Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, karlajo είπε:

καλησπέρα σας,

μήπως γνωρίζετε αν τα φάρμακα που παίρνεις από το φαρμακείο του εοπυυ μπορείς να τα πάρεις από φαρμακείο εοπυυ γειτονικής πόλης?

Νομίζω πως μπορείς να τα πάρεις από οποίο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ σε εξυπηρετεί, χωρίς να είμαι 100% σίγουρη. Αλλά σίγουρα - ειδικά αν μένεις επαρχία- είναι καλό να πάρεις ένα τηλέφωνο στο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ που θέλεις για να τα έχουν γιατί μπορεί να χρειαστεί να τα παραγγείλουν. Οπότε θα ρωτήσεις κιόλας αν μπορείς να τα πάρεις από εκεί. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Κοριτσάκι μου για μενα οι 32 εβδομάδες θα ειναι θαυμα! . Στις 32 εβδομάδες τα παιδια ειναι πληρως βιώσιμα χωρις κανενα προβλημα στην αναπτυξή τους. Αυτό ειναι γνωστο. Αλλωστε απο τις 32 εβδομάδες μπαίνουν στην εντατική μονο για μια δυο μέρες. Τις υπόλοιπες τις περνανε στην ενδιαμεση για παρακολουθηση. Αν φτασω τις 32 εβδομάδες θα ειναι επιτυχια. Δεν υπάρχει όμως τετοια περιπωτση. Θα παλέψουμε να περασουμε τις 30 αλλα απο τη στιγμη που ηδη αρχισαν τα προβληματα για μενα η λυση ειναι μια. Σταματαμε εδω και ξεχναμε το θεμα παιδι δια παντώς.

Ωπααααααα!

Εχασα κάτι.???

Είχα μείνει στο οτι είχες κάποια λίγα καφέ χθες. .

Μεσολάβησε κατι άλλο?

Επειδή η απάντηση θα είναι "οχι", συνεχιζω και λεω ηρεμησε κούκλα μου.

Ποια προβλήματα άρχισαν και λες σταματάς εδώ?

Μα γιατί τέτοια απαισιοδοξία ρε καρδιά μου?

Να αντιμετωπιζεις το καθε πρόβλημα ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΆΣΤΑΣΗ.

Ο άντρας μου μου το έλεγε αυτο τρεις φορές την ημέρα μέχρι να το χωνέψω...

Μη μεγαλοποιεις αυτό που έγινε.

Ηταν απλά και μόνο λίγα καφέ. ...

Μονο αυτο καλή μου.

Ηρέμησε και ακου το "τραγούδι της ημέρας" που σήμερα ειναι Σάκης ρουβας!

Ναι;

Ναι θελω....

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Ax den ksero mpori na einai lathos 32. Ksero oti ta pedakia eirthan spiti meta apo 1.5-2 mines :(

ναι μενουν μεσα για 1,5 μηνα περιπου αλλά συνηθως δεν μενουν στην εντατικη αλλα στην ενδιαμεση που απλως παρακολουθούν το βάρος γιατι μονο σε αυτό υστερουν.

kOZcp3.png

Pink hat καλυτερα οντως κοπελαρα μου να παρεις αδειουλα και να ξεκουραζεσαι...Ολα καλα θα πανε! Περιμενουμε νεα σου με αγωνια...

Οσο αφορα την ΑΕΚ καλως τους εκοψαν βαθμους λογω των γεγονοτων οπως καλα μας εκοψαν και μας περσι λογω των γεγονοτων...το θεμα ειναι να κοβουν σε ολους οταν γινονται εκτροπα και οχι μονο επιλεκτικα...

Κριμα όμως στεναχωρεθηκα που επεσε....μια τετοια μεγάλη ομαδα :(....ειμαι σιγουρη οτι του χρονου θα ανακαμψει ;)...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Mimitroula τί όμορφο ζευγαράκι είστε!!!

Είδε το βίντεο και μιά συνάδελφος και είπε πως μοιάζεις με ηθοποιό!!!

ΚΟυκλίτσα ζωντανή!!

Καλημερα κοπελουδα μου!!

Χαίρομαι που σου άρεσε το βίντεο!

Πες στη συνάδελφο σου οτι και αβαφτη σαν ηθοποιός είμαι! Για θρίλερ!

Μπουχαχαχαχαχαχ!:tongue:

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Καλημερα κοπελουδα μου!!

