Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Μετά τα δυσάρεστα νεα της Ντανιέλας, ήρθε και η ακατανόμαστη..:mad:

Μην στενοχωριέστε κορίτσια.....

Ο επιμένων ΝΙΚΑ!!!

Καλή Δυναμη Ντανιέλα μου!!!

Εδώ είμαστε και συμπάσχουμε μαζί σου οι φίλες σου!!!

Καλό Σαββατοκύριακο για όλες και μην απελπίζεστε!!!!

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ

Διαφημίσεις

Προσπαθω εδω και δυο ωρες να μπω να δω τι εγινε κι ολο κατι συμβαινει και δεν μπαινω ήταν για να μην μαθω τα ασχημα νεα.:confused: Τι να πω δεν θα πω τιποτα, αυτη την ωρα θελει σεβασμο και σιγή.:( Παντως απο οτι καταλαβα με ενα ειναι δύσκολο να μεινεις εκτος αν εισαι πολυ τυχερος κι εγω ειχα βαλει στο Ελενα μια βλαστοκύστη 7 ημερων και πήρα 0.

Αθανασια μου πως εισαι? η μεσουλα? τι εννοεις τι λογια ειναι αυτα? μπορεις να κανεις το ωραιοτερο πραγμα και προφασίζεσαι μέση? ποτε θα ερθεις επίσκεψη σπίτι να σε δω να με ηρεμήσεις λίγο.... πολλα φιλια.

Υπομονη επιμονη και θα νικήσουμε!;)

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Αγαπητά μέλη

μέρος δημοσιεύσεων απο το παρόν νήμα έχουν μεταφερθεί στο αρχείο

εδώ : http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=21874

Σας εφιστούμε την προσοχή στους κανόνες του φορουμ

* Δεν επιτρέπεται ο σχολιασμός συμπεριφοράς μελών

Αν κάποιο μέλος σας στέλνει ανεπιθύμητα προσωπικά μηνύματα μπορείτε να κανετε χρήση της δυνατότητας Αγνόησε αυτόν τον χρήστη ( ignore user θα βρείτε αυτην την επιλογή απο τον Πίνακα ελέγχου στο κεντρικό μενού )

* Δεν επιτρέπεται η διαφήμιση υπηρεσιών και προϊόντων δημόσια ή και με προσωπικό μήνυμα ( πμ )

Αν επιθυμείτε να προωθήσετε - διαφημίσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας μπορείτε να το κάνετε με τους ενδεδειγμένους τρόπους

*Προσωπική διαμάχη δημόσια : Οποιαδήποτε διαφωνία η οποία αφορά αποκλειστικά και μόνο αντιπαράθεση μεταξύ 2 ή 3 μελών, τα οποια πχ έχουν προσβάλλει το ένα το άλλο (για οποιονδήποτε λόγο) απαραιτήτως θα πρέπει να λύνεται μέσω προσωπικών μηνυμάτων. Το δημόσιο φόρουμ βρίσκεται στην διάθεση των μελών με σκοπό την ψυχαγωγία - ενημέρωση τους .Δημοσιεύσεις με προσωπικές διαμάχες μεταξύ δυο - τριών μελών ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΈΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ

*Δεν επιτρέπεται ο σχολιασμός της διαχείρισης δημόσια !

Αν χρειάζεστε κάποια τεχνική βοήθεια ή και επιθυμείτε να γνωστοποιήσετε στην διαχείριση τυχόν παραβάσεις άλλων μελών μπορείτε να το κάνετε μέσο αναφοράς

( πατώντας το κόκκινο τετραγωνάκι )

ή και μέσο πμ

ή και μέσο email προς τη διαχείριση !

