Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Ναι το εχω αυτό. .

Μάλλον είμαι χαζή και πρέπει να συνέλθω λίγο.

Ολο βλακείες σκέφτομαι 2 μέρες τώρα. ..

Και εγώ έτσι είμαι βρε κορίτσια ... Να δώσω συμβουλές πρώτη και σήμερα είδατε τι έπαθα ...

Πάντως ένα καλο έγινε σήμερα, μου έκανε ο γιατρός μου μια μεγάλη αγκαλίτσα μου έδωσε και ένα φιλάκι και μου είπε ότι με αγαπάει !!!

Καλοοοοοοοοοο !!!:P:p:p

Μάλλον είμαι τρελή ...

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Ναι ρε κοπέλα μου, αλλά ενα ζευγαρι που γνωρίζεται και παντρευεται σε λιγότερο από ενα χρόνο μόνο τρελός ερωτας μπορεί να είναι![/QU Δεν διαφωνω με αυτο που λες,αλλα το ποσο κραταει ειναι αλλο θεμα.ποσοι παντρευτηκαν με τρελο ερωτα και χωρισαν πριν καλα καλα κλεισουνε χρονο

Και εγώ έτσι είμαι βρε κορίτσια ... Να δώσω συμβουλές πρώτη και σήμερα είδατε τι έπαθα ...

Πάντως ένα καλο έγινε σήμερα, μου έκανε ο γιατρός μου μια μεγάλη αγκαλίτσα μου έδωσε και ένα φιλάκι και μου είπε ότι με αγαπάει !!!

Καλοοοοοοοοοο !!!:P:p:p

Μάλλον είμαι τρελή ...

Λοιπόν από περιέργεια εψαξα φώτο του συγκεκριμενουν γιατρου για να καταλαβω...Δεν ξετρελάθηκα ομολογω. Μαλλον εχουμε τελειως διαφορετικά γουστα. Μ 'αρεσεις ρε κορίτσι που ακόμα και στις δύσκολες φάσεις βρήκες και ενα θετικο! Σε φιλω

kOZcp3.png

Λοιπόν από περιέργεια εψαξα φώτο του συγκεκριμενουν γιατρου για να καταλαβω...Δεν ξετρελάθηκα ομολογω. Μαλλον εχουμε τελειως διαφορετικά γουστα. Μ 'αρεσεις ρε κορίτσι που ακόμα και στις δύσκολες φάσεις βρήκες και ενα θετικο! Σε φιλω

Ξέρω τι φωτογραφία είδες.

Live δεν έχει καμια σχέση. Είναι ψηλός και έχει τέλειο κορμί.

Τι να κάνω με κάτι πρέπει να ασχοληθώ αλλιώς θα τρελαθώ !!!

Yv7Sp2.png

Καλησπερα σε ολες σας κοριτσια!!Ειχα καιρο να μπω διαβασα και βλεπω πολλα νεακια απο ολες σας.Μην απογοητευεστε κοριτσια ολα θα γινουν σιγα σιγα υπομονη!!Κοριτσια θα φτιαξω προσφορα και θα παω σε ενα μοναστηρι της Παναγιας οποια κοπελα θελει ας μου δωσει το ονομα της να το δωσω στις μοναχες να προσευχηθουν.Το βαφτιστικο ονομα!

Καλε Θεσσαλονικιες μου λειψατε ηδη...Αντε να ξαναβρεθουμε!!Φιλακια σε ολες!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κουκλίτσες μου, έχουμε κλάματα σήμερα ε? Μέσα στο πρόγραμμα και αυτά για να ξαλαφρώνουμε και να ξεπλένονται και τα ματάκια μας. Ε τι να κλείσει και ο δακρυικός πόρος από μη χρησιμοποίηση;);););)

Σας το γυρνάω λίγο στην πλάκα, γιατί τα σοβαρά τα είπατε παρακάτω...

Dadaki μου ατυχία, αλλά μάλλον ο γιατρούλης σου σε έχει ψυχολογήσει και καταλάβαινει πως θα είναι καλύτερα για σένα να συνεχίσεις. Οσο για το Ζαχαρία, θα το καταλάβει το λάθος του, θα δεις. Η αντίδραση του αυτή πιστεύω ότι ήταν γιατί φοβήθηκε. Αλλιώς να μαζευτούμε όλες ρε παιδί μου να τον κάνουμε να καταλάβει τι σημαίνει να σε πιέζουν, να σε κάνουν να αισθάνεσαι ένοχη για κάτι που θες όσο τίποτα άλλο και να πρέπει να ανοίγεις και τα πόδια σου κάθε τρεις και λίγο...Ρε μήπως ζηλεύει το γιατρόοοοοοοοο??????????

