Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Κοριτσια ΤΖΙΦΟΣ!!!!! :(:(:(

τεστ αρνητικο και πήγα εκανα χοριακή 1 ημέρα νωρίτερα.....8,6 ΠΑΛΙ! Και τη 2η φορά ηταν 8,5 και μετα επεσε 5,3 :(:(:(:(

Μου ειπαν για επαναληπτική αυριο που ηταν η κανονικη μερα αλλα ενταξει πόσο θα παει?

17????? :shock::shock::shock::shock::shock:

Δεν πειραζει κορίτσια μου...

Κάτι παραπάνω ξερει ο Θεός...Δεν ήρθε η σειρά μου φαίνεται...

Την υγεια μας να εχουμε και να ειναι οι ανθρωποι μας γεροι!

Απλα σιγουρα κάτι παίζει Ή η θρομβοφιλία ή τίποτα ΝΚ δε γινεται και τις 2 φορες το ίδιο πράγμα....

Ε όχι, ε όχι ...

Μα δεν γίνετε ...

Λείπαμε ξέρω πως νιώθεις ...

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Christien1012, σου εστειλα πμ το ονομα του face μου, εμενα δεν θελεις να με κανεις add?? :(

Κορίτσι σου έκανα request και περιμένω από σένα να με κάνεις accept!!!το κάναμε ταυτόχρονα φαίνεται. Τώρα να μπω να δω και να σου πω! χχχ

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

τεστ αρνητικο και πήγα εκανα χοριακή 1 ημέρα νωρίτερα.....8,6 ΠΑΛΙ! Και τη 2η φορά ηταν 8,5 και μετα επεσε 5,3 :(:(:(:(

Μου ειπαν για επαναληπτική αυριο που ηταν η κανονικη μερα αλλα ενταξει πόσο θα παει?

Απλα σιγουρα κάτι παίζει Ή η θρομβοφιλία ή τίποτα ΝΚ δε γινεται και τις 2 φορες το ίδιο πράγμα....

leuta μου, στεναχωρεθηκα παρα πολυ :(

image.php?u=35426&dateline=1369653980

ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΓΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙΣ ΕΣΥ ΣΗΜΕΡΑ....!!!!

ΡΕ ΛΕΤΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ..??????????

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙΣ ΑΥΤΟ...????????

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗ 12η ΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΟΡΙΑΚΗ Ή ΤΗ 14η ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ..?.????

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

:cry: Λυπάμαι πολύ leuta μου...Σίγουρα δεν θα ανέβει? Ο γιατρός τι σου είπε??? Πήγαινε και αύιο καλή μου να είσαι σίγουρη τουλάχιστον...

mlqnp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσι σου έκανα request και περιμένω από σένα να με κάνεις accept!!!το κάναμε ταυτόχρονα φαίνεται. Τώρα να μπω να δω και να σου πω! χχχ

δεν μου ηρθε τιποτα μηπως εκανες αλλου?

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Κοριτσάκι μου....:(:(:(:(:(:(:(...λυπάμαι πάαααααρα πολύ....

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

:(:(:(:(:(:(:(:(:(

βρε κορίτσια μου ειπαν να παω και θα παω πριν πάμε στο εξοχικο..αλλα ποσο να ανεβει...αυτη σιγουρα οπως και την αλλη φορά την πετυχα στο πέσιμο...πήγε να γινει εμφύτευση ανεβηκε λιγο και για κάποιο λογο χαθηκε και πέφτει και τις πρόλαβα και τις 2 χοριακές στην κ.....τιμή 8,5...

Σιγα μην ειναι το 8,5 στο ανεβασμα της χοριακής...ειναι πολύ λίγο για 11η ημέρα...και τα δύο 8,5 στο πεσιμο της χοριακής ειναι...

Άρα παει να γινει εμφυτευση η γινεται και χάνεται...Η' φταίει το ενδομήτριο μου το βλαμένο ή κάποιος ανοσολογικος λογος...

Άντε να ψαχνουμε πάλι...τρεξιμο...χρήματα...ταλαιπωρία...

Και αφήστε που δε θέλω να πάρω αλλες ορμόνες...αυτο με ενοχλει πιο πολυ ...ισως δοκιμασω σε φυσικούς κύκλους..

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

χαχαχα είναι που είμαι λίγο μινιον... και ο αέρας της Κύπρου! (Λέμε τώρα)Δεν Τώρα της mimitras δεν ξέρω πιο είναι το μυστηκό της! Δεν λες πάλι καλα που μικροδίχνω τώρα, διότι μετά από κανα-2 χρόνια με τα διδυμάκια θα μου φανεί ο χρόνος διπλός! χιχιχιχι

Πάντως νομίζω πως καμιά δεν φαίνεται στην ηλικία της! Από τις φωτογραφίες που είδα όλες φαινεστε πιο μικρες! :D

ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΓΛΥΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....

ΣΑΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ..!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

:(:(:(:(:(:(:(:(:(

βρε κορίτσια μου ειπαν να παω και θα παω πριν πάμε στο εξοχικο..αλλα ποσο να ανεβει...αυτη σιγουρα οπως και την αλλη φορά την πετυχα στο πέσιμο...πήγε να γινει εμφύτευση ανεβηκε λιγο και για κάποιο λογο χαθηκε και πέφτει και τις πρόλαβα και τις 2 χοριακές στην κ.....τιμή 8,5...

Σιγα μην ειναι το 8,5 στο ανεβασμα της χοριακής...ειναι πολύ λίγο για 11η ημέρα...και τα δύο 8,5 στο πεσιμο της χοριακής ειναι...

Άρα παει να γινει εμφυτευση η γινεται και χάνεται...Η' φταίει το ενδομήτριο μου το βλαμένο ή κάποιος ανοσολογικος λογος...

Άντε να ψαχνουμε πάλι...τρεξιμο...χρήματα...ταλαιπωρία...

Και αφήστε που δε θέλω να πάρω αλλες ορμόνες...αυτο με ενοχλει πιο πολυ ...ισως δοκιμασω σε φυσικούς κύκλους..

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΡΕ ΛΕΤΑΚΙ.....ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ......

ΣΥΓΝΩΜΗ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ.?????

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΕΣΑΚΙΑ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑΣ, ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΟΥ ΕΨΑΞΕ ΤΑ ΝΚ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ..???????????

ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΓΛΥΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....

ΣΑΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ..!!!!!!!!!!!!!!!

:oops: Με κάνεις και κοκκινιζω τρέλλα ζακυνθινια μου ομορφη!

mlqnp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...