Χαίρομαι που σου άρεσε το βίντεο!

Πες στη συνάδελφο σου οτι και αβαφτη σαν ηθοποιός είμαι! Για θρίλερ!

Μπουχαχαχαχαχαχ!:tongue:

Δημητρούλα και γω έλεγα εχθες στον άντρα μου για το βιντεάκι σας! :tongue: Θα του το δειξω το βραδυ!!!!

Στειλε μου με πμ το link!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Δημητρούλα και γω έλεγα εχθες στον άντρα μου για το βιντεάκι σας! :tongue: Θα του το δειξω το βραδυ!!!!

Στειλε μου με πμ το link!!!!

Σιγά καλέ εδώ θα στο γραψω εδω ο παλαβός ο φωτογράφος το εβαλε στο YouTube χωρίς να μας το πει κιόλας.

Κάτσε να το βρω γιατί δεν εχω καπνίσει σήμερα και ειμαι αποσυντονισμενη.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Mimitroula πολύ όμορφη ήσουν στο γάμο αλλά και Live

που σε είδα κουκλάκι ζωντανό είσαι.

Δεν σου σχολίασα για το ΕΑΠ. Σε ποιό χρόνο είσαι?

Στη φιλοσοφία τον κάνατε τον Καντ?

Εχω συναδέλφους που τελειωσαν Ευρωπαικών Σπουδών και

ζηλεύω πολύ. Δυστυχώς δεν περισσεύουν , θα πρεπε να ήταν πιο φθηνές οι θεματικες ενότητες, να μπορεί περισσότερος κόσμος να συμμετέχει.

Pinky μου όλα θα πάνε καλά , δεν θέλω απαισιοδοξίες.

Leutaki καλά κάνανε στην ΑΕΚ. Αν τιμωρούνταν οι όμάδες μας -στυλ Θατσερ- θα μπορουσαμε όλοι να πάμε στο γήπεδο και όχι να φοβόμαστε τους κολλημένους θερμοκέφαλους..

Pink hat καλυτερα οντως κοπελαρα μου να παρεις αδειουλα και να ξεκουραζεσαι...Ολα καλα θα πανε! Περιμενουμε νεα σου με αγωνια...

Οσο αφορα την ΑΕΚ καλως τους εκοψαν βαθμους λογω των γεγονοτων οπως καλα μας εκοψαν και μας περσι λογω των γεγονοτων...το θεμα ειναι να κοβουν σε ολους οταν γινονται εκτροπα και οχι μονο επιλεκτικα...

Κριμα όμως στεναχωρεθηκα που επεσε....μια τετοια μεγάλη ομαδα :(....ειμαι σιγουρη οτι του χρονου θα ανακαμψει ;)...

Μπα για αναρρωτικη δεν το βλέπω. Αλλωστε αν ειμαι σπιτι θα ειναι ο μικρός που δεν υπάρχει περίπτωση να μη έρθει πάνω μου, να θέλει να παίξει. Δυσκολη η ξάπλα τη σημερον ημεραν. Στη δουλειά κάθομαι τουλάχιστον. Θα δουμε, οπως είπε και η Dada ο,τι είναι να γίνει θα γίνει. Και ισως καλυτερα να γίνει τωρα γιατί αργότερα θα ειναι πιο στεναχωρο.

Τελοσπάντων, αρκετά για μενα.

Μarathn να χαιρεσαι το έτερον ήμισυ! μια χαρά τα περάσατε. Αυτό το αρνακι στο φούρνο με πατάτες πολύ το λιμπιζομαι.

Εσείς Σαλονικιές την επόμενη φορά που θα κανονίσετε κάτι πείτε και σε μένα μήπως συνδυάσω επίσκεψη στους γονείς και μεγαλειώδη συναντηση μεταξύ μας. Απλως ενημερώστε με και ποιος ξέρει μπορεί και να τα καταφέρω.

Αναστασία μου σε τσιμπησε σφηκα στο στήθος; Ενα καλοκαίρι με ειχε τσιμπησει στα χείλια και για ενα βραδυ ήμουν σαν αποτυχημενη πλαστική...! ειχε πολυ γέλιο γιατι ειχε πρηστεί όλο το πάνω μερος και ηταν πραγματικά σας να ειχα κανει επέμβαση..

