Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Εμεις παντως το βραδακι θα πιουμε κρασακι με ποικιλια τυριων και προσούτο...

Ανηκουν στην 2η ομαδα μπορω να φαω....

χιχιιχιχχιχιχιχιχιιχιχι

Παντως κοριτσια και μονο που αντικατεστησα το ψωμί με ψωμί ολικης άλεσεως, τα μακαρονια και το ρυζι με τα αντιστοιχα ολικης αλεσεως και εκοψα τη ζαχαρη . Μονο με αυτα ξεφουσκωσα, εχασα ποντους και πηγαινω και τουαλετα πιο ευκολα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Και γω το αποφασισα...ειμαι εγκυος (που λεει και το μωρο :P) και οχι στρουμπουλη!!

Θελω παγωτο ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Ρε κοπέλα μου πόσες φορές θα στο πω.Σταμάτα να το κάνεις αυτό.Εσύ ήθελες να χάσεις 2 κιλά,ακόμα κάνεις δίαιτα???Αν είσαι εσύ στρουμπουλή εμείς οι υπόλοιπες τι είμαστε???Τοφάλες,γουρούνες,φάλαινες????

Σε συγχωρώ όμως γιατί είσαι Πανάθα!!!!

Διαφημίσεις

O Z pige ston koumparo gia play station ...

Egw eimai freeeee

Pame ;;;;;

Ρε θεότρελη που να πάμε????Άσε το μωρό με παρακαλά τόση ώρα να δούμε καμιά ταινιούλα και εγώ κάνω πως δεν ακούω για να μιλάμε.Φαντάζεσαι να του ξαναπώ δεύτερη φορά σήμερα πάω βόλτα με τις φίλες μου???Μωρέ δεν θέλω να τον ξαναφήσω μόνο του.Μόλις γύρισα το μεσημέρι φάγαμε και πήγα για ύπνο και απ'όταν σηκώθηκα έκανα καμιά δουλειά και πάλι εδώ με εσάς!!!Μα σαν ναρκωτικό είστε πια!!!!

ΝΑΙ ΑΜΑ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΗΤΡΑ,ΜΑΛΛΟΝ ΕΤΣΙ ΕΙΣΤΕ ΟΟΟΟΛΕΣ

Όχι ρε φιλενάδα,αλήθεια σου λέω!!!Καμία σχέση δεν έχω με την Δήμητρα και φυσικά ούτε με την Έφη!!!Να ρώτα και τις άλλες εδώ.Έχω αρκετά κιλάκια και είμαι και κοντούλα λεμονιά!!!!

Όχι ρε φιλενάδα,αλήθεια σου λέω!!!Καμία σχέση δεν έχω με την Δήμητρα και φυσικά ούτε με την Έφη!!!Να ρώτα και τις άλλες εδώ.Έχω αρκετά κιλάκια και είμαι και κοντούλα λεμονιά!!!!

ΕΧΩ ΚΑΛΗ ΔΙΑΙΤΑ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ

Διαφημίσεις

σιγά βρε νάνε εσύ! τα παραλέει μόρφω μου!

και όχι δε θα πάτε πουθενά!μετά το Πάσχα να έρθω κι εγώ! φεύγω να πάω για διάβασμα.....φιλιάαααααα

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Ρε θεότρελη που να πάμε????Άσε το μωρό με παρακαλά τόση ώρα να δούμε καμιά ταινιούλα και εγώ κάνω πως δεν ακούω για να μιλάμε.Φαντάζεσαι να του ξαναπώ δεύτερη φορά σήμερα πάω βόλτα με τις φίλες μου???Μωρέ δεν θέλω να τον ξαναφήσω μόνο του.Μόλις γύρισα το μεσημέρι φάγαμε και πήγα για ύπνο και απ'όταν σηκώθηκα έκανα καμιά δουλειά και πάλι εδώ με εσάς!!!Μα σαν ναρκωτικό είστε πια!!!!

Kala kala kala !!! Ante katse me to moro sou ... :tongue::tongue::tongue:

Pao gia nani (moni mou :()

Sas filwwwww kai sas agapwwwwww !!!

Kalhnixta ......

Yv7Sp2.png

Dadaki λέει ο άντρας μου όποτε θες να μας δώσεις τα στοιχεία του αυτοκινήτου σου(μοντέλο,χρονολογία,κυβικά και αν έχει eco start stop)και θα έρθει από το σπίτι σου να σου βάλει αυτό που σου έλεγα το πρωί!!!!

ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΔΙΑΙΤΕΣ ,ΑΜΑ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ

Θα σου στείλω το μαιλ μου να μου τη στείλεις όποτε μπορείς.Αν και η δίαιτα της Δήμητρας είναι καλή!!!Αλλά εγώ τις μαζεύω όλες και όποια μου κάνει καλύτερα!!!!

kale μου καλό διάβασμα!!!!

Dadaki μου καλό βράδυ!!!!

Κοριτσάκια σας αφήνω και εγώ να σχοληθώ λίγο και με τον αντρούλη μου!!!Σαν καλή νυχτεριδούλα θα προσπαθήσω να μπω και αργότερα,αλλιώς θα τα πούμε αύριο!!!!

Σας φιλώ και σας αγαπώ πολύ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...