Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ΝΑΙ!!!

ΝΑ το κάνετε αυτο με το DVD!!!!

Βαζετε φωτο και μουσική και ειναι σαν videaki!!!

Το ειχε κανει και ο άντρας μου στο γάμο μας!

Μετά το γάμο μας, όταν μας εδωσε τα βίντεο ο φωτογράφος, ειχαμε πορωθει τοσο πολυ, που μαθαμε το πρόγραμμα Premiere, που κανουν μονταζ οι φωτογραφοι και φτιάχναμε μονοι μας βίντεο!

Απο διακοπές κλπ!

Εχω φτιάξει κι εγώ ενα!

Πως μπορώ να στο δείξω?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Μπράβο, βλέπω ανεβήκαμε ....

κουμπάρα, ρώτα και για Αθήνα, μα νομίζω πως εδώ σίγουρα θα έχει λιγότερη εκμετάλλευση.

Dadaki, ακόμα, που είσαι????? όλα καλά?

Ρε γμτ αυτή τη vodafone μόνο εγώ δεν την είδα????

Εμείς στο γάμο είχαμε παίξει:

Με ρωτάς εγώ για σένα τι θα έκανα,

αν θα το `σκαγα μια μέρα απʼ τη δουλειά,

αν θα το `σκαγα μια μέρα για να φύγουμε,

με τʼ αυτοκίνητο για κάπου στʼ άγνωστο.

αν θα άφηνα μια στάλα εγωισμού,

αν θα σʼ άφηνα ή αν πίσω σου θα έτρεχα,

ρωτάς αν θα `πεφτα για σένα στη φωτιά.

Εγώ για σένα, εγώ για σένα,

για σένα θα `πεφτα πιο κάτω απʼ τον καθένα.

Eγώ καρδιά μου, εγώ καρδιά μου,

εγώ θα σκότωνα για σένα τα όνειρά μου.

Μη ρωτήσεις τι κάνω για σένα, τι χάνω,

αν μπορώ να κοπώ, να καώ, να πεθάνω.

Mη ρωτήσεις τι δίνω για σένα, ψυχή μου,

μια στιγμή, μια βραδιά, μια ζωή, τη ζωή μου.

Το μωρό μου το είχε ζητήσει αυτό....

url]

..........................................

DADAKI moy....μη στεναχωριεσαι καλο μου! ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ!

Και γω θα φοβόμουν τη βελόνα και θα εκανα θεμα, και γω θα εκλαιγα αν δεν ήταν κανένα καλό..να ειμαστε ειλικρινεις

Ομως ειπαμε οτι ο φυσικος τα εχει αυτα. Μας το ειχε και η Λαμπρινούλα οτι καποιοι κύκλοι ειναι Off...

Και ο αντρας σου ειναι αδικος..αλλα δεν εχει σημασια αυτο τώρα!

Θελω να ηρεμήσεις και να σκεφτεις οτι την αλλη φορα θα εχεις το πιο ωραίο αυγουλακι!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ε ενταξει δεν εισαι ρομαντική μεν αλλα δινεις φιλια σε δημοσιο χωρο π.χ. οταν ειστε για ποτο...:cool::cool::cool:

Κάτι ειναι και αυτο. Ε Ζεττα??? :tongue::tongue:

Τι λες καλε τρελαθηκες;εγω δεν κανω τετοια και αυτα τα θεωρω μπλιαχ .γενικα τα φιλια τα θεωρω μπλιαχχχχ

Το ειχε κανει και ο άντρας μου στο γάμο μας!

Μετά το γάμο μας, όταν μας εδωσε τα βίντεο ο φωτογράφος, ειχαμε πορωθει τοσο πολυ, που μαθαμε το πρόγραμμα Premiere, που κανουν μονταζ οι φωτογραφοι και φτιάχναμε μονοι μας βίντεο!

Απο διακοπές κλπ!

Εχω φτιάξει κι εγώ ενα!

Πως μπορώ να στο δείξω?

Με email! ;) Ειναι μεγάλο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Koritsia mou kalhspera ...

