Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 47 λεπτά , karlajo είπε:

καλησπέρα σας,

μήπως γνωρίζετε αν τα φάρμακα που παίρνεις από το φαρμακείο του εοπυυ μπορείς να τα πάρεις από φαρμακείο εοπυυ γειτονικής πόλης?

Εγώ μένω επαρχία και τα είχα πάρει από φαρμακείο εοπυυ στην Θεσσαλονίκη

Koula - mares

kale

Recommended Posts

:shock::shock::shock::shock:Ωπα εφούλα...δεν μου τα είχες πει αυτά...πονηρούλα...Πάντως είναι για την ώρα που τελειωνει Ο γουτσου γουτσου;););)

:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα. Από ότι διαβαζω περασατε τελεια και πολυ χαίρομαι που ταιριαζουμαι τόσο στο σύνολο. Αντε με το καλό να τα ξαναπουμε μηπως και καταφερω να ερθω κι εγω. Εμενα τα νεα μου ειναι λιγο ανησυχιτικά. Εχτές το πρωί είχα κάτι καφέ υγρά. Δεν κρατησαν πολυ, ενα στιγμα στο εσωρουχο και κανα δυο φορες στο χαρτί. Πηρα και ενα utrogestan επιπλεον και δεν ξαναείδα κάτι. Παρόλα αυτά αρχίζω και φοβάμαι πολύ γιατί αίμα ειχα και στον μικρο μου και βλέπω την ιστορία να επαναλάμβανεται και μαλιστα δυο εβδομαδαες νωρίτερα! αν γεννησω και δυο εβδομαδες νωρίτερα θα εχω σιγουρα παιδια ή παιδι με προβλήματα. Θα πάρω το γιατρό μου σε λίγο. Του εχω πει οτι αν προκυψει οποιοδηποτε προβλημα νωρίς θα κανουμε αποξεση. Για να δουμε πόσο σοβαρο ειναι...! Αυτα.

Καλημέρα μπέμπα, στεναχωρήθηκα που δεν σε είδα χθες αλλά προέχει η υγεία η δική σου και των μωρών σου...θα περιμένω με αγωνία τα νέα σου απο τον γιατρό.Οκ μπέμπα?

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Καλημερα τρελλιαρες μου!

Καλα περασαμε τελεια παλι χθες, εγω επεσα κατω με την Αννιτα δεν υπάρχει η κοπέλα ειναι θεα, προσκυνώ..... εντωμεταξύ όλο αγκαλιες με την Dada και φιλακια τα λεγα εγω καποτε, χι χι χι.

Αννιτακι μου ελπίζω να εφτασες καλα χθες να ειχες ξεκουραστο ταξίδι, πολλα φιλια.

Dada γιατι παιδι μου μας ξεμυαλίζεις με τα donuts εγω οταν ανοιξε εδω γύρω πήγα και πήρα 4 ναι καλα ακούσατε τεσσερα και εφαγα τα δύο ε απο τοτε δεν θελω ουτε να τα ξαναδω τα μπουχτισα αφου με ποναγε η κοιλια μου και ετρωγα το ζωον. Τελικα οι αντρες μας πρεπει να κανουν παρεα κι εμενα κολλαει με το playstation.

Roubies α θα σε δωσω κι εγω στεγνα τώρα τι κοντη παιδι μου και χοντρη μια χαρα εισαι α να εχουμε και λίγη αυτογνωσία εδω μεσα. Ο αντρουλης μου χθες πήγε στον αγωνα ντύθηκε ατρομητος και πήγε βεβαια μετα δεν μπορουσε να βγει και παραλίγο να φαει ξύλο απο τους αεκτζήδες χι χι αλλα ενταξυ γυρισε σωος και αβλαβης χαλια ψυχολογικα αλλα τι να κάνουμε τώρα τουλαχιστον αν πεσει κι αλλο η ομαδα εχει ελπίδα να ξεχρεωσει.

Mimitra μου δεν πειραζει που εφαγες εχεις αρκετο χωρο ακομα να μας φτασεις συλληπλητηρια και παλι για τον πεθερουλη να δεις που θα εκεινος θα το στειλει το μωρακι σας.

