη μέρα"

Διαφημίσεις

Σε ποιο σχολείο θα τα πηγαίνουμε μαζι μαρηηηηηηη?

Τοσα χιλιόμετρα που μας χωρίζουν?

Μόνο με Skype! !:tongue:

Aς μη μείνουμε στο θέμα σχολείο ρε Δημητρούλα...ας μείνουμε εκεί που ανακοινώνει η μια στην άλλη την εγκυμοσύνη...

Ντουγάνι ώρες ωρες ρε παιδί μου...:tongue::tongue::tongue:

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Εμένα για την περίπτωση μας μου αρέσει και η διαφήμιση με τις δυο φιλενάδες που η μία είναι ήδη εγκυος και πάει και η άλλη και της λέει ότι είναι και αυτή και μετά πάνε μαζίτα παιδάκια τους στο σχολείο...φοβερή...

Αχ και μένα μ'αρέσει αυτή η διαφήμιση!!!Και μάλιστα την έβλεπα και έλεγα σε μένα δεν θα συμβεί αυτό,αφού όλες μου οι φίλες έχουν παιδιά.Μέχρι να γίνω εγώ μάνα τα δικά τους θα έχουν τελειώσει και από φαντάροι.

Ευτυχώς όμως γνώρισα εσάς και που θα πάει όλο και κάποια θα είναι έγγυος μαζί με κάποια άλλη!!!

Διαφημίσεις

Καλά μην το συζητάς.Η γιαγιά του άντρα μου μου είπε μια μέρα "Να το ξέρεις άμα φύγει ο Κώστας μου εγώ δεν θα ζήσω άλλη μέρα"

Πω πω...

Είδες η πραγματική αγάπη?

Ρε παιδιά θα πω κατι μακάβριο.

Και μπαρντον κιόλας αλλα ταιριάζει στη συζητηση.

Ξέρετε ποσους οικογενειακους τάφους ειδα στο νεκροταφείο χθες με ημερομηνίες λιγοτερο από χρονο?

Αμέτρητους..

Το 2001 ο ενας συζηγος, το 2002 ο αλλος.

Το 2010 ο ενας, το 2011 ο άλλος.

Και οι γονείς του πατέρα μου δηλαδή ετσι έφυγαν.

Με 1 χρόνο διάφορα. .

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Λοιπόν κοριτσάρες...μπαταρία πέφτει...Internet σερνεται και μωρό γουργουρίζει γιατί θέλει αγκαλίτσες...

Καληνύχτα μπουμπούδες τα λέμε αυριο.;);)

Καληνύχτα μωρουδίνι μου.

Δωσε χαιρετισμούς και στο ψηλό σου το αγόρι κι ας μην τον ξέρω.

Μάκια μάκια πολλά! ♡U

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Πω πω...

Είδες η πραγματική αγάπη?

Ρε παιδιά θα πω κατι μακάβριο.

Και μπαρντον κιόλας αλλα ταιριάζει στη συζητηση.

Ξέρετε ποσους οικογενειακους τάφους ειδα στο νεκροταφείο χθες με ημερομηνίες λιγοτερο από χρονο?

Αμέτρητους..

Το 2001 ο ενας συζηγος, το 2002 ο αλλος.

Το 2010 ο ενας, το 2011 ο άλλος.

Και οι γονείς του πατέρα μου δηλαδή ετσι έφυγαν.

Με 1 χρόνο διάφορα. .

Δεν ξέρω Δημητρούλα,αλλά κάπως λογικό μου φαίνεται.Άμα ζεις με έναν άνθρωπο τόσα χρόνια και αγαπιέστε πραγματικά,πως θα τα καταφέρεις μετά?

Διαφημίσεις

Αχ και μένα μ'αρέσει αυτή η διαφήμιση!!!Και μάλιστα την έβλεπα και έλεγα σε μένα δεν θα συμβεί αυτό,αφού όλες μου οι φίλες έχουν παιδιά.Μέχρι να γίνω εγώ μάνα τα δικά τους θα έχουν τελειώσει και από φαντάροι.

Ευτυχώς όμως γνώρισα εσάς και που θα πάει όλο και κάποια θα είναι έγγυος μαζί με κάποια άλλη!!!

Όπως τα λες ειναι μανάρι.

Τωρα έχεις εμάς!

(Και εμείς εσένα βέβαια)

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Λοιπόν κοριτσάρες...μπαταρία πέφτει...Internet σερνεται και μωρό γουργουρίζει γιατί θέλει αγκαλίτσες...

Καληνύχτα μπουμπούδες τα λέμε αυριο.;);)

Καληνύχτα κοριτσάρα μου.

Όντως!!!Αλήθεια που είναι η κούκλα μας σήμερα?Είπε θα μπει,αλλά δεν...

Μπορεί να είναι κουρασμένη.

Εμένα αυτό που με στεναχωρεί, είναι οτι εξαφανίστηκε η Χριστίνα η Κυπρια.

Πληγώθηκε και δεν μπήκε ξανά.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΟΥ ΑΝ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΉΝΥΜΑ ΜΟΥ, ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΏ.

ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...