Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Αχ τι θα εκανα χωρις εσας ειμαστε φοβερη παρεα και πραγματικα ειναι τόσο καλο που γνωριστηκαμε, μου ειπατε τοσα πραγματα σήμερα που πραγματικα με συγκινήσατε ουτε η αδερφη μου δεν θα με συμβουλευε ετσι σας ευχαριστω και παλι΄

Roubies ωραια η μεθοδος του γραψίματος θα του αφήσω ενα ραβασακι αυριο που θα εχει ξεθυμανει το θεμα, αλλα τον ειδα ήδη λίγο προβληματισμένο τώρα που ήρθε σαν να ηθελε να απολογηθει μου ειπε ρε αγαπη εχω και εγω τα ψυχολογικα μου ανησυχω και για τη δουλεια γιατι λενε οτ ι θα διωξουν 15000 δημόσιους και για αυτο δεν εχω κεφια. Αλλα τα ειπαμε καπως.

Η Αννιτα που ειναι μακαρι να πήγαν ολα καλα.

Dadaki μου αυριο ετοιμασου μεγάλη μέρα εφτασε!

Rika εχεις δικιο ειμαι και δυναμική και επειδη εχω μαθει απο τα 18 να στηριζομαι στα ποδια μου τωρα δεν εχω που να εκδηλωσω το δυναμισμό μου και φερομαι σαν τρελλη ωρες ωρες.

Marath σε ευχαριστω εισαι πολύ γλυκεια η κωλοανεργεια οντως κανει ζημια και μαλιστα ψυχολογική σε μενα αλλα εχω σπουδαιοτερα πραγματα τωρα να κανω. Εσεις ολα καλα προχωρατε?

Evmorfia ενημερωσε μας για τα αποτελεσματα της γιατρου. Καλη επιτυχια παντως οτι κι αν σου πει εσυ εισαι ηδη προετοιμασμενη και μπραβο σου γιατι θελει ψυχραιμια το θεμα θα δεις θα γινεις μανουλα το παλευεις και θα συμβει. Απο μενα εχεις πολλα φιλια και οτι χρειαστεις ειμαι εδω.

Kουμπαρα της Dada εχεις μια φοβερη κουμπαρα να χαιρεσαι το αγορακι σου και να μας γραφεις οποτε θες. την εχουμε καταλαβει την Dada ειναι φοβερη μοναδική και ευαισθητη για αυτο την αγαπαμε.

Anastasia σε ευχαριστω για ολα εισαι και εσυ καταπληκτική οπως ολες εδω, πειτε βρε μερος εγω αν εχει μετρο ερχομαι οπου να ναι θελετε κεντρο θησειο οπως το καναμε την προηγουμενη κυριακή ήταν ωραια ή κι αλλου πειτε σημεια! που να εχουν καφετεριες ομως κι ευκολη προσβαση με μετρο .

Φιλια πολλα

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Αχ τι θα εκανα χωρις εσας ειμαστε φοβερη παρεα και πραγματικα ειναι τόσο καλο που γνωριστηκαμε, μου ειπατε τοσα πραγματα σήμερα που πραγματικα με συγκινήσατε ουτε η αδερφη μου δεν θα με συμβουλευε ετσι σας ευχαριστω και παλι΄

Roubies ωραια η μεθοδος του γραψίματος θα του αφήσω ενα ραβασακι αυριο που θα εχει ξεθυμανει το θεμα, αλλα τον ειδα ήδη λίγο προβληματισμένο τώρα που ήρθε σαν να ηθελε να απολογηθει μου ειπε ρε αγαπη εχω και εγω τα ψυχολογικα μου ανησυχω και για τη δουλεια γιατι λενε οτ ι θα διωξουν 15000 δημόσιους και για αυτο δεν εχω κεφια. Αλλα τα ειπαμε καπως.

