Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

leuta μου πόσο χαίρομαι που πάντα φροντίζεις για την διασκέδασή μας!!!!Η νονά μου ήταν από τις Σέρρες.Δυστυχώς δεν ζει,αλλά ήταν ένας καταπληκτικός άνθρωπος και ήταν πραγματική πνευματική μου μητέρα.Πολλές φορές έμενα και στο σπίτι της.Την αγαπούσα πολύ και με αγαπούσε και εκείνη.Δεν ήταν απλά τυπικά μια νονά.Κάθε φορά που γράφεις κάτι για τις Σέρρες αμέσως την σκέφτομαι!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου...ακόμα θυμάμαι την χθεσινή μας μέρα γελάω μόνη μου, ήταν καταπληκτικά....θέλω ξανά και θέλω να γνωρίσω και τις βόρειες και την Σαμιώτισα και τα Κυπριωτάκια...

Λοιπόν Leuta το μαξιλαράτο είναι μόνο για τις γόνιμες, βάζεις ένα μαξιλάρι κάτω από τους γοφούς για να είναι η στάση πιο ανηφορική για να βοηθηθεί το σπέρμα να φτάσει πιο ευκολα στο ωάριο, λέγεται στάση μαξιλάρατο ή σταση Τσίλιμπίλι...χιχιχιχιicon_wink.gificon_wink.gificon_wink.gif

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!Καλή εβδομάδα να έχουμε!!!

Δημητρούλα μου είναι δυστυχώς δύσκολες αυτές οι καταστάσεις και χρειάζεται και χρόνος.Αλλά η ζωή είναι έτσι και πιστεύω και εγώ πως ο πεθερούλης σου θα σας βλέπει από εκεί ψηλά ανακουφισμένος από την παλιοαρρώστια και με την βοήθεια του Θεού θα σας στείλει και σύντομα το μωράκι σας!!!Μας έλειψες χθες!!!

Θα σας πω και εγώ την αμαρτία μου.Χθες έλεγα στον άντρα μου τη συζήτηση που είχαμε(με τα φαγητά)και μου λέει "Ας το καλό μου άνοιξαν την όρεξη οι φιλενάδες σου δεν τρώμε κανένα σουβλάκι?" και τελικά αθέτησα και εγώ τη δίαιτα και φάγαμε σουβλάκι.Από σήμερα θα είμαι πάλι κυρία!!!!Είστε ξεμυαλίστρες πια!!!!

Βρε κουτά μην κοιτάτε που φοράω ψηλό τακούνι,άμα φορέσω αθλητικά,θα δείτε καθαρά ότι είμαι κοντούλα!!!!Δεν πειράζει όμως,το έχω πάρει απόφαση.Δεν θα ψηλώσω άλλο,σταμάτησε η ανάπτυξή μου τώρα τελευταία,χιχιχιχιχι!!!!

mariathn περάσατε ωραία χθες με τον αντρούλη σου στο τραπέζι????Να τον χαίρεσαι.

Αναστασία μου πως πάει το τσίμπημα????

Λαμπρινούλα ο άντρας σου μετά τα χθεσινά της ΑΕΚ θα είναι πολύ στεναχωρημένος,οπότε να τον προσέχεις!!!!

Καλημέρα μπέμπα...ματάρες μου όμορφες....άσε και εγώ χθες έφαγα τσουρέκι γεμιστό με σοκολάτα στις κουνιάδας μου...κολαση...σήμερα δεν έχει παρασπονδία.Το τσίμπημα οκ...σήμερα είναι 1 νούμερο μεγαλύτερο το στήθος.icon_wink.gificon_wink.gificon_wink.gif

I81rp3.png

Roubbies ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι που το θυμήθηκες!

Περάσαμε πολύ καλά. Ήρθαν τα πεθερικά, είχα μαγειρέψει

αρνάκι με πατάτες για τους τρεις και εγώ επειδή νηστεύω έφαγα

γαριδομακαρονάδα. Ηπιαμε με τον πεθερό 1 μπουκάλι κρασί-ο άντρας

πίνει μπύρα και η πεθερά σόδα-ρίξαμε και κάτι χορούς και κοιμήθηκα σαν ντουγάνι?? το λέω καλά Leuta???

Κορίτσια το μανάρι που λέει και η mimitra με κούφανε χθές.

Σε συζήτηση που είχαμε περί σχέσων -θυμήθηκε μιά παλιά σχέση-.

Δεν κρατήθηκα και του είπα:" Να ξερα ρε γαμ...ποιά σε κόλλησε χλαμύδιο

και δεν μπορούμε να κάνουμε παιδί."

Κορίτσια χθές κατάλαβε ότι ο Τσιλι μας έδωσε αντιβίωση για αυτό το πράγμα!!!!!!!!!

ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ο καημένος.. Καλύτερα βεβαια γιατί τώρα θα πάει για τον έλεγχο πιο εύκολα.