Kale χαρηκα πολύ που σε γνώρισα εισαι και εσυ ενα υπέροχο παιδι και σου αξίζει το καλήτερο αν και δεν μιλήσαμε πολύ την επομενη φορα θα κατσουμε δίπλα χι χι.

Αναστασια μου...... καλα εισαι τρομερη πολύ χαρηκα που τα ειπαμε εχεις κι εσυ ιστοριες να πεις, το τσίμπημα ενταξυ? γουρι γουρι...

Εγω για την πνευματική μου μητερα δεν μπορω να μιλήσω γιατι δεν την θυμαμαι ευτυχως, ήταν μια ιερόδουλος η οποια ειχε σωσει τον κουμουνιστη παππου μου απο την χουντα τον ειχε ΄κρύψει και της χρωσταγε χαρη και για να εξιλεωθουν οι αμαρτίες της με εδωσαν να με βαφτίσει ηταν καλος ανθρωπος αλλα δεν εστειλε ποτε ουτε λαμπαδα μονο μεχρι να γίνω 3 χρονων ερχοταν κλαψ. Μετα ειχαμε μαθει οτι ειχαν μεγαλώσει οι δουλειες της ειχε ανοιξει τρια σπίτια στη Φυλης και αυτη ήταν τσατσα. τρομερή η νονα μου ε? επιχειρηματιας.... τεσπα.

Βορειες θα ρθω κι εγω Βολο να σας γνωρισω Dada ποτε φευγουμε????

Φιλακια σε ολες!!!!

Καλημερα! Καλη εβδομαδα! Καλο μαξιλαρατο! Σας αγαπω πολυ!

Αν θελετε το ξανακάνουμε την επομενη κυριακή!!!!! και την μεθεπομενη ερχεστε Κιατο να σουβλίσουμε ολες μαζι αρνι.

Pragmatika i Anita den iparxei !!!! Einai foveri alithia !!!!

Agaph tha pame Volo tin epomeni fora pou tha erthei i Anita gia oolipsia, kati tetio eipame se genikes grames. Tha to kanonisoume.

Thelo na vrethoume tin epomeni kiriaki nai nai nai thelo !!!!!!

Yv7Sp2.png

leuta δεν ξέρω για την mariathn,αλλά σερραία νονά είχα εγώ!!!!Που έχεις το μυαλό σου????Άσε ξέρω στην Πανάθα φυσικά!!!!

Ax ROUBAKI μου :oops: δεν επικοινωνω σήμερα...Με αποδιοργανωσε και η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ με τη σταση μαξιλαρατο...προσπαθουσα να την σκεφτώ και τα χασα...:rolleyes::tongue::oops:

Αρα εχεις ερθει σερρες οπως ειπες πολλες φορες ε?

Να ξαναρθεις για να σε γνωρίσω! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Κορίτσια καλημέρα. Από ότι διαβαζω περασατε τελεια και πολυ χαίρομαι που ταιριαζουμαι τόσο στο σύνολο. Αντε με το καλό να τα ξαναπουμε μηπως και καταφερω να ερθω κι εγω. Εμενα τα νεα μου ειναι λιγο ανησυχιτικά. Εχτές το πρωί είχα κάτι καφέ υγρά. Δεν κρατησαν πολυ, ενα στιγμα στο εσωρουχο και κανα δυο φορες στο χαρτί. Πηρα και ενα utrogestan επιπλεον και δεν ξαναείδα κάτι. Παρόλα αυτά αρχίζω και φοβάμαι πολύ γιατί αίμα ειχα και στον μικρο μου και βλέπω την ιστορία να επαναλάμβανεται και μαλιστα δυο εβδομαδαες νωρίτερα! αν γεννησω και δυο εβδομαδες νωρίτερα θα εχω σιγουρα παιδια ή παιδι με προβλήματα. Θα πάρω το γιατρό μου σε λίγο. Του εχω πει οτι αν προκυψει οποιοδηποτε προβλημα νωρίς θα κανουμε αποξεση. Για να δουμε πόσο σοβαρο ειναι...! Αυτα.