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ : Παραδείγματα θεμάτων/απαντήσεων που δεν είναι κατάλληλα για επανειλημμένη / πολλαπλή χρήση αναφοράς ή ΠΜ ή email :

* Η ύπαρξη προσωπικής διαμάχης με κάποιο συγκεκριμένο μέλος

* Εκνευρισμός λόγω κάρτας ειδοποίησης που λάβατε από συντονιστή ( : οι κάρτες είναι ενημερωτικές, ειδικά όταν τις λαμβάνετε για πρώτη φορά και δεν έχουν κύρωση. )

"δεν καταλαβαίνω γιατί μου στείλατε κάρτα αφού δεν έκανα κάτι τόσο τρομερό"

* Παράπονο για την διαχείριση σε σχέση με γιατί πήρε ποιος κάρτα/γιατί δεν πήρε κάρτα "γιατί είναι offtopic το πόστ μου; γιατί δεν δώσατε κάρτα σε αυτό το μέλος και μόνο σε μένα; "

* Πληροφορίες για την κατάσταση λογαριασμού άλλου μέλους "είναι απενεργοποιημένη η τάδε!?"

Προτεραιότητα στην απάντηση παρέμβαση σε αναφορές/πμ έχουν πάντα οι περιπτώσεις ενημέρωσης, τεχνικές δυσκολίες, δυσφήμιση κακόβουλες επιθέσεις ( spam ) κλπ.

οι κανόνες της σελίδας μας ειναι αυτοί με τους οποίους συμφωνήσατε κατα την εγγραφή σας . ΑΝ δεν τους δώσατε την πρέπουσα σημασία καθώς συμφωνούσατε με αυτούς παρακαλούμε όπως τους διαβάσετε εκ νέου :

ΚΑΝΟΝΕΣ : http://parentscafe.gr/misc.php?do=showrules

ευχαριστούμε για την κατανόηση και σας ευχόμαστε καλή συνέχεια

ΝΤΑΝΙΕΛΑ μου λυπαμαι παρα πολυ! Οτι και να σου πω ειναι λιγο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Ολη αυτή η αρνητική ενέργεια εδώ μέσα προέρχεται από κάπου...δεν θα ονομάσω γιατί εσύ ξέρεις ποιά είσαι....

Αν νομίζεις λοιπόν ότι κάτι μου έκανες κάνεις πολύ μεγάλο λάθος...τι και αν με αποκλείσουν τελείως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχω με κάτι άλλο να ασχοληθώ..έχω και πολλά μάλιστα....

Λοιπόν τα διαπιστευτήρια σου για το ποιά πραγματικά είσαι τα έδωσες.

Κοριτσάκια μου για λίγο καιρό θα απέχω...θα μιλάμε στο τηλ. και στο φβ...θέλω να ηρεμήσω και νιώθω πολύ γλωσσοφαγιά πίσω από την πλάτη μου..ξεκινάω μια πολύ δύσκολη προσπάθεια τους επόμενους μήνες και θέλω να είμαι ήρεμη...

Φιλάκια πολλά και καλή τύχη σε όλες σας.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Ολη αυτή η αρνητική ενέργεια εδώ μέσα προέρχεται από κάπου...δεν θα ονομάσω γιατί εσύ ξέρεις ποιά είσαι....

Αν νομίζεις λοιπόν ότι κάτι μου έκανες κάνεις πολύ μεγάλο λάθος...τι και αν με αποκλείσουν τελείως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχω με κάτι άλλο να ασχοληθώ..έχω και πολλά μάλιστα....

Κοριτσάκια μου για λίγο καιρό θα απέχω...θα μιλάμε στο τηλ. και στο φβ...θέλω να ηρεμήσω και νιώθω πολύ γλωσσοφαγιά πίσω από την πλάτη μου..ξεκινάω μια πολύ δύσκολη προσπάθεια τους επόμενους μήνες και θέλω να είμαι ήρεμη...

κουκλάρα μου σου εκαναν παρατήρηση;; οκ υπάρχει και άλλος τρόπος να τα λέμε.... δεν πειράζει..... αυτό για την αρνητική ενέργεια εδώ μεσα πλεον το πιστευω και εγώ πάρα πολυ.... και έχω χαλαστεί.... ..

να είσαι ήρεμη εσύ για την προσπάθειά σου οποτε ερθει η ώρα να ξεκινήσεις....

φιλακια πολλα

:(:(:(:( Σε καταλαβαίνω....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

τί κανεις κουκλα;;; ολα καλα;;;

Στεναχωρεθηκα με τις εξελιξεις...εσυ καλα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Αναστασία εγώ ξέρω, όπως σου είπα και στο τηλέφωνο, ότι στους ΚΑΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΆΕΙ. ..

Αστη στη μιζέρια της...

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...