Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

• Μου αρέσει 2

Koula - mares

kale

Recommended Posts

βρε αν έχει κανα κενό και το αγόρι σου πάρτο να πάτε καμιά βόλτα....οι δουλειές δεν τελειώνουν....

ΚΑΛΕ ΟΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΤΟ ΣΚ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ,ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΗΤΑΝΕ ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.

Διαφημίσεις

Dada μου μαγείρεψε και εμένα ο άντρας μου το μεσημέρι,οπότε όπως καταλαβαίνεις η κουζίνα είναι χάλια!!!!

Κορίτσια πάω να την φτιάξω γιατί δεν μπορώ να την βλέπω έτσι και επανέρχομαι!!!!Μην μου φύγετε!!!!

Kala emena na deis !!! Panikos ...

Tora fagame, den prolavame noritera.

Kai tha sas po kai tin amartia mou ...

Piga sta NANOU DONUTS kai pira kati donuts me sokolata kai mpiskoto mmmmmm trelaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!

Yv7Sp2.png

Kala emena na deis !!! Panikos ...

Tora fagame, den prolavame noritera.

Kai tha sas po kai tin amartia mou ...

Piga sta NANOU DONUTS kai pira kati donuts me sokolata kai mpiskoto mmmmmm trelaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!

χααχχχαχαχαχαχαα

μας έχει ανοίξει κι εμάς ένα ντονατσάδικο και το σκεφτόμουν ονα μπουκάρω! κι μετά λέω: αφού μαρή δε σου αρέσουν τα γλυκά μην ανοίγεις ιστορίες....χαχαχχααα έφταιγε η συζήτηση που είχαμε για τη νουτέλα το πρωί:tongue::tongue::tongue::tongue:

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Μπράβο κοριτσια μου που περάσατε καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και μπράβο που εισασταν γλωσσούδες!!! ΑΚΟΥΣ ΜΟΡΦΩ? :cool:

Αντε να μαζευτουμε και ολες μαζι! Θα γινει αραγε ποτε αυτο? :confused:

Εγω περασα ενα ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΣΚ!!! :tongue::tongue:

Μολις γυρισαμε! Ποτισα τις γλαστρουλες μας και εκατσα να σας γράψω!

Το μωρο δεν παιζεται!!!Διαβάστε σκηνικο

Επιτστρεφουμε απο το εξοχικο, εχω βαλει τραγουδια στο αμαξι και....τραγουδαω δυνατα! :oops::oops::oops:

Και ξεκινάει ο εξής διάλογος:

- Μωρο:Πω πω δεν εχω και τσιγαρα να παρουμε πριν παμε σπιτι

- Έφη: :evil::evil: (Σταματά το τραγουδι) Αμάν πια...απο 1 Ιουνη το κοβεις τελειως

- Μωρο: 1 ΙΟΥΝΗ? Γιατι?

- Έφη: Γιατι έτσι! Γιατι θα χτυπας το κεφάκι σου και οταν καταλαβεις τη βλακεια θα ειναι αργα....:evil::evil::evil:

- Μωρο: Ρε μωρο μην αγχωνεσαι..το εχω ελαττωσει....ασε που μπορει να εισαι ηδη εγκυος! Ειμαι σιγουρος οτι εισαι!

- Έφη: :shock::shock::shock: Ναι καλα το μονο σιγουρο....

- Μωρο: Εισαι σου λεω! Και μαλλον δεν κανει τοσο γρηγορα μετα την εξωσωματικη

- Έφη: :shock::shock::shock::shock::shock: Ε καλα ρε μωρο να το ριξουμε τοτε.....

ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ???????????????????????????????????:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

χααχχχαχαχαχαχαα

μας έχει ανοίξει κι εμάς ένα ντονατσάδικο και το σκεφτόμουν ονα μπουκάρω! κι μετά λέω: αφού μαρή δε σου αρέσουν τα γλυκά μην ανοίγεις ιστορίες....χαχαχχααα έφταιγε η συζήτηση που είχαμε για τη νουτέλα το πρωί:tongue::tongue::tongue::tongue:

Nai nai nai !!!!

