Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

εφη μου εδω ειμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!Τι κανεις κουκλα μου?ειχα τρεξιμο δεν μπαινω πολυ !!Θα σε βαλω το ονομα!!

Χαρα να μπαίνεις να τα λεμε :(

Καλα ειμαι κοριτσαρα μου!

Κοριτσια η Χαρα ειναι το πιο γλυκο παιδι και απο τις 4!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οι αλλες 3 ειμαστε λιγο.......:oops: εγκληματίες....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσάκι μου όμορφο, ο φόβος δεν ειναι ντροπή ούτε κακο! Υπάρχει λογος που τον εχουμε και χάρη σ'αυτον εχει επιβιωσει και το ανθρωπινο ειδος. Νομίζω κοριτσάκι μου οτι ο φυσικός κύκλος τα έχει αυτά απλά σου έκατσε το πρώτο να μην ειναι καλό και η απογοήτευση ειναι λογική. Πάντως πράγματι αφού με τα φάρμακα βγάζεις αρκετά, δεν ειναι κακο που θέλεις να το προσπαθήσεις ετσι. Ασε που εχεις και την ευκαιρία να ξεκουράσεις και το σωμα σου αλλά και το μυαλό σου. Καλό ειναι θα σου χρειαστεί γιατί η εγκυμοσύνη ειναι απαιτητική. Θα δεις κοριτσακι μου οτι πριν το τέλος του χρόνου εσύ θα εισαι έγκυος. Όσο για τον άντρα σου προσπαθει κι αυτός μάλλον να μη δείξει το δικό του φόβο...αντιδρούν έτσι καμια φορά, το παιζουν ανετοι (και καλα μας εκανες ρεζίλι μπροστα στο γιατρο...μάλλον θα σε άκουσε και θα φοβήθηκε στο δεκαπλάσιο.!).

Οσο για τα κιλά που λες, ρε κορίτσι οταν λεμε οτι επηρεάζουν τα κιλά δεν μιλάμε για τα 5 παραπάνω που εχεις εσυ. Μιλαμε για τις καταστασεις παχυσαρκίας...ας μην λεμε τρέλες. Σου ειπα, οτι εγω οταν ειχα παει στον πρωτο γιατρο μου ειπε οτι πρέπει να παρω κιλα...δηλαδη τι άλλο θα ακουσω. Ελπιζω να εισαι λιγο καλυτερα. Εμεις είμαστε εδω και οχι μονο στον κυβερνοχώρο...αν θελεις να βγεις να ξεσκασεις ειμαστε ενα τηλεφωνημα μακρια.

Glikia mou didimomanoulitsa !!!!!

To proto pragma pou tha kano einai na kano to taksidaki mou, na dw ton mpampaka mou kai ton aderfouli mou. I nifi mou einai ston 5 mina kai perimenoume koritsaki. Tha xaro auta gia tin ora.

Meta tha xaro me ta dika mou ...

Iremisa tora, eimai kalitera ... Tha se dw tin Kiriaki;;;

Yv7Sp2.png

Glikia mou didimomanoulitsa !!!!!

To proto pragma pou tha kano einai na kano to taksidaki mou, na dw ton mpampaka mou kai ton aderfouli mou. I nifi mou einai ston 5 mina kai perimenoume koritsaki. Tha xaro auta gia tin ora.

Meta tha xaro me ta dika mou ...

Iremisa tora, eimai kalitera ... Tha se dw tin Kiriaki;;;

ΝΑ ΠΑΣ κοριτσαρα μου! Να πας να δεις τους δικους σου!!! ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ!!!! Για πότε λες?

(Πάρε με και μένα μαζί...που θέλω πολύ να πάω σε εκείνα ωραία τα μερή...)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Rikaki mou gliko !!!!

Pleon den mporo na katalavo ton andra mou ... Tora mou elege oti kai kala diavase sto internet oti "kaka oaria" vgenoun otan kapnizeis, otan exis parapano kila kai otan den kaneis tin sosti diatrofi kai gimnastiki !!!! Eleossssss tha me trelanei !!!!!!!!!! Pali ta idia !!!!!! Kolise velona kai telos !!!!!!!!!!!!!!!!

A les na zilevi to giatro ;;; XAXAXAXAXAX

Emena auto me trelenei ...

