Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Μαριαννα36 είπε:

Sos  γιατί έχω πανικοβληθει. Κύκλος 26 έως 28 ημερών, τελευταία περίοδο 23/12/24, σήμερα 20/1/25 με τιμή χοριακης 2167. Είναι λογικό τέτοια μεγαλη αυξηση;; 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου με το καλό να έρθει το μωράκι σου ❤️❤️

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Εσείς Σαλονικιές την επόμενη φορά που θα κανονίσετε κάτι πείτε και σε μένα μήπως συνδυάσω επίσκεψη στους γονείς και μεγαλειώδη συναντηση μεταξύ μας. Απλως ενημερώστε με και ποιος ξέρει μπορεί και να τα καταφέρω.

ΜΑΚΑΡΙ να βολέψει κοριτσάκι μου!!!! Αν οργανωθούν οι τρελές θα σε ενημερώσω....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια ερώτηση..επειδή δεν πνιγόμαστε

στη δουλειά σήμερα.

Ο Τσιλι είχε πει πως αν σε 3-4 μήνες δεν έχουμε

εγκυμοσύνη να κάνουμε σπερμοδιάγραμμα και καρυότυπο.

Ο καρυότυπος δεν αφορά αποβολές? Εμένα τα ματάκια μου

δεν έχουν δει ποτέ θετικό τεστ εγκυμοσύνης.

Egw ekana to kariotupo sto Pedon kai tha vgoun se ena mina, 19/5 peripou ...

Otan pira til na kliso to rantevou me rotise poses apovoles eipa, ala den sou zitaei xartia opote mporis na peis oti thes.

Yv7Sp2.png

1,74 και 62 κιλά!:shock: Κλαινει οι χήρες κλαίνε και οι παντρεμένες.

Nα φανταστείς κάθε φορά που βρισκόμαστε μου λέει ότι έχει παχύνει...γργργρ:evil::evil::evil: 100 κιλά θα είχε πάει αν ήταν έτσι...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

ΜΟΡΦΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ? Με μαλώνουν επειδη λέω για την μπάκα μου!

ΖΕΤΤΑ που χαθηκες πάλι? Ποιος ξερει τι κανεις και εξαφανιζεσαι! :rolleyes::rolleyes:

ΧΑΡΑ ελα να με υποστηριξεις!

Χαλάρωσε μπέμπα τα κορίτσια μου έχουν πει ότι είσαι Θεά...

I81rp3.png

Κορίτσια μην με παρεξηγήσετε.

Ρωτάω γιατί η εξέταση του καρυότυπου στο κέντρο που

είναι ο Τσ. κάνει 400 ευρώ. Ηδη οι άλλες εξετάσεις που κάναμε

έκαναν 500. Τώρα έχω στην καβάτζα μόνο 2500 -λεφτά για εξω-

σωματική. Ο άντρας φοβάται γιατί κάτι ακούγεται πως μέχρι το καλοκαίρι θα κλείσει ο οργανισμός που δουλεύει και καταλαβαίνετε..

Διαφημίσεις

Χαλάρωσε μπέμπα τα κορίτσια μου έχουν πει ότι είσαι Θεά...

Θεά ειναι μονο η ΠΑΝΑΘΑ! :P

Αναστασούλα να σε ρωτήσω κατι...

Και σεις σαν και μας εχετε θεμα με το σπερμα....καπνιζει το δικο σου το μωρο?

Σας εχουν προτεινει κατι για να φτιάξει?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

είναι ο Τσ. κάνει 400 ευρώ.

Τοσο πολύ ε? :(

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Χαχαχαχαχα η Δήμητρα είναι μπουτού!!!!!Χαχαχαχαχα θα τρελαθώ.Κορίτσια μην πιστεύετε λέξη!!!!Ρε πρόεδρε έχεις τρελαθεί εντελώς?????Πάντως δίκιο έχουν τα κορίτσια τα κιλά της παρασπονδίας τα χάνεις αμέσως μόλις επιστρέψεις στην ρουτίνα σου!!!

leuta απλά σταμάτα να μας λες ότι είσαι 58 κιλά και χοντρή!!!!Δηλαδή έλεος!!!!Δεν σε έχω δει αλλά φαντάζομαι από αυτά που γράφεις!!!Αν ήμουν 58 κιλά θα ήμουν ευτυχής!!!!Χάνεις δύσκολα γιατί απλά δεν έχεις για να χάσεις!!!Άκου μπάκα με 58 κιλά????Με έκανες και γέλασα!!!

Ευτυχώς Αναστασία που δεν είσαι και εσύ σαν την αδερφή σου γιατί θα μας τρέλαινες και εσύ!!!!

