Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Xristina96 είπε:

Να προσθέσω επίσης ότι τα ciclacur δεν τα παίρνουμε στην διέγερση αλλά στην προετοιμασία του ενδομητρίου για εμβρυομεταφορά. Ciclacur είναι και αντισυλληπτικά αν πάρεις και τα καφέ. Οιστρογόνα είναι. Οιστρογόνα περνούμε και για άλλους λόγους, πχ για να μαλακώσουν τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης. Ή σε περίπτωση που για κάποιο λόγω μιωθουν και δεν έχει κύκλο. Αντισυλληπτικά περνούμε είτε για προφύλαξη, κάποιοι τα δίνουν για να φύγουν κύστες , για την ακμή και γενικότερα την ομαλή λειτουργία των ορμονών. Οπως λες και εσύ, το τι τρώμε μόνο από αυτό μπορούμε να πάθουμε 10000 δύο. Αντιωβιωσεις, εμβόλια, αναψυκτικά, τα τσιγάρα, το καυσαέριο… ουυυυυυ και λίστα συνεχίζεται. Πλέον μετά από τόσα χρόνια που κάνουμε εξωσωματική, τα φάρμακα είναι πολύ ποιο ασφαλές από ότι ήταν το 80 που έπαιρναν για μήνες φάρμακα για να πετύχουν την διέγερση που πετυχενοθμε εμείς πλέον. 1-2 εβδομάδες.

εμενα η μαστολόγος μου που έχω κάτι στο αριστερό στήθος, μου έχει πει ότι η εξωσωματική δεν θα μου κάνει τίποτα, οι ορμόνες πλέον που περνούμε είναι πολύ λίγες για να προκαλέσουν κάτι. Την εγκυμοσύνη φοβάται. Και τώρα αναμένω το ραντεβού μου μαζί της. 

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

πρίν από 21 λεπτά , little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

Koula - mares

kale

Recommended Posts

http://www.pandasecurity.com/homeusers/downloads/

Κατάβασε το

Panda Cloud Antivirus

Το εχω και στο σπίτι και στο γραφειο και ειναι οκ!

Θα μπορούσα να σου στειλω και κανενα πιο δυνατο σε σπασμένο εγω χρησιμοποιούσ συνέχεια..αλλα τετοια δε θελω να στελνω σε φιλες γιατι καμια φορά μπορει να εχεις προβλημα στον ΗΥ (οχι σοβαρα) αλλα δε θα μπορεις να τα λύσεις μόνη σου

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Οχι ρε γαμωτο δεν με πηρε ακομα,θα παρει αλλα θα με σκασει πρωτα

Οταν σε πάρει να μας πεις αμεσως!

Ρωτα την και για την lh ρε μανάρι. .

Να μας φύγει η απορία του γιατι δε στην εβαλε να την κάνεις.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Αν μετα το σημερινο ρίγος ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΣΩ ΠΥΡΕΤΟ τοτε κορίτσια τα ΝΚ μου ειναι τοσα υψηλα :( που χαιρετάνε τη Σεληνη...

Ε ναι...δε κολλησα ιωση στην πρωινη δουλεια που ειμαι με κοσμο...δεν κολλησα στην απογευματινη δουλεια που ειμαι με κοσμο...αντε να πω τυχαιο...

Αν ομως και τώρα δεν αρρωστήσω....ειμαι για ΤΣΙΛΙ άμεσα!

ΔΗΜΗΤΡΑ ευχαριστω κοπέλα μου!

ΜΟΡΦΩ η γιατρος μου αλλαξε γραφειο...απο κεντρο πήγε Καλαμαρια...ναι σε εκεινο το γωνιακό Ανδριανουπόλεως...αλλα δεν ξέρω αν ειναι με αλλον γιατρο μαζί...θα δω την Τετάρτη και θα σου πω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Αν μετα το σημερινο ρίγος ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΣΩ ΠΥΡΕΤΟ τοτε κορίτσια τα ΝΚ μου ειναι τοσα υψηλα :( που χαιρετάνε τη Σεληνη...

Ε ναι...δε κολλησα ιωση στην πρωινη δουλεια που ειμαι με κοσμο...δεν κολλησα στην απογευματινη δουλεια που ειμαι με κοσμο...αντε να πω τυχαιο...

Αν ομως και τώρα δεν αρρωστήσω....ειμαι για ΤΣΙΛΙ άμεσα!

ΔΗΜΗΤΡΑ ευχαριστω κοπέλα μου!

