Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! 
      ειμαι 8η μέρα κύκλου και πήγα για υπέρηχο για να κάνουμε εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα σε φυσικό κύκλο αλλά μου έχει γράψει και ovitrelle. Το ενδομήτριο είναι 7,5 και είδαμε 2 ωοθυλακια 12 και 14. 
      και μου μπήκαν σκέψεις, μήπως αν προχωρήσουν καλά αυτά τα 2, να τα πάρουμε.. δεν ξέρω αν γίνεται ή αν θέλει να είναι μόνο κύκλος για ετ ο γιατρός αλλά τα γλυκοκοιτάζω..χαχα 

Τα ωάρια φυσικού κύκλου θεωρώ ότι είναι και τα καλύτερα. Ρώτα τον γιατρό σου δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Ανιτάκι σου έκανε αυτό που λέμε το κλίκ?Αν ναι προχώρα κούκλα μου!!Μπράβο και στην Λαμπρινούλα,πολλά μπράβο!!!Είναι ψυχάρα!!!

Κορίτσια τελικά για την Κυριακή Θησείο στο σταθμό στις 10?Επιτέλους φτάνει η μέρα που θα γνωρίσω κι άλλα κοριτσάκια!!!!Τι καλά!!!!!

Διαφημίσεις

σας πρηζω :( αλλα πυρετο δεν ανεβασα ενω το πρωι ειχα ριγος και ειμαι ολη μερα στο ποδι αναρρωσα. Παλιοτερα αν κοιμομουν με τοσο βρεγμενο μαλλι θα μουν αρρωστη 3 μερες. Αρα? ΝΚ στα υψη!

Κοριτσάκι μου δεν είναι σίγουρο αυτό που λες.Μπορεί και να έτυχε.Το καλό είναι ότι δεν έχεις πυρετό και θα χαρείς το ΣΚ σου.Ξεκουράσου,κάνε γούτσου γούτσου,πιες το κρασάκι σου και όλα θα πάνε καλά.Και δεν μας πρήζεις,ακούςςςςςςς?

Δεν βλέπω καμία νυχτεριδούλα μέσα,οπότα φεύγω και εγώ.Κορίτσια μην ξεχνιέστε,αύριο πρέπει να κανονίσουμε τις λεπτομέρεις για την Κυριακή.Σας θέλω όλες ετοιμοπόλεμες!!!Καληνύχτα αγαπούλες μου!!!!

σας πρηζω :( αλλα πυρετο δεν ανεβασα ενω το πρωι ειχα ριγος και ειμαι ολη μερα στο ποδι αναρρωσα. Παλιοτερα αν κοιμομουν με τοσο βρεγμενο μαλλι θα μουν αρρωστη 3 μερες. Αρα? ΝΚ στα υψη!

Και εγώ την ίδια απορία με έσενα έχω. Εχω να αρρωστήσω τρία χρόνια σχεδόν. Με τις ιώσεις του μικρού κόλλησαν όλοι και εγώ που ήμουν πιο κοντά τίποτα. Θέλω να την κάνω και αυτή κάποια στιγμή. Αν και μπορεί να είναι και τυχαίο, τι να πω...

cOiVp2.png

Καλημέρα κοριτσαρες μου!

Xθες περασαμε πολύ ωραια πήγαμε στον γιατρουλη μου εκανα κι εγω το υπερηχο μου σφηνα μιας και πήγα χωθηκα πριν ερθει η Αννιτα και μου το εκανε ο καλουλης μου ολα καλα το μωρακι κουναγε παλι χερια ποδια και μας ειπε οτι ειναι σε μεγεθος και αναπτυξη 17 εβδομαδων αντι για 15 που ειμαι ειναι βαρβατος λεει. χι χι.

Η ΑΝΝΙΤΑ ειναι πολύ καλο παιδι και ο ανδρας της επίσης εντωμεταξυ την πρωτοειδα οταν ειχα μπει ήδη για το υπέρηχο και πρωτη φορα με το γιατρο μπροστα δεν μπορουσα να της μιλήσω αλλα πήγαμε μετα για καφεδακι ολοι μαζι στο πασαλιμάνι και τα ειπαμε. Εγω εμεινα στο γεγογονος οτι ο Αρκ....ης της ειπε οτι παιδι θα κανεις πραγμα που δεν το λεει ευκολα αρα θεωρει οτι δεν υπάρχει σοβαρο θέμα, με συγκίνησε κι ολας που δεν πήρε επίσκεψη ειναι ψυχαρα ο ανθρωπος καταλαβαίνει τι να πω. απο εκει και περα εγω εδειξα το δρομο που επελεξα και τελικα εμεινα εγκυος δυο φορες με τα τριπλασια προβλήματα η επιλογή ειναι της Αννιτας και της ευχομαι οπου κι αν παει να τα καταφερει γιατι το αξίζει.

Mimitroula μου πατε για το μνημοσυνο ε? καλο κουραγιο οσο για τα τεστ κοψτα ουτως η αλλιως θα σας κάτσει ειπαμε.... θα το στειλει ο πεθερουλης σας και θα ειναι και αγορακι θα δεις.

Dadaki μου α και φιλακια με το γιατρο και αγκαλιτσες τον τρελλανες τον ανθρωπο του βγαινει νευρικότητα ψαχνει κι αυτος κατι να πει ετσι δεν κανουν ολοι? θα σε δω αυριο.

