Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Κατωκαβαλιωτισες ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΑΥΡΙΟ! Θα περιμενουμε τα νεα σας!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάρες μου,

Βλέπω το καφεδάκι κρατάει γερά, θα παιρνάτε σούπερ, ποσο θα ήθελα να είμαι μαζί σας. Αντε περιμένω να γυρίσετε να μας πείτε πόσο ωραία ήταν και δεν μπορούσατε να ξεκολλήσετε...

Φιλια

cOiVp2.png

Κοριτσάκια καλησπέρα!!!Γυρίσαμε από τον καφέ!!!!Ήταν τέλεια!!!!Η αλήθεια είναι ότι δεν ξεκολάγαμε με τίποτα!!!!Είχε και υπέροχη μέρα!!!!Πολύ χάρηκα που γνώρισα την Αναστασία,την kale και το Ανιτάκι μας!!!!Κορίτσια λέω να το καθιερώσουμε!!!!Να λέμε πχ μια φορά στις 15 μέρες ή όποτε θέλετε να πηγαίνουμε για καφεδάκι.Περνάμε πολύ ωραία και γελάμε πολύ.Σήμερα πάλι αναστατώσαμε τον κόσμο που ήθελε ήρεμα και ήσυχα να πιεί τον καφέ του.Μακάρι κάποια στιγμή να συναντήθουμε και με εσάς τις Βόρειες και με σας τις νησιώτισσες!!!!Δεν θα ξέρουμε ποια θα πρωτομιλάει!!!Χαχαχαχα!!!!

leuta όλες γλωσσούδες είμαστε μου φαίνεται!!!!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ;

Καλησπέρα evmorfia μου.Τα Σαβ/κα η κατάσταση είναι νέκρα!!!Άστα!!!Το Ανιτάκι προφανώς ταξιδεύει και δεν έχει φτάσει ακόμα.

Τώρα τα άλλα κορίτσια δεν ξέρω.Εσύ τι κάνεις????Πως πέρασε το Σαβ/κο σου???

σήμερα ήταν απλά....... φανταστικά! σαν να ήμουν ανάμεσα σε φίλους που γνώριζα χρόνια! μιλήσαμε....γελάσαμε....γνωριστήκαμε....απέκτησαν πρόσωπο κάποιες από τις διαδικτυακές μου φίλες.... είμαι τόσο χαρούμενη!!!!

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

σήμερα ήταν απλά....... φανταστικά! σαν να ήμουν ανάμεσα σε φίλους που γνώριζα χρόνια! μιλήσαμε....γελάσαμε....γνωριστήκαμε....απέκτησαν πρόσωπο κάποιες από τις διαδικτυακές μου φίλες.... είμαι τόσο χαρούμενη!!!!

Εγώ ανυπομονώ για την επόμενη συνάντησή μας!!!Περάσαμε τόσο ωραία!!!Ακόμα και με φίλες μου ίσως να μην κάθομαι τόση ώρα για καφέ ενώ με εσάς δεν ήθελα να φύγω!!!

Εγώ ανυπομονώ για την επόμενη συνάντησή μας!!!Περάσαμε τόσο ωραία!!!Ακόμα και με φίλες μου ίσως να μην κάθομαι τόση ώρα για καφέ ενώ με εσάς δεν ήθελα να φύγω!!!

μα δε μας είδες? πόσο κάτσαμε? τρεις τρεισίμιση ώρες???? σκέψου που ούτε καν πείνασα! αχαχχαχαχααα

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

μα δε μας είδες? πόσο κάτσαμε? τρεις τρεισίμιση ώρες???? σκέψου που ούτε καν πείνασα! αχαχχαχαχααα

Καλό,χαχαχαχαχα!!!!Έριξε μια ματιά.Θα το διαβάσω αργότερα πιο αναλυτικά.Εσύ πότε θα κάνεις ραντεβού με τον Μαντ...?Πότε θα αρχίσετε???Θα του πεις γι'αυτήν την μέθοδο τελικά,ε?

dada-κουμπάρα σου βάλαμε απουσία να το ξέρεις!

Δυστυχώς δεν μπορούσε να αφήσει κάπου το πιτσιρίκι της!!!Την άλλη φορά ελπίζουμε να έρθει.Που είστε κορίτσια????Πότε θα είναι η άλλη φορά????Θέλω ξανά!!!!

Kalhspera koritsakia mou omorfa !!!!!!!!!!!!

Molis mpika sto spiti apo to proi. Eimai ptoma ...

Piga kai ston agona basket, kerdisame kai malon tha minoume stin G Ethniki !!!!!

Simera perasame apla teleiaaaaaa !!! Xarika para poli pou gnorisa kai to Anitaki mas, tin Anastasia mas kai to Eirinaki mas (kale) ...

Koritsia nomizo oti sas ksero mia zoi, apisteytooooo !!!!

Thelo na to kanoume sixna kai thelo poli na pame sto Volo na gnorisoume ta koritsaki tou Vora !!!!

Sas agapawwwww oles poluuuuu !!!!!!!!!!!!!!!!

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...