ΜΟΡΦΩ η γιατρος μου αλλαξε γραφειο...απο κεντρο πήγε Καλαμαρια...ναι σε εκεινο το γωνιακό Ανδριανουπόλεως...αλλα δεν ξέρω αν ειναι με αλλον γιατρο μαζί...θα δω την Τετάρτη και θα σου πω...

Σε εκεινο το κτηριο ειναι αυτη που παω,σε εκεινο το κτηριο ηταν εκεινος που μου εκανε την εξωσω

Σε εκεινο το κτηριο ειναι αυτη που παω,σε εκεινο το κτηριο ηταν εκεινος που μου εκανε την εξωσω

Και στο κτίριο μαζί πατριωτάκι! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Την πηρα τηλ και μου λεει δεν μπορω τωρα να μιλησω θα σε παρω εγω μην αγχωνεσαι,θα με σκασει ρε μαμωτο

Ωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!αντε να δουμε....

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Καλημέρα κοριτσάκια μου,τι κάνετε?

pepsi μου καλή επιτυχία με τις εξετάσεις σου.Να πάνε όλα καλά και να μας ενημερώσεις.

leuta μου περαστικούλια σου.Είμαι και εγώ κρυωμένη.Σινάχι,βήχα κλπ.Μα καιρός είναι αυτός?Κρίμα για την Πανάθα.Και εγώ στεναχωρήθηκα.Για πες μου τώρα εσύ που τα ξέρεις καλύτερα από μένα.Τώρα θα ξαναπαίξουμε?Κάποιος πρέπει να φτάσει στις 3 νίκες έτσι δεν είναι ή κάνω λάθος?

Λαμπρινούλα μου χαίρομαι που ο αντρούλης σου κατάλαβε το λάθος του.Μωρέ είναι και αυτός πιεσμένος,όπως όλοι μας άλλωστε.Με ήρεμη κουβεντούλα και καλή διάθεση,όλα φτιάχνουν.Όσο για μένα απλά αγαπάω τα παιδιά και θέλω να προοδεύουν και προσπαθώ να γίνομαι και εγώ καλύτερη.Μην νομίζεις κάνω και εγώ λάθη,αλλά προσπαθώ να μαθαίνω από αυτά,να μην τα επαναλαμβάνω και κυρίως προσπαθώ να με νιώθουν τα παιδία σύμμαχο στη δύσκολη προσπάθειά τους στο δρόμο της μάθησης.

Dadaki περιμένουμε νεάκια σου!!!

Ανιτάκι καλή επιτυχία σήμερα με τον γιατρό!!!

Εγώ συμφωνώ για Θησείο!!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου,τι κάνετε?

pepsi μου καλή επιτυχία με τις εξετάσεις σου.Να πάνε όλα καλά και να μας ενημερώσεις.

leuta μου περαστικούλια σου.Είμαι και εγώ κρυωμένη.Σινάχι,βήχα κλπ.Μα καιρός είναι αυτός?Κρίμα για την Πανάθα.Και εγώ στεναχωρήθηκα.Για πες μου τώρα εσύ που τα ξέρεις καλύτερα από μένα.Τώρα θα ξαναπαίξουμε?Κάποιος πρέπει να φτάσει στις 3 νίκες έτσι δεν είναι ή κάνω λάθος?

Λαμπρινούλα μου χαίρομαι που ο αντρούλης σου κατάλαβε το λάθος του.Μωρέ είναι και αυτός πιεσμένος,όπως όλοι μας άλλωστε.Με ήρεμη κουβεντούλα και καλή διάθεση,όλα φτιάχνουν.Όσο για μένα απλά αγαπάω τα παιδιά και θέλω να προοδεύουν και προσπαθώ να γίνομαι και εγώ καλύτερη.Μην νομίζεις κάνω και εγώ λάθη,αλλά προσπαθώ να μαθαίνω από αυτά,να μην τα επαναλαμβάνω και κυρίως προσπαθώ να με νιώθουν τα παιδία σύμμαχο στη δύσκολη προσπάθειά τους στο δρόμο της μάθησης.

Dadaki περιμένουμε νεάκια σου!!!

Ανιτάκι καλή επιτυχία σήμερα με τον γιατρό!!!

Εγώ συμφωνώ για Θησείο!!!

Ναι θα ξαναπαίξουμε την τετάρτη στην Βαρκελώνη....οποιος νικήσει παει στο Final Four!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Ναι θα ξαναπαίξουμε την τετάρτη στην Βαρκελώνη....οποιος νικήσει παει στο Final Four!

Ντέρμπι δηλαδή. ...

Λες να πάρετε μέσα στη Βαρκελώνη την πρόκριση-οεο??

Δε θα είναι η πρώτη φορά βέβαια. .

Η πολλοστή θα έλεγα. .:P

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...