Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

οσες σας εχω στο facebook εισαστε κουκλαρες!!! πανεμορφες!!!

μοντελα μου!!!

Λiνάκι στείλε μου και το δικό σου fb.Και μια ερώτηση ακόμα?ποιό είναι ακριβώς ρε Λινάκι το πρόβλημα που έχετε?Εχεις γράψει πολλά μνμτ και δεν μπορώ να καταλάβω, αν θες μου απαντας..

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Λiνάκι στείλε μου και το δικό σου fb.Και μια ερώτηση ακόμα?ποιό είναι ακριβώς ρε Λινάκι το πρόβλημα που έχετε?Εχεις γράψει πολλά μνμτ και δεν μπορώ να καταλάβω, αν θες μου απαντας..

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ μου,

ΜΑΚΑΡΙ! να ξεραμε πιο ειναι το προβλημα μας εχουν πει οι γιατροι για ανεξηγητη υπογονιμοτητα, αυτο ειναι οτι χειροτερο γιατι, αν ειχαμε εστιασει που υπαρχει το προβλημα πιστευω θα ηταν καλυτερα, παρα τελειος στην αγνοια.

εχω κανει αρκετες εξετασεις που δεν δειχνουν να εχουμε καποιο προβλημα.

σου στελνω πμ για το face

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Καλά ποιός μιλάει?Η σέρβα καλονή...

Dadaki αλήθεια μη σκας θα το παλέψουμε όσο μπορούμε και επειδή είχαμε και επικοινωνία από παλαιότερα μαζί με την louloulilika στο πρωτόκολλο ανταγωνιστών, ξέρω ακριβώς τι έχεις περάσει, θα νικήσουμε όμως, έτσι?

Σε ευχαριστώ πολύ !!!

Να έτσι, έτσι, θα νικήσουμε !!!

Εννοείτε !!!

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

οσες σας εχω στο facebook εισαστε κουκλαρες!!! πανεμορφες!!!

μοντελα μου!!!

ΚΙ ΕΣΥ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

leuta και anitaki λίγη υπομονή ακόμη 2-3 μερούλες.Ξέρω δεν είναι εύκολο,αλλά πρέπει και ούτε λόγος για τεστ κούκλες μου!!!!!Σας ακούμε πολύ καλά,δεν ξεφεύγετε με τίποτα.

zamponelaki πολύ χάρηκα που σε ξανακούσαμε!!!!!Τι καλά.Μην μας φύγεις πάλι έτσι?

kelly και labrinipo τι κάνουν τα ζουζούνια σας?Είναι καλύτερα?Προσοχή να μην κολήσετε εγκυούλες μου.Να φοράτε μασκούλες!

mimitra και anastasia πολύ χαίρομαι που περάσατε όμορφα αν και δεν είχα καμία αμφιβολία.Ελπίζω σύντομα να τα πούμε όλες μαζί.

zetaki πολύ ευχάριστα τα νέα σου.Μπράβο!!!!Όλα καλά λοιπόν.

christine μου αύριο έχεις υπέρηχο?Όλα καλά να πάνε και να δεις το μπεμπέκι σου!!!!

Ρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι εσάς τις έμπειρες?Προσπαθώ να μαζέψω τα δικαιολογητικά για να κλείσω ραντεβού και να περάσω από επιτροπή.Λέει λοιπόν ότι πρέπει να έχω 2 σπερμοδιαγράμματα με διαφορά 2 μηνών.Εμείς έχουμε ένα από το κέντρο το Φλεβάρη,αλλά το άλλο το θέλουν από δημόσιο νοσοκομείο και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα πρέπει να το κάνει τον Απρίλη.Εγώ όμως θέλω ήδη να κλείσω ραντεβού για να μην χάνω χρόνο,δεν φαντάζομαι να υπάρχει πρόβλημα?Επίσης λέει ότι το σπερμοδιάγραμμα πρέπει να δείχνει αζωοσπερμία ή αριθμό κάτω των 2.000.000,εμάς το πρόσφατο έδειξε αριθμό 3.000.000.Επίσης λέει ότι η σαλπιγγογραφία πρέπει να δέιχνει αποφραγμένες σάλπιγγες ή αφαίρεσή τους,ενώ εμένα η σαλπιγγογραφία μου είναι καλή,αλλά την έχω κάνει πέρυσι τον Μάη.Χρειάζεται να κάνω νέα?Φοβάμαι μην μας απορρίψουν και έχω αγχωθεί.Θα ρωτήσω και στο κέντρο να μου πουν,αλλά είπα μήπως ξέρετε και εσείς κάτι σχετικό.Ο ασφαλιστικός μας φορέας είναι το ΙΚΑ.

