Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! 
      ειμαι 8η μέρα κύκλου και πήγα για υπέρηχο για να κάνουμε εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα σε φυσικό κύκλο αλλά μου έχει γράψει και ovitrelle. Το ενδομήτριο είναι 7,5 και είδαμε 2 ωοθυλακια 12 και 14. 
      και μου μπήκαν σκέψεις, μήπως αν προχωρήσουν καλά αυτά τα 2, να τα πάρουμε.. δεν ξέρω αν γίνεται ή αν θέλει να είναι μόνο κύκλος για ετ ο γιατρός αλλά τα γλυκοκοιτάζω..χαχα 

Τα ωάρια φυσικού κύκλου θεωρώ ότι είναι και τα καλύτερα. Ρώτα τον γιατρό σου δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Εννοείται ρε μελαχρινάκι...;);)

ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΗΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΛ.ΤΟΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ;ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΣ ΕΣΥ;ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΟΛΟΙ ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ;ΠΗΓΑ ΤΑ ΕΒΓΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΟΝΕΣΑ.

Διαφημίσεις

ΑΓΑΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ....ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΛΥΣΣΑΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣ...!!!

ΠΑΛΙ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΩΡΑ..!!!!

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΠΟΛΥ DADAKI ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ...ΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΓΑΜΩΤΟ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ...!!!

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙΣ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ, ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΩΑΡΙΑ....ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΨΥΧΟΦΘΟΡΟ..!!!!!:(:(

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ...ΣΙΓΟΥΡΑ ΖΗΛΕΥΕΙ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ...ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΦΙΛΑΚΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ.....ΘΑ ΕΣΚΑΣΕ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΣΕΝΑ...!!!!!!!!!!!:P:p:p

ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ....ΘΑ ΣΕ ΔΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΛΙ..!!!!:P:p

ΣΗΜΕΡΑ, ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΝΑΤΑΣΑ ΠΑΖΑΙΤΗ ΓΙΑ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ....ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ, ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΘΗΣΑ ΤΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ..!!!!

ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΗ, ΜΟΝΟ ΚΥΣΤΟΥΛΕΣ ΕΧΩ...!!!!!!!!

ΜΕΤΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΑΡΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΕΚΕΙ Η ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΤΡΕΨΑ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΖΗΓΟΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ...!!!!!!!!:P:p

Ο ΑΡΚΟΥΛΗΣ, ΕΙΔΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ....

ΑΠΕΦΥΓΕ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ Γ@ΤΟ....ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ....

ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΜΕ ΤΟ Γ@ΤΟ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ (25%)

ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ, ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙΑ...

ΑΝ ΘΕΛΩ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ ΕΚΡΙΝΕ ΟΤΙ "ΜΟΥ ΠΑΕΙ" ΠΙΟ ΠΟΛΥ..

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΕ ΜΟΥ ΧΡΕΩΣΕ...!!!!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΡΩΤΑΤΕ....ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ..!!!!

Mpravo vre Anitaki mou !!! Teleia ta nea sou !!! Ante kai to diko sou mpmpe sto dromo einai, erxeteeeeeeeeeeeee !!!

Egw tin proti fora ekana to makri protokolo (pou auto lene oti den kanoun pote ginekes pano apo 38 kai tin deuteri fora antagoniston. Stin arxi den piga katholou kala (kserei i Anastasia, milagame kai prin) kai sto telos evgala 9. Etsi kali alios auto sou emine mono na dokimasis kai mpori na einai kai to tixero sou protokolo !!!! Sou to euxome apo tin kardia mou !!!!

Tha se dw avrioooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yv7Sp2.png

Την Kale την πήρα τηλ αλλά δεν το σήκωσε, θα ξαναπροσπαθήσω το απόγευμα.Εσύ είσαι καλύτερα σήμερα μπέμπα?

Kalitera eimai mpoumpou mou !!!

Afou auto prepei na kano, tha to kano ... 3 mines tora antisiliptika pou ta fovame epeidi kapnizo. Malon tha to kopso ...

Yv7Sp2.png

ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΗΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΛ.ΤΟΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ;ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΣ ΕΣΥ;ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΟΛΟΙ ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ;ΠΗΓΑ ΤΑ ΕΒΓΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΟΝΕΣΑ.

Αχ ρε Μορφούλα τι τραβάς και εσύ....Από τον έναν μπιπ στον άλλο...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Kalitera eimai mpoumpou mou !!!

Afou auto prepei na kano, tha to kano ... 3 mines tora antisiliptika pou ta fovame epeidi kapnizo. Malon tha to kopso ...

Αν δεν μπορέσεις να το κόψεις μείωσε το στα 5-6 τσιγάρα την ημέρα.

