Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ΓΙΟΥΠΙ ΓΙΟΥΠΙ !!!!!

ΜΠΡΑΒΟ

Θα έρθω να ρίχνω πυροτεχνήματα .....

Έτσι σε θέλω, γιατί εξάλλου έτσι είσαι ρε μωρό μου.

Θα κλάψουμε, μα θα πάμε παρακάτω.

Θα λυγίσουμε, μα θα σηκωθούμε.

Σε αγαπώ πολύ πολύ

Ματς μουτς

Κι εγω σ αγαπώ ζετακι μου..

Και σε ευχαριστώ.

Ολες σας ευχαριστώ φιλες μου.:cry:

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

KAi γω Δημητρουλα το παίζω ανετη και έτσι, οταν μου ρχεται στο μυαλό οτι ισως να μη γινει ποτε...σκέφτομαι αμέσως κάτι άλλο.Το πιστεύεις δε μπορω να σκεφτώ πάνω απο 2 λεπτα το ολο θεμα γιατι φρικάρω? :(

Ειμαι cool αλλά πιστεύω αν σκεφτω πάνω απο 2 λεπτά το ολο θεμα και με πιάσουν τα κλαμματα θα κλαιω για 2 μέρες χωρίς υπερβολή...

Όλες δηλαδή έχουμε τα πανω μας και τα κάτω μας..

Εγώ κορίτσια αν δε τα καταφέρουμε, θα κάνω το παν για να υιοθετήσουμε.

Τα πάντα θα κάνω.

Χθες έλεγα στη φίλη μου που έπιασε και τα δυο της παιδιά σε ενα μηνα, οτι θα υιοθετησω αν με αξιωσει ο θεός.

Και λέει Δήμητρα θα είναι ομως παιδι σου αυτο?

Και της λεω "θα ειναι πιο πολύ παιδί μου!"

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Mimitra δεν ξερεις τι κλαμα εχω ρίξει και ποσες φορες εχω λυγίσει φανταζεσαι μαλλον οπως και ολες, αλλα μετα το ξεσπασμα ελεγα δεν μπορει γιατι τι εχω κανει τοσο κακο και με καταράστηκε ο θεος και τσουπ ανακαλύπτα κι αλλο προβλημα κι αλλο χτυπημα αλλα τελικα τα καταφερα, εχεις το χρονο με το μερος σου και φυσικα δεν εχεις και τόοσο σοβαρο προβλημα εγω δεν ανησυχω πολύ για σενα ξερω οτι θα τα καταφέρετε, εννοειτε οτι οταν δεν νιωθεις ετοιμη να βρεθεις με τον ανδρα σου δεν θα το κάνεις δεν ειναι απαραίτητο. Σημερα παλι γνώρισα στον παιδικο κάτι παιδακια που ηρθε να τα παρει μια κυρια γυρω στα 50 της λεω εγω η ηλίθια τα εγγονακια σας? διδυμακια ε? οχι μου απανταει με υφος ειναι τα παιδια μου και τα εκανα στα 46 και μαλιστα ήταν τρίδυμα στην αρχη, μου επεσαν τα μούτρα κορίτσια εμοιαζε και μεγαλήτερη η γυναικα ταλαιπωρημένη, της ειπα συγγνωμη της ειπα οτι κι εγω εκανα εξωσωματική μήπως και το σωσω και ξερετε ποσες προσπάθειες ειχε κάνει παρακαλώ? μονο μια στα 46 και επιασε τρίδυμα αν θελει ο θεος ολα γίνονται και για μας θελει δεν μπορει.

Φιλια σε ολες

Dada μου που εισαι ανησυχω θα παρω τηλ τον Μπαθ....λο να ρωτήσω. αν δεν εμφανιστεις αμεσα εχω και το κινητό του ε!

;)

Μια φίλη μου μου έλεγε οτι μια φορά έκλαιγε 5 ωρες συνέχεια. .

Ως και εμετό εκανε απο το πολύ κλάμα.

Τελικά αξιώθηκε και εκανε δυο πανέμορφα κορίτσια! :-P

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Σαλονικα για που ελεγες να κανεις?

