Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Και το 3 και αγαπημένο ήταν:

Αν είχα μόνο μια ευχή θα ήταν να σε ξαναδώ

Αν είχα μόνο μια στιγμή θα ήταν να `σουν εδώ

Αν είχα μόνο ένα φιλί σε σένα θα το έδινα

Αν είχα μόνο μια αφορμή τη θάλασσα σου θα έπινα

Αν είχα μόνο μια βουτιά στο κύμα σου πνιγόμουνα

Αν είχα μόνο μια ματιά μετά ας τυφλωνόμουνα

Αν είχα τρόπο ο τρελός φεγγάρι θα σε στόλιζα

Αν είχα του ουρανού το φως εσένανε θα φώτιζα

Μα έχω μονάχα μια καρδιά που έτσι ξέρει νʼ αγαπά

Έχω μονάχα μια ψυχή μες στο δικό σου το κορμί

Αν είχα μια αναπνοή εσένα θα ανέσταινα

και ύστερα ας πέθαινα

Αν είχα μόνο μια βραδιά για σένα θα ξενύχταγα

Αν είχα ένα όνειρο για σένα θα το φύλαγα

Αν είχα μόνο ένα λεπτό σε σένα θα το χάριζα

Αν είχα μόνο μια ζωή για σένα τη χαράμιζα

Μα έχω μονάχα μια καρδιά...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Λεω μηπως Θεσσαλονικη ειναι πιο μαζεμενα τα πραγματα.

Συμφωνώ...απλα ψαξτο καλά κοριτσάκι μου πρώτα...ρώτα και Αθήνα και βλέπεις!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Και το 3 και αγαπημένο ήταν:

Αν είχα μόνο μια ευχή θα ήταν να σε ξαναδώ

Αν είχα μόνο μια στιγμή θα ήταν να `σουν εδώ

Αν είχα μόνο ένα φιλί σε σένα θα το έδινα

Αν είχα μόνο μια αφορμή τη θάλασσα σου θα έπινα

Αν είχα μόνο μια βουτιά στο κύμα σου πνιγόμουνα

Αν είχα μόνο μια ματιά μετά ας τυφλωνόμουνα

Αν είχα τρόπο ο τρελός φεγγάρι θα σε στόλιζα

Αν είχα του ουρανού το φως εσένανε θα φώτιζα

Μα έχω μονάχα μια καρδιά που έτσι ξέρει νʼ αγαπά

Έχω μονάχα μια ψυχή μες στο δικό σου το κορμί

Αν είχα μια αναπνοή εσένα θα ανέσταινα

και ύστερα ας πέθαινα

Αν είχα μόνο μια βραδιά για σένα θα ξενύχταγα

Αν είχα ένα όνειρο για σένα θα το φύλαγα

Αν είχα μόνο ένα λεπτό σε σένα θα το χάριζα

Αν είχα μόνο μια ζωή για σένα τη χαράμιζα

Μα έχω μονάχα μια καρδιά...

Ρέμος βλέπω. .. μεγάλη λατρεία ε?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

ΑΧ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μου έφτιαξαν τη διάθεση τα τραγούδια!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Παντως κορίτσια το ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΙΛΙ (Πάριος - Ζήνα) ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

To 2o ήταν:

Λες ότι φοβάσαι να χαρείς

κάτι απʼ το δώρο της ζωής

πως θα στο κλέψουν μερικοί

μα δεν μπορούν γιατί...

Εμείς από τους πρόποδες της γης κατακτητές της κορυφής

με την σημαία μας ψηλά

Εμείς τι κι αν γεμίσαμε πληγές

βγήκαμε πάλι νικητές

γιʼ αυτό να μην φοβάσαι πια

Λες οι δράκοι των παραμυθιών

ξυπνούν στα χέρια αλλωνών

και να σε πιάσουν προσπαθούν

μα δεν μπορούν γιατί...

Εμείς από τους πρόποδες της γης κατακτητές της κορυφής

με την σημαία μας ψηλά

Εμείς τι κι αν γεμίσαμε πληγές

βγήκαμε πάλι νικητές

γιʼ αυτό να μην φοβάσαι πια

Αυτα τα τραγουδια τα γραφεις τωρα ή πατας κανενα κουμπι και γραφονται;γιατι πολυ γρηγορα τα γραφεις ,ξενερωτη ε;

Ρέμος βλέπω. .. μεγάλη λατρεία ε?

