Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! 
      ειμαι 8η μέρα κύκλου και πήγα για υπέρηχο για να κάνουμε εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα σε φυσικό κύκλο αλλά μου έχει γράψει και ovitrelle. Το ενδομήτριο είναι 7,5 και είδαμε 2 ωοθυλακια 12 και 14. 
      και μου μπήκαν σκέψεις, μήπως αν προχωρήσουν καλά αυτά τα 2, να τα πάρουμε.. δεν ξέρω αν γίνεται ή αν θέλει να είναι μόνο κύκλος για ετ ο γιατρός αλλά τα γλυκοκοιτάζω..χαχα 

Τα ωάρια φυσικού κύκλου θεωρώ ότι είναι και τα καλύτερα. Ρώτα τον γιατρό σου δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΕΣ;

Πάρα πολύ!

Ένιωσα ένα ρίγος να με διαπερνάει και μετά να μου φεύγουν ανεξέλεγκτα τα δάκρυα!

Σχεδόν όπως στην 1η επέτειο του γαμου μου....που ειδα το iphone που μου είχε πάρει δώρο το μανάρι! Χεχεχεχε!:tongue:

X8R8p2.png

uHpXp2.png

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΕΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΟΜΟΡΦΕΣ,ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑΤΕ ΤΩΡΑ;ΟΧΙ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑΤΕ

Egw poluuuu !!!

Toso poli pou prepei na pao gia upno kai egw, den antexo alo !!!!

Kalhnixta omorfes !!!!!!!!!!!!!!

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Τόσο ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ρε κορίτσια σήμερα???

Και πολύ κούραση εεε?

Καληνύχτά ομορφούλες και αύριο να ξημερώσει για όλες μια πολύ καλύτερη μέρα. Καλά να περάσετε ότι και αν κάνετε.

leuta, zettaki έφυγα λίγο απότομα το απόγευμα αλλά όταν ο Ταλιμπάν θέλει βόλτα δεν κρατιέται. Ναι κοντά στο αεροδρόμιο είμαστε, 2χιλ. περίπου.

Dadaki μπράβο που είσαι καλύτερα...

Ανιτακι κανένα νέο?

Καμιά νυχτεριδούλα εδω?

cOiVp2.png

ΑΓΑΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ....ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΛΥΣΣΑΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣ...!!!

ΠΑΛΙ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΩΡΑ..!!!!

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΠΟΛΥ DADAKI ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ...ΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΓΑΜΩΤΟ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ...!!!

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙΣ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ, ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΩΑΡΙΑ....ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΨΥΧΟΦΘΟΡΟ..!!!!!:(:(

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ...ΣΙΓΟΥΡΑ ΖΗΛΕΥΕΙ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ...ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΦΙΛΑΚΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ.....ΘΑ ΕΣΚΑΣΕ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΣΕΝΑ...!!!!!!!!!!!:P:p:p

ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ....ΘΑ ΣΕ ΔΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΛΙ..!!!!:P:p

ΣΗΜΕΡΑ, ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΝΑΤΑΣΑ ΠΑΖΑΙΤΗ ΓΙΑ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ....ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ, ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΘΗΣΑ ΤΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ..!!!!

ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΗ, ΜΟΝΟ ΚΥΣΤΟΥΛΕΣ ΕΧΩ...!!!!!!!!

ΜΕΤΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΑΡΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΕΚΕΙ Η ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΤΡΕΨΑ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΖΗΓΟΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ...!!!!!!!!:P:p

Ο ΑΡΚΟΥΛΗΣ, ΕΙΔΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ....

ΑΠΕΦΥΓΕ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ Γ@ΤΟ....ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ....

ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΜΕ ΤΟ Γ@ΤΟ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ (25%)

ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ, ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙΑ...

ΑΝ ΘΕΛΩ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ ΕΚΡΙΝΕ ΟΤΙ "ΜΟΥ ΠΑΕΙ" ΠΙΟ ΠΟΛΥ..

