Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

• Μου αρέσει 2

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Μπράβο που νικήσατε!!!!Τέλεια!!!Φαντάζομαι θα είναι και ο άντρας σου χαρούμενος!!!

Ρε Dadaki θέλω και εγώ ξανά,ξανά και ξανά να συνατηθούμε!!!!Καλά έτσι και συναντηθούμε και με τις Βόρειες θα γίνει χαμόςςςςςςςς!!!!!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

νικήσατε? wow!!!! :)

εγώ λέω να βάλουμε ένα τεστ στις υπόλοιπες......

να μας βρουν ποια απ'όλες μας μιλούσε λιγότερο!

αχαχαχαχχαχαχααα

Αχαχαχαχαχα!!!!!Εγώ ήμουν εκεί και δεν ξέρω,θα το βρούν τα άλλα κορίτσια???Πάλι δεν βγάλαμε φωτογραφίες!!!!!

Αχαχαχαχαχα!!!!!Εγώ ήμουν εκεί και δεν ξέρω,θα το βρούν τα άλλα κορίτσια???Πάλι δεν βγάλαμε φωτογραφίες!!!!!

βρε μανία με τις φωτογραφίες!!!:tongue: εμ πού να ξέρεις έβαλες και καθόλου γλώσσα μέσα σου?

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

βρε μανία με τις φωτογραφίες!!!:tongue: εμ πού να ξέρεις έβαλες και καθόλου γλώσσα μέσα σου?

Όχι βρε αγάπη δεν έχω μανία,απλά ενημερώνω γιατί θα τις ζητάει η πρόεδρος αύριο!!!!!

Ενώ εσύ μιλούσες λιγότερο ε????Άσε ξέρω εγώ καθόσουν και δίπλα μου!!!!

:-P

Καλησπέρα evmorfia μου.Τα Σαβ/κα η κατάσταση είναι νέκρα!!!Άστα!!!Το Ανιτάκι προφανώς ταξιδεύει και δεν έχει φτάσει ακόμα.

Τώρα τα άλλα κορίτσια δεν ξέρω.Εσύ τι κάνεις????Πως πέρασε το Σαβ/κο σου???

ΕΓΩ ΤΑ ΠΕΡΑΣΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ.ΑΣΤΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ,ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΑΛΩ ΣΙΔΕΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΙΔΕΡΩΝΩ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΩΡΕΣ,ΑΣΤΑ

Διαφημίσεις

α

Όχι βρε αγάπη δεν έχω μανία,απλά ενημερώνω γιατί θα τις ζητάει η πρόεδρος αύριο!!!!!

Ενώ εσύ μιλούσες λιγότερο ε????Άσε ξέρω εγώ καθόσουν και δίπλα μου!!!!

:-P

χχχαχαχαχχαχαχααα βρε συ ήδη τους αποκλείσαμε μόνες μας δύο από το τεστ!:D

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Dada μου μαγείρεψε και εμένα ο άντρας μου το μεσημέρι,οπότε όπως καταλαβαίνεις η κουζίνα είναι χάλια!!!!

Κορίτσια πάω να την φτιάξω γιατί δεν μπορώ να την βλέπω έτσι και επανέρχομαι!!!!Μην μου φύγετε!!!!

Kalhspera koritsakia mou omorfa !!!!!!!!!!!!

Molis mpika sto spiti apo to proi. Eimai ptoma ...

Piga kai ston agona basket, kerdisame kai malon tha minoume stin G Ethniki !!!!!

Simera perasame apla teleiaaaaaa !!! Xarika para poli pou gnorisa kai to Anitaki mas, tin Anastasia mas kai to Eirinaki mas (kale) ...

Koritsia nomizo oti sas ksero mia zoi, apisteytooooo !!!!

Thelo na to kanoume sixna kai thelo poli na pame sto Volo na gnorisoume ta koritsaki tou Vora !!!!

Sas agapawwwww oles poluuuuu !!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΝΤΕ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΓΙΑ ΒΟΛΟ,ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΠΑΝΤΩΣ

ΕΓΩ ΤΑ ΠΕΡΑΣΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ.ΑΣΤΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ,ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΑΛΩ ΣΙΔΕΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΙΔΕΡΩΝΩ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΩΡΕΣ,ΑΣΤΑ

βρε αν έχει κανα κενό και το αγόρι σου πάρτο να πάτε καμιά βόλτα....οι δουλειές δεν τελειώνουν....

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...