Rika εχεις δικιο ειμαι και δυναμική και επειδη εχω μαθει απο τα 18 να στηριζομαι στα ποδια μου τωρα δεν εχω που να εκδηλωσω το δυναμισμό μου και φερομαι σαν τρελλη ωρες ωρες.

Marath σε ευχαριστω εισαι πολύ γλυκεια η κωλοανεργεια οντως κανει ζημια και μαλιστα ψυχολογική σε μενα αλλα εχω σπουδαιοτερα πραγματα τωρα να κανω. Εσεις ολα καλα προχωρατε?

Evmorfia ενημερωσε μας για τα αποτελεσματα της γιατρου. Καλη επιτυχια παντως οτι κι αν σου πει εσυ εισαι ηδη προετοιμασμενη και μπραβο σου γιατι θελει ψυχραιμια το θεμα θα δεις θα γινεις μανουλα το παλευεις και θα συμβει. Απο μενα εχεις πολλα φιλια και οτι χρειαστεις ειμαι εδω.

Kουμπαρα της Dada εχεις μια φοβερη κουμπαρα να χαιρεσαι το αγορακι σου και να μας γραφεις οποτε θες. την εχουμε καταλαβει την Dada ειναι φοβερη μοναδική και ευαισθητη για αυτο την αγαπαμε.

Anastasia σε ευχαριστω για ολα εισαι και εσυ καταπληκτική οπως ολες εδω, πειτε βρε μερος εγω αν εχει μετρο ερχομαι οπου να ναι θελετε κεντρο θησειο οπως το καναμε την προηγουμενη κυριακή ήταν ωραια ή κι αλλου πειτε σημεια! που να εχουν καφετεριες ομως κι ευκολη προσβαση με μετρο .

Φιλια πολλα

Ax Panagitsa mou apo tora me epiase panikos !!!!!!!!!!!!!!!

Yv7Sp2.png

Μια χαρά Αναστασία μου... Εσύ? Ο Εκτοράκος καλά?

Σήμερα δεν είχε κέφια και με ανυσήχισε, αλλά μάλλον θα είχε και αυτός τα δικά του σκυλίσια πρόβλήματα...δεν τον επαιξα και δυο μέρες επειδή είχα δουλειές και μάλλον μου κάνει μούτρα.;)

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Φιλια πολλα

Λαμπρινούλα το αποφάσησα θα πάμε θησείο.

I81rp3.png

Ok μπέμπα θα περιμένω με αγωνία τα νέα σου.Απ'οτι έχω καταλάβει εσύ η Leuta και η Ζετα πάτε στην ίδια γιατρό.
Ξανθο εισαι κοριτσι μου;

χαχαχα πολύ γέλασα....

Αναστασάκι είσαι άπαιχτη ....

και συ μαρή κουμπάρα γιατι το αποπαίρνεις το κοριτσάκι μας? Την καταμπερδέψαμε οι τρελές οι Βόρειες .....

Λοιπόν Αναστασάκι, η Ευμορφία και εγώ είχαμε τον ίδιο γυναικολόγο, ο οποίος μας σύστησε τον εξωσωματικό που πήγε η Ευμορφία ενώ εγώ πήγα αλλού, η Ευμορφία τον άλλαξε αυτόν τον γυναικολόγο και πήγε σε μια γυναίκα, εγώ δεν ξέρω ακόμα αν θα αλλάξω ...

Η Εφούλα πάει σε γυναίκα εξωσωματικό, καμία σχέση όμως με εμάς, η γυναικολόγος της είναι Σέρρες. Με την Εφούλα πήγαμε στον ίδιο ανοσολόγο. ... και η νέα γιατρός της Ευμορφίας της σύστησε το κέντρο που πήγα εγώ για εξωσω και άλλο ένα που δεν έχει πάει καμία μας.....

Ελπίζω να ξεμπέρδεψα το κουβάρι .....

χαχαχα σας τρελανάμε ρε γμτ .... :D:D:D

μιλάμε γέλασα με την ψυχή μου .....

Αναστασάκι μου, πολύ σε αγαπώ.