Κοριτσάκι μου καλημέρα!!!Μην προδικάζεις τα πράγματα.Πάρε πρώτα το γιατρό σου να δεις τι θα σου πει και μετά βλέπουμε.Μπορεί να μην είναι κάτι σοβαρό.Να προσέχεις κοριτσάκι μου!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα. Από ότι διαβαζω περασατε τελεια και πολυ χαίρομαι που ταιριαζουμαι τόσο στο σύνολο. Αντε με το καλό να τα ξαναπουμε μηπως και καταφερω να ερθω κι εγω. Εμενα τα νεα μου ειναι λιγο ανησυχητικά. Εχτές το πρωί είχα κάτι καφέ υγρά. Δεν κρατησαν πολυ, ενα στιγμα στο εσωρουχο και κανα δυο φορες στο χαρτί. Πηρα και ενα utrogestan επιπλεον και δεν ξαναείδα κάτι. Παρόλα αυτά αρχίζω και φοβάμαι πολύ γιατί αίμα ειχα και στον μικρο μου και βλέπω την ιστορία να επαναλάμβανεται και μαλιστα δυο εβδομαδαες νωρίτερα! αν γεννησω και δυο εβδομαδες νωρίτερα θα εχω σιγουρα παιδια ή παιδι με προβλήματα. Θα πάρω το γιατρό μου σε λίγο. Του εχω πει οτι αν προκυψει οποιοδηποτε προβλημα νωρίς θα κανουμε αποξεση. Για να δουμε πόσο σοβαρο ειναι...! Αυτα.

Παρε τον γιατρο σου να δεις τι θα σου πει...

Δε θα ειναι τιποτα...θα δεις....

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Ax ROUBAKI μου :oops: δεν επικοινωνω σήμερα...Με αποδιοργανωσε και η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ με τη σταση μαξιλαρατο...προσπαθουσα να την σκεφτώ και τα χασα...:rolleyes::tongue::oops:

Αρα εχεις ερθει σερρες οπως ειπες πολλες φορες ε?

Να ξαναρθεις να σε γνωρίσω! ;)

Δεν πειράζει κούκλα!!!Η νονά έμενε Αθήνα γιατί είχε έρθει εδώ για σπουδές και είχε γνωρίσει τον νονό μου,που σπούδαζε και αυτός εδώ(άγιος άνθρωπος και αυτός,ήταν Κρητικός)οπότε δεν έχω έρθει στις Σέρρες δυστυχώς.Όμως πρέπει να κανονίσουμε συνάντηση οπωσδήποτε!!!

Κορίτσια καλημέρα. Από ότι διαβαζω περασατε τελεια και πολυ χαίρομαι που ταιριαζουμαι τόσο στο σύνολο. Αντε με το καλό να τα ξαναπουμε μηπως και καταφερω να ερθω κι εγω. Εμενα τα νεα μου ειναι λιγο ανησυχητικά. Εχτές το πρωί είχα κάτι καφέ υγρά. Δεν κρατησαν πολυ, ενα στιγμα στο εσωρουχο και κανα δυο φορες στο χαρτί. Πηρα και ενα utrogestan επιπλεον και δεν ξαναείδα κάτι. Παρόλα αυτά αρχίζω και φοβάμαι πολύ γιατί αίμα ειχα και στον μικρο μου και βλέπω την ιστορία να επαναλάμβανεται και μαλιστα δυο εβδομαδαες νωρίτερα! αν γεννησω και δυο εβδομαδες νωρίτερα θα εχω σιγουρα παιδια ή παιδι με προβλήματα. Θα πάρω το γιατρό μου σε λίγο. Του εχω πει οτι αν προκυψει οποιοδηποτε προβλημα νωρίς θα κανουμε αποξεση. Για να δουμε πόσο σοβαρο ειναι...! Αυτα.

Ax koritsaki mou min mou stenaxoriese ... Oti einai na gini tha gini, den mporoume na kanoume kati.