Κάπου μάλλον πρέπει να ρίξει το φταίξιμο και αφού δε μπορεί να καταλάβει τα ιατρικά για κακή του τύχη ξεσπάει σε σένα. Αυτό το κάνει και ο δικός μου. Θα σου πω λίγο από την ιστορία μας. Είμαστε μαζί από τα 19 μας, πριν ακόμα παντρευτούμε (μετα από 8 χρόνια) και σκεφτούμε για παιδί και χωρίς να ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε πρόβλήμα, ενώ το μυαλό μου ήταν να τελειώσω από σπουδές και να βρω δουλειά γιατί δεν ήθελα να εξαρτώμαι από κανέναν, είμασταν με κάτι φίλους και ήρθε η κουβέντα σε εγκυμοσύνες και λέω "απαπα μακρυα από εμάς τώρα". Όταν μετά από 4 χρόνια περίπου αρχίσαμε να προσπαθούμε και είδαμε ότι περνάει ο καιρός και δεν γίνεται τίποτα βρήκα τον μπέλα μου γιατι ΤΟΤΕ στην ταβέρνα είχα πει αυτό το πράγμα και μας τιμωρεί ο Θεός. Και δεν του το βγάζεις από το μυαλό με τίποτα.

Δεν λέω ότι δεν πιστεύω στο Θεό, και πιστεύω και τον παρακαλώ και αισθάνομαι ότι είναι δίπλα μου, αλλά δε νομίζω ότι γι'αυτό το λόγο δεν κάνουμε παιδί φυσιολογικά.

Αλλά οι άντρες κάπου πρέπει να ρίξουν ευθύνες και συχνά η εύκολυ λύση είμαστε εμεις:cry::cry::cry::cry:

Μόλις έρθει το μωράκι σας θα τα ξεχάσετε όλα...

cOiVp2.png

Κάπου μάλλον πρέπει να ρίξει το φταίξιμο και αφού δε μπορεί να καταλάβει τα ιατρικά για κακή του τύχη ξεσπάει σε σένα. Αυτό το κάνει και ο δικός μου. Θα σου πω λίγο από την ιστορία μας. Είμαστε μαζί από τα 19 μας, πριν ακόμα παντρευτούμε (μετα από 8 χρόνια) και σκεφτούμε για παιδί και χωρίς να ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε πρόβλήμα, ενώ το μυαλό μου ήταν να τελειώσω από σπουδές και να βρω δουλειά γιατί δεν ήθελα να εξαρτώμαι από κανέναν, είμασταν με κάτι φίλους και ήρθε η κουβέντα σε εγκυμοσύνες και λέω "απαπα μακρυα από εμάς τώρα". Όταν μετά από 4 χρόνια περίπου αρχίσαμε να προσπαθούμε και είδαμε ότι περνάει ο καιρός και δεν γίνεται τίποτα βρήκα τον μπέλα μου γιατι ΤΟΤΕ στην ταβέρνα είχα πει αυτό το πράγμα και μας τιμωρεί ο Θεός. Και δεν του το βγάζεις από το μυαλό με τίποτα.

Δεν λέω ότι δεν πιστεύω στο Θεό, και πιστεύω και τον παρακαλώ και αισθάνομαι ότι είναι δίπλα μου, αλλά δε νομίζω ότι γι'αυτό το λόγο δεν κάνουμε παιδί φυσιολογικά.

Αλλά οι άντρες κάπου πρέπει να ρίξουν ευθύνες και συχνά η εύκολυ λύση είμαστε εμεις:cry::cry::cry::cry:

ΡΙΚΑΚΙ μου εσυ εχεις ενα παιδάκι σωστα? Αν κάνω λάθος συγνώμη....:oops:

Η θεια μου μενει στο Βαθύ! Εχω ερθει Σάμο 2 φορές αλλα΄για ασχημο λογο..

Τωρα λεμε ολο να ρθούμε γιατι το μωρο πήγε εκεί φαντάρος και γω εχω τη θεια και τον ξάεδρφο αλλα ολο δεν περισσευουν...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Χαρα να μπαίνεις να τα λεμε :(

Καλα ειμαι κοριτσαρα μου!

Κοριτσια η Χαρα ειναι το πιο γλυκο παιδι και απο τις 4!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οι αλλες 3 ειμαστε λιγο.......:oops: εγκληματίες....

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

Criminali io? non e possibile. Presto per dire che io sono e assassino.

Εγκληματίας εγω? εγώ? Σιγά μην είμαι και δολοφόνος.... όχι μάλλον σικελιάνα μαφιόζα....

ααααααααααααα

ε δεν αντέχω ρε κορίτσια, θα τα πω όλα...!!!! ΑΑΑΑΑΑ

Μη με βαστάτε σας λέω .....