ααααα και παρεπιπτόντως υπάρχει μια γαλλική ταινία που λέγεται "Είναι τρελοί αυτοί οι Βόρειοι", αν δεν την έχετε δει, δείτε την .... ;)

url]

χαχαχα πολύ γέλασα....

Αναστασάκι είσαι άπαιχτη ....

και συ μαρή κουμπάρα γιατι το αποπαίρνεις το κοριτσάκι μας? Την καταμπερδέψαμε οι τρελές οι Βόρειες .....

Λοιπόν Αναστασάκι, η Ευμορφία και εγώ είχαμε τον ίδιο γυναικολόγο, ο οποίος μας σύστησε τον εξωσωματικό που πήγε η Ευμορφία ενώ εγώ πήγα αλλού, η Ευμορφία τον άλλαξε αυτόν τον γυναικολόγο και πήγε σε μια γυναίκα, εγώ δεν ξέρω ακόμα αν θα αλλάξω ...

Η Εφούλα πάει σε γυναίκα εξωσωματικό, καμία σχέση όμως με εμάς, η γυναικολόγος της είναι Σέρρες. Με την Εφούλα πήγαμε στον ίδιο ανοσολόγο. ... και η νέα γιατρός της Ευμορφίας της σύστησε το κέντρο που πήγα εγώ για εξωσω και άλλο ένα που δεν έχει πάει καμία μας.....

Ελπίζω να ξεμπέρδεψα το κουβάρι .....

χαχαχα σας τρελανάμε ρε γμτ .... :D:D:D

μιλάμε γέλασα με την ψυχή μου .....

Αναστασάκι μου, πολύ σε αγαπώ.

ααααα και παρεπιπτόντως υπάρχει μια γαλλική ταινία που λέγεται "Είναι τρελοί αυτοί οι Βόρειοι", αν δεν την έχετε δει, δείτε την .... ;)

Ααααααααααα καλά τώρα με φώτησες και εσύ...

Εντάξει ρε κορίτσια μη βαράτε...χτες ας πούμε έκανα 50 ώρες να καταλάβω who is Tasos...

Τώρα λίγο το πιασα...

Και εγώ σε λατρευω μπέμπα.

Αλλά για πες η Μόρφω ξανθιά είναι?Γιατί έτσι και είναι ξανθια...:evil::evil::evil:

I81rp3.png

Ααααααααααα καλά τώρα με φώτησες και εσύ...

Εντάξει ρε κορίτσια μη βαράτε...χτες ας πούμε έκανα 50 ώρες να καταλάβω who is Tasos...

Τώρα λίγο το πιασα...

Και εγώ σε λατρευω μπέμπα.

Αλλά για πες η Μόρφω ξανθιά είναι?Γιατί έτσι και είναι ξανθια...:evil::evil::evil:

α ρε ζουζού μου....

Τάσος = γυναικολόγος... (πολλές επεμβάσεις στην κουμπάρα, 1 σε εμένα)

όχι η Ευμορφία δεν είναι ξανθιά. Η ξανθιά του Βορρά είναι το Εφάκι.....

url]

Διαφημίσεις

α ρε ζουζού μου....

Τάσος = γυναικολόγος... (πολλές επεμβάσεις στην κουμπάρα, 1 σε εμένα)

όχι η Ευμορφία δεν είναι ξανθιά. Η ξανθιά του Βορρά είναι το Εφάκι.....

Ε τότε έτσι εξηγείται....με ζηλεύει...

μην ζηλεύεις βρε Μόρφω γι'αυτό υπάρχουν οι βαφές...;););)

I81rp3.png

Ε τότε έτσι εξηγείται....με ζηλεύει...

