Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Dadaki δεν ποναει ειπαμε θα το εκανα εγω τοσες φορες αν ποναγε? σε σκεφτομαι για αυτο μπήκα μην αγχωνεσαι καλη επιτυχια αυριο. Εμενα να σκεφτεσαι και θα δεις σε 2 δευτερολεπτα θα τα εχει παρει. Ελα ζουζου μου ολα καλα. Φιλακια

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Διαφημίσεις

Dadaki δεν ποναει ειπαμε θα το εκανα εγω τοσες φορες αν ποναγε? σε σκεφτομαι για αυτο μπήκα μην αγχωνεσαι καλη επιτυχια αυριο. Εμενα να σκεφτεσαι και θα δεις σε 2 δευτερολεπτα θα τα εχει παρει. Ελα ζουζου μου ολα καλα. Φιλακια

Agaph se euxaristw para poluuuu !!!!

Ola kala tha pane, prepei na eimai positive !!!!

Yv7Sp2.png

Ετσι λέγονται...είναι πολύ ισχυρα παυσίπονα.

Πολύ καλό κομμωτή έχω και εγώ στην αθήνα, με είχε φτιάξει και νύφη και μαλλί και μακιγιάζ, ο άνθρωπος δεν παίζεται, μπες στο facebook να δεις δουλειά του earthangel love είναι το όνομα που θα ψάξεις.

Agaph den to vrisko ...:(

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

labrinibo μου... Καλό μου παιδι. ...

Διαβάζοντας το μήνυμα σου, κατέληξα στο συμπέρασμα οτι μάλλον ο άντρας σου νιώθει πίεση για όλα οσα περιεγραψες.

Συγκρίνω λίγο αυτά που έγραψες με τα οσα πρόσφατα συζήτησα με το μανάρι.

Το μανάρι λοιπόν, μετά την κηδεια του πατέρα του, άρχισε να παίζει έναν διαφορετικό ρόλο.

Άρχισε να ανησυχεί για τη μαμα του, να παίρνει συνεχώς το μικρότερο αδελφό του τηλέφωνο, άρχισε να ψαχνεται με τις τράπεζες να δει τι μας συμφέρει να κάνουμε με τα οικονομικά μας....

Πράγματα που ως χθες, δε τα σκεπτοταν.

Συγκρίνω λίγο την κατάσταση και (απο τα λίγα που διαβασα για τη ζωη σας), θεωρώ οτι απλά πιέζεται επειδή τωρα εκείνος ειναι η "σκεπή" της οικογένειας.

Και δεν εννοώ μόνο της δικης σας, αλλα και της μαμας και της ανύπαντρης αδελφής του.

Εχει πάρει το ρόλο του πατέρα του και αυτό τον γεμίζει ευθύνες.

Είναι και η έλλειψη του πατέρα του...

Ενας φίλος μου είπε οτι οσο περνάει ο καιρός απο το θάνατο του γονιού, η έλλειψη μεγαλώνει, δεν μικραίνει.

Οσο για το οτι οταν ειστε με κοσμο ειναι με κέφια, θεωρώ οτι ξεχνιέται με την παρέα. Απλά αυτό.

Οχι οτι δεν περνάει καλά μαζι σου, προς θεού.

Αυτά...

Μη σκέπτεσαι αρνητικά.

Σκέψου το μικρό σου φασολακι και ηρεμησε.

Ολα καλα. .

X8R8p2.png

uHpXp2.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΜΟΥ..!!!!!!!!!!!!!

ΕΚΑΝΑ 2 ΩΡΕΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΣΑΣ...!!!!!!!!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ..!!!!

ΠΗΓΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ LOCUS ΚΙ ΕΔΩΣΑ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΚΑΡΥΟΤΥΠΟ ΚΑΙ ΝΚ ΚΥΤΤΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΙΣΗ..!!!!

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΠΗΓΑΝ, Η ΜΗΤΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ....ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΙΚΛΑΚΟΥΡ ΓΙΑ 9 ΜΕΡΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΤΗΝ 15η ΜΕΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ..!!!!

DADAKI MOY, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ...ΑΦΟΥ Η ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΛΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ...ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ..!!!!

ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΠΑΙΔΙ...ΘΑ "ΜΑΣΗΣΕΙΣ" ΑΠΟ 2 ΤΣΙΜΠΙΜΑΤΑΚΙΑ..???

ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΤΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΤΟΥΣ...!!!!!!!!

ΕΓΩ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΔΩ, ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ...!!!!!!!!!

ΣΤΕΛΝΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ-ΓΛΥΚΑ ΦΙΛΑΚΙΑ..!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

ΠΗΓΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ LOCUS ΚΙ ΕΔΩΣΑ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΚΑΡΥΟΤΥΠΟ ΚΑΙ ΝΚ ΚΥΤΤΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΙΣΗ..!!!!

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΠΗΓΑΝ, Η ΜΗΤΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ....ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΙΚΛΑΚΟΥΡ ΓΙΑ 9 ΜΕΡΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΤΗΝ 15η ΜΕΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ..!!!!

DADAKI MOY, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ...ΑΦΟΥ Η ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΛΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ...ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ..!!!!

ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΤΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΤΟΥΣ...!!!!!!!!