ΝΑΙ!!!

ΝΑ το κάνετε αυτο με το DVD!!!!

Βαζετε φωτο και μουσική και ειναι σαν videaki!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Αυτα τα τραγουδια τα γραφεις τωρα ή πατας κανενα κουμπι και γραφονται;γιατι πολυ γρηγορα τα γραφεις ,ξενερωτη ε;

χαχαχαχαχαχαχαχχααχ

ΑΧ βρε ΜΟΡΦΩ!! χιχιχχιχιχχι

Σου γράφω τελεια τραγούδια, σου δινω ιδεά για ρομαντικο DVD και συ....:tongue::tongue::tongue:

www.stixoi.info ;););) Απο εκεί παίρνω τους στιχους!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Οταν τη βλέπω συγκινούμαι πάρα πολύ. .

Ειναι τελεια διαφημιση! Τη σχολίαζα στον αντρα μου προχθες!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχαχαχχααχ

ΑΧ βρε ΜΟΡΦΩ!! χιχιχχιχιχχι

Σου γράφω τελεια τραγούδια, σου δινω ιδεά για ρομαντικο DVD και συ....:tongue::tongue::tongue:

www.stixoi.info ;););) Απο εκεί παίρνω τους στιχους!

ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΠΟΥ ΓΕΛΑΩ ΘΑ ΜΕ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΓΙΑ ΧΑΖΟ.ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΣΕ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΙΑΧ

ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΠΟΥ ΓΕΛΑΩ ΘΑ ΜΕ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΓΙΑ ΧΑΖΟ.ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΣΕ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΙΑΧ

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ε ενταξει δεν εισαι ρομαντική μεν αλλα δινεις φιλια σε δημοσιο χωρο π.χ. οταν ειστε για ποτο...:cool::cool::cool:

Κάτι ειναι και αυτο. Ε Ζεττα??? :tongue::tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Koritsia mou kalhspera ...

Den exo kala nea ...

Pigame to proi kai dosame aima gia kariotipo. Tha paroume tin apantisi se ena mina. Paei auto ...

Pame sto Genesis. Eidi sto dromo exo ksekinisei kai tremo kai trelenome.

Mpenoume mesa, ola ok me vazoun sto hirourgeio. Pira kai to xapi pou mou eipe i Anastasia. Erxete o giatros kai ekei pou vlepo tin velona me pianei treli krisi panikou kai ksekinao na kleo san treli kai tou leo den mporo den mporo, den iparxei periptosi na to kano. Mou lei o giatros iremise koritsi mou den einai tipota, to exo kanei poles fores, min koitas tin velona, ala egw tipota. Me akouse kai o andras mou apekso. Xamos !!!

Telika mou kanei ligo methi kai ta pernei. 3, 2 kanonika kai 1 mikro. To proto to tsimpima to eniosa ligo, pragmatika den einai tipota, san ponoi periodou. Ekana skiniko xoris logo.

Perimenoume sto domatio kai den pernoun ton Zaxaria gia sperma. ekei katalava oti kati den paei kala. Anevenoume sto giatro kai mou lei: Distixos to ena einai kistiko - adeio xoris kitara kai to alo telios anomalo. To trito htan poli mikro kai episis adeio :-(

Klaaaamaaaaaaa .... Akoma kai tora kleooooooo. Malon kai egw tha kano emeto apo to klama.

220 eur mas xreosane ala otan piga na pliroso den plirosa tipota. Pire til o Mpath kai eipe na min mou xreosoun tipota.

Tora antisiliptika gia 3 mines na ksekourastoun i oothikes, na peraso tin epitropi kai pame pali apo tin arxi !!!

Kourastika pragmatika. Exo ola auta, exo kai ton andra mou na me xezei epeidi ekana ton Mpath rezili se oli tin kliniki, pos fteo epeidi kapnizo, epeidi exo kila parapano kai ta gnosta ... Tou eipe kai o Mpath na min mou milaei etsi kai oti den egine kai tipota kai oti me agapaei. Ti na pw !!!

Auta ....

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...