Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ΠΕΣ ΤΟ!

Ο νεος μου γιατρός μου είπε να μην αγχωνομαι και να μην πιέζω τον εαυτό μου για κανένα λόγο.

Εμείς οι γυναίκες λέει σωματοποιουμε το στρες και ετσι διαταρασεται και η περίοδος και η ωορηξια και όλα!

Επειδή λοιπόν εγώ είμαι καλη και ακούω το γιατρο μου, επειδή δεν πρέπει να πιεζομαι και να κανω κακο στα αβγα, μολις γυρισα έφαγα ενα κρουασαν σοκολάτα!

:oops:

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Mπαίνω στο κουσκουσακι σας...Roubies εννοείται ότι θα είμαστε έτσι με τα αγόρια μας, φτάνει μόνο να μας έχει ο Θεός καλά και να έχουμε υγεία..

Μακάρι Αναστασούλα μου.Εγώ πάντως δύο ζευγάρια έχω γνωρίσει τόσο αγαπημένα.Την νονά μου με τον νονό μου,που δυστυχώς τους πήρε ο Θεός νωρίς.Και την γιαγιά και τον παπού του άντρα μου,που ευτυχώς οι άνθρωποι είναι μεν μεγάλοι,αλλά δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα υγείας και όποτε τους βλέπω τους χαίρομαι πραγματικά!!!!Είναι αν θυμάμαι καλά 60 χρόνια μαζί και δεν έχουν ανταλλάξει μια άσχημη κουβέντα μεταξύ τους.Και πως προσέχει ο ένας τον άλλον δεν λέγεται!!!!!

Εγω ξέρεις τι θέλω μωράρα μου?

Να είμαστε σαν αυτούς στη διαφήμιση της Vodafone, να πίνουμε το καφεδάκι μας όλες μαζι και να καμαρώνουμε για τα εγγονακια μας.

Φίλες ως τοτε.

Αχ,τι ωραία εικόνα!!!!!!

Εγω ξέρεις τι θέλω μωράρα μου?

Να είμαστε σαν αυτούς στη διαφήμιση της Vodafone, να πίνουμε το καφεδάκι μας όλες μαζι και να καμαρώνουμε για τα εγγονακια μας.

Φίλες ως τοτε.

Και στο ΚΑΠΗ μαζί θα είμαστε μπουμπού και θα ρίχνουμε κάτι εκδρομές σούπερ, και θα χορευουμε και στα κλαρίνα.Εχω μια φιλενάδα η οποία έχει το ίδιο όνομα με εσένα και μια χρονιά του Αγιου Δημητρίου είχα πάει επίσκεψη στο σπίτι της...Καθίσαμε λοιπόν ήπιαμε το ποτάκι μας..σε κάποια φάση ακούω κλαρίνα από τον κάτω όροφο, σπασίματα και τα λοιπά, της λέω ποιός μένει από κάτω ρε και γίνεται τέτοιος χαμός, μου λέει είναι η γιαγιά μου που γιορτάζει και έχει έρθει το ΚΑΠΗ.Για πότε φύγαμε και πήγαμε στο γλέντι της γιαγιάς κανείς δεν το κατάλαβε...μιλάμε για αξέχαστη βραδιά..

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Ο νεος μου γιατρός μου είπε να μην αγχωνομαι και να μην πιέζω τον εαυτό μου για κανένα λόγο.

Εμείς οι γυναίκες λέει σωματοποιουμε το στρες και ετσι διαταρασεται και η περίοδος και η ωορηξια και όλα!

Επειδή λοιπόν εγώ είμαι καλη και ακούω το γιατρο μου, επειδή δεν πρέπει να πιεζομαι και να κανω κακο στα αβγα, μολις γυρισα έφαγα ενα κρουασαν σοκολάτα!

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Άντε καλέ,αυτό ήταν????Είπα και εγώ τι έγινε!!!

Χωρις συμμαχο στη διαιτα :( παω να κανω μπανακι....και να δω το μωρο....

Καλο σας βραδυ κοριτσαρες μου!!!!

Δημητρουλα τι να πω....αν το ευχαριστηθηκες...καλα εκανες! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Στην τελευταια σκηνη που ειναι γεροντακια ειδες πως την κοιταει???????????

Ο αντρς μου οποτε την εχει μου λεει: "ελα εχει την αγαπημενη σου"

Ξερετε ποια αλλη μου αρεσει? Της ΕΒΓΑ μου μιλαει για το καλοκαιρι!

