Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Κοριτσάκια δε θυμάμαι αν σας το είπα, πήγα στο νέο μου γιατρό σήμερα.

Δε γράφω πολλα, μη σας πρηζω, το ρεζουμέ:

1) δε βρίσκει κάποιο πρόβλημα

2) ο Μιναρεντζής που εκανα την εξωσωματική, ειναι πολυ καλος και απο τους ΤΙΜΙΟΥΣ του χωρου

3) να μην απαξιωνω τα κατεψυγμένα μου-η ανεμβρυικη κυηση ήταν τυχαία

4) τα ΝΚ είναι μια μουφα σκέτη, μην κανει καμια εμβολιο, έχουν απαγορευτεί

Τι θα κάνουμε:

Θα με παρακολουθεί κάθε μήνα, θα μετράει το ωαριο μου και θα με συμβουλεύει ποτε να έχουμε επαφές

Πως μου φάνηκε:

1) καλός άνθρωπος

2) τίμιος

3) συζητήσιμος

4) πολυ ενημερωμένος

ROUBIES μου επειδή είσαι στο ψάξιμο, θα σου πρότεινα να πας και γιατι οχι να κάνεις αυτο που θα κανω κι εγώ (παρακολουθηση ωορηξιας).

Στειλε οταν διαβάσεις το μήνυμα μου να πούμε και πιο πολλά.

Μακια μπεμπες παω να δω σειρές με το μαναρι.

Υγ: ωορηξία εχω κανει ηδη / το χασαμε αυτο το μηνα παλι (τα τεστ ηταν αρνητικά αλλα συχνα πέφτουν και εξω ειπε ο γιατρός)...

Μπράβο Δημητρούλα!!!!!

Το καλύτερο θα κανεις, αφου εχετε πιθανοτητες απο μονοι σας!!! ;);)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Αχ εγραφα και τα εχασα γμτωωω.

Λοιπον Dadaki ελπίζω ο οδοντίατρος να μην ειναι κι αυτος κούκλος γιατι θα σε ξεμαλλιάσω τον εχεις τρελλάνει τον Ζαχαρία και ειναι και εγωιστής σαν τον δικό μου δεν το δείχνει κανόνισε να βγουμε οσες θελετε και με τους αντρες μας να γελάσουμε θα χει πλακα.;)

Τι κανονίζετε ε??? θελω κι εγω να παμε για φαγάκι αν ειναι αυτο θα παραγγειλουμε διαιτιτικο μενου θα χορέψουμε κι ολας οπα οπα εγω αν και με πονοκεφαλο εχω τρελα κεφια.

Roubies ξεκινα εσυ διαιτα και θα σε μπριζώνω εγω να συνεχίσεις θα σου δωσω και το τηλ μου οταν θες να φας να μου τηλ. τι αλλο να κάνω η χριστιανη σας αγαπω και θα χαρω πολύ να νιώθετε ομορφα με τον εαυτο σας. το ιδιο ισχυει για ολες σας.

Αννιτακι εσυ απλα μειωσε την ποσοτητα που τρως στο μισο γιατι δεν εχεις χρονο για διαιτες τρώγε υγεινα γιατι σε λιγο θα γινεις μανούλα, α κι αν ειναι δίδυμα θα σε κανονισω κι εσενα σαν την Προγουλ...κη. χι χι.:P

Mimitra χαιρομαι που βρίσκεις σιγα σιγα το δρομο σου μπραβο που πετυχες καλο ανθρωπο κ γιατρο κι εγω δεν εχω ακουσει κακα για τον Μιναρετζή ολα καλα θα πανε και θα το τσακώσετε ειπαμε μονοι σας γιουπιιιιι!!! τυχερουλα! και η Αναστασια να περνει σειρα σιγα σιγα παρακαλω.

Μarath τι ειναι αυτο το τζελ??? καλε ασε τον ανθρωπο να ηρεμήσει θα φτιάξει οποτε ειναι η ωρα του μην αγχωνεσαι εξαλλου στην μικρογονιμοποιηση δεν παιζει ρόλο λενε αν πατε εκει, αλλα προς θεου οχι τσιγαρο οχι πολυ αλκοολ και πολλα φρουτα ο κουμπαρος μου το δευτερο το επιασε ετσι και στα 45 του τόσα χρονια δεν ειχε καταφερει να αφησει καμια εγκυο και μολις ηρεμησε και εκοψε τσιγαρο και αλκοοολ νατο.

Φιλια σε ολες!!!!

παω να ξαπλωσω ζαλίζομαιιιιιιι εχω χαμηλη φεριτινη θα αυξησω το σιδηρο μου ειπε.