Dadaκι πότε φεύγεις; Να προσπαθήσουμε να τα πούμε άλλη μια φορά πριν φύγεις; την επόμενη φορά που θα πας Βελιγράδι θέλω να έρθω κι εγω! (Δεν κάνω πλάκα, το σχεδιαζουμε με τον άντρα που ενα ταξιδακι στα Βαλκάνια αλλά με τις περιπέτειες του μικρου δεν καταφεραμε να το κανουμε. Τωρα που σε γνωρισα λέω να το εκμεταλλευτω!)

Κορίτσια για την ΑΕΚ κι εγω λυπηθηκα πάρα πολύ. Ειμαι ΑΕΚ απο τα φοιτητικά μου χρόνια (παρόλο που σπουδασα στη Θεσ/νικη !) και γενικα η πορεία τα τελευταία χρόνια είναι απογοητευτικη! Δεν πειραζει, ενας χρόνος ειναι θα περασει και ισως ειναι και ευκαιρία για ανανέωση.

kOZcp3.png

Mimitroula πολύ όμορφη ήσουν στο γάμο αλλά και Live

που σε είδα κουκλάκι ζωντανό είσαι.

Δεν σου σχολίασα για το ΕΑΠ. Σε ποιό χρόνο είσαι?

Στη φιλοσοφία τον κάνατε τον Καντ?

Εχω συναδέλφους που τελειωσαν Ευρωπαικών Σπουδών και

ζηλεύω πολύ. Δυστυχώς δεν περισσεύουν , θα πρεπε να ήταν πιο φθηνές οι θεματικες ενότητες, να μπορεί περισσότερος κόσμος να συμμετέχει.

Pinky μου όλα θα πάνε καλά , δεν θέλω απαισιοδοξίες.

Leutaki καλά κάνανε στην ΑΕΚ. Αν τιμωρούνταν οι όμάδες μας -στυλ Θατσερ- θα μπορουσαμε όλοι να πάμε στο γήπεδο και όχι να φοβόμαστε τους κολλημένους θερμοκέφαλους..

Ειμαι πρωτακι!:oops: και πηρα μονο μια θεματικη ενότητα γιατί ήθελα να δω πως θα τα παω πρωτα.

Πήρα τη γενική ιστορία υποχρεωτικά οποτε αν περάσω θα τον κανω του χρονου αυτόν τον καντ.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ

Ζυγιζομαι Σάββατο πρωι...

56, 6... σούπερ.

ΖΥΓΙΖΟΜΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. .. 58, 9!!!!!!

Ε Λ Ε Ο Σ!!!!!!!!

Ναι κυρία μου .. (απευθυνόμενη στη ζυγαρια)

Ναι....

Φάγαμε το σκ...

Φάγαμε μακαρονάδα το Σάββατο και χθες αρνακι με πατατες το μεσημέρι και μπεργκερ το βράδυ. ..

Φάγαμε.

Αλλα είχαμε και μνημόσυνο.

Δε μπορουσαμε σε ξενο σπιτι να φαμε διαιτητικά φαγητά..

Οπότε φάγαμε.

Πόσο ομως φάγαμε και βάλαμε 2 κιλά σε δυο μέρες? :evil:

Μήπως να σε πετάξω απο κανένα μπαλκόνι ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ σε κάνω βίδες και σκορπισω τα κομμάτια σου στα 4 σημεία του ορίζοντα? ??

Τοοοοοοσο πολυ φάγαμε δηλαδή? ??

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Μπα για αναρρωτικη δεν το βλέπω. Αλλωστε αν ειμαι σπιτι θα ειναι ο μικρός που δεν υπάρχει περίπτωση να μη έρθει πάνω μου, να θέλει να παίξει. Δυσκολη η ξάπλα τη σημερον ημεραν. Στη δουλειά κάθομαι τουλάχιστον. Θα δουμε, οπως είπε και η Dada ο,τι είναι να γίνει θα γίνει. Και ισως καλυτερα να γίνει τωρα γιατί αργότερα θα ειναι πιο στεναχωρο.

Τελοσπάντων, αρκετά για μενα.

Μarathn να χαιρεσαι το έτερον ήμισυ! μια χαρά τα περάσατε. Αυτό το αρνακι στο φούρνο με πατάτες πολύ το λιμπιζομαι.