ΕΓΩ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΔΩ, ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ...!!!!!!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ ΚΟΥΚΛΊΤΣΑ ΜΟΥ!

Είναι πολύ σημαντικό να ειναι ενταξει αυτή η εξέταση.

Θα πρέπει να ηρεμησες πολύ τωρα.

Ο Γ@#^@τος στην έκανε?

Μιλήσατε γενικότερα για το πως/πότε θα προχωρήσετε?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Ωραία τα νεάκια σου μπουμπού...τελικά θα ξαναπροσπαθήσεις άμεσα?

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Poli orea ta nea sou Anitaki mou !!! Mpravooooo ...

Se euxaristw poli gia tis euxes sou .. Prepei na to antekso avrio. Einai kai elafroxeris o giatroulis mou kai elpizo oti ola kala tha pane ...

Tha kaneis amesos tin triti sou prospathia ;;;

Yv7Sp2.png

Καλησπέρα κορίτσια και από εμένα.Κλασσικά βραδινή και μέχρι να διαβάσω τα σεντόνια σας πέρασε η ώρα.

Ανιτάκι μου μπράβο,πολύ ευχάριστα τα νέα σου!!!!Πήρες DVD?Τελικά πως θα προχωρήσεις τώρα?Όλο ερωτήσεις είμαι η ρουφιάνα!!!

Κουμπάρα της Dada σου δηλώνουμε ότι και εμείς αγαπάμε την κουμπαρούλα σου πολύ!!!!Είναι όντως φοβερό παιδί!!!Να μπαίνεις να μας κάνεις και εσύ παρέα.

Dadaki μου αύριο είναι μεγάλη μέρα!!!!Όλα θα πάνε καλά γλυκειά μου!!!!Θα σε σκεφτόμαστε και θα περιμένουμε τα νεάκια σου!!!!Σ'αγαπώ πολύ!!!Και παρεπιπτόντως μια χαρά είναι καλέ το μαλλάκι σου!!!Ωραιότατο και πολύ ωραίο χρώμα,πολύ γλυκό!!!

Αχ Βόρειές μου τρελάρες μου εσείς!!!!Μας φτιάχνετε την μέρα!!!!

Λαμπρινούλα μου είσαι τόσο μεγάλη καρδιά που μόνο καλά πράγματα πρέπει να σου συμβαίνουν!Με ήρεμη κουβεντούλα όλα θα πάνε καλά!Εσύ κοριτσάρα μου μεγάλωνεις ένα υπέροχο πλάσμα και ετοιμάζεσαι για ένα δεύτερο.Υπάρχει πιο σημαντική και ταυτόχρονα δύσκολη δουλειά από αυτήν?Ας έρθει με το καλό το μωράκι σου και όταν ξεπεταχτεί λίγο ψάχνεις ξανά και για δουλειά.Ελπίζω πως τα πράγματα θα φτιάξουν και λίγο,δεν λέω θαύματα,αλλά θέλω να ελπίζω ότι δεν θα ζούμε πάντα έτσι.Θέλω να βλέπω τα πράγματα από την αισιόδοξη πλευρά τους.

Δημητρούλα μου εδώ είμαι καμάρι μου,αλλά σήμερα είχα μάθημα και το πρωί,οπότε δεν μπορούσα να μπω.Άσε που έχω και τρελή δουλειά στο σπίτι(διορθώματα κλπ.)και τα έχω παίξει.Δεν πειράζει όμως.Τα παιδάκια μου να είναι καλά και να προοδεύουν και χαλάλι όλα.Και εγώ ΠΑΟ είμαι,πιο παλιά ασχολιόμουν και εγώ πιο πολύ.Τώρα τελευταία τα έχω ψιλοπαρατήσει,αλλά στεναχωρήθηκα για την ΑΕΚ.Είναι μεγάλο και ιστορικό σωματείο και είναι κρίμα να έχει τέτοια κατάληξη.Anyway.

Αναστασάκι μου,Ρικάκι μου,όλα καλά?

Σας τρέλανα με την πολυλογία μου,αλλά δεν σας προλαβαίνω!!!!

Poli orea ta nea sou Anitaki mou !!! Mpravooooo ...

Se euxaristw poli gia tis euxes sou .. Prepei na to antekso avrio. Einai kai elafroxeris o giatroulis mou kai elpizo oti ola kala tha pane ...

Tha kaneis amesos tin triti sou prospathia ;;;

Dadaki μου εδώ είσαι κούκλα μου????Τι ώρα θα πάς αύριο???Πότε θα έχουμε νεάκια σου????Όλα καλά θα πάνε ψυχή μου!!!Μην φοβάσαι τίποτα,όλες θα είμαστε με τον νου μας μαζί σου!!!

Ανιτακι μπράβο ζουζούνα μου πολύ ευχάριστα νέα. Αντε να συνεχίσεις με ένα άγχος λιγότερο κσι όλα θα πάνε καλά αυτή τη φορά.

Dadaki καλή επιτυχία αύριο. Όλα θα πάνε καλά, θα σε σκέφτομαι κσι θα σου στέλνω τη θετική μου ενέργεια. Θα περιμένουμε τα νέα σου με αγωνία.

Φιλάκια σε όλες.

url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...