Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ΝΤΑΝΙΕΛΑ πως περασαν οι μερες!!!!!! ;);)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου.Ησυχία βλέπω σήμερα.

Νατασούλα μου περαστικά σου!!!Ελπίζω να το προλάβεις και να μην εξελιχθεί τελικά.

Αναστασία μου βαριέσαι κοριτσάρα???Πότε λες να μας έρθεις για καφεδάκι???Μακάρι όταν μπορέσεις να μπορώ και εγώ για να σε δω.

Εφάκι μου εύχομαι όλα να πάνε καλά και να ξεκινήσεις αυτόν τον μήνα και να έρθει επιτέλους το θαύμα στη ζωή σου!!!

mom το Μορφάκι θα πήγαινε για εξετασεις.Η αλήθεια είναι ότι αυτές τις μέρες δεν έχει εμφανιστεί.Το όνομά της χρησιμοποιεί και ως nickname.Μην αγχώνεσαι θα μας μάθεις σιγά σιγά.

Ντανιελάκι μου γλυκό αύριο είναι η μεγάλη μέρα.Μέσα μου νιώθω ότι θα πάνε όλα καλά και αύριο θα χορεύουμε όλες το τρελό μπιζέλι!!!Τρελό πάρτυ θα γίνει σου λέω!!!

Επίσης αύριο επιστρέφει το Πηνελοπάκι μας στο σπίτι της με τον γιόκα της.Με το καλό κουκλάρα μου να πάρετε και την τσαούσα σας στο σπίτι!!!

Μορφάκι μου αλήθεια που είσαι???

ΝΤΑΝΙΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ. ΕΧΩ ΠΟΛΛΗ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Στα διαλλειματα θα εχω εφημερια στην αυλη, αρα δε θα μπορεσω να μπω φορουμ. Ας με ενημερωσει καποια για τα χαρουμενα νεα. Η μπιζελοχορευτρια (εγω) δε γινεται να μη χορεψω! :P

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Καλημερα ειπα? Δεν ειπα.. :P Καλημερα κοριτσια μου!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΟΥΔΙΑ!!!!!

Και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ!!!!

Να τους χαίρεστε!!!!

Ντανιέλα με το καλό αγάπη μου!!

Περιμένω τα ευχάριστα νέα με αγωνία, γράψε και για τη δουλειά...

Έφη που είσαι εσύ?? Το Σαβκο αν δεν πας στο εξοχικό στείλε μου μην να σε πάρω.

Νελλάκι με το καλό να γυρίσετε στο σπιτάκι σας κοντά στο αγοράκι σου.

Θα του έλειψες πολύ. Να μου τα φιλήσεις και τα τρία αστεράκια σου!!!

Νατάσα μου πρόσεχε λίγο γιατί αυτές οι παλιο ιώσεις φέρνουν και βήχα.

Θα σε πάρω τηλ να τα πούμε το Σαβκο.

Αναστασία μου τί έγινε ο πεθερός? το πείραξε το τραύμα?

Αλλά δεν απορώ γιατί και ο πατέρας μου ιδίας νοοτροπίας είναι. Τη Δευτέρα έκανε την ένεση στο μάτι και την Τετάρτη έκανε δουλειές στο χωράφι- την τρέλανε τη μάνα μου..

Ζέττα, Μόρφω που είστε???

Δημητρούλα μου είσαι εντάξει?

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

Η αγωνία σήμερα χτυπάει κόκκινο....

Αθανασία....δεν μπορώ αλλο με τα γερόντια μου....πολύ με έχουν κουράσει...

Αναστασία μου ΔΙΚΑΙΟ εχεις ότι και να πείς!!!

Αλλά τί να κάνεις?? Δεν αλλάζει το μυαλό τους, μόνο υπομονή και να ευχόμαστε να μην γίνουμε και εμείς το ίδιο ξεροκέφαλοι...

Καλημέρα! Θα σας διαβάσω σε λίγο γιατί έχω πολύ δουλίτσα!!!

Dada75 καλημέρα και πολύ καλή επιτυχία σου εύχομαι! Μέσα από την καρδιά μου να είναι η σημερινή μέρα η αρχή μιας υπέροχης εγκυμοσυνης!!!

767720o4sotb7rrz.gif767720o4sotb7rrz.gif767720o4sotb7rrz.gif767720o4sotb7rrz.gif

1η IVF: 5os/2012 => (+) παλλίνδρομη

2η IVF: 12os/2012 => (-)

3η IVF: 4os/2013 => (-)

4η IVF: 6os/2013 => (-)

5η IVF: 10os/2013 => (-)

1116566e3lmaeaw4h.gif

Διαφημίσεις

Αναστασία μου ΔΙΚΑΙΟ εχεις ότι και να πείς!!!

Αλλά τί να κάνεις?? Δεν αλλάζει το μυαλό τους, μόνο υπομονή και να ευχόμαστε να μην γίνουμε και εμείς το ίδιο ξεροκέφαλοι...

Ναι βρε κορίτσι μου το ξέρω...και αυτό θα κάνω, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.

Εσύ τι κάνεις γλυκιά μου?Ολα καλά?

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Καλημέρα! Θα σας διαβάσω σε λίγο γιατί έχω πολύ δουλίτσα!!!

Dada75 καλημέρα και πολύ καλή επιτυχία σου εύχομαι! Μέσα από την καρδιά μου να είναι η σημερινή μέρα η αρχή μιας υπέροχης εγκυμοσυνης!!!

767720o4sotb7rrz.gif767720o4sotb7rrz.gif767720o4sotb7rrz.gif767720o4sotb7rrz.gif

Η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη...καλημέρα..

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Που ειστε ολες?

Πηγα σημερα στην γυναικολογο μου και εδωσα κολπικο και τραχηλικο να ελεγξω για μηκυτες/ουρεοπλασμα κτλ...ωστε αν προχωρησω αυτο τον μηνα τελικα, να ειμαι σιγουρη οτι δεν υπαρχει κατι....

Την αλλη πεμπτη θα παω στην γιατρο-εξωσω για υπερηχο και αν ειναι ολα οκ θα ξεκινησουμε αυτον τον μηνα...

Tέλεια!!! Καλή αρχή και τυχερή!!! Χριστουγεννιατικη επιτυχία!!!

παιρνω καραμελες, ντεπον.... σημερα πηρα και ενα πονσταν, μπας και το γλυτωσω.... δεν αρρωσταινω συχνα αλλα αμα αρρωστησω δεν μου περναει ευκολα.....

Περαστικά σου!1477902wfa3asny8r.gif

Αναστασία περαστικά και στον πεθερό σου και κουράγιο!

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΡΗ ΜΟΡΦΩ???

Εμφανίστηκε τελικα?

1η IVF: 5os/2012 => (+) παλλίνδρομη

2η IVF: 12os/2012 => (-)

3η IVF: 4os/2013 => (-)

4η IVF: 6os/2013 => (-)

5η IVF: 10os/2013 => (-)

1116566e3lmaeaw4h.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...