Σας φιλώ γλυκά κοριτσάρες μου!!!!

ΜΠΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ. ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ...

www.easy-ivf.com/resources/pdfs/IKA.pdf

Yv7Sp2.png

Αστην αυτή, είναι μελαχρινή σαν τη Dada, δεν είναι σαν εμάς τις εκθαμβωτικές ξανθιές...χιχιχχι

Εννοείται ότι μου αρέσεις, αλλά και γω τα κιλά σου δεν βλέπω...

ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΙΛΑ...!!!!!!!!!!!!

ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΑΘΗΝΑ, ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ, ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΕΙΜΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΔΙΕΣ...!!!!!!!!!!!

ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ, ΚΟΙΜΟΜΟΥΝΑ ΑΣΧΕΤΕΣ ΩΡΕΣ, ΕΤΡΩΓΑ ΑΣΧΕΤΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ ΠΑΝΤΑ...!!!!!!

ΠΗΡΑ ΑΡΚΕΤΑ ΚΙΛΑΚΙΑ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟ ΤΖΟΥΤΖΟΥΚΟ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΦΑΓΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΕΣΥΡΕ..!!!!!!!!!!!!

ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΑΣ....ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕ ΥΨΗΛΗ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ...!!!!!!

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΟΧΙ ΑΛΚΟΟΛ, ΟΧΙ ΤΗΓΑΝΗΤΑ, ΟΧΙ ΣΑΛΤΣΕΣ,

ΟΧΙ ΓΛΥΚΑ (ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ )..!!!!!!!!!!

ΕΙΧΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΡΕ ΓΑΜΟΤΟ, ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ..!!!!!

ΓΡΑΦΤΗΚΑ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΙΟΜΟΥΝ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΡΟΜΟ, ΑΛΛΑ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ EΚΑΝA ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ TV KAI ΞEXNIOMOYNA...!!!!!!!!!

ΤΕΣΠΑ, ΘΑ ΠΑΩ ΣΕ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ ΜΑΛΛΟΝ, ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΩ...!!!!

ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΓΑΜΟΤΟ ΤΑ ΠΑΛΙΟΚΙΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑΚΙ..!!!!

labrinipo μου καλημέρα και σ'ευχαριστώ πολύ για το πμ που μου έστειλες.Αθήνα μένω,οπότε κατάλαβα πως πάει.Θα το κάνω όπως λες και ελπίζω να μην έχω κανένα δυσάρεστο.Απλά σκεφτόμουν ότι έτσι όπως είναι η οικονομική κατάσταση θα ψάχνουν να κόβουν και γι'αυτό αγχώθηκα.Χαίρομαι που το κοριτσάκι σου είναι καλύτερα.Καλή διασκέδαση το βράδυ.Άντε να ξεσκάσεις λίγο.Θα βγεις και στην τηλεόραση και θα γίνεις διάσημη.Πες μας πότε θα είναι η εκπομπή να την δούμε!!!!

dadaki μου δεν το πιστεύω ότι μπορεί άνθρωπος να σκέφτεται έτσι!!!Μα καλά τον γιό του που ήθελε παιδάκι δεν τον σκέφτηκε?Τι να πω.Χ....τον τον ηλίθιο και προχωρήστε όπως εσείς νομίζεται καλύτερα και όλα θα γίνουν.Είσαι τόσο θετικός και ψύχραιμος άνθρωπος που σου αξίζουν όλα τα καλά.