Den exo kala nea ...

Pigame to proi kai dosame aima gia kariotipo. Tha paroume tin apantisi se ena mina. Paei auto ...

Pame sto Genesis. Eidi sto dromo exo ksekinisei kai tremo kai trelenome.

Mpenoume mesa, ola ok me vazoun sto hirourgeio. Pira kai to xapi pou mou eipe i Anastasia. Erxete o giatros kai ekei pou vlepo tin velona me pianei treli krisi panikou kai ksekinao na kleo san treli kai tou leo den mporo den mporo, den iparxei periptosi na to kano. Mou lei o giatros iremise koritsi mou den einai tipota, to exo kanei poles fores, min koitas tin velona, ala egw tipota. Me akouse kai o andras mou apekso. Xamos !!!

Telika mou kanei ligo methi kai ta pernei. 3, 2 kanonika kai 1 mikro. To proto to tsimpima to eniosa ligo, pragmatika den einai tipota, san ponoi periodou. Ekana skiniko xoris logo.

Perimenoume sto domatio kai den pernoun ton Zaxaria gia sperma. ekei katalava oti kati den paei kala. Anevenoume sto giatro kai mou lei: Distixos to ena einai kistiko - adeio xoris kitara kai to alo telios anomalo. To trito htan poli mikro kai episis adeio :-(

Klaaaamaaaaaaa .... Akoma kai tora kleooooooo. Malon kai egw tha kano emeto apo to klama.

220 eur mas xreosane ala otan piga na pliroso den plirosa tipota. Pire til o Mpath kai eipe na min mou xreosoun tipota.

Tora antisiliptika gia 3 mines na ksekourastoun i oothikes, na peraso tin epitropi kai pame pali apo tin arxi !!!

Kourastika pragmatika. Exo ola auta, exo kai ton andra mou na me xezei epeidi ekana ton Mpath rezili se oli tin kliniki, pos fteo epeidi kapnizo, epeidi exo kila parapano kai ta gnosta ... Tou eipe kai o Mpath na min mou milaei etsi kai oti den egine kai tipota kai oti me agapaei. Ti na pw !!!

Auta ....

Τι? Μα πως έγιναν ολα αυτα?

Μα τι σχέση έχει το τσιγάρο ρε παιδι μου?

Αχχχχ ρε γαμωτο. .

Ντάντα μου μην κλαις. .

Σε παρακαλώ. .

Μια δυσκολία είναι, θα περάσει και αυτό.

Ο μπαθ τι είπε?

Τι μπορεί να φταίει?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Μπράβο, βλέπω ανεβήκαμε ....

κουμπάρα, ρώτα και για Αθήνα, μα νομίζω πως εδώ σίγουρα θα έχει λιγότερη εκμετάλλευση.

Dadaki, ακόμα, που είσαι????? όλα καλά?

Ρε γμτ αυτή τη vodafone μόνο εγώ δεν την είδα????

Εμείς στο γάμο είχαμε παίξει:

αν θα το `σκαγα μια μέρα απʼ τη δουλειά,

αν θα το `σκαγα μια μέρα για να φύγουμε,

με τʼ αυτοκίνητο για κάπου στʼ άγνωστο.

αν θα άφηνα μια στάλα εγωισμού,

αν θα σʼ άφηνα ή αν πίσω σου θα έτρεχα,

ρωτάς αν θα `πεφτα για σένα στη φωτιά.

Εγώ για σένα, εγώ για σένα,

για σένα θα `πεφτα πιο κάτω απʼ τον καθένα.

Eγώ καρδιά μου, εγώ καρδιά μου,

εγώ θα σκότωνα για σένα τα όνειρά μου.

Μη ρωτήσεις τι κάνω για σένα, τι χάνω,

αν μπορώ να κοπώ, να καώ, να πεθάνω.

Mη ρωτήσεις τι δίνω για σένα, ψυχή μου,

μια στιγμή, μια βραδιά, μια ζωή, τη ζωή μου.

Το μωρό μου το είχε ζητήσει αυτό....

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Den exo kala nea ...