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΕ ΜΟΥ ΧΡΕΩΣΕ...!!!!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΡΩΤΑΤΕ....ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ..!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΠΟΛΥ DADAKI ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ...ΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΓΑΜΩΤΟ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ...!!!

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙΣ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ, ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΩΑΡΙΑ....ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΨΥΧΟΦΘΟΡΟ..!!!!!:(:(

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ...ΣΙΓΟΥΡΑ ΖΗΛΕΥΕΙ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ...ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΦΙΛΑΚΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ.....ΘΑ ΕΣΚΑΣΕ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΣΕΝΑ...!!!!!!!!!!!:P:p:p

ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ....ΘΑ ΣΕ ΔΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΛΙ..!!!!:P:p

ΣΗΜΕΡΑ, ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΝΑΤΑΣΑ ΠΑΖΑΙΤΗ ΓΙΑ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ....ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ, ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΘΗΣΑ ΤΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ..!!!!

ΜΕΤΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΑΡΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΕΚΕΙ Η ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΤΡΕΨΑ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΖΗΓΟΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ...!!!!!!!!:P:p

Ο ΑΡΚΟΥΛΗΣ, ΕΙΔΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ....

ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ, ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙΑ...

ΑΝ ΘΕΛΩ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ ΕΚΡΙΝΕ ΟΤΙ "ΜΟΥ ΠΑΕΙ" ΠΙΟ ΠΟΛΥ..

Μπράβο Ανιτάκι, και ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στη Λαμπρινούλα μας που σε βοήθησε...Αντε να βγάζεις καμια άκρη σιγά σιγά. Σκέφτεσαι καθόλου τι θα

κάνετε? Σε κόστος πως είναι?

Και εμείς σε αγαπάμε!!!!

cOiVp2.png

Μπράβο μπέμπα και τελικά τι αποφάσησες?Ο αντρούλης σου τι λέει?Την προηγούμενη φορά πρωτόκολλο ανταγωνιστών δεν είχες κάνει?

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

μορφω μου στα δοντια βαζουμε ραμματα απο μεταξι και οχι απορροφησιμα γλυκια μου..τουλαχιστον απο οσο ξερω εγω.Τωρα τι να πω ρωτησε τον τι εβαλε και γιατι..ισως ειχε κατι αστο μυαλο του.

Mimitroula επεστρεψα!!!

Αννιτακι καλως ηρθες ολα καλα σου ευχομαι!!

Καληνυχτα σε ολες!!

Διαφημίσεις

μολις τακτοποιηθηκαμε και ηρθα κρυφα τουαλετα γιατι θα εκραζε το μωρο αν με εβλεπε παλι με τεχνόλογικο εργαλειο. :P μπραβο Αννιτακι μου ολα μια χαρα! Μπραβο και στη Λαμπρινουλα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Μπράβο μπέμπα και τελικά τι αποφάσησες?Ο αντρούλης σου τι λέει?Την προηγούμενη φορά πρωτόκολλο ανταγωνιστών δεν είχες κάνει?

ΟΧΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ, ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΒΡΑΧΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥ..!!!!!!!

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ...

Μπράβο Ανιτάκι, και ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στη Λαμπρινούλα μας που σε βοήθησε...Αντε να βγάζεις καμια άκρη σιγά σιγά. Σκέφτεσαι καθόλου τι θα

κάνετε? Σε κόστος πως είναι?

Και εμείς σε αγαπάμε!!!!

Η ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ...ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΛΑ....ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΜΗΝΥΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ...!!!!

Καλησπέρα λυσσάρες μου!!!!Πόσο γράψατε πάλι σήμερα.Διαβάζω μια ώρα με το ρολόι και δεν ξέρω από που να ξεκινήσω να σχολιάζω!!!

