Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

:oops: Με κάνεις και κοκκινιζω τρέλλα ζακυνθινια μου ομορφη!

ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ...!!!!!!!!!!!!!!

ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ....ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ.... ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΔΑ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ..??????????

ΑΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠΗ ΜΟΥ, ΠΟΣΟ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ .!!!!!!!!!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΡΕ ΛΕΤΑΚΙ.....ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ......

ΣΥΓΝΩΜΗ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ.?????

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΕΣΑΚΙΑ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑΣ, ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΟΥ ΕΨΑΞΕ ΤΑ ΝΚ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ..???????????

εχω ετεροζυγωτικη ελαφριας μορφή και καλυπτει το salospir...Τη 2η φορά έκανα και ενεσεις..τι εγινε? :|

σε ανοσολογο που ειχαμε παει, ειχε δει το ιστορικο μας και ειπε οτι ειναι απο τα καλυτερα ιστορικα που ειχε δει...θεωρησε οτι δεν υπηρχε λογος ούτε για καρυοτυπο ουτε για ΝΚ...μας ειπε οτι θα ταν κριμα να δωσουμε λεφτα...

μας έκανε θρομβοφιλία και ειδαμε αντισώματα.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

:(:(:(:(:(:(:(:(:(

βρε κορίτσια μου ειπαν να παω και θα παω πριν πάμε στο εξοχικο..αλλα ποσο να ανεβει...αυτη σιγουρα οπως και την αλλη φορά την πετυχα στο πέσιμο...πήγε να γινει εμφύτευση ανεβηκε λιγο και για κάποιο λογο χαθηκε και πέφτει και τις πρόλαβα και τις 2 χοριακές στην κ.....τιμή 8,5...

Σιγα μην ειναι το 8,5 στο ανεβασμα της χοριακής...ειναι πολύ λίγο για 11η ημέρα...και τα δύο 8,5 στο πεσιμο της χοριακής ειναι...

Άρα παει να γινει εμφυτευση η γινεται και χάνεται...Η' φταίει το ενδομήτριο μου το βλαμένο ή κάποιος ανοσολογικος λογος...

Άντε να ψαχνουμε πάλι...τρεξιμο...χρήματα...ταλαιπωρία...

Και αφήστε που δε θέλω να πάρω αλλες ορμόνες...αυτο με ενοχλει πιο πολυ ...ισως δοκιμασω σε φυσικούς κύκλους..

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Κοριτσάκι μου συγνώμη τώρα είδα το μήνυμα σου.

Απο τη δουλεια μπαίνω βιαστικά και βλέπω τα μισά..

Αποκλείεται να ανεβει;

Μήπως είναι νωρίς;

Μην απογοητευεσαι ακόμα!!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

εχω ετεροζυγωτικη ελαφριας μορφή και καλυπτει το salospir...Τη 2η φορά έκανα και ενεσεις..τι εγινε? :|

σε ανοσολογο που ειχαμε παει, ειχε δει το ιστορικο μας και ειπε οτι ειναι απο τα καλυτερα ιστορικα που ειχε δει...θεωρησε οτι δεν υπηρχε λογος ούτε για καρυοτυπο ουτε για ΝΚ...μας ειπε οτι θα ταν κριμα να δωσουμε λεφτα...

ΚΑΙ ΚΑΡΥΟΤΥΠΟ ΚΑΙ ΝΚ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ....!!!!!!!!!!!!

ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ " ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ".????

ΣΥΓΝΩΜΗ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ....ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΜΑΝΤΕΥΟΝΤΑΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ...ΤΟ "ΨΑΧΝΟΥΜΕ" ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΛΙΓΟ..!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΚΑΘΕ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΞΟΔΕΥΕΙ ΧΡΗΜΑ ( ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ) ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ, ΝΑ ΤΗΣ ΓΑΜ...ΝΕ ΤΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΤΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ 2-3 ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΗΣ ΠΟΥΝΕ "Α, ΜΩΡΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΔΕ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΡΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΦΤΑΙΓΕ".!!!!!!!!!!

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΣΥΓΧΗΣΤΗΚΑ ΠΟΛΥ ΤΩΡΑ..!!!!!!!!!!!

leuta, κοριτσάρα μου,

πραγματικά λυπάμαι, δεν έχω λόγια.

Δεν ξέρω τι να πω.

Μήπως ήταν νωρίς? Υπάρχει μήπως περίπτωση να ανέβει?

Αχ βρε κοπέλα μου,

όπως και να έχει κάθε εμπόδιο σε καλό.

Σε φιλώ.

url]

LeutaΚι συγνώμη που ρωτάω, αν θες απαντας.

Το σπερμα είναι οκ;

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Αγαπημένα μου κοριτσάκια κάποιες στο Facebook δεν ξέρω ποιες είναι!

Παταω αυτο που λέει να γίνουμε φίλοι αλλα δεν ξέρω ποια είναι ποια!

Μήπως μπορείτε να μου στείλετε μήνυμα να ξέρω ποια κοπέλα είναι ποια;

Τα έχω χάσει.. :-(

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εμενα με κατάλαβες έτσι δεν είναι;;;

Χαχαχαχαχαχαχαχ ...

By the way, με λένε Ντανιέλα ...

Yv7Sp2.png

EMENA ME ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ..?????? ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΗ Η ΘΕΑ, ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΙΤΑΖΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΩΜΟ ΜΟΥ.....ΜΕ ΕΙΔΕΣ...??????????

Κοριτσάκια, καλησπέρα.

Όσες βρήκά μέσω της mimitras σας έκανα add στο fb. Σε κάποιες δεν ήμουν σίγουρη αν είναι από το forum, όποια άλλη θέλει μπορεί να μου στείλει αίτημα. Προς το παρόν όντως είστε όλες κουκλίτσες.

Φιλιάαα

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...