Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Μαριαννα36 είπε:

Sos  γιατί έχω πανικοβληθει. Κύκλος 26 έως 28 ημερών, τελευταία περίοδο 23/12/24, σήμερα 20/1/25 με τιμή χοριακης 2167. Είναι λογικό τέτοια μεγαλη αυξηση;; 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου με το καλό να έρθει το μωράκι σου ❤️❤️

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσι τι άγχος είναι αυτό που έχεις με τα κιλά?Και είσαι και αδύνατη...αφού ήθελες να χάσεις 2 και έχεις χάσει περιπου το 1,5 στο μισό κιλό θα κολήσεις τώρα?

Εχω κοιλια ρε Αναστασούλα! :( Μπάκα! Ας ήμουν 60 χωρις χαλαρωση και μπακα και δε ενοιαζε..Τώρα ειμαι 58 με μπακα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Δεν το πιστευω κυνηγάω μια μέλισσα που είχε μπει στο σπίτι....τρόμος.

Στον Τσίλι είχα πάει τελευταία φορά τελος Φλεβάρη, αρχές Μάρτη κάπου εκεί.

Θα ξαναπάω τέλος Μαϊου.Και ναι καρυότυπο έχουμε κάνει.

Θα σας πω ποτε θα κλεισω και γω...μην ειμαστε μαζι στο σαλόνι αναμονης και δεν το ξέρουμε! :tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Ο καρυοτυπος 1 φορα δεν γινεται? Τα αποτελεσματα του δεν μεταβαλλονται ετσι δεν ειναι?

Ενω τα ΝΚ μπορει να αλλαξουν...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Εχω κοιλια ρε Αναστασούλα! :( Μπάκα! Ας ήμουν 60 χωρις χαλαρωση και μπακα και δε ενοιαζε..Τώρα ειμαι 58 με μπακα!

Δεν σε πιστευω...να μου στείλεις μια φωτο με mail..όπως είσαι τώρα...γιατί με 58 κιλά απλά αποκλείεται να έχεις μπάκα...Φαντάζομαι ότι είσαι και εσύ σαν την αδερφή μου που είναι 1,74 62κιλά και λέει συνέχεια ότι έχει κοιλιά...τα νευρα μου:evil::evil::evil:

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Δεν σε πιστευω...να μου στείλεις μια φωτο με mail..όπως είσαι τώρα...γιατί με 58 κιλά απλά αποκλείεται να έχεις μπάκα...Φαντάζομαι ότι είσαι και εσύ σαν την αδερφή μου που είναι 1,74 62κιλά και λέει συνέχεια ότι έχει κοιλιά...τα νευρα μου:evil::evil::evil:

:oops::oops::oops::oops::oops::oops:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Ρε κορίτσια ερώτηση..επειδή δεν πνιγόμαστε

στη δουλειά σήμερα.

Ο Τσιλι είχε πει πως αν σε 3-4 μήνες δεν έχουμε

εγκυμοσύνη να κάνουμε σπερμοδιάγραμμα και καρυότυπο.

Ο καρυότυπος δεν αφορά αποβολές? Εμένα τα ματάκια μου

δεν έχουν δει ποτέ θετικό τεστ εγκυμοσύνης.

Ο καρυοτυπος 1 φορα δεν γινεται? Τα αποτελεσματα του δεν μεταβαλλονται ετσι δεν ειναι?

Ενω τα ΝΚ μπορει να αλλαξουν...

ναι μια φορά τον κάνουμε και αν...συνήθως απλά δεν χρειάζεται...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Ρε κορίτσια ερώτηση..επειδή δεν πνιγόμαστε

στη δουλειά σήμερα.

Ο Τσιλι είχε πει πως αν σε 3-4 μήνες δεν έχουμε

εγκυμοσύνη να κάνουμε σπερμοδιάγραμμα και καρυότυπο.

Ο καρυότυπος δεν αφορά αποβολές? Εμένα τα ματάκια μου

δεν έχουν δει ποτέ θετικό τεστ εγκυμοσύνης.

Ο κακός καρυοτυπος νομιζω επηρεάζει και την ποιότητα των εμβρυων αρα της εμφυτευσης!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

ΑΑΑΑΧ ! τι να σας πω μωρέ;;; η μια ειναι μπουτου, η άλλη έχει μπακα, η τρίτη είναι κοντη ( καλά roubies αυτο δεν το σχολιασα γιατί επαθα σοκ), η τέταρτη παχυσαρκη και θέλει να χασει 20 κιλα!!! Εγω ρε κορίτσια ειχα βγει με κατι κοπέλες κούκλες, καμια δεν ηταν έτσι.. με άλλες βγηκα; μηπως με βαρεθηκατε και με στειλατε σε καμια κρυφη καμερα για να γελατε; τι να πω, δεν ξερω...Πάντως αυτη την περιβοητη διαιτα θα την κάνω και εγω, αμεσως μολις ξεκαθαρισουν τα πραγματα για το μέλλον της εγκυμοσύνης μου. Θα γινω μοντελακι...(απο τα πολυ μικρα ..):tongue:

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Ολο λίπος δηλαδή το έκανε. .

Πολύ στεναχωρεθηκα ρε γμτ..

Απο σήμερα ξεκινάω ξανά. .για να δούμε. .

Οχι καλε!! υπάρχουν και προσωρινες αποθηκες στον οργανισμο, γι' αυτο τα κιλα της παρασπονδίας τα χανουμε αμεσως μόλις γυρίσουμε στη ρουτινα μας.

kOZcp3.png

1,74 και 62 κιλά!:shock: Κλαινει οι χήρες κλαίνε και οι παντρεμένες.

kOZcp3.png

ΜΟΡΦΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ? Με μαλώνουν επειδη λέω για την μπάκα μου!

ΖΕΤΤΑ που χαθηκες πάλι? Ποιος ξερει τι κανεις και εξαφανιζεσαι! :rolleyes::rolleyes:

ΧΑΡΑ ελα να με υποστηριξεις!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...