Den antexa alo eithela kati gliko kai auta einai poli orea. To magazi einai anoixto apo tis 19.30-21.30 kathe mera ektos savatou kai einai freskotata !!!

mmmmmmmmmmmmmmmmm :tongue::tongue::tongue:

Yv7Sp2.png

Επιτστρεφουμε απο το εξοχικο, εχω βαλει τραγουδια στο αμαξι και....τραγουδαω δυνατα! :oops::oops::oops:

- Έφη: :evil::evil: (Σταματά το τραγουδι) Αμάν πια...απο 1 Ιουνη το κοβεις τελειως

- Έφη: Γιατι έτσι! Γιατι θα χτυπας το κεφάκι σου και οταν καταλαβεις τη βλακεια θα ειναι αργα....:evil::evil::evil:

- Μωρο: Ρε μωρο μην αγχωνεσαι..το εχω ελαττωσει....ασε που μπορει να εισαι ηδη εγκυος! Ειμαι σιγουρος οτι εισαι!

- Έφη: :shock::shock::shock::shock::shock: Ε καλα ρε μωρο να το ριξουμε τοτε.....

ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ???????????????????????????????????:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ ΠΙΑ!!!!!!!!!

χααααααχαχαχαχαχαχαχαχα ΘΕΟΣ!

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Μπράβο κοριτσια μου που περάσατε καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και μπράβο που εισασταν γλωσσούδες!!! ΑΚΟΥΣ ΜΟΡΦΩ? :cool:

Αντε να μαζευτουμε και ολες μαζι! Θα γινει αραγε ποτε αυτο? :confused:

Εγω περασα ενα ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΣΚ!!! :tongue::tongue:

Μολις γυρισαμε! Ποτισα τις γλαστρουλες μας και εκατσα να σας γράψω!

ΑΚΟΥΣΑ ΑΚΟΥΣΑ,ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΓΛΩΣΣΟΥΔΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΧΑΧΑ.

ΑΚΟΥΣΑ ΑΚΟΥΣΑ,ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΓΛΩΣΣΟΥΔΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΧΑΧΑ.

Ναι ναι καλα......:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: γλωσσα δεν εβαλες μεσα και συ!

Τα μονα ησυχα ειμασταν εγω και η Χαρα!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ εμεις παιζουμε την Πεμπτη στις 22:00 και σεις την Παρασκευή στις 21:45!

Αντε να δουμε....

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

leuta δεν παίζεται ο άντρας σου!!!!!Τι το ήθελε και σου χάλασε το τραγούδι????

Dada μου είχε πάρει και ο άντρας μου από εκεί!!!!Έφαγα λίγο τότε,ήταν πολύ ωραίο,αλλά πολύ μεγάλο και σε λιγώνει εύκολα.Είπα τώρα στον άντρα μου ότι πήγες και πήρες και τον έπιασε λιγούρα.

Εγώ πάλι δεν μπορώ να ξεχάσω τα μπέργκερ που λέγαμε!!!Αχ,τι μου κάνατε!!!

Μόρφω μου συγκινήθηκες που είμαστε όλες γλωσσούδες???

leuta δεν παίζεται ο άντρας σου!!!!!Τι το ήθελε και σου χάλασε το τραγούδι????

Dada μου είχε πάρει και ο άντρας μου από εκεί!!!!Έφαγα λίγο τότε,ήταν πολύ ωραίο,αλλά πολύ μεγάλο και σε λιγώνει εύκολα.Είπα τώρα στον άντρα μου ότι πήγες και πήρες και τον έπιασε λιγούρα.

Εγώ πάλι δεν μπορώ να ξεχάσω τα μπέργκερ που λέγαμε!!!Αχ,τι μου κάνατε!!!

Μόρφω μου συγκινήθηκες που είμαστε όλες γλωσσούδες???

Ειδες? Τι να τον κανω...Σαν να εχουμε ένα παιδι....:rolleyes::rolleyes:

Θελω και γω απο αυτα τα ωραια οταν σταματησω τη διαιτα...

Το σκ δε χαλασα τη διαιτα αλλα εφαγα πολυ....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Βλέπω να κλαιω αυριο στη ζυγαρια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Μακάρι να περάσουμε!!!!

Σύλλογος μεγάλος δεν υπάρχει άλλος

δεν υπάρχει άλλος πιο δυναμικός

και χιλιάδες φίλοι, μόλις δουν τριφύλλι,

ζήτω λένε ο Παναθηναϊκός.

Θα ναι δυσκολος αγώνας. Η Μπάρτσα ειναι δυνατη...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

μπέργκερ ε???? αχχχχχχχχ τι με κάνεις....!

ντάντααααα έλα να καταστρώσουμε σχέδιο δράσης για μετά το Πάσχα που θα επιστρέψεις.... ή θα κάνουμε τη διατροφή της προέδρου???? χμ

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...