Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Γειά σου Ναντιούλα!!!

Ανυπομονούμε όλες......

Καλησπέρα κούκλα.Εδώ όλες περιμένουμε.....

Εσύ καλύτερα είσαι κοριτσάκι???Τι βλακείες είναι αυτές με τα κιλά.Μια χαρά είσαι.Το λες έτσι και κάποια που δεν σε έχει δει θα νομίζει ότι είσαι και καμία χοντρή.Ήμαρτον!!!!

AΘΑΝΑΣΙΑ εισαι πιπινογκομενακι! Μοιαζεις πολυ μικρη και δεν εισαι χοντρη...καμια σχεση!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

καλά είμαι.........θα επανέλθω σιγά σιγά.....εσύ;

Ό,τι θες αγαπούλα.

Εγώ καλά είμαι γενικά,αλλά έχω κουραστεί πολύ.Έσπασε και η μάνα μου το χέρι της προχθες και έμαθα και άσχημα νέα για τον θείο μου(τον αδερφό της μητέρας μου)την ίδια μέρα και έχω στεναχωρηθεί.Περιμένω με αγωνία το Νταντάκι να πάρω μια μεγάλη χαρά!!!!

Διαφημίσεις

ΝΤΑΝΙΕΛΑ αντε να μαθουμε τα καλα νεα!!!!!!!!!!!!!!Ελπιζω να πηγε καλα και η συνεντευξη για τη δουλεια!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Σε συζητάμε πολύ,όπως κατάλαβες.

Αφήσατε και τη νύχτα με την Cacao, δεν έχω τί να διαβάσω τα πρωινά.

Η Cacao είναι καλά??? Να της πεις φιλιά.

Άσε ρε Αθανασία με αφήσαν μόνη μου την νυχτερίδα και χάθηκαν!!!:tongue::tongue::tongue:

Σε συζητάμε πολύ,όπως κατάλαβες.

Αφήσατε και τη νύχτα με την Cacao, δεν έχω τί να διαβάσω τα πρωινά.

Η Cacao είναι καλά??? Να της πεις φιλιά.

:P:p:p:p:p....καλά είναι...θα της πω..

:P:p:p:p:p....καλά είναι...θα της πω..

Ειναι σε αναμονη?

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Ό,τι θες αγαπούλα.

Εγώ καλά είμαι γενικά,αλλά έχω κουραστεί πολύ.Έσπασε και η μάνα μου το χέρι της προχθες και έμαθα και άσχημα νέα για τον θείο μου(τον αδερφό της μητέρας μου)την ίδια μέρα και έχω στεναχωρηθεί.Περιμένω με αγωνία το Νταντάκι να πάρω μια μεγάλη χαρά!!!!

ωχ...περαστικά τους...

όλες αυτό περιμένουμε..

:P:p:p

Διαφημίσεις

Παιδια η Ντανιελα ΘΑ ειναι εγκυος...στατιστικα και ηθικα να το παρεις ειναι η σειρα της!!!

Αχ...αγωνια....

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

ΠΙΠΙΝΟΓΚΟΜΕΝΑΚΙ.........:P:p:p:p:p:p:p

Τρελάρα Έφη...και σύ μαρή τί είσαι????

Εγω γερασα πια :cool:...οι κακουχιες και οι στεναχωριες....:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Παιδια η Ντανιελα ΘΑ ειναι εγκυος...στατιστικα και ηθικα να το παρεις ειναι η σειρα της!!!

Αχ...αγωνια....

Τρελάρα νόμιζα έτσι που το έγραψες ότι έμαθες ότι ειναι..

Εννοείται ότι είναι έτοιμο από καιρό το κοριτσάκι μας..

Μακάρι Παναγίτσα μου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...