Α καλα και εσυ ξανθιά εισαι,ελεγα στο εμβρυολαμπ ή στο ιαεντρο στους Πραπες μου ειπε η γιατρος.Λαμπρινη μπορεις να με βοηθησεις σε αυτο;να ρωτησεις τον γιατρο σου τι παιζεται με τις δοτριες και γενικα γυρω απο αυτο το θεμα;

Όλες δηλαδή έχουμε τα πανω μας και τα κάτω μας..

Εγώ κορίτσια αν δε τα καταφέρουμε, θα κάνω το παν για να υιοθετήσουμε.

Τα πάντα θα κάνω.

Χθες έλεγα στη φίλη μου που έπιασε και τα δυο της παιδιά σε ενα μηνα, οτι θα υιοθετησω αν με αξιωσει ο θεός.

Και λέει Δήμητρα θα είναι ομως παιδι σου αυτο?

Και της λεω "θα ειναι πιο πολύ παιδί μου!"

Και γω πιστεύω οτι ειναι δικο σου παιδί....ειτε υιοθετήσεις, είτε παρεις δανεικά ωάρια, δανεικο σπέρμα ή παρένθετη μητέρα...

Απλα δε νιώθω ετοιμη ακομα για υιοθεσία...με δυσκολευει η ιδέα...δε θα έπρεπε όμως...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Το βραδάκι που θα έχω χρόνο θα σας γράψω την ιστορία μου πριν γνωρίσω τον άντρα μου, ήμουν μόνιμα στα πατώματα...από τότε που τον γνώρισα ο ήλιος μπήκε στην ζωή μου και δεν θα τον άλλαζα ούτε με 10 παιδιά.Ήταν το σημείο που είπα για μένα το κλάμα ΤΕΛΟΣ.;););)

Κι εγω νιώθω το ίδιο για τον αντρουλη μου..

Ακριβώς αυτό.

Οτι μπήκε ο ήλιος στη ζωή μου.

Με άλλαξε σαν άνθρωπο ρε παιδι μου!

Με έκανε καλύτερη και ευτυχισμένη!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Μια φίλη μου μου έλεγε οτι μια φορά έκλαιγε 5 ωρες συνέχεια. .

Ως και εμετό εκανε απο το πολύ κλάμα.

Τελικά αξιώθηκε και εκανε δυο πανέμορφα κορίτσια! :-P

.......................................................

Σου είπα...

μπορεί να ειμαι τρελή τραγουδιάρα :tongue: αν αν το αφησω όμως να με καταβάλει και αρχισω να κλαιω πιστευω δε θα μπορώ να σταματήσω...

Ετσι προτιμω να τραγουδάω! :tongue::tongue::cool::cool: ΑΚΟΥΣ ΜΟΡΦΩ???? :tongue::tongue::tongue::tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Α καλα και εσυ ξανθιά εισαι,ελεγα στο εμβρυολαμπ ή στο ιαεντρο στους Πραπες μου ειπε η γιατρος.Λαμπρινη μπορεις να με βοηθησεις σε αυτο;να ρωτησεις τον γιατρο σου τι παιζεται με τις δοτριες και γενικα γυρω απο αυτο το θεμα;

Το είπες...εχεις δίκιο....:oops::oops::oops::oops:

Λοιπον λεω να το ψάξεις λίγο γιατι τα φραγκα ειναι πολλά και δεν μαζεύονται ευκολα.

Να πεις τη Λαμπρινούλα να ρωτήσει, να κατεβειτε και Αθήνα να το δειτε και μετα αποφασίζεις! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Και γω πιστεύω οτι ειναι δικο σου παιδί....ειτε υιοθετήσεις, είτε παρεις δανεικά ωάρια, δανεικο σπέρμα ή παρένθετη μητέρα...

Απλα δε νιώθω ετοιμη ακομα για υιοθεσία...με δυσκολευει η ιδέα...δε θα έπρεπε όμως...

Εγώ είμαι υπερ-άνετη σε αυτό το θέμα.

Πραγματικά.

Το θεωρώ απόλυτα παιδί σου το υιοθετημένο παιδί.

Ίσως θες χρόνο..

Ισως εγώ νιώθω άνετη επειδή ξέρω μια κοπέλα που υιοθέτησε.

Και το έχω δεχθεί ως πολύ πολύ φυσικό να συμβεί σε ενα ζευγάρι που δε μπορεί να κανει δικα του.

Το εχω απομυθοποιησει κατάλαβες?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

.......................................................

