Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! 
      ειμαι 8η μέρα κύκλου και πήγα για υπέρηχο για να κάνουμε εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα σε φυσικό κύκλο αλλά μου έχει γράψει και ovitrelle. Το ενδομήτριο είναι 7,5 και είδαμε 2 ωοθυλακια 12 και 14. 
      και μου μπήκαν σκέψεις, μήπως αν προχωρήσουν καλά αυτά τα 2, να τα πάρουμε.. δεν ξέρω αν γίνεται ή αν θέλει να είναι μόνο κύκλος για ετ ο γιατρός αλλά τα γλυκοκοιτάζω..χαχα 

Τα ωάρια φυσικού κύκλου θεωρώ ότι είναι και τα καλύτερα. Ρώτα τον γιατρό σου δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Η Λαμπρινή με την Ανίτα δεν έχουν τελειώσε από τον γιατρό άραγε?

Με έχει φάει η αγωνία..για να δούμε τι θα γίνει...

Δημητρα αστον λίγο τον άνθρωπο...τον ξεζούμισες...icon_wink.gificon_wink.gificon_wink.gif

Χα χα! Καλό!

Μπα κορίτσια φάγαμε άκυρο απόψε.

Το τεστ ωορηξιας βγηκε αρνητικό οπότε σήμερα θα τη βγάλουμε με τηλεόραση (να κρατήσουμε δυνάμεις για οταν δούμε το χαμογελακι )!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

ΦΕΥΓΩ πάω με την αγαπη στο εξοχικο!!!!!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Χα χα! Καλό!

Μπα κορίτσια φάγαμε άκυρο απόψε.

Το τεστ ωορηξιας βγηκε αρνητικό οπότε σήμερα θα τη βγάλουμε με τηλεόραση (να κρατήσουμε δυνάμεις για οταν δούμε το χαμογελακι )!

Agaph den stamatas auta ta testakia kai na xalarosete ligo ;;

Yv7Sp2.png

Leutaki το χάσαμε το κορμί πατριώτη....

??????? Χάσατε? :(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Και εγώ έτσι είμαι βρε κορίτσια ... Να δώσω συμβουλές πρώτη και σήμερα είδατε τι έπαθα ...

Πάντως ένα καλο έγινε σήμερα, μου έκανε ο γιατρός μου μια μεγάλη αγκαλίτσα μου έδωσε και ένα φιλάκι και μου είπε ότι με αγαπάει !!!

Καλοοοοοοοοοο !!!:P:p:p

Μάλλον είμαι τρελή ...

Ωωωωωωωωω! Και φιλακι ο γιατρόοοοοοος!!!!!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...