Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΖΟΥΖΟΥ ΜΟΥ..??????????

ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΟΙ ΒΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΤΙΕΣ....???????????

ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΔΩ Ο ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΠΩ,ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!Σήμερα Δευτέρα και γυρίζω νωρίς στο σπίτι.

Πολύ ευχάριστα τα νέα Δημητρούλα μου.Πετάς τα τεστ και έχεις επαφές μέρα παρά μέρα.Σίγουρα θα πιάσετε παιδάκι.Όποτε μπορέσεις μου δίνεις τα στοιχεία του να κλείσω ραντεβού για το παπ τεστ και για κουβεντούλα.

Ανιτάκι μου και εγώ χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και είναι κρίμα που μένεις μακρυά,αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα μας δοθούν και άλλες ευκαιρίες να ξανασυνατηθούμε.

Λαμπρινούλα είσαι καταπληκτική.Γεμάτη ψυχή!!!Εύχομαι αύριο να νιώθεις καλύτερα.

Αναστασία μου τρελιάρα με το μαξιλαράτο,πότε θα σε ξαναδούμε να μας πεις και άλλες ιστορίες???

Κορίτσια θα φρικάρω αυτήν την Κυριακή.Με εσάς περνάω υπέροχα και ξεχνιέμαι.Και παρ'ότι μιλάμε και για το θέμα που όλες κάπου μας "πονά" δεν ξέρω γίνεται με τόσο ευχάριστο τρόπο και τόση θετική ενέργεια που νιώθω σούπερ!!!Ήδη άρχισα να παραπονιέμαι στον άντρα μου τύπου "Τι θα κάνω αυτήν την Κυριακή?Τώρα συνήθισα και θέλω ξανά."Κουνάει το κεφάλι του και δεν το πιστεύει.

ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΔΩ Ο ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΠΩ,ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ

Καλά μιλάμε αν το καταφέρουμε αυτό θα γίνει χαμόςςςςςςς!!!!!!

Που είστε κορίτσια????Τώρα που μπήκα εγώ λείπετε εσείς????Θα σας περιμένω εδώ!!!!Για ελάτε!!!

Ματάρες μου όμορφες...Και εμένα θα μου λείψετε αλλά θα το κανονίσουμε σύντομα ξανά.;);)

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εντάξει είναι...από αυριο θα βάλω το σωστό νούμερο σουτιεν..χιχιχιχι;);)

Τέλεια!!!!!Που είναι καλέ οι Βόρειες σήμερα????

Πάντως μου έχουν λείψει και τα Χριστινάκια μας πολύ!!!

Α,ξέχασα.Έχετε χαιρετισμούς από τον άντρα μου!!!!

Που είστε κορίτσια????Τώρα που μπήκα εγώ λείπετε εσείς????Θα σας περιμένω εδώ!!!!Για ελάτε!!!

Έλα αγάπη εδώ είμαι εγώ!

Λοιπόν ακου, επειδή σκεφτόμουν και τη δική σου περίπτωση.

Εσύ θες να κάνεις ενα παπ.

Σωστά?

Σωστά.

Ο Βλάχος καλός ειναι, ΑΡΙΣΤΟΣ είναι, αλλά δεν παρακολουθεί κύκλους, ωορηξια κλπ.

Σκέφτηκα λοιπόν, αντί να τρεχεις σε διαφορετικους γιατρούς για το ενα και το αλλο θεμα, να πας απευθείας σε αυτόν.

ΚΑΙ τον κύκλο σου θα παρακολουθεί αν χρειάζεται ΚΑΙ παπ θα κάνεις ΚΑΙ θα σε ηρεμήσει (όπως έκανε σε εμενα).

Η μια απο τις κοπέλες που πήγαινε (φίλη μου), είναι πολυ ψειρας με τους γιατρούς.

Γυρισε δεκα για να καταλήξει σε αυτόν.

Αν θες, όποτε θες, μπορούμε να παμε και μαζι (να το συνδιασουμε και με καφέ)!

Εγώ θα παω περίπου τη 12η μέρα του επόμενου κύκλου μου, για να δει και το αβγό μου.

Αν θες και βολεύει και εσενα, παμε μαζί.

Αν οχι παμε μια μέρα που βολεύει εσένα.

Αν θες βέβαια να πας στο Βλαχο, με τις ευλογίες μου-ξέρεις οτι πινω νερο στο όνομα του.

Αλλα θεωρώ οτι αυτος που ασχολείται και με συλλήψεις θα σε βολέψει καλύτερα.

Τον ρώτησα και για το Βλαχο και ειπε πολύ καλα λόγια.

Τύπου "φοβερός επιστημονας" κλπ.

Αυτά ματια μου, η επιλογή δικη σου!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Έλα αγάπη εδώ είμαι εγώ!

Λοιπόν ακου, επειδή σκεφτόμουν και τη δική σου περίπτωση.

Εσύ θες να κάνεις ενα παπ.

Σωστά?

Σωστά.