Dadaki μου λυπάμαι πολύ για όσα πέρασες σήμερα!!!Δεν είναι καρδιά μου εύκολη υπόθεση το ξέρω,αλλά θα πάνε καλύτερα τα πράγματα.Είδες και η Λαμπρινούλα μας τα ίδια τράβηξε και τώρα περιμένει το μωράκι της.Όσο για τον άντρα σου είναι και εκείνος ζορισμένος πολύ.Φαίνεται το θέλει και εκείνος όσο και εσύ και δεν ξέρει που να ξεσπάσει.Φυσικά όχι επάνω σου αυτό δεν είναι καλό και για σένα,αλλά τώρα του έχει κολήσει.Τα κιλά παίζουν ρόλο μόνο στις παχύσαρκες και εσύ δεν είσαι σε αυτήν την κατηγορία,αλλά του έχει κολήσει τώρα.Άστον θα του περάσει.

Ανιτάκι μου πολύ ευχάριστα τα νέα σου!!!!Μπράβο κοριτσάρα μου.Τώρα σκέψου και αποφάσισε πως θα συνεχίσεις.Θα σε δω την Κυριακή κούκλα μου!

Harry χαίρομαι πολύ που άκουσα τα νέα σου.Αν δεν σου κάνει κόπο και δεις το μήνυμά μου,βάλε με και μένα.Κωνσταντίνα με έχουν βαφτίσει.

Αχ Δημητρούλα μου σε καταλαβαίνω απόλυτα.Είχα και εγώ τέτοιες μέρες,όμως δεν άντεχα άλλο να κλαίω και να περιμένω.Είπα ό,τι είναι να γίνει θα γίνει.Άκου την Αναστασία έχει απόλυτο δίκιο.Χαιρόμαστε τον έρωτα με τον άνθρωπό μας χωρίς δεύτερες σκέψεις.Αυτό είναι το καλύτερο.Θα έρθει το μωράκι σίγουρα.Το βίντεο τέλειο!!!Είστε δυο κουκλιά!!!Εμείς τραγούδι γάμου είχαμε του Bon Jovi το Living on a prayer.Μου τα θύμησες με το βίντεό σου και συγκινήθηκα(που είναι η μόρφω να μας ακούσει).

σας πρηζω :( αλλα πυρετο δεν ανεβασα ενω το πρωι ειχα ριγος και ειμαι ολη μερα στο ποδι αναρρωσα. Παλιοτερα αν κοιμομουν με τοσο βρεγμενο μαλλι θα μουν αρρωστη 3 μερες. Αρα? ΝΚ στα υψη!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

μορφω μου στα δοντια βαζουμε ραμματα απο μεταξι και οχι απορροφησιμα γλυκια μου..τουλαχιστον απο οσο ξερω εγω.Τωρα τι να πω ρωτησε τον τι εβαλε και γιατι..ισως ειχε κατι αστο μυαλο του.

Mimitroula επεστρεψα!!!

Αννιτακι καλως ηρθες ολα καλα σου ευχομαι!!

Καληνυχτα σε ολες!!

ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΧΑΡΑ ΜΟΥ..????? ΚΑΛΩΣΗΛΘΕΣ ΞΑΝΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ ΨΥΧΗ ΜΟΥ..!!!!!:P:p

μολις τακτοποιηθηκαμε και ηρθα κρυφα τουαλετα γιατι θα εκραζε το μωρο αν με εβλεπε παλι με τεχνόλογικο εργαλειο. :P μπραβο Αννιτακι μου ολα μια χαρα! Μπραβο και στη Λαμπρινουλα!

ΕΦΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΣΟΥ.....ΚΡΥΩΣΕΣ..???????

ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟΥΛΙ ΣΑΣ.....ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΟΥΤΣΟΥ-ΓΟΥΤΣΟΥ ΘΕΛΩ ΕΤΣΙ..?????;);)

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ...ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ..!!!!!!:P:p:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...