Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Λοιπόν....

αυτο ειναι ενα απο τα βιντεακια που μας εκανε ο φωτογραφος μας.

διαλεξαμε εμεις το τραγουδι και εκεινος μας εδωσε ενα dvd.

το εβαλε στο youtube οποτε...

here it is!:D

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Dada μου λυπάμαι πραγματικά!!!

Αλλά μην το βάζεις κάτω. Άσε λίγο τον οργανισμό να

ξεκουραστεί και αρχίζεις πάλι δυναμικά!

Συμβαίνει από ότι έχω ακούσει στους φυσικούς, να

σου παίρνουν και να είναι "τζούφια".

Μην μου στενοχωριέσαι και μην συμμερίζεσαι τον Ζαχαρία σου-ούτε το τσιγάρο, ούτε τα κιλά φταίνε. Θέλει και αυτός κάπου να ξεσπάσει και κακώς βέβαια ξεσπάει σε σένα.

Θα το καταλάβει όμως και θα σου ζητήσει συγγνώμη-το ξέρω, διότι πρέπει

να σε αγαπάει πάρα πολύ για να μπαινει στην όλη διαδικασια.

Ηρέμησε κοριτσάκι μου, μη σκέφτεσαι τίποτα και όλα θα πάνε καλά!!!

Σε φιλώ

Dada μου λυπάμαι πραγματικά!!!

Αλλά μην το βάζεις κάτω. Άσε λίγο τον οργανισμό να

ξεκουραστεί και αρχίζεις πάλι δυναμικά!

Συμβαίνει από ότι έχω ακούσει στους φυσικούς, να

σου παίρνουν και να είναι "τζούφια".

Μην μου στενοχωριέσαι και μην συμμερίζεσαι τον Ζαχαρία σου-ούτε το τσιγάρο, ούτε τα κιλά φταίνε. Θέλει και αυτός κάπου να ξεσπάσει και κακώς βέβαια ξεσπάει σε σένα.

Θα το καταλάβει όμως και θα σου ζητήσει συγγνώμη-το ξέρω, διότι πρέπει

να σε αγαπάει πάρα πολύ για να μπαινει στην όλη διαδικασια.

Ηρέμησε κοριτσάκι μου, μη σκέφτεσαι τίποτα και όλα θα πάνε καλά!!!

Σε φιλώ

Έχεις δίκιο, αν δεν σε αγαπούσε νταντακι μου δε θα έμπαινε σε αυτή τη διαδικασία.

Απλά τα λέει λιγο απότομα ο Ζαχαρίας και ειναι λογικο να στεναχωριεσαι.

Που είσαι τώρα?

Γραψε κατι...

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Mimitra τι τελειο βιντεακι τι καταπληκτική νύφη τι γλυκός γαμπρος! Το εβαλα και στο facebook θα το βαλω και στο επιτελους μαμα χι χι. πλακα κανω.

Συγκινήθηκα λαμπετε και οι δυο απο καλοσύνη και ευλογία αποκλειεται να μην κανετε παιδι, ο θεος τους καλους ανθρωπους τους δοκιμάζει περισσοτερο. ειδες εγω αλλα παντα στο τελος εχει πολλα δωρα για μας αρκει να υπομενουμε να πιστευουμε και να περιμένουμε!

Φιλια πολλα!

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Διαφημίσεις

Λοιπόν....

αυτο ειναι ενα απο τα βιντεακια που μας εκανε ο φωτογραφος μας.

διαλεξαμε εμεις το τραγουδι και εκεινος μας εδωσε ενα dvd.

το εβαλε στο youtube οποτε...

here it is!:D

Kαλά μιλάμε είστε δυο κουκλιά.Το ίδιο τραγούδι δε έχω και εγώ σε ένα σημείο από το βίντεο του γάμου μου, μόνο τη μουσική όμως.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

α ρωτησω κατι ασχετο απο το ουλο μου ακομα κρεμεται το ραμα μηπως να παω να με δει;Ειδατε τη ξενερωτη που ειμαι;μετα το βιντεακι της Δημητρας τι ρωταω η γυναικα,δεν παιζομαι ωρες ωρες

Mimitra τι τελειο βιντεακι τι καταπληκτική νύφη τι γλυκός γαμπρος! Το εβαλα και στο facebook θα το βαλω και στο επιτελους μαμα χι χι. πλακα κανω.

Συγκινήθηκα λαμπετε και οι δυο απο καλοσύνη και ευλογία αποκλειεται να μην κανετε παιδι, ο θεος τους καλους ανθρωπους τους δοκιμάζει περισσοτερο. ειδες εγω αλλα παντα στο τελος εχει πολλα δωρα για μας αρκει να υπομενουμε να πιστευουμε και να περιμένουμε!

Φιλια πολλα!

Μακάρι να βγεις αληθινή.

Το βίντεο ρε κορίτσια όποτε το βλέπω συγκινούμαι.

Δε θα μου περάσει ποτέ αυτό μάλλον! :wink:

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Kαλά μιλάμε είστε δυο κουκλιά.Το ίδιο τραγούδι δε έχω και εγώ σε ένα σημείο από το βίντεο του γάμου μου, μόνο τη μουσική όμως.

Το άλλο βίντεο εχει της Rihanna το te amo..