Mimitroula μου όσο μπορείς γιατι είναι δύσκολο προσπάθησε να μη το σκέφτεσαι όταν χαίρεσαι τον αντρούλη σου. Τι σημαίνει το αισθάνομαι ότι δεν θα πετύχει??? Οταν ακούσεις τα ευχάριστα δε θα το πιστεύεις και θα κάνεις καιρό να το συνειδητοποιήσεις. Γιατι μανούλα θα γίνεις ΣΙΓΟΥΡΑ. By tha way φοβερό βιντεάκι.

Kale μου μακάρι να μπορούσα αλλά το cuore μου δεν είναι εξελιγμένο μοντέλο και δεν διανύει και θάλασσες. Επαιξά και τζόκερ χθες μήπως κερδίσω και έρθω να σας μαζέψω όλες με ιδιωτικό jet να πάμε για καφε Παρίσι την Κυριακή, αλλά τζίφος. Που θα πάει, θα μου κάτσει.:-P:razz::-P:razz::-P

leuta μου δεν μου είχες πεί για τη θεία σου, ότι είναι εδώ. Την έχεις επισκεφθει ποτέ? Αν όχι τώρα έχεις και ένα λόγο παραπάνω. Εμέναααααα!!!!!

roubies, anastasia, anitaki, evmorfia, zettaki, haris, pepsi, pinkhat, christine και σε όλα τα κοριτσάκια και σε όσα ξέχασα πολλά φιλιάααααα

cOiVp2.png

Μορφω μου ούτε εγω ήμουν ρομαντική...Νταλικέρης τελειως! :tongue:

Απο τότε που γνωρισα το μωρο όμως μαλάκωσα...

Το μαγκικονταλικερι το εχω ακομα :oops: δε θα γινω ποτε νιαου-νιαου αλλα θελω και λουλουδια και αγκαλιες και διαχυτικοι ειμαστε οταν ειμαστε για ποτακι...:tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Καλησπερα σε ολες σας κοριτσια!!Ειχα καιρο να μπω διαβασα και βλεπω πολλα νεακια απο ολες σας.Μην απογοητευεστε κοριτσια ολα θα γινουν σιγα σιγα υπομονη!!Κοριτσια θα φτιαξω προσφορα και θα παω σε ενα μοναστηρι της Παναγιας οποια κοπελα θελει ας μου δωσει το ονομα της να το δωσω στις μοναχες να προσευχηθουν.Το βαφτιστικο ονομα!

Καλε Θεσσαλονικιες μου λειψατε ηδη...Αντε να ξαναβρεθουμε!!Φιλακια σε ολες!!!!!!!!!!!!!

ΧΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Που εισαι????????????????????????????????????????????????????

Εγω ειμαι ΕΥΘΥΜΙΑ να με βάλεις!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Και μια που βάζουμε και γαμήλια τραγούδια...Να και το δικό μας... Λίγο παλιό αλλά το ακούγαμε όταν γνωριστήκαμε εν έτη 1998:razz::-P:razz::-P

Θέλω μαζί σου να ζήσω

Ότι δεν έζησε κανένας

Να αγαπηθώ, να αγαπήσω

Να `μαι για σένα ο ένας

Θέλω μαζί σου να κάνω

Ότι δεν έκανε καμία

Να γεννηθώ, να πεθάνω

Να `μαι για σένα η μία

Αυτή η αγάπη να κρατήσει όσο καμία άλλη

Να `ναι απʼ όλες τις αγάπες μας η πιο μεγάλη

Αυτός ο έρωτας να είναι αμοιβαίος

Να είμαι εγώ ο έρωτάς σου ο τελευταίος

Θέλω μαζί σου να νιώσω

Ότι δεν ένιωσε καμία

Ότι ζητάς να στο δώσω

Να `χεις για μένα λατρεία

Θέλω μαζί σου να νιώσω

Όσα δεν ένιωσε κανένας

Ψυχή και σώμα να δώσω

Να `μαι για σένα ο ένας

cOiVp2.png

Και μια που βάζουμε και γαμήλια τραγούδια...Να και το δικό μας... Λίγο παλιό αλλά το ακούγαμε όταν γνωριστήκαμε εν έτη 1998:razz::-P:razz::-P

Θέλω μαζί σου να ζήσω

Ότι δεν έζησε κανένας

Να αγαπηθώ, να αγαπήσω

Να `μαι για σένα ο ένας

Θέλω μαζί σου να κάνω

Ότι δεν έκανε καμία

Να γεννηθώ, να πεθάνω

Να `μαι για σένα η μία

Θέλω μαζί σου να νιώσω

Ότι δεν ένιωσε καμία

Ότι ζητάς να στο δώσω

Να `χεις για μένα λατρεία

Θέλω μαζί σου να νιώσω

Όσα δεν ένιωσε κανένας

Ψυχή και σώμα να δώσω

Να `μαι για σένα ο ένας

ΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ! ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Λοιπόν....