rodo μου δεν ξέρω πολλά για την περίπτωσή σου,οπότε καλό είναι να συμβουλεύεσαι τον γιατρό σου,όμως μια φίλη μου που είχε εξωμήτριο είχε και φρικτούς πόνους.Εύχομαι όλα να πάνε καλά!!!!

leuta μου φτάνει η μεγάλη μέρα!!!!!!!Επιτέλους αύριο θα έχουμε μια ακόμα εγκυούλα στην παρέα μας!Σου εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία κοριτσάρα μου!!!!!!!

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας,ακόμα κι αν δεν ξέρατε να μου δώσετε συγκεκριμένες πληροφορίες!!!!Σας ευχαριστώ απλά που υπάρχετε και μου φτάχνετε τη μέρα!!!!!

Σας αγαπώ πολύ όλες!!!!:P

labrinipo μου καλημέρα και σ'ευχαριστώ πολύ για το πμ που μου έστειλες.Αθήνα μένω,οπότε κατάλαβα πως πάει.Θα το κάνω όπως λες και ελπίζω να μην έχω κανένα δυσάρεστο.Απλά σκεφτόμουν ότι έτσι όπως είναι η οικονομική κατάσταση θα ψάχνουν να κόβουν και γι'αυτό αγχώθηκα.Χαίρομαι που το κοριτσάκι σου είναι καλύτερα.Καλή διασκέδαση το βράδυ.Άντε να ξεσκάσεις λίγο.Θα βγεις και στην τηλεόραση και θα γίνεις διάσημη.Πες μας πότε θα είναι η εκπομπή να την δούμε!!!!

dadaki μου δεν το πιστεύω ότι μπορεί άνθρωπος να σκέφτεται έτσι!!!Μα καλά τον γιό του που ήθελε παιδάκι δεν τον σκέφτηκε?Τι να πω.Χ....τον τον ηλίθιο και προχωρήστε όπως εσείς νομίζεται καλύτερα και όλα θα γίνουν.Είσαι τόσο θετικός και ψύχραιμος άνθρωπος που σου αξίζουν όλα τα καλά.

rodo μου δεν ξέρω πολλά για την περίπτωσή σου,οπότε καλό είναι να συμβουλεύεσαι τον γιατρό σου,όμως μια φίλη μου που είχε εξωμήτριο είχε και φρικτούς πόνους.Εύχομαι όλα να πάνε καλά!!!!

leuta μου φτάνει η μεγάλη μέρα!!!!!!!Επιτέλους αύριο θα έχουμε μια ακόμα εγκυούλα στην παρέα μας!Σου εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία κοριτσάρα μου!!!!!!!

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας,ακόμα κι αν δεν ξέρατε να μου δώσετε συγκεκριμένες πληροφορίες!!!!Σας ευχαριστώ απλά που υπάρχετε και μου φτάχνετε τη μέρα!!!!!

Σας αγαπώ πολύ όλες!!!!:P

ΚΙ ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΕΤΡΕΜΑ ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΚΟΨΟΥΝ..!!!!!!

ΜΑΖΕΨΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ..!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ μου,

ΜΑΚΑΡΙ! να ξεραμε πιο ειναι το προβλημα μας εχουν πει οι γιατροι για ανεξηγητη υπογονιμοτητα, αυτο ειναι οτι χειροτερο γιατι, αν ειχαμε εστιασει που υπαρχει το προβλημα πιστευω θα ηταν καλυτερα, παρα τελειος στην αγνοια.

εχω κανει αρκετες εξετασεις που δεν δειχνουν να εχουμε καποιο προβλημα.