Βρε pink hat τι δίαιτα να αρχίσεις εσύ???Πλάκα κάνεις????Μάλλον μας άρχισες στο δούλεμα κανονικά!!!!

σωματική. Ο άντρας φοβάται γιατί κάτι ακούγεται πως μέχρι το καλοκαίρι θα κλείσει ο οργανισμός που δουλεύει και καταλαβαίνετε..

Tora etsi kai alios perimenis giati den kaneis kariotipo sto PEDON poy einai free ;;;;; Giatti na doseis 400 eur ;;;;;

Yv7Sp2.png

Θεά ειναι μονο η ΠΑΝΑΘΑ! :P

Αναστασούλα να σε ρωτήσω κατι...

Και σεις σαν και μας εχετε θεμα με το σπερμα....καπνιζει το δικο σου το μωρο?

Σας εχουν προτεινει κατι για να φτιάξει?

Το σπέρμα του άντρα μου ήταν ως εξής

Συνολικός αριθμός σπερματοζωαρίων 72800000

συγκέντωση σπερματοζωαρίων ανα ml 13000000

Ταχεία πρόσθεια κίνηση 16%

νωθρή πρόσθεια κίνηση 24%

Ζωτικότητα 80%

Τώρα έχει ως εξής

Συνολικός αριθμός σπερματοζωαρίων 39000000

συγκέντωση σπερματοζωαρίων ανα ml 7500000

Ταχεία πρόσθεια κίνηση 13%

νωθρή πρόσθεια κίνηση 42%

Ζωτικότητα 75%

Τώρα έχει κόψει και το κάπνισμα και πέρνει και βιταμίνες θα δούμε τον Μαιο τη βελτίωση θα έχει.

Παρεεπιπτώντος στο πρώτο σπερματοδιάγραμμα είναι καλύτερες οι ποσότητες αλλά είχε ανωμαλες μορφές 99% ενώ στο δευτερο είχε ανώμαλες 95% συν του ότι έπεσε και ο δείκτης τερατοαζωοσπερμίας από το 1,43 στο 1,10

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Χαχαχαχαχα η Δήμητρα είναι μπουτού!!!!!Χαχαχαχαχα θα τρελαθώ.Κορίτσια μην πιστεύετε λέξη!!!!Ρε πρόεδρε έχεις τρελαθεί εντελώς?????Πάντως δίκιο έχουν τα κορίτσια τα κιλά της παρασπονδίας τα χάνεις αμέσως μόλις επιστρέψεις στην ρουτίνα σου!!!

leuta απλά σταμάτα να μας λες ότι είσαι 58 κιλά και χοντρή!!!!Δηλαδή έλεος!!!!Δεν σε έχω δει αλλά φαντάζομαι από αυτά που γράφεις!!!Αν ήμουν 58 κιλά θα ήμουν ευτυχής!!!!Χάνεις δύσκολα γιατί απλά δεν έχεις για να χάσεις!!!Άκου μπάκα με 58 κιλά????Με έκανες και γέλασα!!!

Ευτυχώς Αναστασία που δεν είσαι και εσύ σαν την αδερφή σου γιατί θα μας τρέλαινες και εσύ!!!!

Βρε pink hat τι δίαιτα να αρχίσεις εσύ???Πλάκα κάνεις????Μάλλον μας άρχισες στο δούλεμα κανονικά!!!!

Πέστα πέστα...

I81rp3.png

Μπέμπα αν την κάνεις στον Τσίλι πεστου να σου κάνει καλύτερη τιμή και να μην πάρεις απόδειξη εγώ είχα πληρώσει 300 με απόδειξη πριν 4 μήνες.πότε πήγε τετρακόσια?μίλα με την αχώνευτη στην γραμματεία και κάνε και κανα παζάρι, δεν μας τρέχουν από μπαντζάκια τα λεφτά..:evil::evil:

I81rp3.png

Μπέμπα αν την κάνεις στον Τσίλι πεστου να σου κάνει καλύτερη τιμή και να μην πάρεις απόδειξη εγώ είχα πληρώσει 300 με απόδειξη πριν 4 μήνες.πότε πήγε τετρακόσια?μίλα με την αχώνευτη στην γραμματεία και κάνε και κανα παζάρι, δεν μας τρέχουν από μπαντζάκια τα λεφτά..:evil::evil:

A malon sas aresei na plironete :tongue::tongue::tongue:

Yv7Sp2.png

Ανίτα,Ζέττα,Μόρφω,Ρίκα,kale που είστε??????

Φεύγω τώρα πάω σχολείο.Θα τα πούμε αργότερα.Σήμερα έχω ένα διάλειμμα μετά το σχολείο και πριν το επόμενο μάθημα,οπότε θα τα πούμε σύντομα πάλι!!!Φιλιά!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...