Εγώ πάντως κάθε Δευτέρα το κόβω και την Τετάρτη το ξαναρχίζω καλά τα πάω...:evil::evil::evil:

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια.Μόλις γύρισα από την δουλειά.Βλέπω δεν έχουμε πολλή κουβεντούλα σήμερα.Τα Σαβ/κα είμαστε πιο υποτονικές.

Χαίρομαι πολύ για αύριο και ανυπομονώ!!!

Dadaki να πείσεις την κουμπάρα σου να έρθει και άμα μπορείς πες και στα άλλα κορίτσια.Μακάρι να έρθουν!!!

Μόρφω μου τι γιατροί είναι αυτοί που πας και πέφτεις????Έλεος δεν σου είπε να βγάλεις τα ράμματα?Anyway τέλος καλό όλα καλά.Συγκινήθηκα ρε γαμώτο!Χαχαχαχαχα!!!!Κοριτσάκια πάω να ξαπλώσω και τα λέμε αργότερα!!!

Σας φιλώ!!!!

Γεια σας τι καλα αυριο θα βρεθουμε παλι, θα γνωριστουμε ποσες θα ειμαστε τελικα?

Dada ενημερωσε θελω πολύ να γνωρίσω Κελυ και Christine29 και τις αλλες εννοειτε την Αννιτα την γνωρισα ειναι κορίτσι εκπληξη χι χι, τρομερη και κουκλα οπως ολες φυσικα. :P

Evmorfia καλα θελουν και λιγο σπρώξιμο ολοι οι γιατροι μαλλον κολλανε απο τις πολλες γνώσεις τι να πω.

Α και μια πληροφορια που συζητήσαμε χθες οταν τα λεγαμε με τον γιατρο για την Αννιτα της ειπε οτι τα ΝΚ πεφτουν αν παρει 15-20 μερες πρίν την προσπάθεια κορτιζόνη flixotine καπως ετσι το λενε ειναι σπρευ το επερνε και η κορη μου οταν ειχε βήχα, επίσης το ίδιο επερνε και αλλη μια κοπελα που ειχε ψαχτει τρελλα με ανοσολογους οικονόμου τσιλιβάκο λαινα αν θυμαμαι ολοι της το ειχαν πει αυτο και τώρα το θυμήθηκα που το ειπε κι ο δικός μου αρα τα Νκ δεν ειναι και τόοοοσο μεγαλο εμποδιο πια.

Επίσης οταν του ειπε για το ενδομήτριο που δεν παχαίνει και τι αλλες εξετασεις μπορει να κανει για αυτο το θεμα της ειπε οτι η μονη εξεταση που της εμεινε ειναι μια πολύ εξειδικευμενη εξέταση η οποία ελέγχει την υποδεκτικότητα του ενδομητρίου κοστίζει 600ευρω και περνουν κομματακι ενδομητρίου και το στελνουν στην Ισπανια αλλα της ειπε δεν υπαρχει λογος να το ψαξει παρακάτω αυτος ήταν σίγουρος οτι παιδι θα κανει. αρκει να μην αφησει το χρονο να περασει γιατι η ηλικια ειναι καθοριστική. Αυτα και απο πληροφορηση, βλεπετε οτι νεο μαθαινω σας το λεω. Επισης μας ειπε για μια κινεζουλα που καποιος καλος γιατρος της εκανε αποξεση και της κατέστρεψε το ενδομήτριο και οταν πηγε για προσπαθεια ειχε μόνο 5,5 χιλ κανανε εμβρυομεταφορα κι εκατσε αρα ολα γίνονται... αρκει να το θελει κι ο θεος.:)

A ευμορφία.

ειναι πολύ ευκολο πήγαινε στο forum του parents oχι του καφε και ανοιξε νεο θεμα στο μερος οπου ειχαμε το μετα την εμβρυομεταφορα. και γραψε πχ. πληροφοριες για το κεντρο ταδε εντυπώσεις επιτυχίες. κανε το ίδιο και στο mammyland ειναι πολύ ευκολο.

Φιλια πολλα θα σας δω αυριο.

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Πω πω ερημιές σήμερα!!!!

Ολα τα κοριτσάκια μου χαλαρώνουν και εύχομαι να περνάτε ένα τέλειο Σαββατοκύριακο. Μόνο για τη Δημητρούλα μας είναι λίγο δύσκολο, αλλά όλα είναι μέσα στη ζωή και τώρα έχουν αποκτήσει και ένα φύλακα άγγελο εκει πάνω που θα φροντίσει να τους στείλει και το μωράκι τους.

