Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Ξέρεις τι παθαίνω?

Λέω "ολα καλα θα πανε, θα τα καταφέρουμε μπλα μπλα μπλα"...

Είμαι αισιόδοξη, το παλεύω κάνω ρανω....

Αλλα είναι ολα ψέματα. Όλα.

Δε το πιστεύω οτι θα κάνουμε ποτέ παιδί.

Δε το νιώθω να έρχεται σε εμάς αυτή η στιγμη.

Έτσι θα μείνουμε. Μόνοι.

μπουμπού μου εσύ .....

τα ίδια λέω και εγώ κι όταν μένω ΜΟΝΗ κλαίω.

και μετά το λέω σε εσάς.

Μην τον επιφορτίζεις βρε μωρό με απαισιοδοξία, να είσαι δυνατή.

Οτι έχεις εδώ σε εμάς που σε αγαπάμε και σε νιώθουμε.

καμιά δεν θα μείνει μόνη. Τ' ακούς? εεε?

και σταμάτα να αρνείσαι, μην κλείνεις μόνη σου την πόρτα.

Αυτή η πόρτα πρέπει να είναι πάντα ανοιχτή.

ΑΑΑΑΑ και που είσαι, το καλοκαιράκι που θα είσαι εγκυούλα θα δεις εσύ μετα, που κλαις ..... δεν θα μπορώ ρε γμτ να σε δείρω τότε, άσε να σε μαλώσω τώρα.....

Λοιπόν τέλος, that's it.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ....

και εν δυνάμη μανούλες....

ANITAKI

leuta

Christine29

mimitra

ANASTASIA

evmorfia

Kale

ΛΙΝ

Harry

Pepsi

Zetta

Roubies

DADA

RIKA79 ήδη μανούλα, σε λίγο θα φέρει αδερφάκι

Ζamponelaki

Kelly

ALEX.G

Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ....

και λείαν συντόμως μανούλες

Lambrinipo

Pink hat

Christine1012

και αυτές που εξαφανίστηκαν να ξέρουν οτι απο εδώ και πέρα θα τηρούμε απουσιολόγιο, οπότε να δηλώσουν σύντομα την παρουσία τους γιατί μας λείπουν Ο Λ Ε Σ ΚΑΙ ΤΙς ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΆΛΙ ΚΟΝΤΆ ΜΑς.

Ελπίζω να μην ξέχασα καμία, αν ξέχασα κάποια ζητώ συγνώμη προκαταβολίκα και ας σημειώσει το όνομα της.

url]

Διαφημίσεις

:cry: Δεν ξέρω τι εχω πάθει. .:cry:

Από χθες το μεσημέρι που είχα στο μυαλό μου οτι ΕΙΜΑΙ ΣΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ, εχω πάθει τρομερή άρνηση.

Δε θέλω να προσπαθήσω ρε παιδι μου.

Δε μπορώ να μπω πάλι σε αυτη τη διαδικασία.

Αρνούμαι.

εντάξει σε καταλαβαίνω τι εννοείς....

Κάνε σεξ λοιπόν χωρίς να σκέφτεσαι ότι είσαι στις γόνιμες..σταμάτα να μετράς τις μέρες και μην κρατάς ημερολόγιο της περιόδου... σκέψου όμως και σκέψου καλά ο άνθρωπος σου τι φταίει να τον αρνήσε?Δηλάδη το σεξ υπάρχει μόνο για την αναπαραγωγή?Αυτός ο έρμος πως θα αισθάνεται όταν εσύ πετάγεσαι και φευγεις τρεχοντας από το κρεβάτι και κλεινεσαι στην τουαλέτα και κλαίς?

Θα σου πω εγώ πως αισθάνεται "το μωρό μου δεν με ποθεί πια.Το σεξ μαζί μου δεν την αναστατώνει".

Θα χαλάσουμε δηλαδή τις σχέσεις μας για ποιό λόγο?Για κάτι που δεν είχαμε ποτέ....

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Γεια σου κορίτσι μου και καλως ήρθες. .

Εγω συνήθως είμαι απο αυτές που δίνουν κουράγιο.

Και είμαι αισιόδοξη.

Τωρα δεν ξερω τι εχω πάθει.

Λες να με έχει πειράξει η δίαιτα στον εγκέφαλο? :confused:

Πάντως είμαι πολύ down..

Δε θέλω καν να κάνουμε προσπάθεια.

Απαπα... δε θα κάνω τίποτα σήμερα.

Αποχή. ..:cry:

Δηλαδη εγω που δεν υπαρχει περιπτωση να μεινω απο μονη μου δεν πρεπει να..... θα το πω στον αντρα μου για να πηδηχτει απο το παραθυρο,

μπουμπού μου εσύ .....

τα ίδια λέω και εγώ κι όταν μένω ΜΟΝΗ κλαίω.

και μετά το λέω σε εσάς.

Μην τον επιφορτίζεις βρε μωρό με απαισιοδοξία, να είσαι δυνατή.