Ααα! Το σάββατο έδωσα αίμα για την ΑΜΗ. Ισως σήμερα να έχω αποτελέσματα θα πάρω τηλέφωνο. Leuta στοιχισε στην Βιοι... 41,25 ευρώ.

Φιλιά

Καλημερα τρελλιαρες μου!

Καλα περασαμε τελεια παλι χθες, εγω επεσα κατω με την Αννιτα δεν υπάρχει η κοπέλα ειναι θεα, προσκυνώ..... εντωμεταξύ όλο αγκαλιες με την Dada και φιλακια τα λεγα εγω καποτε, χι χι χι.

Αννιτακι μου ελπίζω να εφτασες καλα χθες να ειχες ξεκουραστο ταξίδι, πολλα φιλια.

Dada γιατι παιδι μου μας ξεμυαλίζεις με τα donuts εγω οταν ανοιξε εδω γύρω πήγα και πήρα 4 ναι καλα ακούσατε τεσσερα και εφαγα τα δύο ε απο τοτε δεν θελω ουτε να τα ξαναδω τα μπουχτισα αφου με ποναγε η κοιλια μου και ετρωγα το ζωον. Τελικα οι αντρες μας πρεπει να κανουν παρεα κι εμενα κολλαει με το playstation.

Roubies α θα σε δωσω κι εγω στεγνα τώρα τι κοντη παιδι μου και χοντρη μια χαρα εισαι α να εχουμε και λίγη αυτογνωσία εδω μεσα. Ο αντρουλης μου χθες πήγε στον αγωνα ντύθηκε ατρομητος και πήγε βεβαια μετα δεν μπορουσε να βγει και παραλίγο να φαει ξύλο απο τους αεκτζήδες χι χι αλλα ενταξυ γυρισε σωος και αβλαβης χαλια ψυχολογικα αλλα τι να κάνουμε τώρα τουλαχιστον αν πεσει κι αλλο η ομαδα εχει ελπίδα να ξεχρεωσει.

Mimitra μου δεν πειραζει που εφαγες εχεις αρκετο χωρο ακομα να μας φτασεις συλληπλητηρια και παλι για τον πεθερουλη να δεις που θα εκεινος θα το στειλει το μωρακι σας.

Kale χαρηκα πολύ που σε γνώρισα εισαι και εσυ ενα υπέροχο παιδι και σου αξίζει το καλήτερο αν και δεν μιλήσαμε πολύ την επομενη φορα θα κατσουμε δίπλα χι χι.

Αναστασια μου...... καλα εισαι τρομερη πολύ χαρηκα που τα ειπαμε εχεις κι εσυ ιστοριες να πεις, το τσίμπημα ενταξυ? γουρι γουρι...

Εγω για την πνευματική μου μητερα δεν μπορω να μιλήσω γιατι δεν την θυμαμαι ευτυχως, ήταν μια ιερόδουλος η οποια ειχε σωσει τον κουμουνιστη παππου μου απο την χουντα τον ειχε ΄κρύψει και της χρωσταγε χαρη και για να εξιλεωθουν οι αμαρτίες της με εδωσαν να με βαφτίσει ηταν καλος ανθρωπος αλλα δεν εστειλε ποτε ουτε λαμπαδα μονο μεχρι να γίνω 3 χρονων ερχοταν κλαψ. Μετα ειχαμε μαθει οτι ειχαν μεγαλώσει οι δουλειες της ειχε ανοιξει τρια σπίτια στη Φυλης και αυτη ήταν τσατσα. τρομερή η νονα μου ε? επιχειρηματιας.... τεσπα.

Βορειες θα ρθω κι εγω Βολο να σας γνωρισω Dada ποτε φευγουμε????

Φιλακια σε ολες!!!!

Καλημερα! Καλη εβδομαδα! Καλο μαξιλαρατο! Σας αγαπω πολυ!

Αν θελετε το ξανακάνουμε την επομενη κυριακή!!!!! και την μεθεπομενη ερχεστε Κιατο να σουβλίσουμε ολες μαζι αρνι.

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Διαφημίσεις

Τελικά δεν μπορεί οι περισσότεροι άντρες για να μην πω όλοι είναι ντουγάνια όπως λένε και οι Βόρειες!!!!Όλοι κάτι κουφά λένε ώρες ώρες!!!

Αναστασία μου αύριο θα επανέλθει πιθανότατα το νούμερο του σουτιέν!!!!Ρε κοπέλα μου που βρήκε και αυτό να σε τσιμπήσει.Αλλά και εμείς άλλα ντουγάνια είμαστε.Πήγαμε και κάτσαμε κάτω από το δέντρο που κυκλοφορούσαν συνέχεια οι παλιοσφίγγες!!!!Και όχι τίποτε άλλο είναι και η Λαμπρινούλα μας αλεργική!!!!

Maranth καλα το λες το "ντουγάνι" σωστη!