αυτο ειναι ενα απο τα βιντεακια που μας εκανε ο φωτογραφος μας.

διαλεξαμε εμεις το τραγουδι και εκεινος μας εδωσε ενα dvd.

το εβαλε στο youtube οποτε...

here it is!:D

Δημητρούλα συγκινηθηκα....αληθεια...εχει και κοσμο θα ξεφτιλιστω!

Τι ωραίο βίντεο......................................................................

Μπραβο!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Ετσι σα θέλω μωρά μου με αναμνήσεις από τους γάμους σας και φουλ ερωτευμένα...

Το τραγούδι του γάμου μου...

...................................................................................

Αυτο το καταπληκτικο τραγουδι το ειχα ξεχάσει........................

Απο τα πιο τελεια για γαμο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Γεια σας κουκλίτσες μου, έχουμε κλάματα σήμερα ε? Μέσα στο πρόγραμμα και αυτά για να ξαλαφρώνουμε και να ξεπλένονται και τα ματάκια μας. Ε τι να κλείσει και ο δακρυικός πόρος από μη χρησιμοποίηση;);););)

Σας το γυρνάω λίγο στην πλάκα, γιατί τα σοβαρά τα είπατε παρακάτω...

Dadaki μου ατυχία, αλλά μάλλον ο γιατρούλης σου σε έχει ψυχολογήσει και καταλάβαινει πως θα είναι καλύτερα για σένα να συνεχίσεις. Οσο για το Ζαχαρία, θα το καταλάβει το λάθος του, θα δεις. Η αντίδραση του αυτή πιστεύω ότι ήταν γιατί φοβήθηκε. Αλλιώς να μαζευτούμε όλες ρε παιδί μου να τον κάνουμε να καταλάβει τι σημαίνει να σε πιέζουν, να σε κάνουν να αισθάνεσαι ένοχη για κάτι που θες όσο τίποτα άλλο και να πρέπει να ανοίγεις και τα πόδια σου κάθε τρεις και λίγο...Ρε μήπως ζηλεύει το γιατρόοοοοοοοο??????????

Mimitroula μου όσο μπορείς γιατι είναι δύσκολο προσπάθησε να μη το σκέφτεσαι όταν χαίρεσαι τον αντρούλη σου. Τι σημαίνει το αισθάνομαι ότι δεν θα πετύχει??? Οταν ακούσεις τα ευχάριστα δε θα το πιστεύεις και θα κάνεις καιρό να το συνειδητοποιήσεις. Γιατι μανούλα θα γίνεις ΣΙΓΟΥΡΑ. By tha way φοβερό βιντεάκι.

Kale μου μακάρι να μπορούσα αλλά το cuore μου δεν είναι εξελιγμένο μοντέλο και δεν διανύει και θάλασσες. Επαιξά και τζόκερ χθες μήπως κερδίσω και έρθω να σας μαζέψω όλες με ιδιωτικό jet να πάμε για καφε Παρίσι την Κυριακή, αλλά τζίφος. Που θα πάει, θα μου κάτσει.:-P:razz::-P:razz::-P

leuta μου δεν μου είχες πεί για τη θεία σου, ότι είναι εδώ. Την έχεις επισκεφθει ποτέ? Αν όχι τώρα έχεις και ένα λόγο παραπάνω. Εμέναααααα!!!!!

roubies, anastasia, anitaki, evmorfia, zettaki, haris, pepsi, pinkhat, christine και σε όλα τα κοριτσάκια και σε όσα ξέχασα πολλά φιλιάααααα

Rikaki mou gliko !!!!

Pleon den mporo na katalavo ton andra mou ... Tora mou elege oti kai kala diavase sto internet oti "kaka oaria" vgenoun otan kapnizeis, otan exis parapano kila kai otan den kaneis tin sosti diatrofi kai gimnastiki !!!! Eleossssss tha me trelanei !!!!!!!!!! Pali ta idia !!!!!! Kolise velona kai telos !!!!!!!!!!!!!!!!

A les na zilevi to giatro ;;; XAXAXAXAXAX

Emena auto me trelenei ...

Yv7Sp2.png

Τα τελευταια 2-3 χρονια εχω γινει πολυ ευσυγκινητη,....ειναι φυσιολογικο ρε κοριτσια?

ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΑΣ! ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...