Pigame to proi kai dosame aima gia kariotipo. Tha paroume tin apantisi se ena mina. Paei auto ...

Mpenoume mesa, ola ok me vazoun sto hirourgeio. Pira kai to xapi pou mou eipe i Anastasia. Erxete o giatros kai ekei pou vlepo tin velona me pianei treli krisi panikou kai ksekinao na kleo san treli kai tou leo den mporo den mporo, den iparxei periptosi na to kano. Mou lei o giatros iremise koritsi mou den einai tipota, to exo kanei poles fores, min koitas tin velona, ala egw tipota. Me akouse kai o andras mou apekso. Xamos !!!

Telika mou kanei ligo methi kai ta pernei. 3, 2 kanonika kai 1 mikro. To proto to tsimpima to eniosa ligo, pragmatika den einai tipota, san ponoi periodou. Ekana skiniko xoris logo.

Perimenoume sto domatio kai den pernoun ton Zaxaria gia sperma. ekei katalava oti kati den paei kala. Anevenoume sto giatro kai mou lei: Distixos to ena einai kistiko - adeio xoris kitara kai to alo telios anomalo. To trito htan poli mikro kai episis adeio :-(

Klaaaamaaaaaaa .... Akoma kai tora kleooooooo. Malon kai egw tha kano emeto apo to klama.

220 eur mas xreosane ala otan piga na pliroso den plirosa tipota. Pire til o Mpath kai eipe na min mou xreosoun tipota.

Tora antisiliptika gia 3 mines na ksekourastoun i oothikes, na peraso tin epitropi kai pame pali apo tin arxi !!!

Kourastika pragmatika. Exo ola auta, exo kai ton andra mou na me xezei epeidi ekana ton Mpath rezili se oli tin kliniki, pos fteo epeidi kapnizo, epeidi exo kila parapano kai ta gnosta ... Tou eipe kai o Mpath na min mou milaei etsi kai oti den egine kai tipota kai oti me agapaei. Ti na pw !!!

Auta ....

Κοριτσάκι χάθηκε μια μάχη όχι ο πόλεμος, δυστυχώς τα έχουν αυτά οι φυσικοι, την επόμενη θα σου πρότεινα να κάνεις απόλυτα φυσικό χωρίς serpafar.Φοβήθηκες έ μικρούλι μου?...Τον αντρούλη σου άστον θα ηρεμήσει..μπορεί να είναι πιεσμένος...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Den exo kala nea ...

Auta ....

καρδιά μου ....

μην κλαις βρε ψυχούλα, μην στεναχωριέσαι.

Σίγουρα δεν είναι εύκολο, αλλά μην απελπίζεσαι.

Κοίτα να ξεκουραστείς και εσύ αυτούς τους 3 μήνες, να πάρεις δυνάμεις και μετά εφόσον περάσετε την επιτροπή, ξεκινάς πάλι με δύναμη και αισιοδοξία.

Μόνο μην κλαίς βρε μωρό μου.

Τον Ζαχαρία, άντε μην του πω τώρα τίποτα.

το ξανάπα, ΑΝΤΡΕΣ..., ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ

Να μου δώσεις το τηλ. του να του πω 2 φωνήεντα, που όλοι οι άντρες έχουν άποψη για όλα....

Όλες μας θα μπορούσαμε να φοβηθούμε και φυσικά δεν έγινε τίποτα. Το βασικότερο είναι να είμαστε γερές και όρθιες σε όλα τα εμπόδια.

Μην κλαις, εμείς σε αγαπάμε πολύ.

Φιλάκια

url]

καρδιά μου ....

μην κλαις βρε ψυχούλα, μην στεναχωριέσαι.

Σίγουρα δεν είναι εύκολο, αλλά μην απελπίζεσαι.

Κοίτα να ξεκουραστείς και εσύ αυτούς τους 3 μήνες, να πάρεις δυνάμεις και μετά εφόσον περάσετε την επιτροπή, ξεκινάς πάλι με δύναμη και αισιοδοξία.

Μόνο μην κλαίς βρε μωρό μου.

