Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Καλησπέρα κούκλες!!!

Συμφωνώ με την Λαμπρινή.Να σταματήσει η κουβέντα με τα κιλά παρακαλώ!!!

Δημητρούλα ελπίζω να μην αγόρασες το τζελ!!!Σε εμάς τις φίλες σου δεν μπορεί θα πεις αλήθεια!!!Μετά τι συνομωτικά είναι αυτά με την Dada!!!!Δεν ντρέπεστε κυρίες μου????Τι θα κάνουμε την Κυριακή????

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κούκλες!!!

Συμφωνώ με την Λαμπρινή.Να σταματήσει η κουβέντα με τα κιλά παρακαλώ!!!

Δημητρούλα ελπίζω να μην αγόρασες το τζελ!!!Σε εμάς τις φίλες σου δεν μπορεί θα πεις αλήθεια!!!Μετά τι συνομωτικά είναι αυτά με την Dada!!!!Δεν ντρέπεστε κυρίες μου????Τι θα κάνουμε την Κυριακή????

E ti tha kanoume ;;

Tha pioume ton kafe mas sto Thiseio enoite !!!! I na pame gia kanena fagaki ;;;

Kamia ali protasi parakalwwww ;;;;

Yv7Sp2.png

Ναι βρε Dada καντο για σενα να δεις πως θα αλλαξεις διαθεση οταν αρχίσεις να χανεις εγω περυσι τετοιο καιρο ξεκίνησα την Ducan που εχασα τα 14 κιλα αλλα ενιωθα τελεια ημουν τοσο ευτυχισμένη με κοίταγα στον καθρεφτη κι ελεγα φτου σου, χι χι μετριώφρων ε.

Θελει να το παρεις χαλαρα σιγα σιγα σου γίνεται και λίγο συνήθεια αλλα αν καταπιεστεις πιστεύω εκει το χανουμε ολες ειδικα εγω. Ασε που πειναω συνεχεια κι εχω μουρλαθει να τρωω ξηρα δαμάσκηνα που εχουν λεει λίγες θερμίδες αλλα τρωω ενα σακουλακι την εβδομαδα για να δουμε αλλο γλυκο δεν μου επιτρεπω...

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Εμένα πάντως ρε κορίτσια το μεγαλύτερό μου πρόβλημα είναι να κρατηθώ στα κιλά που θα χάσω.Είναι μεγάλο θέμα αυτό.Αν καταφέρω τώρα να χάσω κάποια κιλά πρέπει να προσέχω πολύ μετά.Παρασύρομαι πολύ εύκολα.Δεν είμαι καθόλου εγκρατής.

Λαμπρινούλα έχεις δίκιο.Η δίαιτα είναι μια απόφαση.Εγώ για να την πάρω πρέπει πάντα να έχω και κάποιον στόχο και να μην είμαι και χάλια ψυχολογικά.Αλλιώς πάντα βρίσκω δικαιολογίες και την χαλάω.Ίσως να ξαναρχίσω λίγο την Ducan με δυσκολεύει λίγο το πρώτο στάδιο,αλλά χάνεις γρήγορα και παίρνεις γρήγορα τα πάνω σου.

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΟΥΛΕΣ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΙΣ ΤΖΟΥΤΖΟΥΚΕΣ ΜΟΥ

(ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΤΕΛΕΙΕΣ) ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ..!!!!:P:p:p

aaaaa eisai mia ..... esu !!!!

Ola ta pianeis !!!!

ΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......ΤΙ ΚΑΝΟΝΙΖΕΤΕ..?????? :confused::confused::confused:

ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ DADAKIIIIIIIIIIIII...!!!!!!!!!!!!;););)

Ela nte !!! Akou i ali lei eimai 58 kai kanw dieta !!! Panagia mou.

Ma oso ipsos na exis (sovara leuta poso ipsos exis) ta 58 den einai pola.

Ti na pw egw pou plisiazo ta 90, e ???????????

Vrika tora mia poli orea dieta sto site mama365 me 1200 thermides kai etsi pos ti vlepo einai kai eukoli.

KI ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΧΟΝΤΡΟΥΛΑ...!!!!!!!:(:(:(:(

ΘΑ ΜΟΥ ΤΗ ΔΩΣΕΙΣ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΗΝ..???????

E ti tha kanoume ;;

Tha pioume ton kafe mas sto Thiseio enoite !!!! I na pame gia kanena fagaki ;;;

Kamia ali protasi parakalwwww ;;;;

ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.......:(:(:(:(

ΕΧΩ ΜΙΑ ΙΔΕΑ....:idea::idea::idea:

ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΕΝΑ ΛΑΠΤΟΠ ΜΑΖΙ, ΘΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΜΕ ΜΕΣΩ SKYPE ΚΑΙ ΤΣΟΥΠ....ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ....ΧΑΧΑΧΑ:P:p:p

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΕΓΩ....ΕΧΕΤΕ ΦΥΓΕΙ ΟΛΕΣ..?????????????:(:(:(

Γ@ΜΩ ΤΗΝ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΜΟΥ.....Γ@ΜΩ......:evil::evil::evil::evil:

Τσα! Είμαι εγω εδω!

