Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ΑΝΙΤΑΚΙ μου, ουτε εγω θελω...αλλα τι να κανω, ειχα σκοπο τον αλλο μηνα να παω να κανω την εμβρυομεταφορα,αλλα με αυτα που μου ειπαι ο γιατρος δηλ. οτι πρεπει να επισκευτω και τον Π@ντο να μιλησουμε απο κοντα γιατι αυτος ειναι που μου κανει την εξωσωματικη, τηλ. δεν γινετε αλλο ειναι να εχει και μια εικονα να δει και τελευταιες μου εξετασεις και οτι αλλο κρινει οτι πρεπει να κανω.

ρωτησα το γυναικολογο μου αν τα κατεψυγμενα εμβρυα ειναι το ιδιο καλα οπως τα νωπα και μου ειπαι ναι! οντως ειναι κοριτσια???

απο τον αλλο μηνα πρεπει να πληρωσω 160 αν θυμαμαι καλα για συντηρηση των εμβρυων οταν φτασω το 6μηνο.

πρωτα ο θεος ξεκιναω Μαιο μπορει και να εχω το πιο ομορφο δωρο γενεθλιων μου τα μωρακια μου!!!

ΛΙΝΑΚΙ,

κάνε οτι σου είπε ο γιατρός.

Δεν εχω προσωπική πείρα, αλλά έχω ακούσει απο κοπέλες

πως και τα κατεψυγμένα είναι όντως καλά.

Πολλές έχουν μείνει και γέννησαν με τα παγωτίνια.

Εξάλλου θα είσαι και εσύ μια απο αυτές.

Όλα καλά θα πάνε κούκλα μου.

Φιλάκια.

url]

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου !!!

Εγώ μια είμαι καλά μια δεν είμαι, μάλλον ακόμα να καταλάβω τι έχει συμβεί. Θα περάσει !!!

Και εγώ είχα και τις 2 υδροσάλπιγγες αλλα δεν το ήξερα.

Δεν πας στα καλά καθούμενα να κανεις σαλπιγγογραφία επειδή δεν έχεις κάτι άλλο να κανεις.

Ξεκινήσαμε προσπάθειες φυσιολογικά και έμεινα έγκυος στο δεύτερο μηνα. Χαρά απίστευτη, αλλα από την αρχή δεν ένιωθα και πολύ καλά.

Ξεκίνησε πρώτα το καφέ, μετά το ροζ και μετά το κόκκινο αίμα (όπως και τώρα).

Μια μέρα με πιάνουν πόνοι, μιλάμε νόμιζα ότι θα πεθάνω. Πάμε στο Αλεξάνδρα και κάνουμε υπέρηχο και δεν βλέπουμε τίποτα στη μήτρα. Το αίμα έτρεχε, ποταμια.

Μπαίνω στο χειρουργείο, μου αφαιρούν μια σάλπιγγα. Και η άλλη ήταν χαλια αλλα ο γιατρός μου είπε ότι την έφτιαξε και καλά.

Συνεχίζουμε τις προσπάθειες και τίποτα. Δεν άντεχα άλλο και πάω να κάνω σαλπιγγογραφία. Η άλλη ήταν υδροσάλπιγγα.

Κάνω άλλη μια στο ΙΑΣΩ και δεν λέει ότι είναι υδροσάλπιγγα.

Ο πατέρας του άνδρα μου (δεν θέλω να τον πω πεθερός, δεν τον δέχομαι) είναι γυναικολόγος !!!

Και τότε αυτός μας έστειλε στο Αλεξάνδρα.

Βλέπει την σαλπιγγογραφία και λέει όλα καλά, φτιάχτηκε δεν είναι υδροσάλπιγγα πλέον (ΜΠΟΥΡΔΕΣ !!!!) Μας λέει προχωρήστε φυσιολογικά, όλα καλά.

Προσπαθούμε για ένα ολόκληρο χρόνο και τίποτα. Και εγώ βλαμμένη τον πίστεψα το βλάκα. Λέω, δεν θα πει ψέματα στο γιο του.