Τον Ζαχαρία, άντε μην του πω τώρα τίποτα.

το ξανάπα, ΑΝΤΡΕΣ..., ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ

Να μου δώσεις το τηλ. του να του πω 2 φωνήεντα, που όλοι οι άντρες έχουν άποψη για όλα....

Όλες μας θα μπορούσαμε να φοβηθούμε και φυσικά δεν έγινε τίποτα. Το βασικότερο είναι να είμαστε γερές και όρθιες σε όλα τα εμπόδια.

Μην κλαις, εμείς σε αγαπάμε πολύ.

Φιλάκια

Συμφωνω. .

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Α ρε Dadaki καθολου δεν ακουσες οτι σου ειπα τεσπα μην χαλιέσαι κι εμενα την πρωτη φορα κυστικό ήταν αφου το πήραμε και ειχα τρελλαθει απο την αγωνια αν ποναει και ειπα οκ δεν πονεσα ξαφνικα ακουω την εμβρυολογο --_οχι ρε γαμωτο δεν ειναι καλο και ερχεται μεσα να με παρηγορήσει εγω δεν αντεδρασα καθόλου απλα τους ειπα αν εχει ξανασυμβει και μου ειπαν ναι οκ ειναι στο προγραμμα, μετα εκλαψα αλλα ειπα οτι ειναι να γινει θα γίνει εγω το παλευω ως το τελος, τον επομενο μήνα ξαναπήγα πήρα ενα καλο, τον μεθεπόμενο ενα τσούφιο τον επόμενο ενα καλο κτλ. μου πήρε 7 μήνες για να παρω 4 καλα που εφεραν τον μικρουλη που εχω στην κοιλια μου. Στο ειχα πει οτι αν ειναι κυστικο μην απογοητευτεις... δεν καταλαβα ομως γιατι δεν ξαναπάς τον επομενο μήνα να πάρεις το ενα και μοναδικο χωρις καθόλου φαρμακα? εδω παλευουμε να πετύχουμε τα καλα ειναι δύσκολο το παιχνίδι του φυσικου και του αυγουλομαζεματος αλλα στο τελος εχει 65% πιθανοτητες αντι για 30%. Ηρεμησε σου λεω το χω δει 3 φορες το εργο με το κυστικό και παιδι εκανα!!!

Evmorfia θα τον ρωτήσω για τα δανεικα αλλα στο τελος θα αρχισει να μου ζηταει και πληρωμη για τις πληροφοριες. πλακα κανω, του το εχω θίξει το ζήτημα και μου ειχε πει οτι γενικα γίνεται μεγαλο εμποριο με τα δανεικα, πανε νεαρες κοπέλες συνήθως ξένες βουλγαρες κτλ και τις ντομπαρουν με δοσεις ωστε να κάνουν οσο το δυνατόν περισσοτερα εκει ομως παιζει και η μεγαλη απατη οτι τα πολλα δεν ειναι απαραίτητα και ολα καλα πρεπει να αποφασίσεις να καταψύξεις μονο τα καλήτερα και οι εμπορακοι γιατροι δεν το κανουν απο οτι καταλαβα. Ο δικος μου δεν ξερω αν περνει δανεικα κι απο που σιγουρα βρίσκει αλλα μαλλον τα ξεδιαλέγει για αυτο τον κραζουν οι περισσοτεροι εξωσωματικοι. τεσπα. Κουραγιο και θα δουμε. Τι σου ειπε η γιατρος σου μην την παρω κι αυτη την πολυασχολη μας εσκασε πια να μας μιλήσει ουφ.

Και ενα ευχαριστο μιας και η Αθηνα δεν πολυμπαινει η χοριακή της πήγε 1150 αρα το σιγουρεψαμε το μπεμπε, για αυτο τον γουσταρω το γιατρο μου στα δύσκολα φαινεται.

Τον Ζαχαρια σου ειπα να τον φερεις να κανει παρεα με τον δικο μου θα επηρεαστουν ωραια οι δυο τους.

Φιλια σε ολες!

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...