Τι κάνεις ψυχή μου?

Είσαι χαρούμενη που γνώρισες τα κορίτσια?

Έμαθα περάσατε σούπερ!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Vrika tora mia poli orea dieta sto site mama365 me 1200 thermides kai etsi pos ti vlepo einai kai eukoli.

DADAKI ειμαι 1,67...

Κοριτσια τι κανονιζετε? Και μεις οι Βορειες θελουμε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Νταντακι μπορείς να τη βάλεις εδώ να τη δούμε?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Νταντακι μπορείς να τη βάλεις εδώ να τη δούμε?

Η διατροφή των 1.200 θερμίδων

Οι θερµίδες του διαιτολογίου που ακολουθεί αντιστοιχούν σε 1.200, οι οποίες είναι το μίνιμουμ για ένα ασφαλές και υγιεινό χάσιμο βάρους. Επιπλέον οι 1200 θερμίδες είναι η ελάχιστη ποσότητα που πρέπει να καταναλώνει ο άνθρωπος για εξασφαλίσει τη φυσιολογική λειτουργία του οργανισμού. Δίαιτες κάτω των 1200 θερμίδων αποτυγχάνουν να εξασφαλίσουν σημαντική απώλεια μακροπρόθεσμα καθώς ο οργανισμός από τη φύση του αντιδρά στο πολύ λίγο φαγητό, μειώνοντας τις καύσεις του.dieta-kalokairi-590_b.jpg

Έτσι πέφτετε στην παγίδα του φαινόμενου «plateau», κατά το οποίο λαμβάνετε λίγες θερμίδες αλλά το βάρος σας παραμένει σταθερό. Επίσης το να χάσετε πολλά κιλά γρήγορα, το μόνο που θα σας φέρει θα είναι κόπωση και πιθανώς υπερφαγία, αμέσως μετά το τέλος της προσπάθειας σας…

Τι πρέπει να ξέρετε

Το πρόγραµµα απευθύνεται σε ενήλικες γυναίκες µε χαµηλό µεταβολισµό, που κάνουν καθιστική ζωή ή έχουν χαμηλή δραστηριότητα και θα πρέπει να το ακολουθήσετε µόνο αν έχετε ήδη δοκιμάσει κάποια διατροφή με περισσότερες θερμίδες και δεν έχει φέρει ικανοποιητικό αποτέλεσµα. Επίσης είναι απαραίτητο να γίνεται µε την παρακολούθηση διατροφολόγου και ότι πριν το εφαρµόσετε θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας για τις εξετάσεις αίµατος που πρέπει να κάνετε.

Όσον αφορά στο χρονικό διάστηµα για το οποίο µπορείτε να εφαρµόσετε τη συγκεκριµένη δίαιτα, αυτό εξαρτάται από το ρυθµό απώλειας, που σηµαίνει ότι µπορεί να είναι ένας µήνας ή και παραπάνω, πάντα µε επιστηµονική παρακολούθηση. Σε καµία περίπτωση βέβαια δεν πρέπει να την συνεχίσετε και αφού χάσετε τα απαραίτητα κιλά. Αντίθετα, τότε πρέπει να αυξήσετε τις θερµίδες που προσλαµβάνετε καθηµερινά, προχωρώντας σε ένα πρόγραµµα συντήρησης.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Κοριτσάκια δε θυμάμαι αν σας το είπα, πήγα στο νέο μου γιατρό σήμερα.

Δε γράφω πολλα, μη σας πρηζω, το ρεζουμέ:

1) δε βρίσκει κάποιο πρόβλημα

2) ο Μιναρεντζής που εκανα την εξωσωματική, ειναι πολυ καλος και απο τους ΤΙΜΙΟΥΣ του χωρου

3) να μην απαξιωνω τα κατεψυγμένα μου-η ανεμβρυικη κυηση ήταν τυχαία

4) τα ΝΚ είναι μια μουφα σκέτη, μην κανει καμια εμβολιο, έχουν απαγορευτεί

Τι θα κάνουμε:

Θα με παρακολουθεί κάθε μήνα, θα μετράει το ωαριο μου και θα με συμβουλεύει ποτε να έχουμε επαφές

Πως μου φάνηκε:

1) καλός άνθρωπος

2) τίμιος

3) συζητήσιμος

4) πολυ ενημερωμένος

ROUBIES μου επειδή είσαι στο ψάξιμο, θα σου πρότεινα να πας και γιατι οχι να κάνεις αυτο που θα κανω κι εγώ (παρακολουθηση ωορηξιας).

Στειλε οταν διαβάσεις το μήνυμα μου να πούμε και πιο πολλά.

Μακια μπεμπες παω να δω σειρές με το μαναρι.

Υγ: ωορηξία εχω κανει ηδη / το χασαμε αυτο το μηνα παλι (τα τεστ ηταν αρνητικά αλλα συχνα πέφτουν και εξω ειπε ο γιατρός)...

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...