Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!! Χρονια Πολλα ευχομαι οι Αρχαγγελοι Γαβριηλ και Μιχαηλ να μας προστατευουν να μας δινουν δύναμη να προσπαθουμε να κατακταμε τους στόχους μας και να αντεχουμε τα προβληματα της κρίσης μεχρι να κατορθωσουμε να αποτιναξουμε τον Γερμανικο μνημονιακο ζυγο!

Με επιασε το επαναστατικο μου οπως καταλαβατε...

Ντανιελλα μου περιμενω τα ευχαριστα νεα σήμερα και οχι τριπλασια μαλλον τετραπλασια θα ειναι η χοριακη σου.

Δημητρουλα που εισαι? μαζευω ζιπουνακια που ήδη δεν μας κανουν να σου δώσω για το Δημητρακι αν τα θες και μετα εσυ θα τα δωσεις στην Ντανιελλα και μετα εκεινη στην Αναστασία και η Αναστασία στην Αθανασια κτλ...

Μορφουλα μου που εισαι?

Mom Dad κανεις δίαιτα ε μπραβο τα τηρεις ολα, οσο για τα φαρμακα κι εγω δεν τα γουσταρω καθολου, με το ζόρι πίνω ντεπον οταν φτασω στα ορια μου και εχω πολλυ χαλαρα ορια.

Αθανασια ακόμα η μεση? δεν βρίσκεις καμια σταση που να μην την ταλαιπωρει μην χανουμε και τις ευκαιριες για σύλληψη... χα χα.

Εφακι μπαινεις σε τελικη ευθεια σιγα σιγα με το καλο.

Νασταζια πολλα φιλια και σε ολες!!!!:lol:

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Το σκέφτομαι σοβαρά αλλά εχουμε και το κωλ....δάνειο και δεν μένει τίποτα.

Θα δείξει..

Μία έξοδος λιγότερη....τί να κάνεις???Και εγώ έλεγα για εξωτερικό στις γιορτές αλλά μετά είδα ότι είναι όλα πανάκριβα και απλά άλλαξα πλευρό :D:D:D:D Υπομονή κορίτσια, θα το ξεπεράσουμε κι αυτό! Την υγεία μας να εχουμε!

Καλημερα!!!!

Mom Dad κανεις δίαιτα ε μπραβο τα τηρεις ολα, οσο για τα φαρμακα κι εγω δεν τα γουσταρω καθολου, με το ζόρι πίνω ντεπον οταν φτασω στα ορια μου και εχω πολλυ χαλαρα ορια.

labrinipo καλημερα. Το τηρώ ευλαβικά, σπασικλακι style...ελπίζω να ανταμειφθώ!

Τα παιδακια σου καλά??? (δεν θυμάμαι τί έχεις...αγόρια???)

καλημέρα κορίτσια,τι κάνετε;

Καλημερα....σε ψάχνουμε μάλλον. Εσύ δεν είσαι η Μόρφω????

1η IVF: 5os/2012 => (+) παλλίνδρομη

2η IVF: 12os/2012 => (-)

3η IVF: 4os/2013 => (-)

4η IVF: 6os/2013 => (-)

5η IVF: 10os/2013 => (-)

1116566e3lmaeaw4h.gif

Διαφημίσεις

Λαμπρινή δεν ντρέπεσαι....τί λόγια είναι αυτά..Μάνα με 2 παιδιά...:tongue::tongue::tongue:

Τί κάνεις ρε κοριτσάκι???

ΜΟΡΦΩ πού είσαι???

Ξέρεις τίποτα για τη Ζέττα?

εδω είμαι .......όχι δεν ξέρω τίποτα..:-(

Μία έξοδος λιγότερη....τί να κάνεις???Και εγώ έλεγα για εξωτερικό στις γιορτές αλλά μετά είδα ότι είναι όλα πανάκριβα και απλά άλλαξα πλευρό :D:D:D:D Υπομονή κορίτσια, θα το ξεπεράσουμε κι αυτό! Την υγεία μας να εχουμε!

labrinipo καλημερα. Το τηρώ ευλαβικά, σπασικλακι style...ελπίζω να ανταμειφθώ!

Τα παιδακια σου καλά??? (δεν θυμάμαι τί έχεις...αγόρια???)

Καλημερα....σε ψάχνουμε μάλλον. Εσύ δεν είσαι η Μόρφω????

εγω είμαι ναι.....γιατί με ψάχνεται καλέ;

Καλημέρα κορίτσια!!!

Πολλή αγωνία σήμερα!!!!Νταντάκι μου όταν μπορέσεις γράψε μας τα νέα σου να στήσουμε το πάρτυ!!!!

Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα!!!!

Μαρή Μόρφω που χάθηκες???

Σίγουρα θα έχεις χάσεις mom.

Αναστασία έτσι είναι οι μεγάλοι άνθρωποι.Είναι ξεροκέφαλοι.Υπομονή και κουράγιο και να είναι πάντα καλά.

Αθανασία,Νατασούλα,Ανιτάκι πολλά φιλιά!!!

Καλημέρα κορίτσια!!!

Πολλή αγωνία σήμερα!!!!Νταντάκι μου όταν μπορέσεις γράψε μας τα νέα σου να στήσουμε το πάρτυ!!!!

Αναστασία έτσι είναι οι μεγάλοι άνθρωποι.Είναι ξεροκέφαλοι.Υπομονή και κουράγιο και να είναι πάντα καλά.

Καλημέρα Ναντιακι μου....ευχαριστώ κουκλα μου..εσύ όλα καλα?

Στις επάλξεις για το πάρτυ της Ντανιέλας?

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

εδω είμαι καλέεεεεεεεεεεεε

Ακόμα??????????

Μορφω σε μπέρδεψα με την roubies και την ρωτουσα αν έκανε τις εξετάσεις (για τα αντιγραφα που δεν κράτησες) και ξεκίνησε η αναζητηση σου....:D:D:D:D:D

1η IVF: 5os/2012 => (+) παλλίνδρομη

2η IVF: 12os/2012 => (-)

3η IVF: 4os/2013 => (-)

4η IVF: 6os/2013 => (-)

5η IVF: 10os/2013 => (-)

1116566e3lmaeaw4h.gif

Ακόμα??????????

Μορφω σε μπέρδεψα με την roubies και την ρωτουσα αν έκανε τις εξετάσεις (για τα αντιγραφα που δεν κράτησες) και ξεκίνησε η αναζητηση σου....:D:D:D:D:D

αααααα...κατάλαβα...:P:p:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...