Ο Βλάχος καλός ειναι, ΑΡΙΣΤΟΣ είναι, αλλά δεν παρακολουθεί κύκλους, ωορηξια κλπ.

Σκέφτηκα λοιπόν, αντί να τρεχεις σε διαφορετικους γιατρούς για το ενα και το αλλο θεμα, να πας απευθείας σε αυτόν.

ΚΑΙ τον κύκλο σου θα παρακολουθεί αν χρειάζεται ΚΑΙ παπ θα κάνεις ΚΑΙ θα σε ηρεμήσει (όπως έκανε σε εμενα).

Η μια απο τις κοπέλες που πήγαινε (φίλη μου), είναι πολυ ψειρας με τους γιατρούς.

Γυρισε δεκα για να καταλήξει σε αυτόν.

Αν θες, όποτε θες, μπορούμε να παμε και μαζι (να το συνδιασουμε και με καφέ)!

Εγώ θα παω περίπου τη 12η μέρα του επόμενου κύκλου μου, για να δει και το αβγό μου.

Αν θες και βολεύει και εσενα, παμε μαζί.

Αν οχι παμε μια μέρα που βολεύει εσένα.

Αν θες βέβαια να πας στο Βλαχο, με τις ευλογίες μου-ξέρεις οτι πινω νερο στο όνομα του.

Αλλα θεωρώ οτι αυτος που ασχολείται και με συλλήψεις θα σε βολέψει καλύτερα.

Τον ρώτησα και για το Βλαχο και ειπε πολύ καλα λόγια.

Τύπου "φοβερός επιστημονας" κλπ.

Αυτά ματια μου, η επιλογή δικη σου!

Σε ευχαριστώ πολύ Δημητρούλα που με σκέφτηκες!!!!Και εγώ η αλήθεια είναι ότι προτιμώ να πηγαίνω σε έναν γιατρό.Αυτή η γύρα με κουράζει.Εγώ σκεφτόμουν να πάω είτε μέχρι την Μ.Τετάρτη είτε την επόμενη εβδομάδα του Πάσχα.Θα εξαρτηθεί από το πρόγραμμα που θα έχω στο φροντιστήριο(γιατί θα κάνουμε μαθήματα και μέσα στις γιορτές),το οποίο ακόμα δεν έχω μάθει.Θα χαρώ πολύ να μπορέσεις να έρθεις και εσύ,ώστε να πάμε για καφεδάκι μετά.Εντωμεταξύ μέτραγα τις μέρες από τότε που ο άντρας μου έκοψε το κάπνισμα και άρχισε τις βιταμίνες και σε 10 μέρες θα έχουμε brand new σπέρμα.Ελπίζω μήπως τα καταφέρουμε μόνοι μας και δεν χρειαστούμε εξωσωματική.Πειράζει που ελπίζω ρε κορίτσια?Ξέρω τι μου γίνεται οπότε δεν νομίζω πως θα απογοητευτώ πολύ και άμα δεν μου κάτσει.

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστώ πολύ Δημητρούλα που με σκέφτηκες!!!!Και εγώ η αλήθεια είναι ότι προτιμώ να πηγαίνω σε έναν γιατρό.Αυτή η γύρα με κουράζει.Εγώ σκεφτόμουν να πάω είτε μέχρι την Μ.Τετάρτη είτε την επόμενη εβδομάδα του Πάσχα.Θα εξαρτηθεί από το πρόγραμμα που θα έχω στο φροντιστήριο(γιατί θα κάνουμε μαθήματα και μέσα στις γιορτές),το οποίο ακόμα δεν έχω μάθει.Θα χαρώ πολύ να μπορέσεις να έρθεις και εσύ,ώστε να πάμε για καφεδάκι μετά.Εντωμεταξύ μέτραγα τις μέρες από τότε που ο άντρας μου έκοψε το κάπνισμα και άρχισε τις βιταμίνες και σε 10 μέρες θα έχουμε brand new σπέρμα.Ελπίζω μήπως τα καταφέρουμε μόνοι μας και δεν χρειαστούμε εξωσωματική.Πειράζει που ελπίζω ρε κορίτσια?Ξέρω τι μου γίνεται οπότε δεν νομίζω πως θα απογοητευτώ πολύ και άμα δεν μου κάτσει.

Και βέβαια πρέπει να ελπίζεις για φυσιολογική σύλληψη!

Ειδικά εσύ, μικρή και τριανταφυλλενια μου, προσπαθείς μονάχα 1 χρόνο. ..

Ξερεις τι είναι 1 χρόνος?

Τίποτα.

Ενα πουφ. .

Ακου εδω την "παλιά"!

Που έχει φάει τοοοοοση ταλαιπωρία.

Ο γιατρός βλέπει Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή.

Αν πας Τετάρτη μετά τις 4, μπορούμε να παμε μαζι παρεάκι.

Απλά να έχεις όλες τις εξετάσεις μαζι, να του τις δείξεις, να μιλήσετε κλπ.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Ρε κορίτσια βλέπει καμια ξένες σειρές?

Εμεις κατεβαζουμε εμ... εννοω δεν κατεβαζουμε εμείς, κατι γνωστοί μας (!) και βλέπουμε καθε βράδυ.