Οτι έχεις εδώ σε εμάς που σε αγαπάμε και σε νιώθουμε.

καμιά δεν θα μείνει μόνη. Τ' ακούς? εεε?

και σταμάτα να αρνείσαι, μην κλείνεις μόνη σου την πόρτα.

Αυτή η πόρτα πρέπει να είναι πάντα ανοιχτή.

ΑΑΑΑΑ και που είσαι, το καλοκαιράκι που θα είσαι εγκυούλα θα δεις εσύ μετα, που κλαις ..... δεν θα μπορώ ρε γμτ να σε δείρω τότε, άσε να σε μαλώσω τώρα.....

Λοιπόν τέλος, that's it.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ....

και εν δυνάμη μανούλες....

ANITAKI

leuta

Christine29

mimitra

ANASTASIA

evmorfia

Kale

ΛΙΝ

Harry

Pepsi

Zetta

Roubies

DADA

RIKA79 ήδη μανούλα, σε λίγο θα φέρει αδερφάκι

Ζamponelaki

Kelly

ALEX.G

Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ....

και λείαν συντόμως μανούλες

Lambrinipo

Pink hat

Christine1012

και αυτές που εξαφανίστηκαν να ξέρουν οτι απο εδώ και πέρα θα τηρούμε απουσιολόγιο, οπότε να δηλώσουν σύντομα την παρουσία τους γιατί μας λείπουν Ο Λ Ε Σ ΚΑΙ ΤΙς ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΆΛΙ ΚΟΝΤΆ ΜΑς.

Ελπίζω να μην ξέχασα καμία, αν ξέχασα κάποια ζητώ συγνώμη προκαταβολίκα και ας σημειώσει το όνομα της.

Με συγκίνησες πολύ. .. :cry::cry:

Αχ θεε μου παει η μάσκαρα. ..:cry:

Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.

Το ξέρω οτι εχω εσάς και σε εσας μπορώ να στηρίζομαι.

Το έχετε αποδείξει εξάλλου πόσο καλες είστε. :cry:

Εντάξει λοιπόν!

Το βράδυ έχουμε γούτσου γούτσου!

Κι ας μην γίνει τίποτα!

Δεν πειράζει!

Την άλλη φορά!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

:cry: Δεν ξέρω τι εχω πάθει. .:cry:

Από χθες το μεσημέρι που είχα στο μυαλό μου οτι ΕΙΜΑΙ ΣΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ, εχω πάθει τρομερή άρνηση.

Δε θέλω να προσπαθήσω ρε παιδι μου.

Δε μπορώ να μπω πάλι σε αυτη τη διαδικασία.

Αρνούμαι.

KAi γω Δημητρουλα το παίζω ανετη και έτσι, οταν μου ρχεται στο μυαλό οτι ισως να μη γινει ποτε...σκέφτομαι αμέσως κάτι άλλο.Το πιστεύεις δε μπορω να σκεφτώ πάνω απο 2 λεπτα το ολο θεμα γιατι φρικάρω? :(

Ειμαι cool αλλά πιστεύω αν σκεφτω πάνω απο 2 λεπτά το ολο θεμα και με πιάσουν τα κλαμματα θα κλαιω για 2 μέρες χωρίς υπερβολή...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Mimitra δεν ξερεις τι κλαμα εχω ρίξει και ποσες φορες εχω λυγίσει φανταζεσαι μαλλον οπως και ολες, αλλα μετα το ξεσπασμα ελεγα δεν μπορει γιατι τι εχω κανει τοσο κακο και με καταράστηκε ο θεος και τσουπ ανακαλύπτα κι αλλο προβλημα κι αλλο χτυπημα αλλα τελικα τα καταφερα, εχεις το χρονο με το μερος σου και φυσικα δεν εχεις και τόοσο σοβαρο προβλημα εγω δεν ανησυχω πολύ για σενα ξερω οτι θα τα καταφέρετε, εννοειτε οτι οταν δεν νιωθεις ετοιμη να βρεθεις με τον ανδρα σου δεν θα το κάνεις δεν ειναι απαραίτητο. Σημερα παλι γνώρισα στον παιδικο κάτι παιδακια που ηρθε να τα παρει μια κυρια γυρω στα 50 της λεω εγω η ηλίθια τα εγγονακια σας? διδυμακια ε? οχι μου απανταει με υφος ειναι τα παιδια μου και τα εκανα στα 46 και μαλιστα ήταν τρίδυμα στην αρχη, μου επεσαν τα μούτρα κορίτσια εμοιαζε και μεγαλήτερη η γυναικα ταλαιπωρημένη, της ειπα συγγνωμη της ειπα οτι κι εγω εκανα εξωσωματική μήπως και το σωσω και ξερετε ποσες προσπάθειες ειχε κάνει παρακαλώ? μονο μια στα 46 και επιασε τρίδυμα αν θελει ο θεος ολα γίνονται και για μας θελει δεν μπορει.