Αλλα αυτό δε το έχει βάλει στο ιντερνετ.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

α ρωτησω κατι ασχετο απο το ουλο μου ακομα κρεμεται το ραμα μηπως να παω να με δει;Ειδατε τη ξενερωτη που ειμαι;μετα το βιντεακι της Δημητρας τι ρωταω η γυναικα,δεν παιζομαι ωρες ωρες

Γεια σου ρε Ευμορφία! !

Γελάω ....:P

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Edw eimai koritsia mou ...

Labrinoula mou se akousa ola kai ksero oti auto pou egine mpori na simvi ala den mporo na to xeiristo distixos :( Mono me klamata ... Tha perasei ...

Anastasia mou, eipe o giatros oti den exei noima na taleporoume etsi afou etsi kai alios me farmaka vgazo arketa. Den mporo na to ziso auto mina para mina, den ginete. Tha iremiso 3 mines kai vlepoume pali.

O Zaxarias ... xmm ... Ksero oti an den me agapouse den tha kaname ola auta. Apla exei lathos tropo kai emena auto me stenaxori. Eimaste 4 xronia mazi, den katalavani oti den litourgo etsi ;;; Auto einai to thema mou ...

Kai autos mpike stin zoi mou otan hmoun sta patomata. 3 mines meta to thanato tis manas mou ... Me voithise poli tote ...

Nomizo oti otan giriso apo tin Servia tha eimai kalitera ...

I Anita pou einai ;;;

Yv7Sp2.png

Edw eimai koritsia mou ...

Labrinoula mou se akousa ola kai ksero oti auto pou egine mpori na simvi ala den mporo na to xeiristo distixos :( Mono me klamata ... Tha perasei ...

Anastasia mou, eipe o giatros oti den exei noima na taleporoume etsi afou etsi kai alios me farmaka vgazo arketa. Den mporo na to ziso auto mina para mina, den ginete. Tha iremiso 3 mines kai vlepoume pali.

O Zaxarias ... xmm ... Ksero oti an den me agapouse den tha kaname ola auta. Apla exei lathos tropo kai emena auto me stenaxori. Eimaste 4 xronia mazi, den katalavani oti den litourgo etsi ;;; Auto einai to thema mou ...

Kai autos mpike stin zoi mou otan hmoun sta patomata. 3 mines meta to thanato tis manas mou ... Me voithise poli tote ...

Nomizo oti otan giriso apo tin Servia tha eimai kalitera ...

I Anita pou einai ;;;

Κοριτσάκι μου όμορφο, ο φόβος δεν ειναι ντροπή ούτε κακο! Υπάρχει λογος που τον εχουμε και χάρη σ'αυτον εχει επιβιωσει και το ανθρωπινο ειδος. Νομίζω κοριτσάκι μου οτι ο φυσικός κύκλος τα έχει αυτά απλά σου έκατσε το πρώτο να μην ειναι καλό και η απογοήτευση ειναι λογική. Πάντως πράγματι αφού με τα φάρμακα βγάζεις αρκετά, δεν ειναι κακο που θέλεις να το προσπαθήσεις ετσι. Ασε που εχεις και την ευκαιρία να ξεκουράσεις και το σωμα σου αλλά και το μυαλό σου. Καλό ειναι θα σου χρειαστεί γιατί η εγκυμοσύνη ειναι απαιτητική. Θα δεις κοριτσακι μου οτι πριν το τέλος του χρόνου εσύ θα εισαι έγκυος. Όσο για τον άντρα σου προσπαθει κι αυτός μάλλον να μη δείξει το δικό του φόβο...αντιδρούν έτσι καμια φορά, το παιζουν ανετοι (και καλα μας εκανες ρεζίλι μπροστα στο γιατρο...μάλλον θα σε άκουσε και θα φοβήθηκε στο δεκαπλάσιο.!).

Οσο για τα κιλά που λες, ρε κορίτσι οταν λεμε οτι επηρεάζουν τα κιλά δεν μιλάμε για τα 5 παραπάνω που εχεις εσυ. Μιλαμε για τις καταστασεις παχυσαρκίας...ας μην λεμε τρέλες. Σου ειπα, οτι εγω οταν ειχα παει στον πρωτο γιατρο μου ειπε οτι πρέπει να παρω κιλα...δηλαδη τι άλλο θα ακουσω. Ελπιζω να εισαι λιγο καλυτερα. Εμεις είμαστε εδω και οχι μονο στον κυβερνοχώρο...αν θελεις να βγεις να ξεσκασεις ειμαστε ενα τηλεφωνημα μακρια.

kOZcp3.png

Μια φορα τολμησε ο αντρας μου να μου φερει λουλουδια,μολις τα ειδα λεω τι μαλακιες ειναι αυτα,αλλη φορα δεν μου ξαναεφερε

Εννοείς οτι δεν του τα έφερες στο κεφάλι? ??

Δεν τον έβαλες να τα φάει? ???

Δεν τον κοπαναγες με τη σκούπα μεχρι να πει "ελεος δεν θα το ξανακανω"???

Τς τς τς...

Γκρεμίζεται ο κόσμος που εχω χτίσει για σενα...

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Μια φορα τολμησε ο αντρας μου να μου φερει λουλουδια,μολις τα ειδα λεω τι μαλακιες ειναι αυτα,αλλη φορα δεν μου ξαναεφερε

Α ρε Μορφούλα μου.. δεν λέω ουτε κι εγω είμαι ρομαντικός τύπος αλλά αν φέρει κανενα λουλουδικό δεν θα πω και οχι..

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...