Παραθέτω λίστα μήπως υπάρχει στην παρέα καμια ομοιοπαθουσα:

Game of thrones

Walkind dead

Grimm

Person of interest

666 park Avenue

Μόλις ειδαμε το 4ο επεισοδιο του 3ου κύκλου του ΘΕΪΚΟΥ game of thrones και εχω αρρωστήσει λέμε! !

Θεϊκό. .

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Και βέβαια πρέπει να ελπίζεις για φυσιολογική σύλληψη!

Ειδικά εσύ, μικρή και τριανταφυλλενια μου, προσπαθείς μονάχα 1 χρόνο. ..

Ξερεις τι είναι 1 χρόνος?

Τίποτα.

Ενα πουφ. .

Ακου εδω την "παλιά"!

Που έχει φάει τοοοοοση ταλαιπωρία.

Ο γιατρός βλέπει Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή.

Αν πας Τετάρτη μετά τις 4, μπορούμε να παμε μαζι παρεάκι.

Απλά να έχεις όλες τις εξετάσεις μαζι, να του τις δείξεις, να μιλήσετε κλπ.

Τέλεια μόλις μάθω το πρόγραμμα θα πάρω τηλέφωνο να δω πότε μπορεί και θα σου πω.Όποτε μπορείς στείλε μου το τηλ του.Αλήθεια σε ποιά περιοχή είναι?Βασικά προσπαθούμε 2 χρόνια,αλλά και πάλι έχω ακούσει και πολύ περισσότερο χρόνο.Η ελπίδα άλλωστε πεθαίνει τελευταία.Εμείς θα κάνουμε αυτό που πρέπει και από εκεί και πέρα βλέπουμε.Αυτό που είπες πριν είναι το σημαντικότερο.Είμαστε καλά με τα αγόρια μας,έχουμε την υγεία μας και αν θέλει και ο Θεός θα μας δώσει ένα μωράκι.

Ρε κορίτσια βλέπει καμια ξένες σειρές?

Εμεις κατεβαζουμε εμ... εννοω δεν κατεβαζουμε εμείς, κατι γνωστοί μας (!) και βλέπουμε καθε βράδυ.

Παραθέτω λίστα μήπως υπάρχει στην παρέα καμια ομοιοπαθουσα:

Game of thrones

Walkind dead

Grimm

Person of interest

666 park Avenue

Μόλις ειδαμε το 4ο επεισοδιο του 3ου κύκλου του ΘΕΪΚΟΥ game of thrones και εχω αρρωστήσει λέμε! !

Θεϊκό. .

Εμείς βασικά τις καθημερινές δεν βλεπόμαστε πολύ.Όταν γυρνάω από τη δουλειά,μέχρι να μαγειρέψω και να τακτοποιήσω λίγο περνάει η ώρα και το μωρό πάει για ύπνο νωρίς,δεν είναι ξενύχτης σαν και εμένα,οπότε περιορίζομαι στις σειρές της τηλεόρασης.Τα Σαβ/κα κάτι γίνεται,αλλά συνήθως βλέπουμε ταινίες και όχι σειρές.

Τέλεια μόλις μάθω το πρόγραμμα θα πάρω τηλέφωνο να δω πότε μπορεί και θα σου πω.Όποτε μπορείς στείλε μου το τηλ του.Αλήθεια σε ποιά περιοχή είναι?Βασικά προσπαθούμε 2 χρόνια,αλλά και πάλι έχω ακούσει και πολύ περισσότερο χρόνο.Η ελπίδα άλλωστε πεθαίνει τελευταία.Εμείς θα κάνουμε αυτό που πρέπει και από εκεί και πέρα βλέπουμε.Αυτό που είπες πριν είναι το σημαντικότερο.Είμαστε καλά με τα αγόρια μας,έχουμε την υγεία μας και αν θέλει και ο Θεός θα μας δώσει ένα μωράκι.

Ειναι στη βασιλισσης σοφιας 119, απέναντι απο το ιπποκρατειο.

Λέγεται Τρύφωνας Τσάγκας και το τηλ του είναι το 2106453566. Οι κοπέλες απαντούν μετα τις 12:00 καθε Δευτέρα Τετάρτη Παρασκευή.

Ναι οκ στα 2 χρόνια ξέρεις πόσες φορές μπορεί να μην έγινε τη σωστή στιγμή το γούτσου γούτσου?

Ουυυυυυ..

Αν κρίνω απο εμας. ..

Εμείς έχουμε 2 στα 2 απο τότε που ξεκινησαμε τις φυσιολογικες προσπάθειες ξανα.

Και τον προηγούμενο μήνα το χάσαμε (έσπασε νωρίτερα απ οτι υπολογιζα το αβγο) και αυτόν τον μηνα το χάσαμε!

Σάββατο μάλλον έσπασε ειπε ο γιατρός και εμείς "αγαπηθήκαμε" Πέμπτη μόνο. .

Τρέχα γύρευε δηλαδή. ..

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...