σου στελνω πμ για το face

Λινάκι μου τις έχετε κάνεις όλες τις εξετάσεις?Ολές?Γιατί ανεξηγητη υπογονιμότητα να μην μπορείς να συλλάβεις το καταλαβαίνω, αλλά να συλλαμβάνεις έστω και με ivf και να είναι παλλινδρομη 2 φορές δεν το καταλαβαίνω.Αρα σίγουρα υπάρχει κάποια αιτία.Και επειδή τότε που πήρες το +,είμασταν μαζί και έζησα όλη την αγωνία σου και τη δική σου και της mimitras λίγο αργότερα,μέχρι να ακούσεις καρδούλα (που δεν άκουσες τελικα) το μόνο που θέλω να σου πω είναι ψάξτο και άλλο, μην αφήσεις τίποτα στην τύχη.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

RODO ΜΟΥ, ΓΛΥΚΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΞΩΜΗΤΡΙΟ ΠΟΝΑΕΙ ΦΡΙΚΤΑ..!!!!!!!!!!!!!

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ..!!!!!!

ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΓΝΩΜΗ :oops:.....ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ..?????

ΚΙ ΕΣΥ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ε καλη ειμαι, εχω και'γω τα κιλακια μου ημουν αδυνατη αλλα απο τοτε που ξεκινησα της εξωσωματικες εχω φτασει 78 κιλα:mad:

ε καλη ειμαι, εχω και'γω τα κιλακια μου ημουν αδυνατη αλλα απο τοτε που ξεκινησα της εξωσωματικες εχω φτασει 78 κιλα:mad:

Κορίτσια μου, εγώ από τότε που έχασα τι μαμά μου (23/1/2009) και μέχρι σήμερα πήρα πάνω από 20 κιλά.

Γνώρισα και την αγάπη μου (9/4/2009). Μας αρέσει γενικά το φαγητό και έτσι φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.

Βάλε και τις εξωσωματικές.

Δεν ήμουν ποτε κόκαλο αλλα είμαι 1.73 και ήμουν γύρο στα 60 κιλα.

Τώρα πρέπει κάτι να κάνω να χάσω τουλάχιστον 10 μέσα σε αυτές 3-4 μήνες μέχρι να κάνω την επομενη προσπάθεια.

Ξεκινάω περπάτημα στο γήπεδο τις Παλλήνης. Μια ώρα κάθε βραδυ και θα προσπαθήσω να κόψω και λίγο το φαγητό.

Θα δούμε !!!

Yv7Sp2.png

Λινάκι μου τις έχετε κάνεις όλες τις εξετάσεις?Ολές?Γιατί ανεξηγητη υπογονιμότητα να μην μπορείς να συλλάβεις το καταλαβαίνω, αλλά να συλλαμβάνεις έστω και με ivf και να είναι παλλινδρομη 2 φορές δεν το καταλαβαίνω.Αρα σίγουρα υπάρχει κάποια αιτία.Και επειδή τότε που πήρες το +,είμασταν μαζί και έζησα όλη την αγωνία σου και τη δική σου και της mimitras λίγο αργότερα,μέχρι να ακούσεις καρδούλα (που δεν άκουσες τελικα) το μόνο που θέλω να σου πω είναι ψάξτο και άλλο, μην αφήσεις τίποτα στην τύχη.

σιγουρα υπαρχει αιτια δεν πιστευω στα λογια των γιατρων για τυχαιο γεγονος

εχω κανει για θρομβοφιλια,ανοσολογικες,θυροειδη,ορμονολογικες,σαλπιγγογραφια,υστεροσκοπηση, καρυοτυπο ζυγους, καμπυλη ζακχαρου,κολπικες καλλιεργεις,τεστ παπ, για αντισωματα... και αλλες πολλες

θελω να το ψαξω δεν μπορω να εχω αλλα μια αποτυχια ή παλινδρονηση που ειναι οτι χειροτερο δεν ξερω τι πω μενω εγκυος με εξωσωματικη και στης δυο τελευταιες παλινδρομηση της ιδιες βδομαδες και χωρις καρδιακο παλμο τι μπορει να φταιει δεν ξερω....:(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...