Εσείς Σαλονικιές την επόμενη φορά που θα κανονίσετε κάτι πείτε και σε μένα μήπως συνδυάσω επίσκεψη στους γονείς και μεγαλειώδη συναντηση μεταξύ μας. Απλως ενημερώστε με και ποιος ξέρει μπορεί και να τα καταφέρω.

Αναστασία μου σε τσιμπησε σφηκα στο στήθος; Ενα καλοκαίρι με ειχε τσιμπησει στα χείλια και για ενα βραδυ ήμουν σαν αποτυχημενη πλαστική...! ειχε πολυ γέλιο γιατι ειχε πρηστεί όλο το πάνω μερος και ηταν πραγματικά σας να ειχα κανει επέμβαση..

Dadaκι πότε φεύγεις; Να προσπαθήσουμε να τα πούμε άλλη μια φορά πριν φύγεις; την επόμενη φορά που θα πας Βελιγράδι θέλω να έρθω κι εγω! (Δεν κάνω πλάκα, το σχεδιαζουμε με τον άντρα που ενα ταξιδακι στα Βαλκάνια αλλά με τις περιπέτειες του μικρου δεν καταφεραμε να το κανουμε. Τωρα που σε γνωρισα λέω να το εκμεταλλευτω!)

Κορίτσια για την ΑΕΚ κι εγω λυπηθηκα πάρα πολύ. Ειμαι ΑΕΚ απο τα φοιτητικά μου χρόνια (παρόλο που σπουδασα στη Θεσ/νικη !) και γενικα η πορεία τα τελευταία χρόνια είναι απογοητευτικη! Δεν πειραζει, ενας χρόνος ειναι θα περασει και ισως ειναι και ευκαιρία για ανανέωση.

Tha fygo stis 3/5/2013 kai tha giriso 12/5/2013. To xriazome auto to taksidi.

Opote mporesis tha se paro mazi mou, exo poli megalo spiti !!!!!!!

Yv7Sp2.png

Ναι μονο η Ανίτα δεν έχει μπει σήμερα.

Εγώ ειχα μπει και εγραψα ενα αόρατο μήνυμα οπότε η Αναστασία δεν ανησυχούσε για εμένα! :evil:

ΚΑΛΗΜΈΡΑ είπα?

♡♡♡♡♡Καλημέρααααααααααααα♡♡♡♡♡

Κάνε μου ζήλιες...κάνε μου ζήλιες...γουστάρω τρελά.

Βρε έρωτα ενοούσα ότι από χθες μπήκαν όλες εκτός από την Ανίτα, σε ξεχνάω εγώ εσένα?Ε?Σε ξεχνάω?

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ

56, 6... σούπερ.

Ε Λ Ε Ο Σ!!!!!!!!

Ναι....

Φάγαμε το σκ...

Φάγαμε μακαρονάδα το Σάββατο και χθες αρνακι με πατατες το μεσημέρι και μπεργκερ το βράδυ. ..

Φάγαμε.

Οπότε φάγαμε.

Μήπως να σε πετάξω απο κανένα μπαλκόνι ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ σε κάνω βίδες και σκορπισω τα κομμάτια σου στα 4 σημεία του ορίζοντα? ??

Καταγγελία σοκ και εγώ...

Εφαγα χθες τσουρέκι με μαυρη πικρή σοκολάτα και κούρεψα το μαλλί...

Σήμερα λοιπόν με έκοψε...χμ...You know με έκοψε?Αποτέλεσμα 700 γρ. κάτω η ζυγαριά...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ

56, 6... σούπερ.

Ε Λ Ε Ο Σ!!!!!!!!

Ναι....

Φάγαμε το σκ...

Φάγαμε.

Οπότε φάγαμε.

κοιτα συνηθως οταν κανεις διαιτα και ξαφνικά εκτραπεις απο τη ρουτινα αυτα συμβαίνουν! σου λεει το καημενο το σωμα "αυτη εχει καταναλωσει ολο το αποθεματικό, τωρα που εχω μια ευκαιρία θα στοκάρω"! Αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Θα δεις ότι αν συνεχισεις κανονικά αυτά τα δυο κιλακια θα φυγουν αμέσως... 2-3 μέρες.! ετσι παει. Με το που θα καταλαβει ο παλιοεγκεφαλος οτι επιστρεφουμε στη ρουτινα θα ανοιξει αμεσως τις αποθηκες και τα κιλά θα πετάξουν μαρκυαααα

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...