Αναστασία το μαξιλαρατο το εχουμε υποχρεωτικά ως σταση του γουτσου γούτσου η για μετα που τελειωνει το γουτσου γουτσου? :confused::confused: Ριναι πολύ συμβατική σταση...δε μου αρεσει...:oops:

ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΛΑ η κινεζούλα έμεινε σίγουρα με 5,5 ενδομήτριο? Λες να εχω ελπίδα? Γιατι όμως και τις 2 φορες εκανα καθυστερημένη εμφυτευση και μετα επεσε? Εγω πιστεύω φταιει το ενδομήτριο :(:(:(:(:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Anastasiaki συγγνώμη αλλά δεν έχω διαβάσει.

Τί έγινε με το στήθος σου? Αν βαριέσαι πες μου

σε ποιά σελίδα να διαβάσω.

Ναι ναι και γω δεν καταλαβα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Anastasiaki συγγνώμη αλλά δεν έχω διαβάσει.

Τί έγινε με το στήθος σου? Αν βαριέσαι πες μου

σε ποιά σελίδα να διαβάσω.

καταρχήν να χαίρεσαι το μανάρι(που λέει και η πρόεδρος),γαριδομακαρονάδα...μιαμ...μιαμ...

Με τσίμπησε μια μέλισσα,λιμπίστηκε το πλουσιο στήθος μου,μπήκε μέσα από την μπλούζα και την είδα και όπως τραβηξα την μπλούζα μαζί με το σουτιέν για να φύγει(που δεν εφυγε δηλάδη) τσουπ...μου έμπηξε και ένα τσίμπημα...

Απιστευτο???????

Λαμπρινουλα μου είσαι μια κούκλα εγκυούλα....

I81rp3.png

Διαφημίσεις

maranth σερραια νονα ε? ΕΥΓΕ! :tongue:

Λαμπρινουλα η νονα μεγαλη πετυχεσά! :tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Άστα Λαμπρινούλα όταν άκουσα χθες για την ΑΕΚ τον άντρα σου σκέφτηκα αμέσως!!!!Οι ιστορίες χθες και με τα ταξίδια και με όλα τα άλλα ήταν καταπληκτικές!!!!Θα έρθει αυτή η Κυριακή και δεν θα με χωράει το σπίτι!!!!Κάτι πρέπει να κάνουμε!!!!Κοριτσάκια μου με αγαπάτε πολύ γι'αυτό δεν βλέπετε τα κιλά και τους πόντους,αλλά άμα σας δείξω παλιότερες φωτογραφίες θα καταλάβαιτε τι θέλω να πω.Σας αγαπώ πολύύύύύύ τρελλιάρες μου!!!!

Κορίτσια καλημέρα. Από ότι διαβαζω περασατε τελεια και πολυ χαίρομαι που ταιριαζουμαι τόσο στο σύνολο. Αντε με το καλό να τα ξαναπουμε μηπως και καταφερω να ερθω κι εγω. Εμενα τα νεα μου ειναι λιγο ανησυχητικά. Εχτές το πρωί είχα κάτι καφέ υγρά. Δεν κρατησαν πολυ, ενα στιγμα στο εσωρουχο και κανα δυο φορες στο χαρτί. Πηρα και ενα utrogestan επιπλεον και δεν ξαναείδα κάτι. Παρόλα αυτά αρχίζω και φοβάμαι πολύ γιατί αίμα ειχα και στον μικρο μου και βλέπω την ιστορία να επαναλάμβανεται και μαλιστα δυο εβδομαδαες νωρίτερα! αν γεννησω και δυο εβδομαδες νωρίτερα θα εχω σιγουρα παιδια ή παιδι με προβλήματα. Θα πάρω το γιατρό μου σε λίγο. Του εχω πει οτι αν προκυψει οποιοδηποτε προβλημα νωρίς θα κανουμε αποξεση. Για να δουμε πόσο σοβαρο ειναι...! Αυτα.

kOZcp3.png

Maranth καλα το λες το "ντουγάνι" σωστη!

Αναστασία το μαξιλαρατο το εχουμε υποχρεωτικά ως σταση του γουτσου γούτσου η για μετα που τελειωνει το γουτσου γουτσου? :confused::confused: Ριναι πολύ συμβατική σταση...δε μου αρεσει...:oops:

ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΛΑ η κινεζούλα έμεινε σίγουρα με 5,5 ενδομήτριο? Λες να εχω ελπίδα? Γιατι όμως και τις 2 φορες εκανα καθυστερημένη εμφυτευση και μετα επεσε? Εγω πιστεύω φταιει το ενδομήτριο :(:(:(:(:(

:shock::shock::shock::shock:Ωπα εφούλα...δεν μου τα είχες πει αυτά...πονηρούλα...Πάντως είναι για την ώρα που τελειωνει Ο γουτσου γουτσου;););)

I81rp3.png

maranth σερραια νονα ε? ΕΥΓΕ! :tongue:

Λαμπρινουλα η νονα μεγαλη πετυχεσά! :tongue:

leuta δεν ξέρω για την mariathn,αλλά σερραία νονά είχα εγώ!!!!Που έχεις το μυαλό σου????Άσε ξέρω στην Πανάθα φυσικά!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...