Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Κρυώνω...εχω ριγος....τα χερια μου ειναι παγωμένα...πως θα περάσει το 8ώρο? Και εχει και πολλά εγγρφα και τηλέφωνα...:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Κρυώνω...εχω ριγος....τα χερια μου ειναι παγωμένα...πως θα περάσει το 8ώρο? Και εχει και πολλά εγγρφα και τηλέφωνα...:(

μαζί γράφαμε....

γιατί ρε μωρό? την άρπαξες?

πάρε μια αναρρωτική, πάνε σπιτάκι σου .....

url]

μαρη τρελοσερραία εδώ είσαι?????

κι ουτε ένα καλημέρα ?????????????

σνιφ σνιφ......:cry:

Ax ZETTOΥΛΑ μου μη με παρεξηγεις...ειμαι χαλια...

Εχθες εσπασα το πιστολάκι μου (ΑΤΣΟΥΜΠΑΛΗ ΜΙΑ ΖΩΗ) και βαρεθηκα να παω στην αδερφη μου που μενει απο πανω να παρω το δικό της :oops::oops::oops: ήμουν και σκατα λογω του ματς, δεν ειχα διάθεση με αποτελεσμα να κοιμηθω με βρεγμενα μαλλιά....:(:(:(

Δε θελω να παρω αναρρωτική εχει πολλή δουλειά σήμερα, δουλευω και το απογευμα...βλέπω στο εξοχικο να ειμαι σκατα το σκ και το μωρο να με κραζει...θα μου πει "Στο πα εγω οτι θα αρρωστήσεις" :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Και λόγω του κρύου που νιώθω και του ρίγους θα σας τραγουδήσω το εξής ωραίο άσμα :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::

Πάλι νομίζω ότι άναψες το φως

πάλι νομίζω ότι χτύπησε η πόρτα

πάλι να σκέφτομαι εσένανε αρχίζω

έφυγες πια ή μήοως έτσι το νομίζω

Πάλι νομίζω ότι ζήλεψες ξανά

πάλι νομίζω πως θυμώνεις δίχως λόγο

πάλι από λάθος μου τις μέρες μου μαυρίζω

έφυγες πια ή μήπως έτσι το νομίζω

Φυσάει πολύ απʼ το σπασμένο μου το τζάμι

φυσάει πολύ και μπαίνει κρύος ο βοριάς

και η ζωή πολύ μικρή τι να σου κάνει

που είναι σαν την πρόκα στην παλάμη της καρδιάς

Φυσάει πολύ απʼ το σπασμένο μου το τζάμι

φυσάει πολύ και μπαίνει κρύος ο βοριάς

κι η μοναξιά με πνίγει πάει να με τρελάνει

ματώνει σαν την πρόκα την παλάμη της καρδιάς

Πάλι νομίζω ότι σʼ έχω αγκαλιά

πάλι νομίζω πως στα χείλη σε φιλάω

θέλω απόψε να σκεφτώ πως σε κερδίζω

έφυγες πια ή μήπως έτσι το νομίζω

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσαρες μου!

Αννιτακι μου τι καλα που πήρες ευχαριστα αποτελεσματα. Πήρες Dvd? αρα δεν υπάρχει ουσιαστικος λόγος που δεν κολλανε τα μωρακια μας περα του ενδομητρίου. θα δουμε τι θα μας πει κι ο δικος μου σήμερα. Στις 7 παρα σε περιμένω στο ιατρείο ε?

Leuta μου περαστικα και κουραγιο μα καλα κι εσυ δεν επερνες ενα πιστολακι απο ενα γειτονα, θα σου χαριζα εγω αν εμενες κοντα εχω παρει καμια 10αρια απο την babyliss τοτε που δουλευα στην αντιπροσωπεια κι ολο χαρίζω.

Mimitra καταλαβαινεις απολυτα γιατι του συμβαινει αυτο κι εχεις δικιο αλλα εχθες ήταν πολύ πιο ευγενικός σαν να ειχε καταλάβει κι ο ιδιος αφου μου ειπε και συγγνωμη κι του εξηγησα οτι με ενδιαφερει η σχεση μας για αυτο το σχολιαζω θελω να εχουμε ευτυχια και θετική ενεργεια στο σπίτι μας, δεν μα λείπει τίποτα εχουμε υγεια, το παιδακι μας το μικρο που ερχεται δεν χρωσταμε οι γονεις μας βοηθανε εχουμε κι ενα μισθο νομίζω ειναι αχαριστια να γκρινιαζουμε. τεσπα του περναει σιγα σιγα.