Emena i koumpara mou apo tin Kipro genise ta didima tis stis 32 evdomades nomizo kai einai mia xara ta pedakia. Tis eipan oti tha exoun provlimata, tha einai kathisterimena kai kati teties vlakies kai ola kala telika.

Perimeno ta nea sou me agonia ...

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Ax koritsaki mou min mou stenaxoriese ... Oti einai na gini tha gini, den mporoume na kanoume kati.

Emena i koumpara mou apo tin Kipro genise ta didima tis stis 32 evdomades nomizo kai einai mia xara ta pedakia. Tis eipan oti tha exoun provlimata, tha einai kathisterimena kai kati teties vlakies kai ola kala telika.

Perimeno ta nea sou me agonia ...

Κοριτσάκι μου για μενα οι 32 εβδομάδες θα ειναι θαυμα! . Στις 32 εβδομάδες τα παιδια ειναι πληρως βιώσιμα χωρις κανενα προβλημα στην αναπτυξή τους. Αυτό ειναι γνωστο. Αλλωστε απο τις 32 εβδομάδες μπαίνουν στην εντατική μονο για μια δυο μέρες. Τις υπόλοιπες τις περνανε στην ενδιαμεση για παρακολουθηση. Αν φτασω τις 32 εβδομάδες θα ειναι επιτυχια. Δεν υπάρχει όμως τετοια περιπωτση. Θα παλέψουμε να περασουμε τις 30 αλλα απο τη στιγμη που ηδη αρχισαν τα προβληματα για μενα η λυση ειναι μια. Σταματαμε εδω και ξεχναμε το θεμα παιδι δια παντώς.

kOZcp3.png

Καλά που είναι η τρελοΑνίτα????μόνο αυτή δεν έχει μπει.

Ναι μονο η Ανίτα δεν έχει μπει σήμερα.

Εγώ ειχα μπει και εγραψα ενα αόρατο μήνυμα οπότε η Αναστασία δεν ανησυχούσε για εμένα! :evil:

ΚΑΛΗΜΈΡΑ είπα?

♡♡♡♡♡Καλημέρααααααααααααα♡♡♡♡♡

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Κοριτσάκι μου για μενα οι 32 εβδομάδες θα ειναι θαυμα! . Στις 32 εβδομάδες τα παιδια ειναι πληρως βιώσιμα χωρις κανενα προβλημα στην αναπτυξή τους. Αυτό ειναι γνωστο. Αλλωστε απο τις 32 εβδομάδες μπαίνουν στην εντατική μονο για μια δυο μέρες. Τις υπόλοιπες τις περνανε στην ενδιαμεση για παρακολουθηση. Αν φτασω τις 32 εβδομάδες θα ειναι επιτυχια. Δεν υπάρχει όμως τετοια περιπωτση. Θα παλέψουμε να περασουμε τις 30 αλλα απο τη στιγμη που ηδη αρχισαν τα προβληματα για μενα η λυση ειναι μια. Σταματαμε εδω και ξεχναμε το θεμα παιδι δια παντώς.

Ax den ksero mpori na einai lathos 32. Ksero oti ta pedakia eirthan spiti meta apo 1.5-2 mines :(

Yv7Sp2.png

Pink hat, ηρέμησε κοριτσάκι!!!!

Ολα θα πάνε καλά! Κάτσε επιτέλους, στο σπίτι και άσε τη

δουλειά. Με δύο μωρά στην κοιλιά, δικαιούσαι αναρρωτική!

Και Μην σκέφτεσαι κακά πράγματα!!!

Σου στέλνω φιλιά και καλή ενέργεια!!

ΝΟνο είχα και μάλιστα όλοι όσοι κάναν κουμπαριά με τον πατέρα

μου, το ήξεραν θα κάνουνε κορίτσια. Ο νονός μου 3 κορίτσια έκανε.

Αναστασία κοπέλα μου τί σέξυ μπλουζάκι φόραγες χθές??

Κόλασες και τη σφίγγα - το τσιμπάς ή δεν το τσιμπάς???:D:D:D

Ανίτα τί έγινε ρε παιδί?

Λαμπρινή πενθώ και εγώ με τον άντρα σου... πάει η ομάδα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...