Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ΑΝΙΤΑΚΙ έχω και γω fb! Αν θες στείλε μου π.μ να σου πω! Αχ ναι ακόμη μια μέρα αγωνίας θα έχουμε για σένα! Δέν πειράζει φτάνει να πάνε όλα καλά! φφφφφφουουουουου η μπεμπεδόσκονη! και συ leutaki πάρε!!!

Lambrinipo μου να μου πεις και μενα ποιο καναλι και ποτε θα σε δείξει για να δω αν μπορώ να το βρω να σε δω! Αντε θα γίνεις και διάσημη! χιχιχιχι

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ μου έχεις και συ χασιμοτο? Διότι ρώταγα χθες την carousel. Έχει μια φίλη μου και ήθελα να τη βοηθήσω, αλλά δεν ξέρω τπτ για το θέμα. Επηρεάζει τη γονιμότητα? Και αν ναι τι αναλύσεις πρέπει να κάνει?

Οποια κοπέλα θέλει να δει μια typical κυπραία, :tongue:(σίγουρα εγώ δεν είμαι ξανθούλα!) να μου στείλει μηνυμα να της δώσω το ΦΒ μου!

χχχχ

christine μου

σου εστειλα πμ το ελαβες 'η το εστειλα αλλου?

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Διαφημίσεις

ΕΝΑ έχω να πω!

ΟΛΕΣ ΚΟΥΚΛΕΣ!!!!

Και κορμαρες!!! Πρέπει να μου ρίχνετε κανα κεφαλι στο υψος σίγουρα!

χιχιχιχιχιχι

ΑΝΙΤΑΚΙ εκει ειμαι πηγαινε στις φωτος μου και θα με δεις! Εγώ έχω, εσύ είσαι αυτή που μονο μια έχει χιχιχιχι! ΄Μία αλλά τρέλλα!!!! :tongue:

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

ΕΝΑ έχω να πω!

ΟΛΕΣ ΚΟΥΚΛΕΣ!!!!

Και κορμαρες!!! Πρέπει να μου ρίχνετε κανα κεφαλι στο υψος σίγουρα!

χιχιχιχιχιχι

ΑΝΙΤΑΚΙ εκει ειμαι πηγαινε στις φωτος μου και θα με δεις! Εγώ έχω, εσύ είσαι αυτή που μονο μια έχει χιχιχιχι! ΄Μία αλλά τρέλλα!!!! :tongue:

Ρε christine ξαναθύμησε μου πόσο χρονών είσαι γιατι εγώ βλέπω μια πιτσιρίκα που πάει σχολείο και όχι μια διδυμομανα...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Ρε christine ξαναθύμησε μου πόσο χρονών είσαι γιατι εγώ βλέπω μια πιτσιρίκα που πάει σχολείο και όχι μια διδυμομανα...

χαχαχαχαχαχα

Πρώτον σε ευχαριστώ για τα καλά σου σχόλια στο fb, δεν σου απάντησα εκει για να μην αρχίσουν κάποιοι περίεργοι να με ρωτούν που βρήκα ξαφνικά τόσες ΟΜΟΡΦΕΣ φιλες! χιχιχι

Ειμαι 34!!!!!!!! Its true! Mακάρι να μουν μια πιτσιρικα αλλά είμαι μια ωριμη γυναίκα πια. χαχαχαχα

Πάντως εσύ είσαι, κούκλα και ΚΟΡΜΑΡΑ! Είχε δίκιο η mimitra που μας τα έλεγε!:P χχχχχ

mlqnp3.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχα

Πρώτον σε ευχαριστώ για τα καλά σου σχόλια στο fb, δεν σου απάντησα εκει για να μην αρχίσουν κάποιοι περίεργοι να με ρωτούν που βρήκα ξαφνικά τόσες ΟΜΟΡΦΕΣ φιλες! χιχιχι

Ειμαι 34!!!!!!!! Its true! Mακάρι να μουν μια πιτσιρικα αλλά είμαι μια ωριμη γυναίκα πια. χαχαχαχα

Πάντως εσύ είσαι, κούκλα και ΚΟΡΜΑΡΑ! Είχε δίκιο η mimitra που μας τα έλεγε!:P χχχχχ

Καλά απίστευτω και μένα μου λένε οτι μικροφέρνω αλλά αυτο με σένα είναι απίστευτω...Εχω πάθει σοκ...Και η mimitra φαίνεται και αυτή σαν μικρό κορίτσάκι...Τι έγινε ρε κορίτσια τι πίνετε και σε μας δεν δίνεται?