Με χίλια ζόρια έπεισα τον άνδρα μου να πάμε στο Μπαθρε .... Τον είχε η κουμπαρα μου τότε. Μόλις βλέπει την σαλπιγγογραφία λέει ότι εννοείτε και είναι υδροσάλπιγγα και ότι πρέπει να μπω χειρουργείο και μετά εξωσωματική.

Έτσι ξεκίνησε ο δρόμος μας για εξωσωματική.

Κορίτσια συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο αλλα είχα ανάγκη να σας το πω.

Πρέπει να προσέχετε πολύ με τους γιατρούς που διαλέγετε.

Βλέπετε τι έπαθα εγώ μονο επειδή ο πατέρας του άνδρα μου δεν με θέλει. Δεν φέρθηκε σαν γιατρός. Το λόγο δεν το ξέρω. Αλλα αν δεν με θέλει αυτός μια εγώ δεν τον θέλω δέκα.

Φιλάκια σε όλες και προσοχή !!!

Αχ βρε κοριτσάκι μου,

τι πέρασες και εσύ και περνάς ακόμα....

Θα φτιάξουν όμως τα πράγματα. Θα βγει και για εμάς εδώ ο ήλιος.

Να είσαι δυνατή και να συνεχίζεις με αισιοδοξία.

Φιλάκια

url]

ΑΝΙΤΑΚΙ μπες στο φατσοβιβλίο

ΚΑΛΕ, ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΞΑΝΘΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ.....ΘΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..!!!!!!!!!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Κοριτσάκι μου γράψε ότι γουστάρεις, βρίσε άμα γουστάρεις, εμείς γι'αυτό είμαστε εδώ για να σε ακούμε!!!Γιατί όλες τα έχουμε φάει τα χαστούκια μας, όλες έχουμε πιστέψει σε καθάρματα με την ελπίδα ότι θα μας βοηθήσουν να αποκτήσουμε το θαύμα.Μη σκας μωρό μου, όλα θα περάσουν και θα γίνουμε πιο δυνατές.

Είσαι μια κούκλα !!!!!!

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ μια είμαι καλά μια δεν είμαι, μάλλον ακόμα να καταλάβω τι έχει συμβεί. Θα περάσει !!!

Δεν πας στα καλά καθούμενα να κανεις σαλπιγγογραφία επειδή δεν έχεις κάτι άλλο να κανεις.

Ξεκινήσαμε προσπάθειες φυσιολογικά και έμεινα έγκυος στο δεύτερο μηνα. Χαρά απίστευτη, αλλα από την αρχή δεν ένιωθα και πολύ καλά.

Μια μέρα με πιάνουν πόνοι, μιλάμε νόμιζα ότι θα πεθάνω. Πάμε στο Αλεξάνδρα και κάνουμε υπέρηχο και δεν βλέπουμε τίποτα στη μήτρα. Το αίμα έτρεχε, ποταμια.

Μπαίνω στο χειρουργείο, μου αφαιρούν μια σάλπιγγα. Και η άλλη ήταν χαλια αλλα ο γιατρός μου είπε ότι την έφτιαξε και καλά.

Συνεχίζουμε τις προσπάθειες και τίποτα. Δεν άντεχα άλλο και πάω να κάνω σαλπιγγογραφία. Η άλλη ήταν υδροσάλπιγγα.

Ο πατέρας του άνδρα μου (δεν θέλω να τον πω πεθερός, δεν τον δέχομαι) είναι γυναικολόγος !!!

Βλέπει την σαλπιγγογραφία και λέει όλα καλά, φτιάχτηκε δεν είναι υδροσάλπιγγα πλέον (ΜΠΟΥΡΔΕΣ !!!!) Μας λέει προχωρήστε φυσιολογικά, όλα καλά.

Προσπαθούμε για ένα ολόκληρο χρόνο και τίποτα. Και εγώ βλαμμένη τον πίστεψα το βλάκα. Λέω, δεν θα πει ψέματα στο γιο του.

Με χίλια ζόρια έπεισα τον άνδρα μου να πάμε στο Μπαθρε .... Τον είχε η κουμπαρα μου τότε. Μόλις βλέπει την σαλπιγγογραφία λέει ότι εννοείτε και είναι υδροσάλπιγγα και ότι πρέπει να μπω χειρουργείο και μετά εξωσωματική.