μην ζηλεύεις βρε Μόρφω γι'αυτό υπάρχουν οι βαφές...;););)

Για μια στιγμη αγχωθηκα μηπως παρεξηγηθηκες,καλα λεω γα τις ξανθιες οτι ποτιζει το πραμα

ANAΣTASOYΛΑ ασε να λένε για τις ξανθιες κοριτσάρα μου....που να καταλάβεις με τους γιατρους μας τι παιζει...εδω εγω ξεχασα ποια γιατρο εχω και ποια δεν εχω...:D:D:D:D

RIKA μου και σενα σε ξεχασα το πρωί....:(:(:(:(:(:(:(...λετε να χει δικιο η Μόρφω για τη βαφή? Με κλονίζει αυτη η ψυχή ώρες ώρες ότι δεν ειμαι τοσο έξυπνη και τελεια όσο πιστεύω...:tongue::tongue::tongue::tongue:

ΜΟΡΦΩ ε ναι μίλησα λιγο παραπάνω και τραγούδησα λιγο παραπάνω σήμερα...ήταν καλή ημέρα για τα λιοντάρια ελεγαν τα άστρα και ειχα καλή διαθέση..μήπως και συ ψιλοτραγουδούσες σήμερα κρυφά λιονταράκι μου?:cool:

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ!!! Τι χαρά! Έστρωσα επιδερμίδα και κάνω δουλίτσες!!!

θα ξαναμπώ!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

εννοείται ρε μπουμπού, παστίτσιο, μα που είσαι έτσι και δεν έρθεις .....

αααα κακομοίρα μου, θα στο στείλω με την acs (διαφήμιση, εϊ εσείς της acs, τα φράγκα να πέφτουν παρακαλώ....)

σοβαρα τώρα, βλακεία φαγητό ... μπάμιες... μπιάχ, θέλει όμως ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ .... αντε μην πω τπτ ....

Εγώ θα την βγάλω με γιαουρτάκι γιατί όλες γμτ κάνετε δίαιτα και εγώ όταν βρεθούμε (λέμε τώρα) θα είμαι γουρουνάκι ....

Μαρή Μιμιτρούλα που είσαι all day? μόνο ένα καλημέρα ???? έχεις πολύ τρέξιμο ζουζούνα μου?

Αυτά, όλο πάω κι όλο εδώ είμαι ....

Ουφ Σαλονικιά παιδί μου, τα μυαλά στα κάγκελα

Super 3 - ΑΡΗΣ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ ....

και τώρα που άναψα τα αίματα φεύγω .... χιχιχι

Μπεμπουλες μου καλησπέρα!

Ειχα την κολλητούλα μου το μεσημέρι σπιτι, μαζι με τη βαφτισημια μου και δε βρηκα χρόνο να μπω!

Και τωρα δουλειά ειμαι οπότε στέλνω στα γρήγορα τα φιλιά μου και το μήνυμα μου:

ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!:tongue:

X8R8p2.png

uHpXp2.png

ANAΣTASOYΛΑ ασε να λένε για τις ξανθιες κοριτσάρα μου....που να καταλάβεις με τους γιατρους μας τι παιζει...εδω εγω ξεχασα ποια γιατρο εχω και ποια δεν εχω...:D:D:D:D

RIKA μου και σενα σε ξεχασα το πρωί....:(:(:(:(:(:(:(...λετε να χει δικιο η Μόρφω για τη βαφή? Με κλονίζει αυτη η ψυχή ώρες ώρες ότι δεν ειμαι τοσο έξυπνη και τελεια όσο πιστεύω...:tongue::tongue::tongue::tongue:

ΜΟΡΦΩ ε ναι μίλησα λιγο παραπάνω και τραγούδησα λιγο παραπάνω σήμερα...ήταν καλή ημέρα για τα λιοντάρια ελεγαν τα άστρα και ειχα καλή διαθέση..μήπως και συ ψιλοτραγουδούσες σήμερα κρυφά λιονταράκι μου?:cool:

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ!!! Τι χαρά! Έστρωσα επιδερμίδα και κάνω δουλίτσες!!!

θα ξαναμπώ!!!

Μπα για μένα ήταν χάλια ημέρα,παω για ύπνο και μόλις πάρει η γιατρός θα σας πω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...