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Κοριτσάκια δε θυμάμαι αν σας το είπα, πήγα στο νέο μου γιατρό σήμερα.

Δε γράφω πολλα, μη σας πρηζω, το ρεζουμέ:

1) δε βρίσκει κάποιο πρόβλημα

2) ο Μιναρεντζής που εκανα την εξωσωματική, ειναι πολυ καλος και απο τους ΤΙΜΙΟΥΣ του χωρου

3) να μην απαξιωνω τα κατεψυγμένα μου-η ανεμβρυικη κυηση ήταν τυχαία

4) τα ΝΚ είναι μια μουφα σκέτη, μην κανει καμια εμβολιο, έχουν απαγορευτεί

Τι θα κάνουμε:

Θα με παρακολουθεί κάθε μήνα, θα μετράει το ωαριο μου και θα με συμβουλεύει ποτε να έχουμε επαφές

Πως μου φάνηκε:

1) καλός άνθρωπος

2) τίμιος

3) συζητήσιμος

4) πολυ ενημερωμένος

ROUBIES μου επειδή είσαι στο ψάξιμο, θα σου πρότεινα να πας και γιατι οχι να κάνεις αυτο που θα κανω κι εγώ (παρακολουθηση ωορηξιας).

Στειλε οταν διαβάσεις το μήνυμα μου να πούμε και πιο πολλά.

Μακια μπεμπες παω να δω σειρές με το μαναρι.

Υγ: ωορηξία εχω κανει ηδη / το χασαμε αυτο το μηνα παλι (τα τεστ ηταν αρνητικά αλλα συχνα πέφτουν και εξω ειπε ο γιατρός)...

Το χάσαμε το κορμί πατριώτη...

Τα νέα σου είναι πολύ καλά...

Και τώρα το ρεζουμέ

1 Κάνουμε σεξ μέρα παρα μέρα και πετάμε τα τεστ ωορρηξίας

2 Παρακολουθούμε τις γόνιμες μέρες

3 Αν δεν τα καταφέρουμε μέχρι τον Αυγουστο πέρνουμε το μανάρι και πάμε Κούβα(όπως λέει και ο Αντρί)

4 Σε περιπτωση που δεν γίνει τίποτα βάζουμε τα κατεψυγμενα

5 Μέχρι το αργότερο το τέλος το 2013 η Δήμητρα θα είναι γκαστρωμένη και θα έχει ξεχάσει το θέμα δίαιτα τουλάχιστον μέχρι να γεννήσει.

ΥΓ. Θα ρίξουμε στην πυρά τον φάκελο με όλες τις εξετάσεις.

ΥΓ2.Α και να μην ξεχνιώμαστε θα έχουμε στείλει και στον κάδο ανακύκλωσης τους φακέλους με τις δίαιτες.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Μπράβο Δημητρούλα!!!!!

Το καλύτερο θα κανεις, αφου εχετε πιθανοτητες απο μονοι σας!!! ;);)

Ναι θα προσπαθήσουμε.

Με ρώτησε τι χρονικό περιθώριο εχω θέσει και του ειπα κανενα.

Παμε και οτι γινει.

Αν δε γινει κατι, θα προσπαθησω πάλι με τα κατεψυγμένα μου. Τα αγαπώ και τα σκέπτομαι, μη νομίζεις. ..

Καθε μερα τα σκεφτομαι.

Αλλά ακόμα δεν είμαι έτοιμη.

Θα δείξει. .

Οτι ειναι γραμμένο, αυτό θα γίνει.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Και τώρα το ρεζουμέ

3 Αν δεν τα καταφέρουμε μέχρι τον Αυγουστο πέρνουμε το μανάρι και πάμε Κούβα(όπως λέει και ο Αντρί)

5 Μέχρι το αργότερο το τέλος το 2013 η Δήμητρα θα είναι γκαστρωμένη και θα έχει ξεχάσει το θέμα δίαιτα τουλάχιστον μέχρι να γεννήσει.

ΥΓ. Θα κάψουμε στην πυρρά τον φάκελο με όλες τις εξετάσεις.

ΥΓ2.Α και να μην ξεχνιώμαστε θα έχουμε στείλει και στον κάδο ανακύκλωσης τους φακέλους με τις δίαιτες.

Σωστος ο παιχτης! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

ΜΟΡΦΩ, ΖΕΤΤΑ, ΧΑΡΑ που ειστε οεο?????

