Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ναι θα πάω..αυτές τις μέρες θα πάω στον γιατρό να μου γράψει τα φάρμακα...και να μου γράψει και έναν υπέρηχο....

Αύριο το απόγευμα θα πάω!!! Wish me luck!!!

1η IVF: 5os/2012 => (+) παλλίνδρομη

2η IVF: 12os/2012 => (-)

3η IVF: 4os/2013 => (-)

4η IVF: 6os/2013 => (-)

5η IVF: 10os/2013 => (-)

1116566e3lmaeaw4h.gif

Διαφημίσεις

καλή τύχη κοριτσάκι....αν και δεν θα είναι τίποτα....;)

Kai εγώ αυτό πιστεύω...δεν ήταν καθόλου συμπαγές. Ίσως κάποια κυστούλα? Αλλά φύλαγε τα ρούχα σου δεν λένε (αυτό που εχουμε γίνει και γιατροί....τέλειο)!

1η IVF: 5os/2012 => (+) παλλίνδρομη

2η IVF: 12os/2012 => (-)

3η IVF: 4os/2013 => (-)

4η IVF: 6os/2013 => (-)

5η IVF: 10os/2013 => (-)

1116566e3lmaeaw4h.gif

Kai εγώ αυτό πιστεύω...δεν ήταν καθόλου συμπαγές. Ίσως κάποια κυστούλα? Αλλά φύλαγε τα ρούχα σου δεν λένε (αυτό που εχουμε γίνει και γιατροί....τέλειο)!

άστα να πάνε...σε λίγο θα πάρουμε και ειδικότητα.....:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Πραγματικά λυπάμαι για όλα όσα συμβαίνουν αλλά πιο πολύ γιατί θα χάσω την καθημερινή παρέα μου... Μπορεί να σας φαίνεται περίεργο αλλά ήμουν κι εγώ μαζί σας κάθε μέρα! Νιώθω ότι σας ξέρω όλες! Κρίμα ελπίζω να σας ξανάπετυχω κάποια στιγμή...εύχομαι σε όλες σας αυτό που επιθυμείτε...

Θα μου λειψετε πολύ! Γράψτε σας παρακαλώ επιγραμματικά αν θέλετε τα νέα σας! Έχω αγωνία για όλες σας.

Διαφημίσεις

έχω ανάμικτα συναισθήματα γι αυτό που έγινε.... όταν τα βάλω σε σειρά θα τα παραθέσω όλα.... σίγουρα δε μου αρέσουν καθόλου οι τελευταίες εικόνες που ανέβηκαν στο (πρώην) καφενεδάκι ΜΑΣ οπότε....

Beautiful+Gardens+14.jpg

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

mmkt χαίρομαι που σου κρατούσαμε συντροφιά.... κι όχι μόνο σε σένα αλλά και σε άλλες που διάβαζαν χωρίς να γράφουν... ίσως κάποια στιγμή νοιώθατε έτοιμες να "μπλεχτούμε" αναμετάξυ μας.... δυστυχώς δε θα το μάθουμε ποτέ....

δεν έχω σκοπό να κάνω το καφενεδάκι αυτό "αγαπητό ημερολόγιο" ώστε να γράφω μόνη μου τις σκέψεις μου... αλλά καταλάβετέ με που ό,τι αγαπώ δύσκολα το αφήνω... θα επανέλθω...

σας φιλώ

να είστε όλες καλά

images?q=tbn:ANd9GcSGugAqaIF_MnKP06x-KS0I46gLty7ApwPAqpqNnjPAiCJFrROvpw

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...