Βλέπετε τι έπαθα εγώ μονο επειδή ο πατέρας του άνδρα μου δεν με θέλει. Δεν φέρθηκε σαν γιατρός. Το λόγο δεν το ξέρω. Αλλα αν δεν με θέλει αυτός μια εγώ δεν τον θέλω δέκα.

DADA ΜΟΥ, ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ..!!!!!!

ΘΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ, Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΣΤΟ ΧΑΡΙΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ "ΘΑΥΜΑΤΑΚΙ" ΣΟΥ, ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ..!!!!!!!!!!!!!

Τι συγνωμη καρδια μου!

Γιαυτο ειμαστε εδω! Καλα κανεις και τα βγαζεις απο μεσα σου.

Εχεις περασει μεγαλη ταλαιπωρια κοριτσι μου ομορφο αλλα συντομα θα ανταμειφθεις θα δεις!

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΚΑΛΕ, ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΞΑΝΘΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ.....ΘΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..!!!!!!!!!!!!!!!!

Γι'αυτό σε ρώτησα αν είσαι ξανθιά επειδή είμαι και γω...και μια ακόμα μέρα που έλεγες για μια ταινία με τη Βουγιούκλο ήθελα πάλι να σε ρωτήσω...λέω δεν μπορεί αυτή δικιά μας είναι...;);););)

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Χρονια πολλα καλη τσικνοπεμπτη ομορφες μου φιλεναδιτσες!!!!!!!

leuta αυριο η μεγαλη μερα!!!! Θα ακουσεις οτι ειναι θετικη και δε θα το πιστευεις!!!!

rodo και εγω πιστευω οτι αν ηταν εξωμητριο θα ειχες αιμα και πονους αφορητους. Μονο υπερηχο θα φανει. Ποτε θα κανεις επαναληπτικη?

roubies μου σευχαριστω για τις ευχες σου.Δυστυχως δε ξερω να σου πω για την επιτροπη.

mimitra συγνωμη που σε ρωταω αλλα εσενα ποσο ανεβαινε η χοριακη σου τοτε με τον αδειο σακκο?

anitaki ομορφο ετοιμη για το σαββατο???

LIN συγχαρητηρια για τις εξετασεις σου! Με το καλο να αρχισεις!

Καλημέρα κούκλα!

Μονο 40% ανέβαινε.

Άντε 60% μια φορα..

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Γι'αυτό σε ρώτησα αν είσαι ξανθιά επειδή είμαι και γω...και μια ακόμα μέρα που έλεγες για μια ταινία με τη Βουγιούκλο ήθελα πάλι να σε ρωτήσω...λέω δεν μπορεί αυτή δικιά μας είναι...;);););)

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΓΩ ΣΟΥ ΑΡΕΣΩ..?????????????

Καλημέρα κούκλα!

Μονο 40% ανέβαινε.

Άντε 60% μια φορα..

ΕΣΥ ΜΙΜΙΤΡΑ..????????????????

ΞΑΝΘΟΥΛΑ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ...?????????

ΕΛΑ, ΒΑΛΕ ΦΑΤΣΟΒΙΒΛΙΟ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ...!!!!!!!!!

Είσαι μια κούκλα !!!!!!

Καλά ποιός μιλάει?Η σέρβα καλονή...

Dadaki αλήθεια μη σκας θα το παλέψουμε όσο μπορούμε και επειδή είχαμε και επικοινωνία από παλαιότερα μαζί με την louloulilika στο πρωτόκολλο ανταγωνιστών, ξέρω ακριβώς τι έχεις περάσει, θα νικήσουμε όμως, έτσι?

I81rp3.png

ΕΣΥ ΜΙΜΙΤΡΑ..????????????????

ΞΑΝΘΟΥΛΑ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ...?????????

ΕΛΑ, ΒΑΛΕ ΦΑΤΣΟΒΙΒΛΙΟ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ...!!!!!!!!!

Αστην αυτή, είναι μελαχρινή σαν τη Dada, δεν είναι σαν εμάς τις εκθαμβωτικές ξανθιές...χιχιχχι

Εννοείται ότι μου αρέσεις, αλλά και γω τα κιλά σου δεν βλέπω...

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...