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Σωστος ο παιχτης! ;)

Το θέμα δίαιτα ισχυει και για σένα μου κυρία μου.Αλλά που θα πάει δεν θα έρθει η Ζέτα...έχω μεγάλη περιέργεια να μου πει πόσο μεγάλη μπάκα έχεις.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Το θέμα δίαιτα ισχυει και για σένα μου κυρία μου.Αλλά που θα πάει δεν θα έρθει η Ζέτα...έχω μεγάλη περιέργεια να μου πει πόσο μεγάλη μπάκα έχεις.

:oops::oops::oops::oops::oops: θα με μαλώσει ο εγκληματιας (ΖΕΤΤΑ) το ξέρω....:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Τσα! Είμαι εγω εδω!

Τι κάνεις ψυχή μου?

Είσαι χαρούμενη που γνώρισες τα κορίτσια?

Έμαθα περάσατε σούπερ!

ΜΙΜΙΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΣΑ....ΑΛΛΑ....ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΛΥΠΗΜΕΝΗ ΠΟΥ ΕΛΕΙΠΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...!!!!!!!!!!:P:p:p:p

Αχ εγραφα και τα εχασα γμτωωω.

Λοιπον Dadaki ελπίζω ο οδοντίατρος να μην ειναι κι αυτος κούκλος γιατι θα σε ξεμαλλιάσω τον εχεις τρελλάνει τον Ζαχαρία και ειναι και εγωιστής σαν τον δικό μου δεν το δείχνει κανόνισε να βγουμε οσες θελετε και με τους αντρες μας να γελάσουμε θα χει πλακα.;)

Τι κανονίζετε ε??? θελω κι εγω να παμε για φαγάκι αν ειναι αυτο θα παραγγειλουμε διαιτιτικο μενου θα χορέψουμε κι ολας οπα οπα εγω αν και με πονοκεφαλο εχω τρελα κεφια.

Αννιτακι εσυ απλα μειωσε την ποσοτητα που τρως στο μισο γιατι δεν εχεις χρονο για διαιτες τρώγε υγεινα γιατι σε λιγο θα γινεις μανούλα, α κι αν ειναι δίδυμα θα σε κανονισω κι εσενα σαν την Προγουλ...κη. χι χι.:P

Φιλια σε ολες!!!!

παω να ξαπλωσω ζαλίζομαιιιιιιι εχω χαμηλη φεριτινη θα αυξησω το σιδηρο μου ειπε.

ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΕΡΘΩ Γ@ΜΩΤΟ...ΝΑ ΧΟΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ..!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

ΜΩΡΗ ΛΥΣΣΑΞΕΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΟΥΛ...ΚΗ...!!!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑ:P:p:p:p

Ναι θα προσπαθήσουμε.

Με ρώτησε τι χρονικό περιθώριο εχω θέσει και του ειπα κανενα.

Παμε και οτι γινει.

Αν δε γινει κατι, θα προσπαθησω πάλι με τα κατεψυγμένα μου. Τα αγαπώ και τα σκέπτομαι, μη νομίζεις. ..

Καθε μερα τα σκεφτομαι.

Αλλά ακόμα δεν είμαι έτοιμη.

Θα δείξει. .

Οτι ειναι γραμμένο, αυτό θα γίνει.

ΑΧ, ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ....ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ....ΓΙΑΤΙ....ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ....ΚΙ ΕΓΩ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑΚΙΑ ΣΟΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ...!!!!!!!!!:P:p:p

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ......ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΧΟΝΤΡΟΥΛΑ...Ε....????????

ΛΥΣΣΑΞΑΤΕ ΠΑΛΙ ,ΔΙΑΒΑΖΩ ,ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΓΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 11,ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΞΥΠΝΙΑ,ΦΙΛΑΡΕΣ

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΖΟΥΖΟΥ ΜΟΥ..??????????

ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΟΙ ΒΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΤΙΕΣ....???????????

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΖΟΥΖΟΥ ΜΟΥ..??????????

ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΟΙ ΒΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΤΙΕΣ....???????????

Ελα ντε...ωραια θα ειναι!!!!!!!!!!!!!

Βορειες - Νοτιες - Σαμος - Ζακυνθος - Κυπρος!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Και τώρα το ρεζουμέ

ΥΓ. Θα ρίξουμε στην πυρά τον φάκελο με όλες τις εξετάσεις.

Σωστηηηηηηη!!! :wink:

Αλλά είπαμε: οτι και να γίνει, έχουμε τους άντρες μας που τους αγαπάμε πολύ πολύ και δε τους αλλάζουμε ουτε με δεκα παιδιά! ! :wink:

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...