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

χαχαχα είναι που είμαι λίγο μινιον... και ο αέρας της Κύπρου! (Λέμε τώρα)Δεν Τώρα της mimitras δεν ξέρω πιο είναι το μυστηκό της! Δεν λες πάλι καλα που μικροδίχνω τώρα, διότι μετά από κανα-2 χρόνια με τα διδυμάκια θα μου φανεί ο χρόνος διπλός! χιχιχιχι

Πάντως νομίζω πως καμιά δεν φαίνεται στην ηλικία της! Από τις φωτογραφίες που είδα όλες φαινεστε πιο μικρες! :D

mlqnp3.png

roubies

Πέρασα επιτροπή στη θεσσαλονίκη 31/01 άρα τα εχω πρόσφατα icon_smile.gif

Χρειάζεσαι:

1. Σαλπιγγογραφία 5ετίας άρα δε χρειαζεσαι άλλη
  2. Υπέρηχο πρόσφατο (τελευταιου εξαμήνου νομίζω, καλύτερα να πας να κάνεις έναν νέο) από τον γυναικολόγο σου με μια έκθεση που θα εξηγεί τι είδε στον υπέρηχο. Όχι κάτι σύνθετο.
  3. Ταυτότητα
  4. Βιβλιάριο υγείας θεωρημένο
  5. Αν είσαι πάνω από 39 πρόσφατες ορμονικές εξετάσεις FSH,E2,PRL 2ης - 6ης ημέρας κύκλου
  6. 2 σπερμοδιαγράμματα του συζύγου με διαφορά 3 μηνών, εμείς το ένα το κάναμε σε ανδρολογικό κέντρο που δεν έχει σύμβαση με το δημόσιο και το άλλο σε αλυσίδα διαγνωστικών κέντρων που έχουν σύμβαση με το δημόσιο για να έχουμε από όλα.

Οταν έχεις όλα τα παραπάνω πας στον ΕΟΠΥΥ της περιοχής σου, κλείνεις ραντεβού στον γυναικολόγο του τα δείχνεις, σου δίνει ένα παραπεμπτικό και σου γράφει κάτι στο βιβλιάριο.

Με το παραπεμπτικό αυτό και όλα τα παραπάνω περνάς επιτροπή, στην οποία καλό να είναι έχεις προνοήσει να κλείσεις νωρίς ραντεβού γιατί γίνεται πανικός από ότι κατάλαβα. icon_razz.gif

Η επιτροπή θα σου δώσει 2 γνωματεύσεις, 1 για την 1η προσπάθεια και 1 για τη 2η. Θα τις βγάλεις φωτοτυπίες.

Κάθε γνωμάτευση χρησιμεύει: το πρωτότυπο για να κάνεις τα χαρτιά σου μετα την προσπάθεια και να πάρεις το επίδομα των 300 ευρώ, 1 φωτοτυπία της κάθε γνωμάτευσης για να πάρεις τα φάρμακα από το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ και άλλη 1 φωτοτυπία κάθε γνωμάτευσης για να τη δώσεις στο κέντρο εξωσωματικής και να σου γράψουν τα φθηνά φάρμακα που θα πάρεις από το απλό φαρμακείο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Κοριτσια ΤΖΙΦΟΣ!!!!! :(:(:(

τεστ αρνητικο και πήγα εκανα χοριακή 1 ημέρα νωρίτερα.....8,6 ΠΑΛΙ! Και τη 2η φορά ηταν 8,5 και μετα επεσε 5,3 :(:(:(:(

Μου ειπαν για επαναληπτική αυριο που ηταν η κανονικη μερα αλλα ενταξει πόσο θα παει?

17????? :shock::shock::shock::shock::shock:

Δεν πειραζει κορίτσια μου...

Κάτι παραπάνω ξερει ο Θεός...Δεν ήρθε η σειρά μου φαίνεται...

Την υγεια μας να εχουμε και να ειναι οι ανθρωποι μας γεροι!

Απλα σιγουρα κάτι παίζει Ή η θρομβοφιλία ή τίποτα ΝΚ δε γινεται και τις 2 φορες το ίδιο πράγμα....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...