Φιλια σε ολες

Dada μου που εισαι ανησυχω θα παρω τηλ τον Μπαθ....λο να ρωτήσω. αν δεν εμφανιστεις αμεσα εχω και το κινητό του ε!

;)

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Εγω ρε κορίτσια παλι εχω μπερδευτεί τι να κάνω να παω και στην Αθήνα ή να κανω εδω προσπάθεια;οεο και ξανα οεο.Φοβάμαι μήπως στην Αθήνα γινεται πιο εμποριο με τις δότριες,κατι σαν βιομηχανια

Εντάξει λοιπόν!

Κι ας μην γίνει τίποτα!

Δεν πειράζει!

Την άλλη φορά!

ΓΙΟΥΠΙ ΓΙΟΥΠΙ !!!!!

ΜΠΡΑΒΟ

Θα έρθω να ρίχνω πυροτεχνήματα .....

Έτσι σε θέλω, γιατί εξάλλου έτσι είσαι ρε μωρό μου.

Θα κλάψουμε, μα θα πάμε παρακάτω.

Θα λυγίσουμε, μα θα σηκωθούμε.

Σε αγαπώ πολύ πολύ

Ματς μουτς

url]

Κάνε σεξ λοιπόν χωρίς να σκέφτεσαι ότι είσαι στις γόνιμες..σταμάτα να μετράς τις μέρες και μην κρατάς ημερολόγιο της περιόδου... σκέψου όμως και σκέψου καλά ο άνθρωπος σου τι φταίει να τον αρνήσε?Δηλάδη το σεξ υπάρχει μόνο για την αναπαραγωγή?Αυτός ο έρμος πως θα αισθάνεται όταν εσύ πετάγεσαι και φευγεις τρεχοντας από το κρεβάτι και κλεινεσαι στην τουαλέτα και κλαίς?

Θα σου πω εγώ πως αισθάνεται "το μωρό μου δεν με ποθεί πια.Το σεξ μαζί μου δεν την αναστατώνει".

Θα χαλάσουμε δηλαδή τις σχέσεις μας για ποιό λόγο?Για κάτι που δεν είχαμε ποτέ....

'Εχεις δίκιο....εγω γι αυτο δεν πήρα τεστάκια ωορρηξιας..με επηρέαζαν παρα πολύ....Δε θελω να χαλάσει η σχεση μου με τον ανθρωπο μου για κανέναν..ουτε για το υποψήφιο παιδάκι μας..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εντάξει λοιπόν!

Κι ας μην γίνει τίποτα!

Δεν πειράζει!

Την άλλη φορά!

Πως δεν θα γίνει τίποτα?Θα γίνει το πιο σημαντικό...θα κάνεις έρωτα με τον άντρα και θα γουστάρεις και εσύ και αυτός...λίγο είναι?

I81rp3.png

Εγω ρε κορίτσια παλι εχω μπερδευτεί τι να κάνω να παω και στην Αθήνα ή να κανω εδω προσπάθεια;οεο και ξανα οεο.Φοβάμαι μήπως στην Αθήνα γινεται πιο εμποριο με τις δότριες,κατι σαν βιομηχανια

Σαλονικα για που ελεγες να κανεις?

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Ναι ήταν άσχημο αυτό που εκανα.

Του ζήτησα και συγνωμη μετά.

Ρε Αναστασία πιο καλά περάσαμε την προηγούμενη εβδομάδα που ήξερα οτι δεν υπάρχει περίπτωση, παρα χθες που ειχα στο μυαλό μου τις γόνιμες!

Αει στο καλό πια!

Εκείνος καμία σχέση, μια χαρά ηταν.

Εγώ μεσα στην πίεση. ...

Θα το σταματήσω πια να το σκέφτομαι. .

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Το βραδάκι που θα έχω χρόνο θα σας γράψω την ιστορία μου πριν γνωρίσω τον άντρα μου, ήμουν μόνιμα στα πατώματα...από τότε που τον γνώρισα ο ήλιος μπήκε στην ζωή μου και δεν θα τον άλλαζα ούτε με 10 παιδιά.Ήταν το σημείο που είπα για μένα το κλάμα ΤΕΛΟΣ.;););)

I81rp3.png

Πως δεν θα γίνει τίποτα?Θα γίνει το πιο σημαντικό...θα κάνεις έρωτα με τον άντρα και θα γουστάρεις και εσύ και αυτός...λίγο είναι?

Καθολου λίγο δεν είναι. ..

Το πιο σημαντικό είναι.

Δεν ξέρω.

Ειχα γινει χάλια χθες.

Λες να φταίει η διαφήμιση της Vodafone?

Πολύ συγκινητική ρε κορίτσια.

Το ζευγάρι που φιλιεται απο μικροι μεχρι γέροι. .

Πω πω όποτε τη βλέπω σκέπτομαι εμένα και το μανάρι. ...:cry:

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...