Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Εννοείς οτι δεν του τα έφερες στο κεφάλι? ??

Δεν τον έβαλες να τα φάει? ???

Δεν τον κοπαναγες με τη σκούπα μεχρι να πει "ελεος δεν θα το ξανακανω"???

Τς τς τς...

Γκρεμίζεται ο κόσμος που εχω χτίσει για σενα...

Ασε δεν εκανα τιποτα απο αυτα κριμα ρε μαμωτο,αν το ξανακανει ομως θα δει αυτος

Διαφημίσεις

Edw eimai koritsia mou ...

Labrinoula mou se akousa ola kai ksero oti auto pou egine mpori na simvi ala den mporo na to xeiristo distixos :( Mono me klamata ... Tha perasei ...

Anastasia mou, eipe o giatros oti den exei noima na taleporoume etsi afou etsi kai alios me farmaka vgazo arketa. Den mporo na to ziso auto mina para mina, den ginete. Tha iremiso 3 mines kai vlepoume pali.

O Zaxarias ... xmm ... Ksero oti an den me agapouse den tha kaname ola auta. Apla exei lathos tropo kai emena auto me stenaxori. Eimaste 4 xronia mazi, den katalavani oti den litourgo etsi ;;; Auto einai to thema mou ...

Kai autos mpike stin zoi mou otan hmoun sta patomata. 3 mines meta to thanato tis manas mou ... Me voithise poli tote ...

Nomizo oti otan giriso apo tin Servia tha eimai kalitera ...

I Anita pou einai ;;;

Ντάντα μου αν σε κανει να νιώθεις καλύτερα αυτό, τοτε κλαψε.. κλαψε να το βγάλεις απο μέσα σου.

Όλα με μέτρο όμως και ολα να τα ζουμε στην πραγματική τους διάσταση.

Μια μικρή καθυστερηση είναι αυτό για σενα.

Τίποτα άλλο.

Τον άλλο μήνα ολα θα είναι καλά.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Μια φορα τολμησε ο αντρας μου να μου φερει λουλουδια,μολις τα ειδα λεω τι μαλακιες ειναι αυτα,αλλη φορα δεν μου ξαναεφερε

Εμένα δε αν δεν μου φέρει λουλούδια νομίζω ότι με ξεχνάει και στεναχωριέμαι...βέβαια με έχει και καλομαθημάμενη με τέτοια....

Ευμορφία θα προτιμήσω να είμαι ρομαντική και να θέλω γλυκόλογα, λουλούδια και ραβασάκια..;););)

Αλλά και εσύ ρε μπέμπα αν ο άνθρωπος είναι ρομαντικός και θέλει να σου κάνει εκπληξούλες εσύ μην τον αποπαιρνεις...Αστον να κάνει και αυτός το κομμάτι του.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Ντάντα μου αν σε κανει να νιώθεις καλύτερα αυτό, τοτε κλαψε.. κλαψε να το βγάλεις απο μέσα σου.

Όλα με μέτρο όμως και ολα να τα ζουμε στην πραγματική τους διάσταση.

Μια μικρή καθυστερηση είναι αυτό για σενα.

Τίποτα άλλο.

Τον άλλο μήνα ολα θα είναι καλά.

Δασκαλε που δίδασκες......:tongue::tongue::tongue:

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Καποτε που ημουν ερωτευμενη μαζι του,τον ρωτουσα συνεχεια,με αγαπας;τωρα με ρωταει αυτος με αγαπας;του λεω ασε τις μαλακιες

δεν είσαι πια ρε κορίτσι ή απλώς φταίει η ρουτίνα; Μην απαντάς, ειναι πολυ αδιάκριτη ερώτηση ουτως ή άλλως οπότε δεν θέλω να σε φέρω σε δυσκολη θέση. Προσωπικά πάντως δεν εχω ακόμα καταλήξει αν ο έρωτας περνάει ή αν απλώς αλλάζει πρόσωπο.

kOZcp3.png

Δασκαλε που δίδασκες......:tongue::tongue::tongue:

για συμβουλές σε τρίτους ό,τι πρέπει η μιμιτρουλα μας. Να τα εφαρμόσει στον εαυτό της αυτά που λέει ούτε λόγος... Αχ μικρή μου νεραιδοχτυπημενη, μη μου στεναχωρίεσαι ουτε λεπτό. Οπως είπε και η Λαμπρινή εχεις το χρόνο με το μέρος σου και δεν υπάρχει ουτε μια περίπτωση να μη κάνεις παιδάκι.

kOZcp3.png

Καποτε που ημουν ερωτευμενη μαζι του,τον ρωτουσα συνεχεια,με αγαπας;τωρα με ρωταει αυτος με αγαπας;του λεω ασε τις μαλακιες

Μου φαίνεται Μορφούλα μου ότι κάτι γίνεται εκεί μέσα στο μυαλουδάκι και είσαι έτσι επιθετική με το μωρό και ότι δεν είσαι τόσο σκληρή όσο θέλεις να δείχνεις...μαλλόν κάτι σε φοβίζει...

Τι πάει να πει ήμουν ερωτευμένη μαζί του....τώρα δεν είσαι?

Αν πεις όχι...είσαι ψευτρα.

I81rp3.png

δεν είσαι πια ρε κορίτσι ή απλώς φταίει η ρουτίνα; Μην απαντάς, ειναι πολυ αδιάκριτη ερώτηση ουτως ή άλλως οπότε δεν θέλω να σε φέρω σε δυσκολη θέση. Προσωπικά πάντως δεν εχω ακόμα καταλήξει αν ο έρωτας περνάει ή αν απλώς αλλάζει πρόσωπο.

Ωχ... εγώ την έκανα την αδιάκριτη ερώτηση....

Γαϊδουριά....

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια πάω να ταβλιαστώ κανα δυωρο είμαι πτώμα....

Τα λέμε απόγευμα...Dadaki θα σε περιμένω να βγάλεις τα εσώψυχα σου...

καλή ξεκούραση κοριτσάκι..αναμενω σεντονια το βράδυ. Εφυγε ο αντρουλης μου και οταν με το καλο κοιμηθει ο μικρος μου θα ειμαι ελευθερη να γραψω ραψωδια

kOZcp3.png

Περίμενε να δουμε τι θα απαντησει ;). Αναλογα βλέπουμε !

Δεν ειμαι οπως οταν τον γνωρισα,αν τον ειχα γνωρισει πιο μικρη ισως να ηταν αλλιως,τον γνωρισα 2006 και σε ουτε ενα χρονο παντρευτηκαμε.και απο τοτε αρχισε ο γολγοθας της εξωσωματικης και τα προβληματα

για συμβουλές σε τρίτους ό,τι πρέπει η μιμιτρουλα μας. Να τα εφαρμόσει στον εαυτό της αυτά που λέει ούτε λόγος... Αχ μικρή μου νεραιδοχτυπημενη, μη μου στεναχωρίεσαι ουτε λεπτό. Οπως είπε και η Λαμπρινή εχεις το χρόνο με το μέρος σου και δεν υπάρχει ουτε μια περίπτωση να μη κάνεις παιδάκι.

Ναι το εχω αυτό. .

Μάλλον είμαι χαζή και πρέπει να συνέλθω λίγο.

Ολο βλακείες σκέφτομαι 2 μέρες τώρα. ..

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Δεν ειμαι οπως οταν τον γνωρισα,αν τον ειχα γνωρισει πιο μικρη ισως να ηταν αλλιως,τον γνωρισα 2006 και σε ουτε ενα χρονο παντρευτηκαμε.και απο τοτε αρχισε ο γολγοθας της εξωσωματικης και τα προβληματα

Ναι ρε κοπέλα μου, αλλά ενα ζευγαρι που γνωρίζεται και παντρευεται σε λιγότερο από ενα χρόνο μόνο τρελός ερωτας μπορεί να είναι!

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...