Αντε τυχερούλες και αύριο θα αναστατωθεί το Θησείο!!!Θα googlarw να δω σε ποιο σημείο θα στριμώχνονται τα αρσενικά και θα ξέρω ότι εκεί θα απολαμβάνει το καφεδάκι της η πιο τρελή και αγαπημένη παρεούλα ever. Με κάποιες ελλείψεις φυσικά αλλά θα αποκατασταθούν και αυτές στο εγγυς μέλλον...

Καλά να περάσετε και να δώσετε σε όλες τις κούκλες τα φιλιά μου!!!!

cOiVp2.png

Καλημέρα κοριτσαρες μου!

Xθες περασαμε πολύ ωραια πήγαμε στον γιατρουλη μου εκανα κι εγω το υπερηχο μου σφηνα μιας και πήγα χωθηκα πριν ερθει η Αννιτα και μου το εκανε ο καλουλης μου ολα καλα το μωρακι κουναγε παλι χερια ποδια και μας ειπε οτι ειναι σε μεγεθος και αναπτυξη 17 εβδομαδων αντι για 15 που ειμαι ειναι βαρβατος λεει. χι χι.

Η ΑΝΝΙΤΑ ειναι πολύ καλο παιδι και ο ανδρας της επίσης εντωμεταξυ την πρωτοειδα οταν ειχα μπει ήδη για το υπέρηχο και πρωτη φορα με το γιατρο μπροστα δεν μπορουσα να της μιλήσω αλλα πήγαμε μετα για καφεδακι ολοι μαζι στο πασαλιμάνι και τα ειπαμε. Εγω εμεινα στο γεγογονος οτι ο Αρκ....ης της ειπε οτι παιδι θα κανεις πραγμα που δεν το λεει ευκολα αρα θεωρει οτι δεν υπάρχει σοβαρο θέμα, με συγκίνησε κι ολας που δεν πήρε επίσκεψη ειναι ψυχαρα ο ανθρωπος καταλαβαίνει τι να πω. απο εκει και περα εγω εδειξα το δρομο που επελεξα και τελικα εμεινα εγκυος δυο φορες με τα τριπλασια προβλήματα η επιλογή ειναι της Αννιτας και της ευχομαι οπου κι αν παει να τα καταφερει γιατι το αξίζει.

Mimitroula μου πατε για το μνημοσυνο ε? καλο κουραγιο οσο για τα τεστ κοψτα ουτως η αλλιως θα σας κάτσει ειπαμε.... θα το στειλει ο πεθερουλης σας και θα ειναι και αγορακι θα δεις.

Dadaki μου α και φιλακια με το γιατρο και αγκαλιτσες τον τρελλανες τον ανθρωπο του βγαινει νευρικότητα ψαχνει κι αυτος κατι να πει ετσι δεν κανουν ολοι? θα σε δω αυριο.

Evmorfia μου προχωρα βουρ για δανεικα και φυσικα διαλεξε το κεντρο που θα ακουσεις τα καλήτερα σε αποτελεσματα, βαλε ποστ και ρωτα στο Parents να σου πουν κοπελες που εχουν παει. εγω ειχα βαλει στο mammyland πριν πω το τελικο οκ για Αρκ και μου ειχαν απαντήσει 9 κοπελες τότε οτι τα καταφεραν με την πρωτη ενω ειχαν παει κι αλλου και δεν καθόταν αυτο ήταν και το καθοριστικο που ευτυχως με επεισε να παω εκει και δοξα το θεο δικαιώθηκα.

Φιλια πολλα Καλημερα τελικα αυριο Θησειο στις 10?

παω γιατι φωναζει ο μπουμπουκος μου!!!!:-P

labriniko, kai μενα μου το ειπε στο πρωτο ραντεβου. "μαζι θα πετυχουμε". Και μου έκανε εντυπωση και πηρα λιγο τα πανω μου.

Διαφημίσεις

κοριτσαρες μου ξυπνησαμε στις 1 και μολις μασαμπουκιασαμε πανσετουλες! :P Λαμπρινουλα ενθαρρυντικο αυτο με το ενδομητριοα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

κοριτσαρες μου ξυπνησαμε στις 1 και μολις μασαμπουκιασαμε πανσετουλες! :P Λαμπρινουλα ενθαρρυντικο αυτο με το ενδομητριοα!

,Εφάκι εφούλα θα μου μιλήσεις;Εντάξει δεν θα ξαναπω οτι εισαι γλωσου,αν και θα ειναι ψέμα,αν ειναι να μου μιλήσεις,ελα μίλα μου.

ΜΟΡΦΩ!!!! Μπαινω απο το κινητο 1-2 φορες μονο να δω τα νεα σας! Δε σας μιλαω πολυ το σκ γιατιτμετα με λες γλωσσου! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...