Εν τω μεταξύ (γυριζω πάλι στη διαφήμιση), η μελωδία που έχουν βάλει, σε αγγίζει μέσα στην καρδιά σου..

Σε συγκινεί απο μονη της και η μελωδια!

Φουστηδες διαφημιστες....

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Μακάρι Αναστασούλα μου.Εγώ πάντως δύο ζευγάρια έχω γνωρίσει τόσο αγαπημένα.Την νονά μου με τον νονό μου,που δυστυχώς τους πήρε ο Θεός νωρίς.Και την γιαγιά και τον παπού του άντρα μου,που ευτυχώς οι άνθρωποι είναι μεν μεγάλοι,αλλά δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα υγείας και όποτε τους βλέπω τους χαίρομαι πραγματικά!!!!Είναι αν θυμάμαι καλά 60 χρόνια μαζί και δεν έχουν ανταλλάξει μια άσχημη κουβέντα μεταξύ τους.Και πως προσέχει ο ένας τον άλλον δεν λέγεται!!!!!

Εγώ έχω το ίδιο παράδειγμα ακριβώς κάτω από το σπίτι μου και είναι η πεθερά μου με τον πεθερό μου, αφού να φανταστείς η πεθερά δεν φωνάζει ποτέ τον πεθερόμου με το όνομα του...αγάπη μου και αγάπη μου το πάει, άσε που τρέμει στην ιδέα ότι μπορεί να της πάθει κάτι.

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Χωρις συμμαχο στη διαιτα :( παω να κανω μπανακι....και να δω το μωρο....

Καλο σας βραδυ κοριτσαρες μου!!!!

Δημητρουλα τι να πω....αν το ευχαριστηθηκες...καλα εκανες! ;)

Οχι οχι απο αύριο μαζί πάλι!

Το σημερινό δεν πιάνεται επειδή. .. επειδή. .. δεν ξερω γιατί αλλα δεν πιάνεται!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Και στο ΚΑΠΗ μαζί θα είμαστε μπουμπού και θα ρίχνουμε κάτι εκδρομές σούπερ, και θα χορευουμε και στα κλαρίνα.Εχω μια φιλενάδα η οποία έχει το ίδιο όνομα με εσένα και μια χρονιά του Αγιου Δημητρίου είχα πάει επίσκεψη στο σπίτι της...Καθίσαμε λοιπόν ήπιαμε το ποτάκι μας..σε κάποια φάση ακούω κλαρίνα από τον κάτω όροφο, σπασίματα και τα λοιπά, της λέω ποιός μένει από κάτω ρε και γίνεται τέτοιος χαμός, μου λέει είναι η γιαγιά μου που γιορτάζει και έχει έρθει το ΚΑΠΗ.Για πότε φύγαμε και πήγαμε στο γλέντι της γιαγιάς κανείς δεν το κατάλαβε...μιλάμε για αξέχαστη βραδιά..

Α καλά δεν υπάρχει η γιαγιά της φίλης σου!!!!Τέλεια και εγώ είμαι πρώτη στο χορό και τα γλέντια.Τώρα που το ξανασκέφτομαι μάλλον με τρώνε οι Βόρειες,αλλά πάντως μέσα είμαι!!!!!

Εν τω μεταξύ (γυριζω πάλι στη διαφήμιση), η μελωδία που έχουν βάλει, σε αγγίζει μέσα στην καρδιά σου..

Σε συγκινεί απο μονη της και η μελωδια!

Φουστηδες διαφημιστες....

Εμένα για την περίπτωση μας μου αρέσει και η διαφήμιση με τις δυο φιλενάδες που η μία είναι ήδη εγκυος και πάει και η άλλη και της λέει ότι είναι και αυτή και μετά πάνε μαζίτα παιδάκια τους στο σχολείο...φοβερή...

I81rp3.png

Εμένα για την περίπτωση μας μου αρέσει και η διαφήμιση με τις δυο φιλενάδες που η μία είναι ήδη εγκυος και πάει και η άλλη και της λέει ότι είναι και αυτή και μετά πάνε μαζίτα παιδάκια τους στο σχολείο...φοβερή...

Σε ποιο σχολείο θα τα πηγαίνουμε μαζι μαρηηηηηηη?

Τοσα χιλιόμετρα που μας χωρίζουν?

Μόνο με Skype! !:tongue:

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...