Evmorfia μου προχωρα βουρ για δανεικα και φυσικα διαλεξε το κεντρο που θα ακουσεις τα καλήτερα σε αποτελεσματα, βαλε ποστ και ρωτα στο Parents να σου πουν κοπελες που εχουν παει. εγω ειχα βαλει στο mammyland πριν πω το τελικο οκ για Αρκ και μου ειχαν απαντήσει 9 κοπελες τότε οτι τα καταφεραν με την πρωτη ενω ειχαν παει κι αλλου και δεν καθόταν αυτο ήταν και το καθοριστικο που ευτυχως με επεισε να παω εκει και δοξα το θεο δικαιώθηκα.

Φιλια πολλα Καλημερα τελικα αυριο Θησειο στις 10?

παω γιατι φωναζει ο μπουμπουκος μου!!!!:-P

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου,τι κάνετε σήμερα?

Δημητρούλα μου καλό δρόμο σήμερα.Κοριτσάκι μου πέτα τα τα τεστ.Χαλάρωσε και θα έρθει και το μωράκι.

Dadaki μου τι κάνεις σήμερα?Είσαι καλύτερα κοπέλα μου?

Έχω και εγώ την ίδια απορία με την Λαμπρινούλα μας.Αύριο στις 10 στο Θησείο?Ανυπομονώ σας ξαναδώ κορίτσια μου και να γνωρίσω την Ανιτούλα,την Αναστασία και την kale μας!!!

Καλημέρα κοριτσαρες μου!

Xθες περασαμε πολύ ωραια πήγαμε στον γιατρουλη μου εκανα κι εγω το υπερηχο μου σφηνα μιας και πήγα χωθηκα πριν ερθει η Αννιτα και μου το εκανε ο καλουλης μου ολα καλα το μωρακι κουναγε παλι χερια ποδια και μας ειπε οτι ειναι σε μεγεθος και αναπτυξη 17 εβδομαδων αντι για 15 που ειμαι ειναι βαρβατος λεει. χι χι.

Η ΑΝΝΙΤΑ ειναι πολύ καλο παιδι και ο ανδρας της επίσης εντωμεταξυ την πρωτοειδα οταν ειχα μπει ήδη για το υπέρηχο και πρωτη φορα με το γιατρο μπροστα δεν μπορουσα να της μιλήσω αλλα πήγαμε μετα για καφεδακι ολοι μαζι στο πασαλιμάνι και τα ειπαμε. Εγω εμεινα στο γεγογονος οτι ο Αρκ....ης της ειπε οτι παιδι θα κανεις πραγμα που δεν το λεει ευκολα αρα θεωρει οτι δεν υπάρχει σοβαρο θέμα, με συγκίνησε κι ολας που δεν πήρε επίσκεψη ειναι ψυχαρα ο ανθρωπος καταλαβαίνει τι να πω. απο εκει και περα εγω εδειξα το δρομο που επελεξα και τελικα εμεινα εγκυος δυο φορες με τα τριπλασια προβλήματα η επιλογή ειναι της Αννιτας και της ευχομαι οπου κι αν παει να τα καταφερει γιατι το αξίζει.

Mimitroula μου πατε για το μνημοσυνο ε? καλο κουραγιο οσο για τα τεστ κοψτα ουτως η αλλιως θα σας κάτσει ειπαμε.... θα το στειλει ο πεθερουλης σας και θα ειναι και αγορακι θα δεις.

Dadaki μου α και φιλακια με το γιατρο και αγκαλιτσες τον τρελλανες τον ανθρωπο του βγαινει νευρικότητα ψαχνει κι αυτος κατι να πει ετσι δεν κανουν ολοι? θα σε δω αυριο.

Evmorfia μου προχωρα βουρ για δανεικα και φυσικα διαλεξε το κεντρο που θα ακουσεις τα καλήτερα σε αποτελεσματα, βαλε ποστ και ρωτα στο Parents να σου πουν κοπελες που εχουν παει. εγω ειχα βαλει στο mammyland πριν πω το τελικο οκ για Αρκ και μου ειχαν απαντήσει 9 κοπελες τότε οτι τα καταφεραν με την πρωτη ενω ειχαν παει κι αλλου και δεν καθόταν αυτο ήταν και το καθοριστικο που ευτυχως με επεισε να παω εκει και δοξα το θεο δικαιώθηκα.

Φιλια πολλα Καλημερα τελικα αυριο Θησειο στις 10?

παω γιατι φωναζει ο μπουμπουκος μου!!!!:-P

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΟΣΤ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.

Διαφημίσεις

Καλά που είστε όλες σήμερα?????

Θα μαζευτειτε να πούμε καμιά κουβέντα?

Kalhmera omorfes !!!!

Tora ksipnisa ... Taleporithika extes kai eithela na ksekourasto.

Telika ayrio stis 10 Thiseio; Mpori na fero kai tin koumpara mou.

Na enimeroso tin christine29, to zamponelaki kai tin kelly ;;;

I kale pou einai vre koritsia ;;;;

Yv7Sp2.png

Kalhmera omorfes !!!!

Tora ksipnisa ... Taleporithika extes kai eithela na ksekourasto.

Telika ayrio stis 10 Thiseio; Mpori na fero kai tin koumpara mou.

Na enimeroso tin christine29, to zamponelaki kai tin kelly ;;;

I kale pou einai vre koritsia ;;;;

Την Kale την πήρα τηλ αλλά δεν το σήκωσε, θα ξαναπροσπαθήσω το απόγευμα.Εσύ είσαι καλύτερα σήμερα μπέμπα?

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...