Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Κορίτσια μόλις είδα τη διαφήμιση της Vodafon για την οποία μιλάγατε τις προάλλες!!!!Δεν υπάρχει!!!!Απίστευτα συγκινητική????Λέτε ρε κορίτσια να είμαστε και εμείς με τους άντρες μας έτσι σε τέτοια ηλικία!!!!Μακάρι!!!

Διαφημίσεις

Εμείς βασικά τις καθημερινές δεν βλεπόμαστε πολύ.Όταν γυρνάω από τη δουλειά,μέχρι να μαγειρέψω και να τακτοποιήσω λίγο περνάει η ώρα και το μωρό πάει για ύπνο νωρίς,δεν είναι ξενύχτης σαν και εμένα,οπότε περιορίζομαι στις σειρές της τηλεόρασης.Τα Σαβ/κα κάτι γίνεται,αλλά συνήθως βλέπουμε ταινίες και όχι σειρές.

Ναι βέβαια και ταινίες βλέπουμε, αλλά μονο το σκ.

Κατεβασαμε το.... εμ εννοω οι φίλοι μας, το The idles of March με αυτό τον μαϊντανό που παίζει παντού τωρα τελευταία τον.... ryan gosling.

Καλό ηταν.

Με πολιτικές δολοπλοκιες κλπ.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Κορίτσια μόλις είδα τη διαφήμιση της Vodafon για την οποία μιλάγατε τις προάλλες!!!!Δεν υπάρχει!!!!Απίστευτα συγκινητική????Λέτε ρε κορίτσια να είμαστε και εμείς με τους άντρες μας έτσι σε τέτοια ηλικία!!!!Μακάρι!!!

Στην τελευταια σκηνη που ειναι γεροντακια ειδες πως την κοιταει???????????

Ο αντρς μου οποτε την εχει μου λεει: "ελα εχει την αγαπημενη σου"

Ξερετε ποια αλλη μου αρεσει? Της ΕΒΓΑ μου μιλαει για το καλοκαιρι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Μα δεν είναι τέλεια? Ρε παιδιά εγω βουρκωσα με αυτη τη διαφήμιση, με συγκίνησε πολύ.

Όπως και την Ευμορφία απ οτι έλεγε! :tongue:

X8R8p2.png

uHpXp2.png

ΜΟΡΦΩ ειδες τη διαφημιση της vodafone? Δεν ειναι συγκινητικη? :tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Στην τελευταια σκηνη που ειναι γεροντακια ειδες πως την κοιταει???????????

Ο αντρς μου οποτε την εχει μου λεει: "ελα εχει την αγαπημενη σου"

Ξερετε ποια αλλη μου αρεσει? Της ΕΒΓΑ μου μιλαει για το καλοκαιρι!

Δε την έχω δει αυτή.

Λέτα?

Να σου πω κάτι? Ή να το ξανασκεφτω πριν το πω?:shock:

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Ειναι στη βασιλισσης σοφιας 119, απέναντι απο το ιπποκρατειο.

Λέγεται Τρύφωνας Τσάγκας και το τηλ του είναι το 2106453566. Οι κοπέλες απαντούν μετα τις 12:00 καθε Δευτέρα Τετάρτη Παρασκευή.

Ναι οκ στα 2 χρόνια ξέρεις πόσες φορές μπορεί να μην έγινε τη σωστή στιγμή το γούτσου γούτσου?

Ουυυυυυ..

Αν κρίνω απο εμας. ..

Εμείς έχουμε 2 στα 2 απο τότε που ξεκινησαμε τις φυσιολογικες προσπάθειες ξανα.

Και τον προηγούμενο μήνα το χάσαμε (έσπασε νωρίτερα απ οτι υπολογιζα το αβγο) και αυτόν τον μηνα το χάσαμε!

Σάββατο μάλλον έσπασε ειπε ο γιατρός και εμείς "αγαπηθήκαμε" Πέμπτη μόνο. .

Τρέχα γύρευε δηλαδή. ..

Ευχαριστώ πρόεδρε!!!Πάντως έχω την αίσθηση ότι έχετε πιθανότητες.Πόσο ζει το σπέρμα?Νομίζω ότι είναι καλό να έχουμε επαφή και λίγο πριν την ωορηξία.Δεν είναι ανάγκη να πέσεις μέσα στην μέρα.Γι'αυτό το μέρα παρά μέρα που κάνει η Αναστασία είναι το καλύτερο.Εμείς λογικά αυτόν τον μήνα πέσαμε μέσα στην μέρα,αλλά δυστυχώς δεν κάναμε μέρα παρά μέρα,οπότε μάλλον χλωμό.Άσε που δεν το έκανα και μαξιλαράτο που λέει και η φιλενάδα μας!!!

Ευχαριστώ πρόεδρε!!!Πάντως έχω την αίσθηση ότι έχετε πιθανότητες.Πόσο ζει το σπέρμα?Νομίζω ότι είναι καλό να έχουμε επαφή και λίγο πριν την ωορηξία.Δεν είναι ανάγκη να πέσεις μέσα στην μέρα.Γι'αυτό το μέρα παρά μέρα που κάνει η Αναστασία είναι το καλύτερο.Εμείς λογικά αυτόν τον μήνα πέσαμε μέσα στην μέρα,αλλά δυστυχώς δεν κάναμε μέρα παρά μέρα,οπότε μάλλον χλωμό.Άσε που δεν το έκανα και μαξιλαράτο που λέει και η φιλενάδα μας!!!

Μπαααα.....

Απο Πέμπτη βράδυ μεχρι Σάββατο προς Κυριακή πρωί που το υπολογισε ο γιατρός. ... δύσκολο.

Η Αναστασία ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ!

Εχει μέθοδο η κοπέλα, δεν κανει μαλ $@/@κιες οπως εγώ!

Τεστακια και παπαρ/@/@ιες!

Εμένα μου εβγαζε αρνητικό το μπουρ/@^@^λο και ετσι την πάτησα και παει το αβγό!

Βέβαια.... εδω που τα λεμε...

Τα είχα απο πέρσι τα τεστ.

Λες να ειχαν ληξει? :shock:

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Δε την έχω δει αυτή.

Λέτα?

ΠΕΣ ΤΟ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Μπαααα.....

Απο Πέμπτη βράδυ μεχρι Σάββατο προς Κυριακή πρωί που το υπολογισε ο γιατρός. ... δύσκολο.

Η Αναστασία ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ!

Εχει μέθοδο η κοπέλα, δεν κανει μαλ $@/@κιες οπως εγώ!

Τεστακια και παπαρ/@/@ιες!

Εμένα μου εβγαζε αρνητικό το μπουρ/@^@^λο και ετσι την πάτησα και παει το αβγό!

Βέβαια.... εδω που τα λεμε...

Τα είχα απο πέρσι τα τεστ.

Λες να ειχαν ληξει? :shock:

Ερχεται σου λεω το μπεμπέ σου..στον δρόμο είναι...έχω μύτη εγώ(στην κυριολεξία).

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Mπαίνω στο κουσκουσακι σας...Roubies εννοείται ότι θα είμαστε έτσι με τα αγόρια μας, φτάνει μόνο να μας έχει ο Θεός καλά και να έχουμε υγεία..

Εγω ξέρεις τι θέλω μωράρα μου?

Να είμαστε σαν αυτούς στη διαφήμιση της Vodafone, να πίνουμε το καφεδάκι μας όλες μαζι και να καμαρώνουμε για τα εγγονακια μας.

Φίλες ως τοτε.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Δε την έχω δει αυτή.

Λέτα?

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ πες μου οτι θελεις! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...