Roubies κουραζεσαι γλυκουλα μου με τη δουλεια αλλα φαινεται οτι το αγαπας πολύ πρεπει να εισαι απο τις καθηγήτριες που πειθουν τα παιδια να διαβάσουν και να προσπαθήσουν οσο μπορουν, σπανιο ειδος μπραβο σου.

Dadaki μου σε λίγο θα μας γραψεις και θα λες μα καλα αυτο ήταν μονο? ευχομαι ολα να πανε καλα και να μην πονεσεις καθόλου εξαλλου εχεις κι ωραιο θεαμα να ξεχνιεσαι οχι σαν κι εμενα που ειχα το χοντρουλη χι χι. Καλη γονιμοποιηση και με το καλο.

Εγω ειμαι καλα θα βαψω τα μαλλια μου επιτελους με φυτική της Apivita ελπιζω το χρωμα να βγει ξανθο κι οχι πρασινο λογο φυτικής.

Πολλα φιλια σε ολες.

Α και η μικρή ειναι μια χαρα ευτυχως που για μια ακόμη φορα δεν ακουσα τους γιατρους να δωσω αντιβίωση.

ΦΙΛΙΑ η συναντηση τελικα θΗΣΕΙΟ?

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Τα ΝΚ θα τα κανω σε βιοϊατρικη τελικα.

Απλα προκυψανε και άλλες εξετασεις. Εχω χαμηλη την Β12 και μου ειπανε οτι παιζει και αυτη ρολο στην υπογονιμοτητα και ψαχνω και για αυτα τωρα.

Τα ΝΚ θα τα κανω σε βιοϊατρικη τελικα.

Απλα προκυψανε και άλλες εξετασεις. Εχω χαμηλη την Β12 και μου ειπανε οτι παιζει και αυτη ρολο στην υπογονιμοτητα και ψαχνω και για αυτα τωρα.

Καλημέρα κορίτσι μου!!

Για τη Β12 το felicine προτείνουν οι γιατροί.

Εγώ που εχω και στιγμα το παίρνω καθε μερα εδω και πολύ καιρο.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Καλημέρα κορίτσια! Dada μου δεν σου ειπα εχτες καλη επιτυχία και με βαση αυτα που διαβασα μπορεί αυτη τη στιγμή να εισαι ξαπλωμενη στην υπέροχη γυναικολογική καρεκλα ( ποτε δεν θα καταφερω να νιωσω ανετα εκει.. Θεωρω ότι η γυναικολογική εξεταση ειναι η πλεόν εξεφτελιστικη... ) και να νιωθεις τα τσιμπηματακια. Αντε περιμενω νεα σου.

Ο μικρος μου εμενα δεν εχει μεν πυρετο αλλα βηχει σαν λιμενεργατης και εχει καταρροη. Δεν καθεται με τιποτα να του καθαρισω τη μυτη (ορος συν το καταπλητικό εργαλειο για απομακρυνση της μυξας!) και ειναι αστα να πανε. Ασε που οτι πινει τα βγαζει αμεσως λογω του βηχα και ο κακομόιρης δεν μπορει να πιει γαλα και λυσσαει της πεινας. Αχ... εχω αγχωθει πολυ

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Αρρωστη αρρωστη αλλα΄ροδάνι παει η γλώσσα σου

Για να ξεχνάω το χάλι μου...:tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Εγω οταν ειμαι άρρωστη δεν θέλω να μιλάω ουτε να τραγουδάω,αλλα αμα η γυναίκα ειναι γλωσσού.........περαστικούλια

Ευχαριστω πατριωτάκι...

Αρχισε να πονάει και ο λαιμός μου...κριμα...δε θα μπορω να μιλάω πολύ πλεον..:tongue: όσο για τα τραγούδια...θα τα αφησω απο βδομάδα.

Εχθες το πρωι τι ωραια εδω στη δουλεια τραγουδουσα μεσα στο καμαρι υμνους της ΠΑΝΑΘΑ...σημερα ειμαι σαν κακορίζικο...:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Leuta στο λαπτοπ μου βγαίνει ενα μνμ που λέει οτι λήγει η ασφάλεια που εχω για τουσ ιους μου γράφει αμεση αγορα.Να την κάνω την αγορα;και πόσο κοστίζει

Οχι βεβαια να μην αγοράσεις!

Εγω μονο σπασμένα εχω...θα σου πω ποιο να κατεβασεις δωρεάν!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...