Ναι όντως η Χαρά είναι γλύκα και απίστευτα ήρεμη σε αντίθεση με ..........

(τα ευκόλως εννούμενα παραλείπονται)

Χαρά, γράψε και το δικό μου, το ξέρεις.

Εδώ κυκλοφορώ με το καλλιτεχνικό και ένας καλλιτέχνης δεν μπορεί να χαλάει τη δημόσια εικόνα του.... :tongue:

url]

ΡΙΚΑΚΙ μου εσυ εχεις ενα παιδάκι σωστα? Αν κάνω λάθος συγνώμη....:oops:

Η θεια μου μενει στο Βαθύ! Εχω ερθει Σάμο 2 φορές αλλα΄για ασχημο λογο..

Τωρα λεμε ολο να ρθούμε γιατι το μωρο πήγε εκεί φαντάρος και γω εχω τη θεια και τον ξάεδρφο αλλα ολο δεν περισσευουν...

Ναι έχουμε ευτυχώς με την πρώτη εξωσωματική, δεν κάνεις λάθος και μόλις τα καταφέραμε ηρέμησε και δεν ξαναέριξε ευθύνες. Το έλεγε όταν δεν μπορούσαμε να κάνουμε φυσιολογικά χωρίς εξωσωματικές. Ακόμα όμως τον τρώει το γιατί. Όταν τα καταφέρουμε θα κάνουμε και αρκετές εξετάσεις που δεν έχουμε κάνει ποτε...

Ε κάποια στιγμή θα περισέψουν και θα μας επισκεφθείς και εμάς. Θα χαρώ πολύ αν κάποια από όλες τα καταφέρει. Και θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να περάσετε τέλεια και όσο πιο οικονομικά γίνεται.

cOiVp2.png

Ρικάκι μου, τι κάνεις? ο ταλιμπανέζος σου?

Μοιάζουν οι ιστορίες μας. Και εγώ είμαι με το amore απο το 2008 και ήμουν 19, παντρευτήκαμε το 2005 και έκανα και εγώ την πάπια (απα πα πα πα) και απο το 2009-2010 περίπου παιδευόμαστε....

Τι να πεις .....

Πάντως εγώ πλέον πιστεύω το "Πρόσεχε τι εύχεσαι"

url]

Ρικάκι μου, τι κάνεις? ο ταλιμπανέζος σου?

Μοιάζουν οι ιστορίες μας. Και εγώ είμαι με το amore απο το 2008 και ήμουν 19, παντρευτήκαμε το 2005 και έκανα και εγώ την πάπια (απα πα πα πα) και απο το 2009-2010 περίπου παιδευόμαστε....

Τι να πεις .....

Πάντως εγώ πλέον πιστεύω το "Πρόσεχε τι εύχεσαι"

Εμείς είμαστε και το ίδιο ζώδιο (Δίδυμος νομίζω) είναι δυνατόν να μη μοιάζουμε και κάπου? Όσο για την παροιμία έχεις απόλυτο δίκιο!!!!

cOiVp2.png

Εμείς είμαστε και το ίδιο ζώδιο (Δίδυμος νομίζω) είναι δυνατόν να μη μοιάζουμε και κάπου? Όσο για την παροιμία έχεις απόλυτο δίκιο!!!!

Ζουζούνα εγώ είμαι Υδροχόος γι αυτό και η τρέλα........

but anyway, έχουμε αρκετά κοινά.

url]

Διαφημίσεις

Ζουζούνα εγώ είμαι Υδροχόος γι αυτό και η τρέλα........

but anyway, έχουμε αρκετά κοινά.

Ακόμα καλύτερα, πολύ τους γουστάρω τους Υδροχόους, είναι η κολλητο-κουμπάρα μου ένα από τα σημαντικότερα άτομα στη ζωή μου που λατρεύω πολύ!!!!

cOiVp2.png

RIKA εσυ Καρλόβασι μένεις?

ΖΕΤΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!

ΜΟΡΦΩ τι εγινε?Ακομα η γιατρος? :evil:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Τα τελευταια 2-3 χρονια εχω γινει πολυ ευσυγκινητη,....ειναι φυσιολογικο ρε κοριτσια?

ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΑΣ! ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ και εγω συγκινηθηκα χαχα

RIKA εσυ Καρλόβασι μένεις?

ΖΕΤΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!

ΜΟΡΦΩ τι εγινε?Ακομα η γιατρος? :evil:

Πυθαγόρειο Έφη μου...Νότια στο νησί, πολύ κοντα στο Βαθύ.

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...