Σου είπα...

μπορεί να ειμαι τρελή τραγουδιάρα :tongue: αν αν το αφησω όμως να με καταβάλει και αρχισω να κλαιω πιστευω δε θα μπορώ να σταματήσω...

Ετσι προτιμω να τραγουδάω! :tongue::tongue::cool::cool: ΑΚΟΥΣ ΜΟΡΦΩ???? :tongue::tongue::tongue::tongue:

Τραγουδα τοτε μανίτσα μου!

Μέχρι να βραχνιασεις!:-P

Οχι κλάματα.

Πότε! :cry:

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Κι εγω νιώθω το ίδιο για τον αντρουλη μου..

Ακριβώς αυτό.

Οτι μπήκε ο ήλιος στη ζωή μου.

Με άλλαξε σαν άνθρωπο ρε παιδι μου!

Με έκανε καλύτερη και ευτυχισμένη!

Και γω τι ίδιο...:oops::oops::oops:

Γνώρισα τον αντρα μου σε πολύ κρίσιμη καμπη της ζωής μου..Και αυτος το ίδιο!

Τα μαύρα τα σκυλιά θα με είχαν φάει :P αν δεν ειχα αυτόν!!!

Αχ το μωρό μου!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Το είπες...εχεις δίκιο....:oops::oops::oops::oops:

Λοιπον λεω να το ψάξεις λίγο γιατι τα φραγκα ειναι πολλά και δεν μαζεύονται ευκολα.

Να πεις τη Λαμπρινούλα να ρωτήσει, να κατεβειτε και Αθήνα να το δειτε και μετα αποφασίζεις! ;)

Λεω μηπως Θεσσαλονικη ειναι πιο μαζεμενα τα πραγματα.

Όταν κάναμε τον πολιτικο με το μωρό μου εφτιαξα ενα DVD χρησιμοποιώντας φωτογραφιες μας από τα 2,5 χρονια που ειμασταν μαζί και μουσικη υποκρουση...

Ειχα βάλει 3 τραγουδια που ειναι τα αγαπημένα μου!

Το 1 ειναι:

ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΙΛΙ

Στίχοι:

Γιάννης Πάριος

Μουσική:

Γιάννης Πάριος

1.Γιάννης Πάριος & Πέγκυ Ζήνα

Ζήνα

Κόκκινο φιλί, κόκκινο κρασί

χάθηκα μαζί σου χάθηκες και εσύ.

Πάριος

Κόκκινες φωνές μοιάζουν εκδρομές

πάνω στο κορμί σου οι διαδρομές.

Refrain:

Και εγώ μαγεύομαι και σʼ ερωτεύομαι

και παγιδεύομαι μέσα στο φως.

Είσαι μια όαση σʼ αυτή την κόλαση

κι είσαι ο πόνος μου ο πιο γλυκός.

Πάριος

Κόκκινο φιλί κόβει σαν γυαλί

μες στα δυο σου μάτια η ανατολή.

Ζήνα

Κόκκινες στιγμές λέξεις μυστικές

κόβουνε τα χάδια τις αναπνοές.

Refrain:

Και εγώ μαγεύομαι και σʼ ερωτεύομαι

και παγιδεύομαι μέσα στο φως.

Είσαι μια όαση σʼ αυτή την κόλαση

κι είσαι ο πόνος μου ο πιο γλυκός.

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

To 2o ήταν:

Λες ότι φοβάσαι να χαρείς

κάτι απʼ το δώρο της ζωής

πως θα στο κλέψουν μερικοί

μα δεν μπορούν γιατί...

Εμείς από τους πρόποδες της γης κατακτητές της κορυφής

με την σημαία μας ψηλά

Εμείς τι κι αν γεμίσαμε πληγές

βγήκαμε πάλι νικητές

γιʼ αυτό να μην φοβάσαι πια

Λες οι δράκοι των παραμυθιών

ξυπνούν στα χέρια αλλωνών

και να σε πιάσουν προσπαθούν

μα δεν μπορούν γιατί...

Εμείς από τους πρόποδες της γης κατακτητές της κορυφής

με την σημαία μας ψηλά

Εμείς τι κι αν γεμίσαμε πληγές

βγήκαμε πάλι νικητές

γιʼ αυτό να μην φοβάσαι πια

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...